News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Bárhol és bármikor, ha éppen éhes” - Tápai Szabina egy étterem kertjében szoptatta kislányát

Egyáltalán nem tartja tabunak, szerinte szoptatni jó.

Link másolása

hirdetés

A szoptatás manapság is egy elég kényes, olykor nagy vitákat kavaró téma, nemcsak Magyarországon, de másutt is.

Vannak olyan hazai hírességek, akik nem tartják tabunak akár azt sem, ha nem otthon etetik meg kisbabájukat. Lilu például a szoptatás világnapján osztott meg egy meghitt és egyben nagyon intim fotót kettejükről. Tavaly pedig gyönyörű képsorozat készült az UNICEF kampányában az anyatejes táplálás világnapján, amiben szerepelt Szinetár Dóra, Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia és Tomán Szabina is.

Az elmúlt években volt már arra példa, hogy egy repülőn szoptató anyát arra kértek, takarja el magát, de ő nagyon megalázónak élte meg az egészet. Az a történet is nagyon megosztó fogadtatást kapott, miszerint egy uszodai medencében szoptató anyukát kiküldtek a vízből, arra hivatkozva, hogy ez higiéniai szabályokba ütközik. A kétgyerekes Vasvári Vivien is kiakadt már azon, hogy egy anyuka mellette szoptatta meg a gyermekét az okmányirodában - szerinte sok ember undorodik attól, ha valaki közlekedési eszközön vagy étteremben szoptat ahelyett, hogy elmenne diszkréten egy mosdóba.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya tavaly novemberben született meg. Úgy tűnik, Szabina is inkább azon nők táborát gyarapítja, akik ott és akkor etetik meg a babájukat, ahol és amikor éppen megéhezik.

Ezt egy Instagramra feltöltött fotóval alá is támasztja. A képen az látszik (és a leírásból is az derül ki), hogy a minap egy étterem kertjében szoptatta meg a kicsit.

hirdetés

"Igen, ez az, aminek látszik! Bárhol és bármikor, ha éppen éhes a kisasszony! Mert szoptatni jó! Ez egy étterem kertjében volt!"

- írta a posztban.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: