hirdetés
office-620822_1920.jpg

Így tette tönkre egy 'ártatlan' félmeztelen fotó egy tanárnő addig makulátlan karrierjét

Címkép: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 20.


hirdetés

Az ominózus fotót a nő 2016-ban készítette az otthonában. Az látható rajta, amint egy tükör előtt ül a földön, a lábai között egy törölközővel és a keblei fedetlenek.

A felmondását javasoló indokok között szerepel, hogy "okozta, engedélyezte vagy legalábbis lehetővé tette" a kép terjedését, illetve "nem tett megfelelő óvintézkedéseket" a megelőzést illetően.

Lauren márpedig a bírósági dokumentumok szerint is csupán egy emberrel osztotta meg a képet. Egyedül neki adott engedélyt a megtekintésére és csupán találgatni tud azzal kapcsolatban, hogy miként kezdett kézről kézre járni a fotó.

Állítása szerint hiába hajtogatta ezt az iskolának is, ők nem vették figyelembe. A férfi tanárt pedig nem vonták kérdőre és nem is kapott semmiféle fegyelmezést az ügyben azért, hogy terjesztette a képet.

Az ő neve nem lett nyilvánosságra hozva, ezért az ő oldala a történetben némiképp homályos. A tanárnő szerint nem ő a kulcsfigura ebben a sztoriban, ugyanakkor már nem randevúzik vele.

Szerinte ez az egész sokkal inkább arról szól, hogy egy ártatlan fotó mit okozhat, ha rossz kezekbe kerül - akár egy karriert is szétbombázhat. Illetve az is lényeges szegmense az ügynek, hogy ha ugyanez egy férfivel történt volna meg az ő pozíciójában, teljesen más lett volna a kimenetel.

"Mindig a fiúk bántják a lányokat és a lányok isszák meg a levét. Az, hogy ez a kép mennyi támadást kapott, mutatja az egyenlőtlenséget aközött, hogy miként tekintenek a nőkre és miként a férfiakra. Hogy a férfiak mennyire nyíltan szexualizálhatják a nőket és, hogy ez mekkora probléma"

- fejtette ki a korábban makulátlan előéletű és munkájában elismerésnek örvendő tanárnő.

Ezek után azonban az iskola azon az állásponton van, hogy Lauren "nem szolgálhat a továbbiakban példaképként a diákoknak". Szerintük a kép végső soron egy nemkívánatos figyelemelterelés volt és egy olyan valami, amit a tanulóknak nem kellett volna látniuk, függetlenül attól, hogy miként szivárgott ki.

"Kistanárként ebben az iskolában kezdtem, amikor még egyetemre jártam. Úgyhogy az, hogy most semmiféle tiszteletet nem kapok, vagy legalábbis professzionális bánásmódot, még inkább szíven szúr"

- mondja a tanárnő, aki nem azért szólalt fel, hogy poszterhős legyen a nők jogaiért vívott harc élén, hanem mert azt reméli, hogy ez az egész egy tanulságos pillanatként szolgálhat és segítheti a diákokat a digitális magánélet megújult korszakában.

"Végül egy a lényeg: ez a kép csupán egy kép a felsőtestemről - nincs benne semmi támadó vagy ártalmas. Egy férfinek nem jelentene ekkora problémát. Ha egy férfi tanár csinálna egy ugyanilyen képet egy törölközővel a derekán, amikor a szobájában készülődik és ül a padlón, nem rúgnák ki érte."

Forrás: Guardian


KÖVESS MINKET:

hirdetés
kisbaba-kavet-iszik-1000x584.jpg

Napi másfél liter kávéval itatják 14 hónapos babájukat fél éves kora óta, és nem a koffein miatt

Az indonéz kislány szervezete már hozzá is szokott az italhoz, mivel szülei nem tudnak neki mást adni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 20.Kávét ad alig több, mint egy éves gyermeküknek egy indonéz pár, de egyáltalán nem olyan okból, mint amire gondolnál.

A Hadijah Haura nevű kislány és családja egy Tonro Lima nevű faluban élnek, igencsak szegényes körülmények között. A szülők, Anita és Saifuddin egy kókuszültetvényen dolgoznak, amiért naponta 20 ezer rúpiát keresnek, ami kevesebb, mint 430 forint.

Kislányukat pedig azért itatják kávéval, mert nincs pénzük arra, hogy tejet vagy tápszert vegyenek neki. A 14 hónapos kicsi fél éves kora óta kapja a koffeintartalmú italt, naponta másfél litert, azaz három cumisüveggel.

Ennyi idő alatt már teljesen hozzászokott a szervezete a koffeinhez, amitől viszont nehezen alszik el.

Az orvosok szerint nem szenvedett maradandó károsodást, a helyi egészségügyi hivatal munkatársai viszont felszólították a szülőket, hogy súlyos következményei lesznek, ha továbbra is kávéval itatják a gyereküknek.

Hogy ezt elkerüljék,

tejet és kekszet is vittek a családnak, hogy az energiadús ital helyett ezeket adják a kislánynak.

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:hirdetés
eleni-antoniadou-gorog-tudos-no-1000x657.jpg

Lebukott a csinos görög kamutudós, aki pedig nemzeti példakép is lett

Eleni Antoniadou ünnepelt híresség hazájában, de Európában is ismert lett. Most viszont utánanéztek a hátterének, ami közel sem olyan fényes, mint ahogy ő állította eddig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 20.Nagy botrányt okozott Görögországban Eleni Antoniadou, vagyis pontosabban azok a tudósok, akik utánajártak fiatal kollégájuk eddigi eredményeinek.

Eleni Antoniadou még csak 31 éves, de azon kívül, hogy hazájában nemzeti példakép lett, Európában is hírnevet szerzett magának.

Görögországban a lapok sorban álltak azért, hogy interjút kaphassanak a fiatal tudóstól, aki orvosi csodatörténetekről, nemzetközileg jegyzett tudományos eredményeiről, szakmai sikereiről számolt be rendszeresen. Például arról, hogy sokáig a NASA kutatója volt, része volt egy fantasztikus orvostudományi sikernek, a regeneratív gyógyászat szakértője, és egy mesterséges szerveket gyártó céget vezet.

Eleni Antoniadou

Make the Moon great again. #MoonVillage #Moon #GoBacktoTheMoon #HumanSpaceflight #SupportNasaFunding #SupportNasaResearch #HumanSpaceflight #space #AdventuresInSpace #Sarcastic

Az Európai Néppárt 2014-ben beválasztotta az elmúlt száz év legfontosabb görög származású emberei közé, a BBC ugyanebben az évben a 100 legfontosabb nő közé sorolta, 2015-ben pedig felkerült a Forbes 30 harminc év alatti fiatalt bemutató listájára.

A Mattel egy Barbie babát is mintázott róla a Sheroes, azaz hősnők nevű kollekciója részeként.

Ám most kiderült, hogy valójában nem is ért el annyi mindent, mint ahogy azt állította.

Minderre azután derült fény, hogy szeptemberben Niki Kerameus görög oktatásügyi miniszter átadott neki egy díjat, a görög tudóstársadalomnál pedig betelt a pohár. Egy professzor úgy döntött, utánajár Antoniadou eredményeinek, mert kissé hihetetlen volt számukra, hogy ilyen fiatalon, hogy lehet ennyire sikeres. Végül közzé is tette a közösségi médiában, hogy mire jutott - ekkor robbant a bomba.

Antoniadou ugyanis eléggé kiszínezte a sikertörténetének egyes részleteit.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Florence-and-Jasmine-1-1000x563.jpg

A világ első vaginamúzeuma nyílik Londonban novemberben

A tárlaton túl lehet majd kapni vulva alakú muffint és vagacchino kávét is.
Fotó: Vagina Museum/Nicole Rixon - szmo.hu
2019. szeptember 20.Közösségi finanszírozással gyűlt össze az az 50 ezer font (kb. 19 millió forint), amiből november 16-án megnyílik a világ első vaginamúzeuma. Az ötlet azután jött, hogy az egyik alapító megtudta, Izlandon már létezik egy péniszmúzeum. A Falloszológiai Múzeumot még 1997-ben hozták létre azzal a céllal, hogy az északi ország környékén élő összes emlős hímvesszőjét bemutassa. Az utóbbi időben viszont már a világ bármely tájáról származó pénisz, vagy a hímvesszőket formázó tárgyak is helyet kapnak a gyűjteményben.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan hogyan épül majd fel az izlandi múzeum párja Londonban, vagyis a híres camdeni piac környékén nyíló vaginamúzeum, de annyit már elárul az alapító a Mirrornak, hogy a kiállításon túl előadásokat is szerveznek majd. Firenze Schechter olyan helyet akar létrehozni, ahol ahhoz hasonló érzékeny kérdésekről is gátlások nélkül lehet beszélgetni, mint a női nemi szervek megcsonkítása, a nemi erőszak vagy éppen a családon belüli erőszak kérdése.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
oroszlanok.png

Videón, ahogy az apaoroszlán és kölyke először találkoznak

A denveri állatkertbe pár hónapja érkezett jövevény hihetetlenül aranyos.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 20.Hihetetlenül aranyos videót tett közzé a denveri állatkert a nemrég született kisoroszlánról. A látogatók egyelőre még nem láthatják a pár hónapos kölyköt, de felvételek már vannak róla.

Például az alábbi, amin azt is lencsevégre kapták, ahogy

először találkozik Tobiasszal, az apjával.

De úgy tűnik, egyedül is nagyon cukin el tud játszani...

Az állatkert honlapján szavazni is lehet arról, hogy nevezzék el a kicsit: Meru, Moremi és Tatu a választható opciók.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x