SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Blikk: Magyar Péter és párja jóval a választás előtt szakíthatott

A hírek szerint a pár kapcsolata nem bírta az intenzív kampányolást, és a hatalmas médiafigyelmet.


Ahogy arról beszámoltunk, szakított Magyar Péter és párja, Vogel Evelin. A politikus a Balaton parton egyedül ülve osztott meg egy képet, amihez azt írta: „Valaminek a vége, valaminek a kezdete”.

A szakítás tényét a politikus a Blikknek is megerősítette, egy szűkszavú igennel válaszolt.

Június 9-én, a választások éjszakáján Magyar még azt mondta, párja azért nincs mellette, mert kisfiával van. Ez utóbbi állítás feltehetően igaz is volt, de információk szerint Vogel Evelin hiányának valódi oka az volt, hogy ekkor már nem voltak együtt.

Varga Judit exférje és Vogel Evelin kapcsolatáról 2023 áprilisában írtunk először. Akkor derült ki, hogy a később politikussá avanzsált, válófélben lévő jogász és Vogel Zsolt volt vízilabdázó, edző lánya egy párt alkotnak.

Sokaknak feltűnt, hogy Magyar Péter közel 200 településre látogatott el feszített tempójú kampány során, de ezek közül csak kevés helyre látogatott el Vogel Evelin is. Az is árulkodó lehetett, hogy megritkultak a közös fotók is.

A Blikknek egy, a pár mindkét tagját ismerő forrás azt mondta: „Már a kampány során eltávolodtak egymástól, jóval a választás napja előtt szakítottak”. Hozzátette:

„Evelint nagyon megviselte a kampány. Keveset találkoztak, plusz a folyamatos csatározások nyomokat hagytak a mindennapjaikon.”

A kampány során ráadásul a belsőépítészként és fotósként is dolgozó nő családját is elővette a kormányközeli média: S. Mária ezerkétszáz embert megkárosító, sokmilliárdos csalássorozatban vett részt, amiért szabadságvesztésre ítélte a bíróság. A kormánymédia pedig azt állította, hogy Mária a politikus egyik legközvetlenebb bizalmasa, a TISZA Párt gazdasági vezetője. Ezt Magyar később cáfolta.

Március végén Vogel Evelin a Blikknek úgy nyilatkozott: „Sok dolog miatt nagyon nehezen éljük meg ezt az időszakot. Minden pillanat hasonlóan nehéz. Négy-öt óra alvással kevesen bírnák úgy, ahogy Péter. Elképesztő, én például nem bírom!”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Elon Musk transznemű gyerekéről: „A fiam halott, megölte a woke elmevírus”
Állítása szerint azt mondták neki, hogy ha nem támogatják fiukat az átalakulásban, Xavier talán öngyilkosságot követhet el. A milliárdos most megfogadta, hogy elpusztítja a „woke-vírust”.


Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója úgy érzi, hogy transznemű gyerekét „megölte” a woke-vírus.

A New York Postnak adott interjújában Musk elmondta, hogy becsapták, amikor beleegyezett, hogy fia, aki Xavier néven született, pubertásgátló gyógyszereket szedjen.

„Lényegében becsaptak”

– nyilatkozta a milliárdos.

Musk szerint mindez egy zűrzavaros időszakban történt, még a koronavírus-járvány idején. Állítása szerint azt mondták neki, hogy ha nem támogatják fiukat az átalakulásban, Xavier talán öngyilkosságot követhet el.

Az 53 éves milliárdos most megfogadta, hogy „megsemmisíti” azt a „hihetetlenül gonosz” kultúrát, amely lehetővé teszi a nemi átalakító műtétek végrehajtását.

Xavier, aki most 20 éves és Vivian Jenna Wilson néven él, 2022-ben esett át nemi átalakító műtéten.

„Lényegében elvesztettem a fiamat. Nem véletlenül hívják ezt »halottá nyilvánításnak« is. Azért hívják »deadnaming«-nek, mert a fiam, Xavier, halott. Megölte a woke-vírus”

– fejtette ki Musk.

Musk célul tűzte ki, hogy megakadályozza a woke-vírus terjedését és felszámolja a nemváltoztatást segítő eljárásokat. Szerinte börtönt érdemelnének azok, akik ebben részt vesznek.

„Megfogadtam, hogy elpusztítom a woke-vírust”

– mondta Musk, aki július 23-án az X-re is posztolt erről.

Musk arról is beszélt, hogy fia melegnek született és enyhe autizmussal küzd, szerinte ezek okozták benne a nemi diszfóriát.

„Már 4 éves kora óta sejtettem, hiszen kiválasztotta nekem a ruháimat, azt a szót használta, hogy »mesés«, és szerette a musicalt és a színházat. De nem lány volt.”

Vivian, Musk és exneje, Justine Wilson közös hat gyermekének egyike, két évvel ezelőtt került a címlapokra, amikor egy kaliforniai bíróságon kérvényezte, hogy megváltoztathassa a nevét és nemét. Mindemellett azt is kérte, hogy apja neve helyett anyja vezetéknevét viselhesse, és ezáltal elvágjon minden kapcsolatot Musktól.

[kapcsolodoelon-musk-14-ezer-embert-keszul-kirugni-egy-kiszivargott-level-szerint/[kapcsolodo]

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Majka Azahriahnak: Pont szarok Ábrahámra, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re
A Puzsér-pofon kapcsán alakult ki szócsata a közösségi médiában a két zenész között. Majkának nagyon rosszul esett, amiket Azahriah írt róla délutáni posztjában.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. július 24.„Teljesen lefagyva állok Azahriah nyilatkozata előtt. Tényleg inkább vágott volna pofon valaki”

– írja szerda esti posztja elején Majka. A rappert még napközben osztotta ki egy Instagram-sztoriban Azahriah, amiért nem ítélte el egyértelműen Puzsér Róbert bántalmazását.

Majka ezután kitér arra, hogy többször is védelemébe vette Azahriaht:

„Ha nem is én voltam az egyetlen ember, de az biztos, hogy én voltam a legelső, aki megvédtem anno, mikor a ToiToi vécés balhéja történt. A sok hipokrita seggfejet elküldtem a francba.

Aztán akkor is én voltam az, aki pozitívan nyilatkozott róla, mikor a sok ismert meg félismert zenész irigykedve nézte, ahogy megtölti háromszor a Puskás Arénát. Mindenkinek azt mondtam, ne fröcsögj, ne irigykedj, hanem nézd meg, mit csinál másként mint te.”

A bejegyzséből kiderül, hogy Majka gyerekei is hatalmas rajongói a fiatal zenésznek. Majd leszögezi: mindezek nem zárják ki, hogy a másik fél épp az ellenkezőjét gondolja róla.

„Egyáltalán nem kell viszont szeretni valakit, mégis rettentő rosszul esik, hogy az előbb említetteket abszolút figyelmen kívül hagyva úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben, és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó.”

Ezután rátér a történet politikai vonalára.

„Ami a legnagyobb talány számomra, hogy miként kerül ide a NER? A következmények nélküli, gátlástalan pocskondiázásról írtam, hogy az bizony nagyon nincs rendben. Pont szarok Ábrahámra, az Ábrahám-félékre, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re. A tököm tele a propaganda mantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással.”

Végül személyesen is megszólítja Baukó Attilát, vagyis Azahriaht:

„Kedves Azi!! Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval.

Az elmúlt évtized sikereit és telt házas bulijait ha valaki, én biztos nem a helyezkedésnek köszönhetem. 22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt.”

És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam. Legjobbakat..”

Majka teljes posztját itt lehet elolvasni:

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Leleplezték a Sztárbox nehézfiúit! Ők ugranak majd egymásnak a ringben
A műsorvezetők maradnak a régiek: Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna. A férfi könnyűsúly kategória az idei évad újdonsága.
Fotó: RTL - szmo.hu
2024. július 24.Az RTL végre lerántotta a leplet a Sztárbox nehézsúlyú versenyzőiről is. Az idei szériában a férfiak középsúly és könnyűsúly kategóriákban mérik össze erejüket, míg a nők két súlycsoportra bontva – pehely- és könnyűsúlyban – csapnak össze.

Nehézsúlyban a következő sztárok ugranak majd egymásnak:

 

A férfi könnyűsúly kategória az idei évad újdonsága, ahol a következő versenyzők lépnek ringbe:

Dóra Béla – színész

Horváth Tomi – énekes

Miller Dávid – színész-műsorvezető

Pachert Balázs – üzletember

Sánta László – színész

Sárközi Ákos – séf

Varga Ádám – színész

Varga Viktor – énekes

A férfi középsúlyú kategória résztvevői korábban már nyilvánosságra kerültek:

Danny Blue – mentalista

Herceg – énekes

Király Viktor – énekes

Pápai Joci – énekes-műsorvezető

Shane Tusup – vállalkozó

Torghelle Sándor – egykori válogatott labdarúgó

Törőcsik Dani – tetoválóművész

Veréb Tamás – színész-énekes

A női mezőny sem marad el. A pehelysúlyú kategóriában ők lépnek majd ringbe:

Földes Eszter – színésznő

Lola – énekesnő

Pap Dorci – influenszer

Schobert Lara – influenszer

A női könnyűsúlyú kategória résztvevői pedig:

Dér Heni – énekesnő

Hódi Pamela – influenszer

„Nemazalány” – énekesnő

Sápi Vivi – influenszer

A műsorvezetők maradnak a régiek: Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna. Ringspeakerként Both András gondoskodik a hangulatról, míg a szakmai kommentátor és supervisor szerepét továbbra is Kovács Kokó István tölti be.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Azahriah alaposan kiosztotta Majkát: Ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt
A zenész szerint a rapper mindig abban volt a legjobb, hogy helyezkedjen, majd pénzre váltsa az érdekeit.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. július 24.Egy Instagram-sztoriban szólt be Majkának Azahriah, amiért a rapper nem ítélte el egyértelműen Puzsér Róbert bántalmazását.

„Nem érti, hogy az a kültelki viselkedés, amivel Ábrahám reagált erre, húzza alá a legjobban, hogy a NER propagandistái messze nem egy új értelmiséghez tartoznak. Csupán felépített bábuk ők, akik az előre megírt narratívát szajkózzák unos untalan, és amivel elég komoly morális válságba taszították az országot. A tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag megerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét” – írta a posztban a Puskás Arénát nemrég háromszor is megtöltő zenész.

Azahriah hozzátette:

„Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában volt tehetsége.”

„És ha mással nem is, ezzel tökéletesen illeszkedik a NER-hez és amit képviselnek. És ha mindezt tényleg nem látja és nem is érti, az már igazán nem Puzsért minősíti...” – írta a 24 óráig látható sztori végén.

Link másolása
KÖVESS MINKET: