Vasvári Vivien kiakadt, mert egy anyuka mellette szoptatta meg a gyermekét az okmányirodában
A luxusfeleség ezek után elmondta a véleményét a nyilvános szoptatásól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 10.


Az anyukák gyakran esnek egymásnak különböző nevelési módszerek, elvek miatt. Mindig van valaki, aki sokkal jobban tudja, hogy mi a jó a másik gyermekének. Így van ez a nyilvános szoptatással is. Talán ez az egyik legmegosztóbb manapság az édesanyák körében.

Vasvári Vivien a minap egy okmányirodában szembesült azzal, hogy egy anya mellette szoptatta meg a babáját. A Feleségek luxuskivitelben sztárja pedig nagyon kiakadt a történteken és a Best Magazinnak még a véleményét is kifejtette a témával kapcsolatban.

"Nemrégiben az okmányirodában ültem, amikor egy kismama elkezdte szoptatni a gyerekét. Nem értem, erre miért van szükség? Elvonulhatott volna a mosdóba, és diszkréten megtehette volna ugyanezt. Egy közlekedési eszközön vagy étteremben is furcsa nekem, ha valaki így tesz, mert szerintem sok ember undorodik ettől"

- mondta az immár kétgyermekes anyuka.

A nyilvános szoptatás kérdése ugyanakkor nemcsak az anyákat, hanem a társadalmunkat is megosztja. Vannak, akik szerint ez a legtermészetesebb dolog a világon, így egy édesanya bárhol és bármikor megszoptathatja gyermekét. De sokan azt vallják, hogy ez egy intim, bensőséges kapcsolat a baba és az anya között, ami nem a nyilvánosság elé való.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x