hirdetés
office-620822_1920.jpg

Így tette tönkre egy 'ártatlan' félmeztelen fotó egy tanárnő addig makulátlan karrierjét

Címkép: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 20.


hirdetés

Az ominózus fotót a nő 2016-ban készítette az otthonában. Az látható rajta, amint egy tükör előtt ül a földön, a lábai között egy törölközővel és a keblei fedetlenek.

A felmondását javasoló indokok között szerepel, hogy "okozta, engedélyezte vagy legalábbis lehetővé tette" a kép terjedését, illetve "nem tett megfelelő óvintézkedéseket" a megelőzést illetően.

Lauren márpedig a bírósági dokumentumok szerint is csupán egy emberrel osztotta meg a képet. Egyedül neki adott engedélyt a megtekintésére és csupán találgatni tud azzal kapcsolatban, hogy miként kezdett kézről kézre járni a fotó.

Állítása szerint hiába hajtogatta ezt az iskolának is, ők nem vették figyelembe. A férfi tanárt pedig nem vonták kérdőre és nem is kapott semmiféle fegyelmezést az ügyben azért, hogy terjesztette a képet.

Az ő neve nem lett nyilvánosságra hozva, ezért az ő oldala a történetben némiképp homályos. A tanárnő szerint nem ő a kulcsfigura ebben a sztoriban, ugyanakkor már nem randevúzik vele.

Szerinte ez az egész sokkal inkább arról szól, hogy egy ártatlan fotó mit okozhat, ha rossz kezekbe kerül - akár egy karriert is szétbombázhat. Illetve az is lényeges szegmense az ügynek, hogy ha ugyanez egy férfivel történt volna meg az ő pozíciójában, teljesen más lett volna a kimenetel.

"Mindig a fiúk bántják a lányokat és a lányok isszák meg a levét. Az, hogy ez a kép mennyi támadást kapott, mutatja az egyenlőtlenséget aközött, hogy miként tekintenek a nőkre és miként a férfiakra. Hogy a férfiak mennyire nyíltan szexualizálhatják a nőket és, hogy ez mekkora probléma"

- fejtette ki a korábban makulátlan előéletű és munkájában elismerésnek örvendő tanárnő.

Ezek után azonban az iskola azon az állásponton van, hogy Lauren "nem szolgálhat a továbbiakban példaképként a diákoknak". Szerintük a kép végső soron egy nemkívánatos figyelemelterelés volt és egy olyan valami, amit a tanulóknak nem kellett volna látniuk, függetlenül attól, hogy miként szivárgott ki.

"Kistanárként ebben az iskolában kezdtem, amikor még egyetemre jártam. Úgyhogy az, hogy most semmiféle tiszteletet nem kapok, vagy legalábbis professzionális bánásmódot, még inkább szíven szúr"

- mondja a tanárnő, aki nem azért szólalt fel, hogy poszterhős legyen a nők jogaiért vívott harc élén, hanem mert azt reméli, hogy ez az egész egy tanulságos pillanatként szolgálhat és segítheti a diákokat a digitális magánélet megújult korszakában.

"Végül egy a lényeg: ez a kép csupán egy kép a felsőtestemről - nincs benne semmi támadó vagy ártalmas. Egy férfinek nem jelentene ekkora problémát. Ha egy férfi tanár csinálna egy ugyanilyen képet egy törölközővel a derekán, amikor a szobájában készülődik és ül a padlón, nem rúgnák ki érte."

Forrás: Guardian


KÖVESS MINKET:

hirdetés
people-2566854_960_720.jpg

„Esztétikai okokból” kiszedte 15 hónapos babája szemöldökét, nem tette zsebre, amit a kommentelőktől kapott

Egy barátnője szerint rémes, amit csinált.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 23.Úgy tűnik, nem minden édesanya gondolja úgy, hogy gyermeke úgy tökéletes, ahogy van. Egyikük egy Reddit-fórumon igyekezett megosztani dilemmáját gyermeke szemöldökével kapcsolatban, ám a kommentelők enyhén szólva nem támogatták egyöntetűen.

A meg nem nevezett szülő rengeteg kritikát kapott a hozzászólóktól, miután kiderült, hogy „esztétikai okokból” kiszedte 15 hónapos lánya szemöldökét. Egészen pontosan azt a területet, ahol két szemöldöke kissé összenőtt.

"15 hónappal ezelőtt születtem egy gyönyörű kislányt, aki már a kezdetektől nagyon szőrös volt" - kezdte történetét az édesanya.

"Jó sok hajjal született és szép szempillái vannak, de sajnos összenőtt a szemöldöke" - sopánkodott.

"Esztétikai okok miatt úgy döntöttem, hogy alvás közben kiszedem a szemöldökét és ha felkel közben, akkor megállok"

- folytatta, hozzátéve, hogy néhány nap alatt befejezte az akciót.

A nő elmesélte, hogy nem is gondolta problémásnak ezt az egészet, amíg nem találkozott egy barátnőjével, aki rákérdezett arra, hogy hová tűnt a baba szemöldöke. Mire ő elmesélte, és a nő teljesen kiakadt, majd közölte vele, hogy soha nem gondolta, hogy ilyesmire képes lenne.

Ezek után osztotta meg történetét, hogy megerősítést kapjon, de a dolog nem sült el valami jól.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
repulo.png

Elaludt a repülőn, egyedül, vaksötétben és bezárva ébredt

A nő először teljesen pánikba esett, amikor konstatálta a helyzetet, de végül feltalálta magát.
Címkép: Youtube - szmo.hu
2019. június 23.Különös történetről számolt be az Independent.

Az Air Canada Québecből Torontóba tartó járatán elaludt egy nő, aki csak akkor ébredt fel, amikor a gépet már rég leparkolták és áramtalanították.

Tiffani Adams a körülbelül másfél órás út felénél merülhetett álomba, és miután

vaksötétben, bezárva, teljesen egyedül tért magához,

érthető módon pánikba esett. A telefonja lemerült, így segítséget sem tudott hívni.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
martina.jpg

Még nagyobb melleket szeretne a fehér bőrűből feketévé változott nő

Azt mondja: a gyermekei is feketék lesznek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 23.Élő Barbie-babának nevezi a Mirror a nőt, aki fehér bőrszínnel született, majd valamiért úgy döntött: fekete lesz. Ám nem ez az egyetlen ismertetőjegye: hatalmas mellei is figyelemreméltóak főleg most, amikor kijelentette: még nagyobbakat szeretne.

Martina Big azt mondja, Európában jelenleg neki vannak a legnagyobb mellei, de ezt kevésnek érzi, így újabb műtéteket akar azért, hogy a világrekorder is ő lehessen.

A német nő jelenleg 32S-es kosármérettel büszkélkedhet, és körülbelül 50 000 fontot (több mint 18 millió forintot) költött a műtéteire, ami egyelőre 25 beavatkozást jelent.

A 31 éves celeben nemrég újabb operációt hajtottak végre, és ennek örömére azt tervezi, hogy régi implantátumait kiállítja saját házában.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
concert-2527495_960_720.jpg

Világtalálkozóra készül 100, ugyanazt a ritka vezetéknevet viselő ember

Az ötlet azután jött létre, hogy a Cornish vezetéknévvel rendelkező emberek számára egy Facebook-csoportot hoztak létre, hogy lássák, mennyire terjedt el a családfa.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 23.A legtöbben elgondolkodtunk már azon, hogy vannak-e olyanok a világon, akik a mi nevünket, de legalább a vezetéknevünket viselik, és ha igen, milyen lenne találkozni velük. Egy csoport ennél is tovább ment: a közeljövőben több mint 100-an találkoznak majd, mind olyanok, akik ugyanazzal a vezetéknévvel élnek.

A Mirrorban megjelent történet szerint több mint 100 ember találkozóját rendezik meg ezen a hétvégén.

A Retallick és a Retallack vezetéknevet viselők mindegyike meghívást kapott a hatalmas eseményre.

Az ötlet azután jött létre, hogy a Cornish vezetéknévvel rendelkező emberek számára egy Facebook-csoportot hoztak létre, hogy lássák, mennyire terjedt el a név.

Jim Retallick, aki az Egyesült Államokban lévő Utah-ban él, úgy döntött, hogy szervez egy találkozót Bodminben, Cornwallban, ahol hasonló nevűekkel találkozhat.

A vezetéknévről annyit tudni, hogy annak a 10. század előtti gyökerei vannak, és mostanra vilgszerte elterjedt. Mára több száz ember regisztrált a facebookos csoportba, amelyek többsége a tengerentúlon él.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x