VIDEÓK

Így tudsz betontömbbel cicákat menteni!

Szokatlan felhívással kampányol a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány. Mutatjuk!

Link másolása

Különös szlogennel kampányol a váci Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány: "Te megmentenél egy betontömbbel egy cicát?" A menhely bővítését tervezik ugyanis, de az Alapítvány nem tudja önerőből kifizetni a cicusok és kutyusok védelme miatt fontos betonelemekből álló kerítés árát. 3600 forint egy betonelem. Egy betontömb megvásárlásával hozzájárulhatsz ahhoz, hogy nőjön a cicák és kutyák élettere. Íme, a videó:

Közvetlenül ezen a linken keresztül tudtok segíteni az Alapítványnak. A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány számlaszáma: 10200919-32871834. Átutaláskor/banki befizetésnél a közlemény rovatba írjátok/írassátok bele, hogy KERÍTÉS ELEM.

Az Alapítvány felhívása

Kedves Állatbarátok!

Menhelyünk immár húsz éve a Vác, Külső Rádi úton működik. Ezt a területet már egy jó ideje kinőttük és jövőbeli terveink között szerepel már évek óta egy új saját, nagyobb és modernebb menhely kialakítása. A jó hír az, hogy a terület már meg van összesen 12000m2. Ebből már 1200m2 lekerítésre került és ezen macska részlegünk üzemel.

A fennmaradó "maradék" több mint 10000m2 bekerítése lenne a következő lépésünk, de ehhez hiányzik, 1 780 000 igen jól látjátok egymillió nyolcszázezer forint. A filmen látható betonkerítést szeretnénk folytatni, amihez 975 beton elemre van szükségünk aminek darabja 3430,- forint!

Akár 1 elem összegének támogatásával is nagy segítséget nyújtanátok számunkra.

Köszönjük!


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Holdbéli táj - ennyi maradt a Vekeri-tóból
A Tisza vizével próbálják megmenteni a tavat. Sok Vekeri-tó lesz még - mondja a szakember.

Link másolása

Idén nyárra megint teljesen kiszáradt a Debrecen mellett található Vekeri-tó. Az egykori kedvelt üdülőhelyként szolgáló vízfelület az Erdőspusztai tórendeszer egyik utolsó túlélője volt. Az idei súlyos aszály azonban minden vizet kivitt a tóból, amit már csak egy jelentős beruházással lehet megmenteni.

A jövőben ráadásul

nagyon sok hasonló tragédia játszódhat majd le a szemünk előtt Magyarországon.


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Videó: különleges felvétel a teljes augusztus 27-i tűzijátékról
Aki lemaradt róla, most szokatlan perspektívából nézheti meg az egész show-t.

Link másolása

Szombaton, a bizonytalan időjárási viszonyok miatt egy hét késéssel pótolták be az augusztus 20-i ünnepségek fő attrakcióját, a látványos tűzijátékot és fényshow-t.

Kollégánk különleges helyről, a szokásostól eltérő perspektívából rögzítette a nagyszabású eseményt, így azt most az is meg tudja tekinteni, aki valamilyen okból lemaradt róla.

Az elhalasztott augusztus 20-i tűzijáték teljes hosszában


Link másolása
KÖVESS MINKET: