hirdetés
Így tette tönkre egy 'ártatlan' félmeztelen fotó egy tanárnő addig makulátlan karrierjét
Címkép: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 20.


hirdetés

Az ominózus fotót a nő 2016-ban készítette az otthonában. Az látható rajta, amint egy tükör előtt ül a földön, a lábai között egy törölközővel és a keblei fedetlenek.

A felmondását javasoló indokok között szerepel, hogy "okozta, engedélyezte vagy legalábbis lehetővé tette" a kép terjedését, illetve "nem tett megfelelő óvintézkedéseket" a megelőzést illetően.

Lauren márpedig a bírósági dokumentumok szerint is csupán egy emberrel osztotta meg a képet. Egyedül neki adott engedélyt a megtekintésére és csupán találgatni tud azzal kapcsolatban, hogy miként kezdett kézről kézre járni a fotó.

Állítása szerint hiába hajtogatta ezt az iskolának is, ők nem vették figyelembe. A férfi tanárt pedig nem vonták kérdőre és nem is kapott semmiféle fegyelmezést az ügyben azért, hogy terjesztette a képet.

Az ő neve nem lett nyilvánosságra hozva, ezért az ő oldala a történetben némiképp homályos. A tanárnő szerint nem ő a kulcsfigura ebben a sztoriban, ugyanakkor már nem randevúzik vele.

Szerinte ez az egész sokkal inkább arról szól, hogy egy ártatlan fotó mit okozhat, ha rossz kezekbe kerül - akár egy karriert is szétbombázhat. Illetve az is lényeges szegmense az ügynek, hogy ha ugyanez egy férfivel történt volna meg az ő pozíciójában, teljesen más lett volna a kimenetel.

"Mindig a fiúk bántják a lányokat és a lányok isszák meg a levét. Az, hogy ez a kép mennyi támadást kapott, mutatja az egyenlőtlenséget aközött, hogy miként tekintenek a nőkre és miként a férfiakra. Hogy a férfiak mennyire nyíltan szexualizálhatják a nőket és, hogy ez mekkora probléma"

- fejtette ki a korábban makulátlan előéletű és munkájában elismerésnek örvendő tanárnő.

Ezek után azonban az iskola azon az állásponton van, hogy Lauren "nem szolgálhat a továbbiakban példaképként a diákoknak". Szerintük a kép végső soron egy nemkívánatos figyelemelterelés volt és egy olyan valami, amit a tanulóknak nem kellett volna látniuk, függetlenül attól, hogy miként szivárgott ki.

"Kistanárként ebben az iskolában kezdtem, amikor még egyetemre jártam. Úgyhogy az, hogy most semmiféle tiszteletet nem kapok, vagy legalábbis professzionális bánásmódot, még inkább szíven szúr"

- mondja a tanárnő, aki nem azért szólalt fel, hogy poszterhős legyen a nők jogaiért vívott harc élén, hanem mert azt reméli, hogy ez az egész egy tanulságos pillanatként szolgálhat és segítheti a diákokat a digitális magánélet megújult korszakában.

"Végül egy a lényeg: ez a kép csupán egy kép a felsőtestemről - nincs benne semmi támadó vagy ártalmas. Egy férfinek nem jelentene ekkora problémát. Ha egy férfi tanár csinálna egy ugyanilyen képet egy törölközővel a derekán, amikor a szobájában készülődik és ül a padlón, nem rúgnák ki érte."

Forrás: Guardian


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Jogi diplomája dacára nem talált munkát, mert 'túl csinos' – állítja egy londoni nő
Irina Kova úgy gondolja, hogy szépsége állt karrierje útjába.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.Az orosz származású nő Londonban szeretett volna karriert építeni. Jogi diplomával és tartalmas önéletrajzzal rendelkezik, illetve munkatapasztalata is van, mégsem járt sikerrel.

A 33 éves Irina szerint a férfi főnökök a munka világában nem veszik a vonzó nőket kellően komolyan, a női munkatársak pedig furkálódó természetűek a náluk csinosabb dolgozókkal szemben.

Elmondása szerint volt már olyan jól fizető munkahelye az üzletfejlesztés szférájában, amit a megjelenésére kapott kommentek miatt hagyott ott.

"A nők nem bíznak meg benned, a férfiak pedig nem tekintenek rád szakemberként."

- nyilatkozta a The Sun hasábjain.

"Engem a férfiak soha nem akarnak alkalmazni. Megértem - mindez azért történik, mert nem akarják, hogy elvonjam a figyelmüket a munkáról. Inkább kevésbé dekoratív nőkkel veszik körbe magukat, akiknél ez a veszély nem fenyeget."

Úgy gondolja, hogy a házas főnökök nem akarják, hogy ha feleségük meglátogatja őket az irodában, akkor épp egy dögös, egyedülálló nő mellett üldögéljenek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Több mint 26 ezret fizettek 2 kávéért és 2 hamburgerért egy római kávézóban, de nem is hagyták szó nélkül
A turisták nagyon megdöbbentek a túlságosan drága számlán, de később bosszút álltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Nagyon kellemetlen helyzetbe került két turista a római Vaticano kávézóban, amely a Vatikán Múzeum bejáratával szemben helyezkedik el, tehát központi helyen, így az árak is elég borsosak. A vendégek két kávét és két hamburgert rendeltek, amikor viszont fizetni akartak, elképedtek, amikor

az orruk elé tolta a pincér a 81 eurós, azaz több mint 26 ezer forintos számlát. E szerint a két hamburger összesen 58 euróba (19 ezer forint) került, a két kávé 16 euróba (5200 forint), a 10 százalékos szervízdij pedig 7,40 euróra (2400 forint) rúgott.

A turisták kénytelenek voltak kifizetni az összeget, pedig úgy érezték, hogy azért annyira nem volt jó a kávé és a hamburger, hogy ennyit kelljen kicsengetniük érte.

Később bosszút is álltak azért, amiért ennyire lehúzták őket. Az egyik internetes értékelő oldalon jól lepontozták a kávézót és azt is odaírták, hogy az ott dolgozók direkt átejtik a turistákat, hogy sok pénzt csaljanak ki belőlük. Ennek bizonyítására a saját számlájukat is feltöltötték az oldalra, ami nagy felháborodást váltott ki.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Teljesen eltérő bőrszínű ikreket szült egy nő, az egyik kék, a másik barna szemű
Az anyukától gyakran megkérdezik, hogy mindkét gyermek az övé-e.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Nem mindennapi dolog esett meg egy amerikai nővel nemrég: kislánya, Malaysia fehér bőrrel és ragyogó kék szemekkel született, míg a kisfia, Malachi sötétbarna szemű, és bőrű.

A nő, akit Sarah Jones-nak hívnak azt mondja, állandóan megkérdezik tőle, hogy mindkét gyermek az övé-e - írja a Mirror.

Ám az oklahomai Sarah családjában ez nem szokatlan - hatéves lánya sötét bőrű, akinek kétéves testvére fehér bőrrel született.

"Mind a négy gyerekem teljesen különbözően néz ki, de a legjobb barátok" - mondta a Love What Matters-nek.

"Amikor nyilvános helyen vagyunk egyfolytában azt kérdezik, hogy adoptáltam-e őket és, hogy hány apától vannak. Elképesztő, hogy miket kérdeznek az emberek" - tette hozzá az édesanya.

Sarah terhessége azonban nem volt könnyű - részben azért, mert egyedül volt. Ráadásul mielőtt az ikrek megérkeztek volna, hat hónap alatt kétszer is elvetélt, majd a terhessége során is akadtak egészségügyi problémái.

Az ikrek a 28 hétre érkeztek, nagyon kicsi súllyal, de a nő boldog, hogy végre túl van a nehéz időszakon.

Lapozz a képekért a gyerekekről!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Véletlenül 1,8 milliós bort szolgált fel a vendégnek egy menő étterem pincére, de nem rúgták ki, sőt!
Az étterem közösségi oldalán hihetetlenül jó fej módon reagált.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Az Insider oldalán jelent meg egy kínos történet, melynek főszereplője egy pincér, aki véletlenül egy 6000 dolláros, forintban közel 1,8 millió értékű bort szolgált fel egy vendégnek.

A vendég így a vacsora mellé nagyon drága ajándékot kapott a Hawksmoor steak étteremben, Manchesterben.

Rendeltek egy 332 dolláros bort, ám helyette egy 5700 dollárost kaptak egy számítógépes hiba miatt.Az étterem számára is csak utólag vált világossá, hogy mi történt.

"Reméljük élvezték az estét azok a vendégeink, akik véletlenül kaptak egy üveg Chateau le Pin Pomerol 2001-et!"

- állt az étterem közösségi oldalán. A felszolgálónak pedig üzenjük, semmi gáz, ilyen hibák előfordulnak és akkor is szeretünk!"

„Nagyon zsúfolt éjszaka volt az étteremben és egy nagyon egyszerű hiba történt”

- mondta később a Hawksmoor szóvivője az Independentnek.

A tweet rengeteg reakciót kapott a Twitteren, 50 000 retweet érkezett rá. Az egyik felhasználó azt válaszolta, hogy ha valaha meglátogatja az Egyesült Királyságot, reméli, hogy az a pincér szolgálja majd ki, akit a hibát elkövette

"Gratulálok a vezetésnek, aki emberként viselkedett, és így kiváló, ingyenes marketinghez jutott, ami azonnal még népszerűbbé tette" - írta egy másik .

Mások azonban szkeptikusan reagáltak, és felvetették azt a tényt, hogy a Manchesternek sok hajléktalan lakója van, miközben egyesek 6000 dolláros borokat isznak az éttermekben.

Válaszul az étterem még egy jófej-lapot húzott elő: közölték, hogy több mint 1 millió fontot ajánlanak fel a hajléktalanok támogatására létejött ActionAgainstHunger számára.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x