hirdetés
szinetár-1000x627.jpg

Szoptatás közben fotózták Szinetár Dóráékat

Gyönyörű képsorozat készült az UNICEF kampányában az anyatejes táplálás világnapján. Dóráék mellett Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia és Tomán Szabina is bevállalta a fotózást.
Forrás: UNICEF Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 01.


hirdetés

Ma, azaz augusztus 1-jén ünneplik az anyatejes szoptatás világnapját. A UNICEF mindig is a kisbabák anyatejes táplálása mellett kampányolt, most pedig egy megható fotósorozattal hívta fel a figyelmet a világnapra. Szinetár Dóra - aki régóta önkéntesük - rávette két kolléganőjét, Hámori Gabriellát és Szamosi Zsófiát, valamint Tomán Szabina üzletasszonyt arra, hogy ők is álljanak "modellt", miközben épp kisbabájukat szoptatják.

"Bárhol, bármikor megszoptathatjuk a kisbabánkat, hogyha szeretnénk" - mondja a színésznő - "Szoptatni nagyon szép, nagyon jó, és lehet ezt úgy csinálni, hogy a látvány szép legyen, és semmiképpen sem tolakodó."

A négy édesanyát gyermekeikkel a legkülönbözőbb helyszíneken fotózták, és mind egyetértettek abban, hogy a szoptatás nemcsak egészséges, sőt olykor létfontosságú a babának, de egy olyan érzelmi kötődésre, "összebújásra" ad lehetőséget, ami semmi mással nem pótolható.

A képsorozat a Nők Lapjában jelent meg, a fotókat Pejkó Gergő készítette.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
igy-koszontottek-a-diosgyor-szurkolok-az-egeszsegugyi-dolgozokat2.jpg

Szédületes látvány: így köszöntötték a Diósgyőr szurkolói az egészségügyi dolgozókat

„Értünk éltek, értünk harcoltok!” - üzenték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 28.


hirdetés

A magasból is csodás látványt nyújtó tűzijátékkal és hatalmas tapssal köszöntötték és biztatták az egészségügyi dolgozókat Miskolcon.

Az akciót a Diósgyőr Szurkolók Közössége szervezte.

Videót is készítetek róla, amit a következő szavakkal osztottak meg Facebookon:

"Értünk éltek, értünk harcoltok, köszönjük!"

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
neked-irom-a-dalt-egeszsegugyieknek.jpg

Koronavírus: LGT-dallal üzentek a magyar zenészek azoknak, akiknek muszáj dolgozniuk

„Mi a legtöbbet azzal segítünk, hogy otthon maradunk, és a zene hídjával kötünk össze mindenkit, aki velünk együtt segítene.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 28.


hirdetés

Megható módon, az LGT Neked írom a dalt című slágerével üzentek a magyar énekesek és zenészek azoknak, akik a munkájuk miatt nem maradhatnak otthon most, a járvány idején sem.

"A miénk a hála szava: köszönjük!" - írják a videóhoz mellékelt szövegben.

"Köszönjük a munkát mindazoknak, akik ma gyógyítanak, beteget ápolnak, tanítanak, a kereskedelemben dolgoznak, vezetnek, embert, árut és csomagot szállítanak, akik őrzik a rendet és vigyáznak ránk, akik tájékoztatnak, és akik most értünk tesznek, talpon vannak...

Mi a legtöbbet azzal segítünk, hogy otthon maradunk, és a zene hídjával kötünk össze mindenkit, aki velünk együtt segítene."

A dalt Karácsony James, Pátkai Rozina, Kontor Tamás, Sztevanovity Zorán, Varga Livius, Heincz Gábor Biga, Dorozsmai Blanka, Dér Heni, Péter Szabó Szilvia, Dallos Bogi, Puskás Peti, Nagy Sándor, Csemer Boglárka Boggie, Veréb Tamás, Nági, Sipos Péter, Sipos Tamás, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Tompos Kátya, Veres Mónika Nika, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Horváth Boldi, Pál Dénes, Molnár Tamás, Ember Márk, Lola, Cserpes Laura, Peter Sramek, Gömöri András Máté, Oláh Gergő, Csobot Adél, Völgyesi Gabi, Kocsis Tibor, Wolf Kati, Tóth Gabi, Tóth Vera, Balanyi Szilárd, Polyák Lilla, Pély Barna, Nagy Betti, Horváth Charlie és Presser Gábor énekelte el.

hirdetés

VIDEÓ: Neked írom a dalt


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
petersheen-1000x567.png

Azt hitte, egyedül kell töltenie a 92. születésnapját, ám ekkor éneklést hallott az utcáról

A nagypapát a szomszédok és a helyi barátok lepték meg – a javasolt távolságtartást szigorúan betartva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 26.


hirdetés

A Hertfordshire-beli Letchmore Heath-ben élő Peter Sheen már beletörődött abba, hogy 92. születésnapját teljesen egyedül kell majd ünnepelnie a koronavírus-járvány miatt.

Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor éneklő tömeg fogadta a háza előtt, természetesen szigorúan betartva a javasolt előírásokat: az emberek legalább két méterre álltak egymástól, és Peterhez se mentek közelebb.

Tilly Nathan, aki a felvételt készítette, Twitterre posztolta ki a kedves megmozdulást, és a Daily Starnak elmondta: Danny, a település kocsmájának tulajdonosa találta ki az ötletet, ő kérte meg a szomszédokat és a barátokat, hogy lepjék meg Petert.

Beck Pickard, a 92 éves férfi unokája szintén megosztotta a videót hozzátéve, hogy nagyapja nagyon szomorúan várta születésnapját az egyedüllét miatt, családja ugyanis a járványhelyzet miatt nem látogathatja meg őt.


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
koronavirus-katalin-hercegne-vilmos-herceg-charlotte-hercegno-gyorgy-herceg-northfoto.jpg

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei is megtapsolták a koronavírus ellen harcoló egészségügyi dolgozókat

A három gyerek állva tapsolt a Kensington-palota kertjében. Erről pedig videó is készült.
MTI, Címkép: Northfoto/PA Wire/PA Images - szmo.hu
2020. március 27.


hirdetés

Csütörtök este Nagy-Britanniában milliók köszöntötték tapssal az egészségügyi dolgozók áldozatos helytállását. Az emberek a városokban az erkélyekre, ablakokba, illetve a házak elé kiállva tapsoltak és éljeneztek.

A "Clap for our Carers" - "Tapsoljuk meg azokat, akik gondoskodnak rólunk" - elnevezésű országos kezdeményezéshez csatlakozott Boris Johnson miniszterelnök, aki Rishi Sunak pénzügyminiszter társaságában - ügyelve arra az előírásra, hogy a nem egy háztartásban élőknek legalább két méter távolságra kell maradniuk egymástól - a Downing Street-i kormányfői rezidencia előtt tapsolt és mondott köszönetet mindenekelőtt az NHS dolgozóinak.

A kezdeményezésben részt vett a királyi család is. Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint három gyereke a Kensington-palota által csütörtök este közzétett felvételen együtt tapsol.

György hercegről, Sarolta hercegnőről és a kis Lajos hercegről készült videóhoz azt írták:

"Az összes orvosnak, nővérnek, ápolónak, háziorvosnak, gyógyszerésznek, önkéntesnek és minden egészségügyi dolgozónak, akik fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy segíteni tudjanak a koronavírussal fertőzötteken: köszönjük!"

hirdetés

Az udvar beszámolója szerint hasonló módon köszöntötte az egészségügyi dolgozókat Károly herceg, Vilmos édesapja, II. Erzsébet királynő elsőszülött fia, akiről a héten kiderült, hogy szintén megfertőződött az új típusú koronavírussal.

A 71 esztendős walesi herceg felesége, Kamilla cornwalli hercegnő társaságában a királyi család skóciai rezidenciáján, Balmoral kastélyában vonult elkülönítésbe. Kamilla hercegnő koronavírus-tesztje negatív lett. Károly az udvar tájékoztatása szerint jól van, a fertőzés csak enyhe tüneteket okozott nála.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!