hirdetés

FELFEDEZŐ

Kiakadtak a szülők azon, hogy a nagyszülők az ellenzésük ellenére kilövették a kislányuk fülét

A fiatal szülők ideiglenesen megszakították a kapcsolatot a mamával és a papával, és ezután már csak úgy engednék az unokát a közelükbe, ha valamelyikük felügyeli őket.

Link másolása

hirdetés

"S.ggfej vagyok, ha nem akarom a lányomat többé egyedül hagyni a szüleimmel, miután kilövették a gyerek fülét az engedélyünk nélkül?" - tette fel a kérdést egy fiatal apa a Reddit közösségi oldalon.

El is mesélte, miért is robbant ki a családi balhé. A 22 éves fiúnak és 23 éves párjának van egy 9 hónapos kislánya, akiért természetesen az egész családjuk odáig van. A fiatal szülők úgy döntöttek, hogy addig nem lövetik ki a kis Thalia fülét, amíg nagyobb nem lesz és el tudja dönteni magától, hogy szeretné-e ezt, vagy sem. Az apa nem díjazza azt, hogy babakorban lyukasszák ki a kislányok fülét, amikor még nem tudnak beleegyezni vagy ellenkezni. Ezzel egyetért a menyasszonya is, akinek szintén kiskorában lövették ki a fülét, de hiába, mert a lány mindig is utálta a fülbevalókat, és most sem hord soha.

A nagyszülőket azonban ez nem érdekelte. Folyamatosan azt mondogatták, hogy milyen aranyosan nézne ki a kislány fülbevalóval. A szülők viszont megmondták, hogy ők ezt nem akarják, és nem is lesz kilyukasztva a kis Thalia füle.

Ám amikor a fiú szülei egyszer vigyáztak a babára, áthívták az anyuka egyik barátnőjét, aki kilövette a kicsi fülét, amin aztán a fiatalok rettenetesen kiakadtak.

"Nagyon felháborodtunk azon, hogy a hátunk mögött mégis megcsinálták. Azóta nem is beszéltünk velük azért, mert nem tartottak tiszteletben a döntésünket. Mindenki azt mondja, hogy túl nagy ügyet csinálunk ebből, és nem szakíthatjuk el tőlük örökre az unokájukat.

Ezért úgy döntöttünk, hogy csak akkor láthatják Thaliát, ha egyikünk ott van, így nem lesznek vele egyedül. De még így is mindenki s.ggfejnek tart minket, amiért egy nem is olyan nagy dolog miatt büntetjük őket és úgy bánunk velük, mint a gyerekekkel. Még a menyasszonyom szülei is azt gondolják, hogy az ellenőrzött látogatás már túl sok, és az lenne a jó, ha ugyanúgy lehetnének Thaliával, mint eddig. A véleményünk viszont nem változott és nem is akarunk változtatni rajta, ezért most gyakorlatilag mindenki ellenünk van. Tényleg mi s.ggfejek vagyunk, amiért nem bízunk annyira bennük, hogy egyedül hagyjuk a lányunkkal, és azt preferálnánk, ha valamelyikünk mindig ott lenne velük ilyenkor?"

- kérdezte a fórumozóktól.

hirdetés

Több mint 1600 komment érkezett a kérdésére, a többség pedig egyetértett az apával abban, hogy jogosan döntöttek így.

"Ez felér egy bántalmazással. Ti nem járultatok ehhez hozzá. Nem lehet rájuk bízni egy olyan gyereket, aki még nem tud kiállni magáért. Addig is nem lehetnek vele felügyelet nélkül. A tetteknek következményei vannak" - véli egy kommentelő.

"A szüleid nem tartották tiszteletben, amit mondtatok. Ahogy te is írtad, a lányod még túl kicsi ahhoz, hogy a beleegyezését adja, és ti, mint a szülei nem akartátok ezt. Szerintem később lazíthattok a szabályokon, ha már tiszteletben tartják a határokat. Egyáltalán bocsánatot kértek ezért?" - írta egy másik.

"Szerencsések, hogy nem mentél a rendőrségre és nem jelentetted fel őket bántalmazás miatt őket és a barátjukat is. Hálásak lehetnek, amiért még egyáltalán engeditek, hogy láthassák a lányotokat" - véleményezett egy harmadik.

Ti mit gondoltok?hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

„Apa, férj és házasságtörő” – vésette egy nő a férje sírkövére, fiuk is támogatta a feliratot

A fiú szerint korrekt a szöveg, hiszen mindez tényleg igaz volt az apjára.
Fotó: matthiasboeckel/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. szeptember 24.


Link másolása

hirdetés

Miután egy férfi elhunyt, és a felesége tudomást szerzett a házasságon kívüli viszonyáról, úgy döntött: rendhagyó sírfelirattal emlékezik meg hűtlen férjéről - írja a Daily Star.

A történetet a pár fia névtelen posztban tárta a nyilvánosság elé a Redditen. Elmondta: habár a háborgó rokonok le akarják cserélni a sírkövet, ehhez ő nem járul hozzá, mivel az édesanyja pártját fogja.

“Apám és anyám házassága nagyon megromlott apám élete vége felé. Ekkora már rég viszonya volt egy házas kollégájával, akit teherbe is ejtett. Anyám elhagyását tervezte, és Kanadában akart a szeretőjével új életet kezdeni, amihez már házat is választottak. Elköltözött, és már a másik nővel élt, amikor egy szex közben jött szívroham végzett vele” - idézte fel a fiú.

A gyászoló feleség ezek után a következő feliratott vésette férje sírkövére:

“XY, a fiú, a férj, az apa és a házasságtörő emlékére.”

Fia szerint a férfi családja és a terhes barátnő mélységesen felháborodott, és le akarják cserélni a fejfát, ő azonban nem hajlandó ebben segíteni:

“Szerintem korrekt szöveg, hiszen apám tényleg ilyen volt. Mindez igaz volt rá.”

hirdetés

A kommentelőket megosztotta a szókimondó sírfelirat:

“Belehalnék (persze ez csak szóvicc) ha a temetőben sétálva látnék egy ilyen fejfát! Anyukád egy legenda” - írta egy kommentelő, egy másik viszont a születendő baba miatt nehezményezte a dolgot:

“Csak a házasságon kívüli gyerek iránt érzek némi sajnálatot. Én nagycsaládos vagyok, és ha tetszik, ha nem, ő a féltestvéretek. Nem tehet róla, hogy ilyen körülmények közé születik.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Az első űrbe utazó pornósztár a SpaceX járatán forgatna

Pornókarrierje előtt Lexi tanárként dolgozott, egyik kedvenc tárgya a csillagászat volt.
Fotó: Got Mylf?/YouTube - szmo.hu
2021. szeptember 24.


Link másolása

hirdetés

Azon dolgozik a felnőttfilmeket gyártó Nafty nevű cég, hogy az űrbe juttassa az általuk alkalmazott, Lexi Luna nevű pornósztárt - írja a Daily Star.

A Nafty azt szeretné, ha Lexi űrturistaként kapna helyet Elon Musk privát SpaceX járatán, ehhez jelenleg próbálnak neki jegyet szerezni.

A nő álma “eljutni a csillagok közé”, de ha már ott van, egy pornójelenetet is szívesen forgatna az űrben. Hogy ez miképp kivitelezhető a kötelező nyomásellenálló ruházatban, egyelőre nem tudni.

“Most, hogy magánszemélyek részére is megnyílt az űrutazás lehetősége, mi is szeretnénk részt venni ebben a történelmi eseményben, és Lexi Lunát az atmoszféra határain kívülre küldeni, ahol igazán földöntúli kalandokban lehet része” - mondta a cég vezérigazgatója, Rob Kemenyfi.

Pornókarrierje előtt Lexi tanárként dolgozott, egyik kedvenc tárgya a csillagászat volt.

hirdetés

“Lexi a tökéletes választás, hogy beteljesítsük az intergalaktikus ambícióinkat, ebben segít a szenvedélyes és kalandvágyó természete. Nekünk az ég sem jelenthet határt!” - fűzte még hozzá Kemenyfi.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Összecseréltek két babát a szicíliai kórházban, de a családok összebarátkoztak, és most már közösen nevelik őket

Ahelyett, hogy visszacserélték volna a lányokat, a gyerekek és a szülők is egyre több időt töltöttek együtt.
Fotó: Rai/YouTube - szmo.hu
2021. szeptember 24.


Link másolása

hirdetés

Kórházi hiba következtében kevertek össze két babát Szicíliában, a tévedésre ráadásul csak a kislányok hároméves korában derült fény - írja a goodnewsnetwork.

A két szicíliai anya, Caterina Alagna és Melissa Fodera mindketten 23 évesen, mindössze 3 perc különbséggel szültek 1998. december 31-én.

Az újévi ünneplés során szolgálatban lévő nővérek valahogy összecserélték a két kicsit, így az anyukák végül egymás gyerekét vitték haza. Habár mindkettejüknek feltűnt, hogy a kislány ismeretlen ruhákat visel, a személyzet biztosította őket, hogy pusztán véletlen ruhacsere történt.

Három év múltán Alagna épp Melissáért ment az oviba, amikor döbbenetes dologra lett figyelmes: egy Caterina nevű kislány kísérteties hasonlóságot mutatott a másik két lányával. Amikor az édesanyát, Foderát felismerte a szülészeti osztályról, eszébe ötlött a ruhacsere. Innentől nem hagyta nyugodni a gondolat: DNS-tesztet végeztetett, ami 15 nap múltán kimutatta, hogy a két anya valójában egymás gyerekét neveli.

A családok ezek után súlyos döntés elé kerültek, hiszen nem szakíthatták ki a kislányokat abból a környezetből, ahol addig nevelkedtek.

hirdetés

“Bárkinek kihívás lenne három évig nevelni egy gyereket, aztán feladni egy egyszerű hiba következtében” - fogalmazott Fodera.

Ahelyett azonban, hogy visszacserélték volna a lányokat, más megoldás mellett határoztak: a gyerekek és a szülők is egyre több időt töltöttek együtt ugyanabban a házban.

Ez a felállás olyannyira bevált, hogy amikor hat hónap után megpróbáltak szétválni, hamar újra vissza kellett állítaniuk az addigi rendszert.

A csere okát Melissa és Caterina nyolcéves korukban tudták meg, ám egyedül a nevük átírása okozott bonyodalmat: a két lány érzelmileg kiegyensúlyozottan nevelkedett, ma már felnőttek, és jó viszonyt ápolnak egymással.

A történetet a Sisters Forever című könyv dolgozza fel, amelynek szerzője, Mauro Caporiccio úgy fogalmazott:

“A lányok gyakorlatilag négy szülővel és nyolc nagyszülővel nőttek fel, a kísérlet pedig működött… ma már inkább olyanok, mintha ikrek lennének, és örök szeretet köti össze mindkét családot.”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

A „Loch Ness-i szörny” tűnt fel egy jótékonysági kenus kihívást bemutató videóban a kommentelők szerint

A videó készítője szerint ő is csak a kommentek után vette észre, hogy valami tényleg feltűnik a víz alatt.

Link másolása

hirdetés

Richard Mavor a Richard Outdoors nevű YouTube-csatornájára töltött fel egy videót, amiben arról számolt be, hogy teljesített egy jótékonysági kenus kihívást a Loch Ness tavon. A férfi egy alzheimeres betegeket támogató alapítványnak gyűjtött pénzt. Videója azonban nem emiatt lett nagyon felkapott.

A vlog alá ugyanis záporozni kezdtek a kommentek arról, hogy a 4. percnél, ami egy drónfelvétel, többen is a látni vélik a Loch Ness-i szörnyet.

Richard Mavor a Daily Recordnak azt mondta, a komemntek után többször vissza kellett néznie a felvételt, de szerinte is látszik valami a víz alatt.

"Nem tudom, mi az, de az alakja tényleg hasonlít a korábbi Nessie-észleléseknél látottakra"

- fogalmazott a férfi, aki egyébként csapatával véül 15 ezer fontot gyűjtött össze az alzheimeres betegeket támogató alapítványnak.

Videó: Richard Mavor vlogja


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: