News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

Egy férfi eszkort elárulta, miből áll a munkája, és mennyit keres vele

A kezdetek óta 300 kliense volt, de csak százzal feküdt le közülük.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. március 24.


Link másolása

hirdetés

A LADbible oldalán jelent meg egy férfi eszkort vallomása munkájáról. A meg nem nevezett prostituált elmondta legérdekesebb élményeit, és azt is, hogy mennyi pénzt keres egy hónap alatt.

Annak ellenére, hogy a legtöbben mit gondolhatnak a munkájáról, azt állítja: ő nagyon élvezte, mert áloméletet él, erkélyeken szexel, és luxusnyaralásokon vesz részt a Maldív-szigeteken, ahol drága villákban múlatja az időt.

A kísérő azt is elmagyarázta, mi inspirálta arra, hogy ezt a munkát válassza:

"Mindig szerettem a nőket és kalandokat. Előbb csak online dolgoztam, majd azt gondoltam: miért nem próbálnám meg, és miért ne találkoznék néhány nővel?

Feltöltöttem a fotómat és egy bemutatkozást, és két héttel később megtalált az első kliensem" - kezdte történetét, hozzátéve, hogy az indulás három évvel ezelőtt volt.

hirdetés

Azt mondja: talán furcsa, de a munkája nem igazán a szexről szól. A kezdetek óta 300 kliense volt és csak százzal feküdt le közülük.

"Ez egy gyakori félreértés" - mondja. "A többség nem a szexért keres meg, hanem azt akarják, hogy a párjuk legyél egy eseményen, például esküvőn."

Azt mondja,

sokan vannak, akik csak közös programot szeretnének vele, például azt, hogy valaki elmenjen velük izgalmas helyekre, például helikopteres túrára a Grand Canyon fölött, vagy egy Michelin-csillagos étterembe. A férfi azt mondja, néha úgy érezte magát, mint egy filmsztár.

A fizetését sem titkolja: állítása szerint egy jó hónapban 10 000 fontot keres (3,7 millió forint), de rosszabb időszakban sem kevesebb a fizetése 4000 fontnál (1,47 millió forint). E mellé egy "rendes" munkája is volt, de az már csak azért, hogy senki ne kérdezze meg az ismerősei közül, hogy miből él.

A legérdekesebb kérés, amit teljesített ez volt:

"A legfurább ügyfelem egy magas beosztású nő volt, aki azt akarta, hogy személyi edzőnek öltözzek be, menjek be az irodájába, és játsszuk el a Szürke 50 árnyalatát.

Összesen három-négy órát tartott - árulta el az eszkort.

De nem minden kérés olyan szórakoztató az előbbi, akadnak olyan dolgok, amiket pénzért sem vállalt be:

"Egy srác felkeresett és azt mondta, azt akarja, hogy szexeljek a feleségével, miközben ő szagolja a cipőmet és a lábfejem. Nagyon ragaszkodott hozzá, de végül nemet kellett mondanom, mert nem voltam biztos abban, hogy tényleg akarom ezt" - mesélt a bizarr történetről.

Azt is elárulta, szerinte mi a munkája sötét oldala: felismerni azt, hogy valaki többet akar, mint amennyit képes neki adni.

Azt állítja, hogy a nők gyakran kérik, hogy legyen a barátjuk, cserébe drága ajándékokat kínálnak, például autókat. A férfi azt mondja: úgy érzi, hogy meg kell találnia a tökéletes nőt, hogy kiléphessen.

"Addig fogom csinálni, amíg élvezem és ha egyszer unalmasnak találom, és elveszíti az izgalmát az egész, akkor kilépek. Ez eddig nem történt meg" - árulta el a kísérő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Kilógott a pénisze az olasz tízpróbázónak futás közben, a kezével próbálta menteni a helyzetet
Alberto Nonino végül utolsóként ért célba a 400 méteres futáson.

Link másolása

hirdetés

Igen kínos helyzetbe került egy olasz sportoló a kolumbiai Caliban rendezett U20-as atlétikai-világbajnokság tízpróba számában szombaton. A Daily Mail beszámolója szerint Alberto Nonino bár jól rajtolt a 400 méteres futásban, a táv közepe felé komoly problémája akadt.

Mivel a 18 éves versenyző

elfelejtett alsónadrágot húzni, ezért a nemi szerve kilógott a nadrágjából futás közben.

A közvetítés távoli képein is kivehető, ahogy Nonino a kezével próbálja megregulázni a szabadon lengedező hímtagot. Ez azonban annyira lekötötte a sportolót, hogy végül utolsóként haladt át a célvonalon, 51,57 másodperces idővel.

A fiatal sportoló később azt írta az Instagramon, hogy az eset „nyilvánvalóan baleset volt”, és most már próbál nevetni az egészen, de a verseny után szörnyen érezte magát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Konok Péter: „A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”
Összekötötte a válság két fajsúlyos elemét az ismert publicista.

Link másolása

hirdetés

„A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”

– írta Konok Péter a Facebookon.

A publicista, történész így kommentelte azokat a híradásokat, miszerint egyre több benzinkút kénytelen ideiglenesen bezárni, mert egyszerűen kifogytak az üzemanyagból.

Ahogy a kormány azon intézkedését is, hogy a rezsicsökkentés részleges megszüntetése miatt egy csütörtöki kormányrendeletben lazítottak az erdővédelmi szabályokon, így védett területen is egyszerűbb lesz a fakivágás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Belső vizsgálat indult a turisták feje fölött landoló Wizz Air-gép ügyében
Kielemzik a repülési adatokat és beszélnek a pilótákkal is.

Link másolása

hirdetés

A Wizz Air belső vizsgálatot indított, hogy minél több részletet megismerjen a nagy port kavart szkíathoszi landolás pontos körülményeiről - írta a Telexnek a légitársaság.

Mi is beszámoltunk róla, hogy augusztus 5-én

a Wizz Air Airbus A321neo repülőgépe annyira alacsonyan közelítette meg a görög szigeten található kifutópályát, hogy az még az erre felkészült bámészkodókat is meglepte.

A társaság most azt írta: a gép alacsony szögben közelítette meg leszállópályát, mely a repülőtér kialakításának sajátossága.

„Bár személyi sérülés nem történt, a légitársaság belső vizsgálatot indított, hogy kielemezze a repüléshez kapcsolódó adatokat, beszéljen a pilótákkal, és megtudjon minél több részletet a landolás pontos körülményeiről” - írták. Az eredményekről későbbre ígértek tájékoztatást.

A szokatlanul izgalmasra sikerült landolásról a görög GreatFlyer videósa készített felvételt.

hirdetés

Az üggyel kapcsolatban Háy György balesetvizsgáló és nyugalmazott pilóta a Telexnek azt mondta, hogy

létező probléma, ha kisebb szögben száll le egy gép. Ennek több, nem szándékos oka is lehet: jöhet például egy váratlan széllökés, ami lejjebb nyomja a repülőt, vagy bezavarhat egy éjszakai érzéki csalódás.

Bár az embereket fizikailag még így sem tudja elsodorni a gép, mert a leszállópálya szintje magasabban van a kerítésen kívüli talajszintnél, a szakértő szerint ennek ellenére „nagy marha”, aki ilyen helyeken a repülőgép turbinája közelébe megy.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Szuperhold lesz péntek hajnalban, idén utoljára
Zsinórban a negyedik hónapban fordul elő szuperhold. Aki látni akarja, korán kell kelnie.

Link másolása

hirdetés

Az idei év negyedik és egyben utolsó szuperholdja lesz péntek hajnalban - írja a LiveScience.

Szuperholdnak nevezik azt, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor láthatjuk a legnagyobbnak a Földről a Holdat. Ez egy nem tudományos elnevezés, a csillagászok inkább közeli holdnak hívják ezt a jelenséget.

Bár a hold szerda és péntek este is fényesnek és telinek fog tűnni,

teliholdat pontosan csütörtökről péntekre virradó éjjel, magyar idő szerint 3:36-kor láthatunk.

Zsinórban a negyedik hónapban lesz szuperhold, májusban ráadásul ez az esemény teljes holdfogyatkozással is párosult. Az augusztusi szuperhold után idén már nem lesz több, úgyhogy aki szeretné látni, ne maradjon le róla.

Telihold nagyjából havonta egyszer fordul elő.

hirdetés
A következő ilyen alkalom szeptember 10-én lesz, ezt arató holdnak hívják.

Mostanában egyébként egy másik látványos égi jelenséget is meg lehet figyelni: a Perseidák hullócsillagzáport augusztus 14-ig is lehet elcsípni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: