SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Szandi az elmaradt koncertről: Ez nem a pénzről szól, szakmailag hiteltelen lett volna nyolc ember előtt műsort adni

Az énekesnő ugyan megérkezett a szlovákiai Madarra, de végül nem lépett fel, mert túl kevesen vettek jegyet a jótékonysági koncertre. A gázsi felmarkolása után távozott a helyszínről.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. június 21.Óriási botrány kerekedett Szandi elmaradt hétvégi koncertje kapcsán. Az énekesnő a szlovákiai Madaron lépett volna fel, ám a bulira kevesebb jegyet adtak el, mint amit a szerződésben vállaltak, Szandi pedig a 600 ezer forintos gázsi felmarkolása után távozott a helyszínről a szervezők könyörgése ellenére.

Az énekesnő a Borsnak azt mondta, hogy nagyon megalázónak érezte a helyzetet, ami 35 éves pályafutása alatt még soha nem fordult vele elő.

„Időben érkeztünk, ahogy mindig, és döbbenten tapasztaltuk, hogy egy óriási focipályán nyolc ember lézeng, további húsz a büfében. Megálltunk a színpad mögötti füves területen kocsival, ahol még egy sátor sem volt felállítva. Szandi a kocsiban maradt, én szálltam ki tájékozódni”

– mondta a lapnak Bogdán Csaba, az énekesnő férje. Ekkor derült ki, hogy ez egy jótékonysági rendezvény, amiről nekik nem szóltak, a szervezők pedig egy alapítvány dolgozói.

„Ők csak jószándékú emberek, akik segíteni akarnak. Elnézést kértek és mondták, hogy természetesen rendezik az anyagiakat.

Mi nem kértünk és nem követeltünk semmit, ha nem fizetik ki, akkor is eljöttünk volna. Ez itt nem a pénzről szól, hanem arról, hogy egy futballpályán nyolc ember előtt műsort adni szakmailag hiteltelen lett volna, ez nagyjából olyan, mintha a nappaliban énekelt volna a családnak”

– folytatta a meghiúsult koncert történetét Szandi.

„Szakmai pályafutásom során soha nem fordult még elő, hogy elmentem egy megbeszélt koncertre, de nem léptem fel. Az fáj a legjobban, hogy pont a tisztességünket kérdőjelezték meg, pedig mindig kínosan ügyelünk minden részletre. Minden előadás előtt ott vagyok pontosan harminc perccel. Sokszor előfordul, hogy nem teljesülnek az ígért feltételek, de mindig azon vagyunk, hogy mentsük az előadást. Méltatlannak és megalázónak érzem, hogy nyolc ember előtt lépjek fel és nem igaz az, hogy lett volna kit odaterelni, mert szinte üres volt az egész. Az alapítvány vezetője tökéletesen megértette ezt, és nagyon sajnálta a történteket. A legnagyobb szeretetben és békében jöttünk el” – tette hozzá az énekesnő.

Bogdán Csaba szerint belső feszültség állhat annak a hátterében, hogy kiszivárgott az ügy.

„Még egy fényképet sem csináltam a helyszínen, a kocsi fedélzeti kameráján láttam később, hogy rajta van, amint a hölgy integet is nekünk szeretetteljesen a búcsúzáskor. Két nap múlva egy levelet is kaptunk tőle, amire hosszan válaszoltunk. Abban sem volt semmi indulat.

A történtekről csak olyan valaki számolhatott be, aki belsős volt, hiszen még összegeket is írtak, hogy mennyi pénzt kaptunk ezért, amit néző nem is tudhat, ráadásul az összeg sem stimmel, amit írtak. Biztosan felelőst keresnek, de akkor miért minket vádolnak?”

Szandi és férje szerint jobb lett volna, ha meg sem tartják a rendezvényt, hanem az erre szánt pénzt inkább odaadják a rászoruló családnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Shannen Doherty egy nappal a halála előtt vált el hivatalosan a férjétől
Ekkor írta alá, hogy lemond a házastársi tartásdíjról, és beleegyezett a házasságuk felbontásába is.


Egy nappal a halála előtt hivatalosan is elvált a férjétől Shannen Doherty.

A Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák színésznője évek óta rákkal küzdött. Halálhírét vasárnap erősítette meg az életrajzírója, aki azt is elmondta, hogy Doherty családi körben halt meg. 53 éves volt.

A People megszerzett néhány bírósági papírt, ami alapján az írják, hogy a színésznő lezárta Kurt Iswarienkótól való válását is, ami már egy éve húzódott.

Doherty mindössze egy nappal halála előtt írta alá, hogy lemond a házastársi tartásdíjról, és beleegyezett a házasságuk felbontásába is,

amit bíróságon kívül rendeztek.

Volt férje másnap, július 13-án írta alá a dokumentumot - azon a napon, amikor Doherty meghalt.

A pár 2011-ben kötötte össze az életét. A válókeresetet a színésznő adta be 11 év házasság után.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel kislánya, már a neve is kiderült
Korábban úgy volt, hogy Eszter lesz a neve, ám végül mégis egy másik név mellett döntött a tévés műsorvezető és az egykori olimpikon úszó.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. július 16.Két évvel az esküvő után megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel első közös gyereke, tudta meg a Blikk. A TV2 műsorvezetője és férje még februárban osztották meg a világgal az örömhírt, hogy hamarosan szülők lesznek.

„Anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családban, és ezt a tradíciót én is követni fogom”

– mondta korábban a tévés, ám a lap értesülései szerint a kislány végül mégsem Eszter, hanem Mirabella lett, melynek jelentése csodálatraméltó.

Eszter csak az utolsó hetekben hagyott fel a munkával és köszönt el a Mokka nézőitől két héttel ezelőtt. Akkor már otthonról jelentkezett be, és elárulta: még a pocakjában van a pici, de Danival már nagyon készülnek az érkezésére.

„Ám nemsokára jön az első nehézség, hiszen Dániel biztosan részt vesz majd a párizsi olimpia eseményein, így egy időre el kell hagynia a családját a munkája miatt. Persze, nem kell attól félni, hogy a kismamának egyedül kell megbirkóznia az újszülött kislányával járó feladatokkal, hiszen nagyon jóban van a családjával és az öccsével, de a modell barátai is biztos szívesen babáznak majd”

– mondta a párhoz közel álló informátor.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lovasi Andrásnak évek óta lehettek nőügyei – ezt állítja Földes Eszter egyik kolléganője
Lovasi pár soros bejegyzéssel tudatta a nyilvánossággal a Facebook-oldalán a hírt, és megkérte a média munkatársait, hogy ne keressék a válással kapcsolatban. A Bors viszont a színésznő egyik kolléganőjét szólaltatta meg.
Fotó: Facebook - szmo.hu
2024. július 15.Korábban írtunk róla, hogy az ismert zenész, Lovasi András és Földes Eszter színésznő elválnak egymástól.

Lovasi egy rövid bejegyzéssel tudatta a nyilvánossággal a Facebook-oldalán a hírt, és megkérte a média munkatársait, hogy ne keressék a válással kapcsolatban.

A Bors viszont a színésznő egyik kolléganőjét kereste meg, aki névtelenül mondott pár mondatot a lapnak kapcsolatukról.

„Eszter mindig is hatalmas amplitúdóval élte a kapcsolatukat, ő egy nagyon érzékeny ember”

– magyarázta a Borsnak a kolléganő.

„Állítólag nem egy eset volt, hiszen András mai napig elképesztően népszerű a nők körében. Egy-egy ilyen sztori után Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg a történteket, persze ki ne értené meg.

Ilyenkor mindig elküldte, de aztán újra és újra megbocsájtott és nem csak a közös gyerekük, Álmos miatt. Hanem mert bármit is tett a férje, a szerelem nem múlt el. Hangos szerelem volt az övék, nagy lángolással, hiába szurkoltunk nekik, de rohantak a végzetük felé. Az utolsó esetet már sem az anyai szív, sem a szerelmes szív nem tudta megbocsájtani!”

– tette hozzá Földes Eszter titokzatos kolléganője.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Reagált Ralf Schumacher coming outjára a fia: Én 100 százalékban mögötted állok
David Schumacher sem hagyta szó nélkül a coming outot: nagyon boldog, hogy apja végre talált valakit.


„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – Ralf Schumacher vasárnap ezzel mutatta meg a világnak párját, Étienne-t, akivel két éve vannak együtt.

Az autóversenyző az Instagramon coming outolt. Az erről szóló poszthoz pedig hozzászólt a korábbi házasságából született fia, David Schumacher is:

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre találtál valakit, akivel tényleg nagyon jól és biztonságban érzed magad. Akár férfi, akár nő, 100 százalékban mögötted állok, apa, minden jót kívánok neked, és gratulálok!”

Ralf Schumacher és Cora-Caroline Brinkmann közel 15 évig volt házas. Fiuk, David autóversenyző lett, akár az apja. Az ő kedvese egyébként Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző, aki gyakran oszt meg Ralffal közös családi képeket is a közösségi médiában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: