FOCI EB

Vilmos herceg is üzent az Eb-döntőben vereséget szenvedett angol válogatottnak

A herceg is nagyon sajnálja az elszalasztott esélyt a győzelemre, de próbált lelket önteni a nemzeti csapatba.


Mint arról már beszámoltunk, Olaszország nyerte a foci Európa-bajnokságot, miután vasárnap este a rendes játékidőben lejátszott 1-1-es döntetlent követő hosszabbítás után büntetőpárbajban legyőzte Angliát.

A mérkőzést a helyszínen nézte végig Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné, valamint legnagyobb gyerekük, György herceg is. A család nagyon örült, amikor az angol csapat már a második percben megszerezte a vezetést, aztán láthattuk a közvetítésben, ahogy kissé szomorúan figyelik az eseményeket a vereség után.

A herceg a meccs után nem rejtette véka alá, hogy csalódott az eredmény miatt, ugyanakkor próbálta vigasztalni is a nemzeti csapatot.

"Szívszorító. Gratulálok az olasz válogatottnak a nagyszerű győzelemhez. Angolok, nagyon sokáig eljutottatok, de sajnos ez ma nem a mi napunk volt. De mindannyian büszkék lehettek magatokra! Tudom, hogy lesz még ennél jobb is"

- üzente a Katalinnal közös hivatalos Instagram-oldalukon.

Természetesen egész Anglia nagyon csalódott volt, amiért ezúttal sem sikerült győznie a válogatottnak. Nem túlzás azt állítani, hogy forrnak az indulatok, a szurkolók pedig igencsak durva stílusban kritizálják azt a három angol játékost, akik hibáztak a büntetőknél.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FOCI EB
Magára tetováltatta Chiellini Eb-döntős szabálytalankodását egy olasz focidrukker
Az olasz csapatkapitány mezrángatása rekordgyorsasággal mémesedett, sőt, valaki magára is varratta.


Hamar mémesedett az olasz válogatott csapatkapitánya, Giorgo Chiellini, aki az idei angol-olasz európa-bajnoki döntőben szabálytalankodott egy látványosat, és közvetlenül a hosszabbítás előtt a pólójánál fogva állította meg a britek 19 éves reménységét, Bukayo Sakát, aki épp az olasz kaput célozta meg. Chiellini végül sárgát kapott a megmozdulásért, de legalább megérte, hisz a döntetlen után a tizenegyesek döntötték el, hogy épp ő emelhette magasba a trófeát.

A szabálytalanságról készített fotó nagyon hamar mémmé vált, egy ismeretlen olasz drukker pedig úgy gondolta, hogy még egy tetoválást is megér, így

a karjára varratta a mezrángató Chiellinit Sakával és a bajnoki trófeával együtt.

A botrányos mozdulatért egyébként érthető módon nem volt mindenki annyira odáig, az interneten például petíciót is indítottak, hogy újrajátsszák a mérkőzést a szabálytalanság miatt, több mint 145 ezren írták eddig alá.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FOCI EB
A Rovatból
Szépített a magyar válogatott Svájc ellen
Szoboszlai játszott középre balról, Varga Barnabás megelőzte Aebischert, és közelről a bal alsó sarokba fejelt.


Az első félidőben két góllal vezetett Svájc, de aztán szépített a magyar válogatott.

Szoboszlai játszott középre balról, Varga Barnabás megelőzte Aebischert, és közelről a bal alsó sarokba fejelt.

Ezzel szépített a magyar csapat, a gólvideót itt lehet megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FOCI EB
Nem indul jól az Eb a magyaroknak: egy góllal vezetnek a svájciak a csoportmeccsen
Beragadt a magyar védelem, Duah pedig betalálta a magyar kapuba. Azóta a svájciak ráültek az eredményre.


Egyelőre nem indul jól az Eb a magyar csapatnak: Svájc egy góllal vezet az első csoportmeccsen.

Mindkét csapat nagyon lendületesen kezdett. Bár a svájciak sikeresebben szállták meg a magyarok térfelét, de azért egy kontárból sikerült egy komoly helyzetet összehozni, aminek a végén Sallai lőhetett.

A 12. perc környékén azonban

a magyar védelem beragadt, Duah pedig tökéletesen lerázta magáról a védőjét és be is talált a kapuba.

A partjelző beintette a lest, de a visszajátszásból sajnos kiderült, hogy érvényes volt a gól, és a svájci csapat meg is kapta a találatot.

Ezután a 20. percben Gulácsi védett óriásit, így Vargas nem talált be a magyar kapuba. Ezután kissé leült a mérkőzés, a svájciak nyilván nem nem hajtanak az egygólos vezetés mellett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FOCI EB
Orbán-fotóval bizonygatta a meccs után a német játékos, hogy szabályos volt Musiala gólja
Az első blikkre szabálytalanság után lőtt gól nagy felháborodást váltott ki a magyar szurkolók között. Valójában viszont nemcsak Füllkrug, hanem szakértők szerint is szabályos volt.


A szerdai német-magyar EB-csoportmérkőzés legkérdésesebb pontja a németek első gólja volt, ahol első látásra a németek szabálytalanság után találtak be a kapuba.

A meccs állt is egy darabig, amíg a videóbíró segítségével visszanézték az esetet, majd megadták a gólt.

A mérkőzés után Niclas Füllkrug, német válogatott futballista, a Borussia Dortmund támadóját az esetről kérdezték, mire a játékos elmondta, hogy szerinte nem szabálytalankodtak, majd előkapta a telefonját és egy olyan képet mutatott az újságíróknak, amin a magyar válogatott Willi Orbán ér hozzá.

„Akkor ez is fault?”

– kérdezte Füllkrug, majd gyorsan rá is vágta, hogy

„nem, természetesen ez sem szabálytalan”.

A félidőben egyébként az M4 stúdiójában ülő magyar szakértők is arra jutottak, hogy ugyan elsőre szabálytalannak tűnhettek a németek a gól előtt, valójában viszont teljesen szabályosan jártak el, a test a test elleni szituációk ugyanis nem tiltottak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk