SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Aurelio hasznos tanácsokkal látta el a börtönbe vonuló Manuelt: „Vegyen elő egy pár könyvet!”

A börtönviselt volt villalakó hasznos tanácsokkal látta el az „újoncot”. Arra is kitért, hogy ismert emberként biztosan fogják atrocitások is érni Mnauelt a börtönben.


Ahogy korábban beszámoltunk róla, az X-Faktor előtt Manuel 2017-ben két barátjával együtt ellopta a Noé Állatotthon adománygyűjtő ládáját a benne található pénzzel együtt. Az eset után Manuel a 80 óra közmunka helyett inkább pénzzel próbált segíteni.

Mint kiderült, nem ez volt az egyetlen botlása: a The Voice mentora nemrég bejelentette, hogy közel egy hónapra börtönbe vonul.

A lemondott koncertjei miatt elnézést kérve búcsúzott egy időre, az okokról pedig csak annyit árult el, hogy még 2017-ben pár barátjával letartóztatták egy maréknyi fű miatt.

A Blikk a Fővárosi Törvényszéktől megtudta, hogy az énekes által említett ügyben született elmarasztaló ítélet:

„A megjelölt ügyben a bíróság a terhelttel szemben korábban büntetővégzéssel kiszabott 80 óra közérdekű munka büntetést 20 nap fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre változtatta át.”

ByeAlex megígérte Manuelnek, hogy visz be neki cigit és pénzt, míg Marics Peti bátorította, hogy kint várni fognak rá. A nemrég szabadult Aurelio is üzent neki:

„Igazából én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a fogház a büntetés-végrehajtásnak a legenyhébb fokozata. Ott azért nem lesz olyan szigorban tartva, mint például én a Kozma utcai börtönben és fegyházban”

– vélekedett a realityceleb, akinek pár hete már a nyomkövető is lekerült a lábáról.

Aurelio szerint Manuel nem fogja megúszni, hogy ne kerüljön összetűzésbe valakivel a rácsok mögött, mert szerinte elkerülhetetlenek a beszólások egy átlagember esetében is, nemhogy egy ismert személynél.

„Nem a saját közegében lesz, tehát nyilván fogják érni olyan atrocitások, amik alapjáraton nem nagyon, hiszen az ember ezt elkerüli”

– elemezte az egykori villalakó, majd azt javasolta Manuelnek, hogy olvasson el pár könyvet, míg bent van.

„Én annyira nem ismerem Manuelt, csak annyit szeretnék így üzenni, vagy tanácsolni, hogy azt az időt fordítsa magára,

vegyen elő egy pár könyvet, mert igazából nem hiszem, hogy a hétköznapjaiban olyan sokat szokott olvasni, de lehet, tévedek.

Nem kell megijedni ettől az egy hónaptól, én igazából le se feküdnék aludni, annyira kevés a két évhez képest, de kitartást kívánok neki, mert gyorsan el fog menni ” – nyilatkozta a Ripostnak Aurelio, hozzátéve, hogy szerinte Manuel bent át tudja értékelni a dolgokat.

„El tud gondolkozni bent a tettein és elkezdi majd újraértékelni a kinti dolgokat. Meg hát, annyit szeretnék még tanácsolni, hogy ha bemegy valahova vásárolni, akkor ne sóvárogjon, ha meglát egy ilyen kis adományozó dobozt. Inkább próbáljon meg beletenni, ne kivenni” – zárta gondolatait egy enyhe áthallással a volt villalakó.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Szilágyi Liliána: a világon az egyik legjobb voltam valamiben, és most itt vécét súrolok?
Az elmúlt időszakban annyi mindent megtapasztalt, hogy úgy érzi, mintha a mögötte álló öt hónap legalább öt év lenne.


A volt úszónő a LélekKözösség Peller Mariannal című műsor vendége volt, ahol elmesélte, hogyan alakult az élete az elmúlt időszakban. Nemrég ugyanis eldöntötte, hogy mindent felszámol és Mexikóban próbál szerencsét.

Először Tulumban vállalt munkát egy hostelben.

"Mondom nézzük meg, hogy akkor tényleg mindent nulláról kezdve… Megkaptam a munkát, igazából ez abból állt, hogy takarítottam egy hónapon keresztül. Mindent és mindenhogyan. Ami nagyon jó volt, mert van egy kis tisztaságmániám meg egy kis OCD-m, úgyhogy nagyon jól ki tudtam élni. Feltettem a zenét, és akkor sikáltam a vécét, meg felsepertem a faleveleket, meg akkor főztem, mosogattam, tök jó volt"

– magyarázta az egykori úszónő.

Rengeteg minden elindult bennem. Például az első nap megjelent az a gondolat – az egómból –, hogy »de hát én egyszer a világon az egyik legjobb voltam valamiben, és most itt vécét súrolok, hogy micsoda dolog?« És utána rögtön jött már az a belső hang, hogy de valahol el kell kezdeni az új utat, és muszáj megélned olyan dolgokat, amiket eddig nem éltél meg, és nem az egódból kéne működjél, hanem abból, hogy mi vagy te.

- tette hozzá Szilágyi.

Később egy ruhamárka kereste fel azzal, hogy szívesen fotóznának vele egy Puerto Morelos-i helyszínen. Szilágyi el is ment a térségbe, ahol végül hetekig maradt.

Igazából nem csináltam semmi különösebbet, jógázgattam, kapcsolódtam emberekkel, meg nyugodt voltam. És annyira nagyon-nagyon meglepett, hogy mennyire meg tudok nyugodni, hogy heteken keresztül csak így »áztattam« magamat ebben.

- idézte fel a múltat Szilágyi Liliána.

A sportolónő az elmúlt időszakban annyi mindent megtapasztalt, hogy úgy érzi, mintha a mögötte álló öt hónap legalább öt év lenne.

Jelenleg Magyarországon tartózkodik, októberben viszont vissza tervez térni Mexikóba, hogy ott folytathassa az életét.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
RTL-közlemény a VV Dzsigeri botrány miatt: a csatorna minden támogatást megad VV Giadának
Az RTL és a ValóVilág készítői többször hangsúlyozták már, hogy  semmilyen formában nem tolerálják a VV Dzsigeri által tanúsított magatartást.


Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy kizárták a ValóVilág műsorából VV Dzsigerit. Akkor a döntés okát nem közölték, korábbi közleményükben viszont a csatorna elárulta, hogy a fiatal férfinak botrányos és elfogadhatatlan viselkedése miatt kellett távozni a villából. Kifejtették, hogy VV Giadával szemben tanúsított olyan magatartást, amit nem tűrtek el, így az incidenst követően a szerkesztők úgy döntöttek, hogy kizárják őt a műsorból.

Mielőtt elhagyta volna a villát, VV Dzsigeri elnézést kért VV Giadától és elmondta, szégyelli magát a történtek miatt. VV Giada úgy reagált a kizárt játékos szavaira, hogy nem haragszik.

A játékos kizárásával kapcsolatban később közleményt adott ki az RTL, melyben hangsúlyozták, hogy „a csatorna és a ValóVilág készítői semmilyen formában nem tolerálják a VV Dzsigeri által tanúsított magatartást”.

„Az incidens másik résztvevőjének, VV Giadának az RTL minden segítséget megad, folyamatos a kommunikáció a még játékban lévő szereplővel, a műsor készítői akár jogi, akár más természetű kérésében támogatják. VV Giadával a műsort követően is – vagy amennyiben előbb távozna, a kiesését követően – folyamatosan konzultálnak a műsor készítői, és amennyiben a műsort követően VV Giada szakértői segítséggel szeretne élni, ehhez is minden támogatást meg fog adni neki az RTL”

– áll a csatorna közleményében.

„A játékosok előzetes pszichológia szűrése és a villalétre történő felkészítése is azt a célt szolgálja, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek kialakulásának lehetősége minimális legyen. A 0-24 órás adásfolyam alatt mindvégig biztosított a szerkesztői figyelem, pszichológus jelenléte és konzultációs lehetőség a villalakók számára.”

Mint írják, az incidens kapcsán a műsor készítői nem terveznek további, a játékmenetet érintő lépéseket. Az esettel összefüggésben egy magánszemély feljelentést tett, amely alapján a BRFK nyomozást indított. A nyomozás során az RTL Magyarország teljes mértékben együttműködik a hatóságokkal.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Tragédia: meghalt a 94 éves Clint Eastwood 61 éves barátnője
Christina Sandera és Clint Eastwood tíz éve voltak együtt, korábban a nő a nő hostessként dolgozott Eastwood Mission Ranch nevű kaliforniai hotel-éttermében.


Megrendítő hírt osztott meg a közvéleménnyel Clint Eastwood: 61 éves korában elhunyt élettársa, Christina Sandera. A 94 éves színészlegenda közleményben fejezte ki mély szomorúságát és fájdalmát, kiemelve kedvese gondoskodó természetét.

"Christina egy kedves, gondoskodó nő volt, és nagyon fog hiányozni" – írta Clint Eastwood a közleményben.

A halál okát nem közölték, és a Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner Bros. szóvivője megerősítette, hogy további részleteket nem kívánnak nyilvánosságra hozni a történtekről.

Sandera és Eastwood még 2014-ben ismerkedtek meg, amikor a nő hostessként dolgozott Eastwood Mission Ranch nevű kaliforniai hotel-éttermében. A pár nemigen vállalt nyilvános szereplést, de a 2015-ös Oscar-díjátadón együtt jelentek meg, ahol Eastwood rendezése, az Amerikai mesterlövész is versengett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Így vészeli át a kánikulát szexi bikiniben Opitz Barbi - fotó!
A képet a követői is imádják. Érkeznek a dicsérő kommentek.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. július 19.A Blikk szúrta ki, hogy péntek este az énekesnő egy különleges, fürdőruhás fotót osztott meg az Instagram-oldalán.

A képet a követői is imádják, ugyanis sorra érkeznek alá a dicsérő hozzászólások.

Íme a fotó.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk