SZTÁRVILÁG

„Igen, szokott itt mosatni” – Megtalálták az autómosót, ahol Szigligeti Ivett állítólagos szeretője dolgozik

Dudás Miki szerint nem véletlenül jár a modell heti háromszor kocsit mosatni Vecsésre. Az autómosó dolgozóinak is ismerős Szigligeti Ivett.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. június 21.Gyorsan reagált Szigligeti Ivett Dudás Miki állításaira. A világbajnok kajakos posztjában azt írta, hogy Ivett csalta meg egy vecsési autómosóban dolgozó ismerősükkel. Szerinte a modell ezért is járt oda heti háromszor mosatni.

„Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja”

– írta minapi bejegyzésében a sportoló.

„Szeretnék reagálni a kiírt storyra... Igazából nem szeretnék! Ne szólj szám, nem fáj fejem! Mindenki azt gondol bele, amit akar! Az igazság nálam van!”

– áll Szigligeti Ivett 24 óráig látható Instagram-sztorijában. A Blikk ezután kereste meg a szóban forgó vecsési autómosót.

„Igen, szokott itt mosatni, de arról nem tudok, hogy gyengéd szálak fűzik egy munkatársunkhoz”

- mondta a lapnak kocsimosó egyik dolgozója, míg egy másik kollégának is ismerősnek tűnt a modell, de „nem merne megesküdni rá”.

Ivett új kedvesét végül nem találták meg, de a cég vezetése úgy ítélte meg, hogy a bizonytalan információk miatt jobb, ha az autómosó nem keveredik bele a botrányos történetbe.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szabados Ágnes csendben szakított Papp Zsomborral
Az RTL Reggeli műsorvezetője nemrég újra szerelmes lett egy civil, fodrászként dolgozó férfiba, akivel jelenleg Máltán nyaral.


A Blikk írta meg, hogy a műsorvezető szakított az Éjjel-nappal Budapestből megismert Papp Zsomborral.

Az RTL Reggeli műsorvezetője nemrég újra szerelmes lett egy civil, fodrászként dolgozó férfiba, akivel jelenleg Máltán nyaral.

Kiderült, hogy Zsombor már a múlt, Ági szívét új férfi rabolta el.

A lap felhívta telefonon Szabados Ágit, aki ezt válaszolta a megkeresésre:

"A párom civil foglalkozású, nem közszereplő, nem is kíván az lenni. Többet nem tudok hozzátenni, mint hogy élvezzük együtt a nyarat és az életet."

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Földes Eszter bikiniben pózol, és büszkén hirdeti, hogy szingli
A közösségi oldalán lehet írni neki. Az egyik Instagram-történetében Földes Eszter csajos idézetet osztott meg a Szex és New Yorkból.
Fotó: Instagram - szmo.hu
2024. július 23.Pár napja jött a hír, hogy Földes Eszter és Lovasi András úgy döntöttek, hogy külön folytatják az életüket. A szakítás előjelei már korábban is felfedezhetők voltak, hiszen a színésznő gyakran posztolt rejtélyes tartalmakat közösségi média felületein.

A legutóbbi Instagram-történetében Földes Eszter egy "csajos" idézetet osztott meg a Szex és New Yorkból, amely így hangzik:

"Szinglinek lenni régen azt jelentette, hogy senki sem akar téged. Most viszont azt jelenti, hogy baromi szexi vagy, és te döntöd el, hogy akarod élni az életed, és kivel szeretnéd tölteni az idődet."

Az idézet mellé egy bikinis szelfit is csatolt magáról. Hogy mi is az igazság a szakítás körül, azt nem tudni pontosan, de a képek alapján úgy tűnik, a színésznő nagyon boldog.

(via nlc.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Durván összeveszett Havas Henrik és Dömsödi Gábor
Több mint negyvenéves barátság után megszakadt a kapcsolat Havas Henrik és Dömsödi Gábor között. Dömsödi elismerte, hogy a köztük lévő bizalom eltűnt.


Tavaly még közös műsorral debütáltak a YouTube-on, de az együttműködés viharosan ért véget, így a FULL HD című műsor is egyik napról a másikra eltűnt - írta meg a Blikk.

Havas Henrik azóta egyedül vezeti a Heti Havas című műsorát, míg Dömsödi Gábor új partnerrel tért vissza.

A történet még 2022-ben kezdődött, amikor Dömsödi nehéz anyagi helyzete miatt Havas Henrik belement a közös műsor ötletébe. A két tévés, akik a nyolcvanas évek óta barátok és kollégák, a Frisshírek podcast-csatornáján indították el a műsort. Az idill azonban nem tartott sokáig, mivel júniusra hirtelen lekerült a FULL HD, Havas pedig saját műsorba kezdett.

Dömsödi most Zimon Andrással tért vissza a csatornára, és már az első adásban kritizálta volt műsorvezetőtársát. "Ki legyen a műsorvezető? Amikor Havassal elkezdtük, ő azt mondta, legyél te, aztán egy kérdést sem hagyott végigmondani" – emlékezett vissza Dömsödi, aki elárulta, hogy a barátságuk azóta megszakadt, és külön stúdióban forgatnak, hogy ne kelljen találkozniuk.

"Ha összefutnánk, biztos nem pofoznám meg, ahogy Puzsért a kollégája"

– tette hozzá nevetve.

Dömsödi elismerte, hogy a köztük lévő bizalom eltűnt. "Próbáltam jó műsorvezető lenni, aki passzol, hogy más lőjön gólt. Henrik ezt nem értette meg, de hát kezdő még, van mit tanulnia" – ironizált.

Az igazi történet azonban az, hogy előre meghatározott számú műsorra szerződtették őket, de a konfliktus miatt az együttműködés idő előtt véget ért. Dömsödinek három adásnyi "adóssága" maradt, amit most új műsorában igyekszik teljesíteni.

"A háromból két adás már lement. Ha jól megy, beszélhetünk a folytatásról. Andrással nagyon élvezem a munkát"

– mondta Dömsödi.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Mi történik, ha L. L. Junior és Győzike luxusautója egymás mellé kerül a pirosnál? Most kiderült!
Nem mindennapi jelenetnek lehettek tanúi a járókelők a pesti belvárosban. Két celeb került ugyanis egymás mellé a lámpánál.
FM. Kép: Youtube - szmo.hu
2024. július 23.Nem mindennapi jelenet játszódott le hétfő délután Budapest belvárosában: a dugóban egyszerre két kirívó luxusautó tűnt fel, amik ráadásul egymás mellé kerültek egy pirosnál. Mint a Ripost írja, az igazi meglepetés még csak ekkor érte a jelenet szemtanúit:

Leengedték az ablakot, és kiderült, az egyik autóban L.L. Junior feszít, a másikban pedig Gáspár Győző.

L. L. Juniornak tavaly szeptemberben rendőrségi ügye is lett abból, hogy G.w.M-el gyorsult, sokan így hasonlóra számítottak most is. Nem ez történt: Gáspár Győző a telefonjáért nyúlt, L. L. Junior pedig ezt kiáltotta át az ablakon:

„Jól van már, more! Ne kamerázzál, more! Szép az új kocsi, kérem szépen, gratulálok!”

Győzike válaszát nem lehetett kihallani a lap szerint – ő inkább azzal volt elfoglalva, hogy Instagram-sztorit készítsen a jelenetről.

A celebek végül szabályosan elindultak, amikor váltott a lámpa.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk