hirdetés

SZTÁRVILÁG

A vécébe önti a használt olajat Schobert Norbi, egy régebbi videót kapott fel újra a net

Többen kiakadtak azon, hogy az egészségtudatosságról beszélő fitnessguru elárulja, hogy ő maga környezetszennyező.

Link másolása

hirdetés

Schobert Norbi egy egészséges étel elkészítését mutatta be tavaly nyáron egy videóban. Ebben arról is beszélt, hogy mennyire káros és egészségtelen a fritőzben való sütés. Azt fejtegette, hogy a tempurázáshoz bőven megfelelő egy lábasban forrósítani fel az olajat, amit használat után

"gyönyörű szépen bele fogom öntni a vécébe"

- mondta.

VIDEÓ: Norbi főzése (kb. 5 percnél beszél az olajról)

"Egyetlen csatornába öntött liter használt olaj akár százezer liter élővizet is képes elszennyezni" - írja a biotrans.hu. Szeretnéd leadni a használt olajat, akkor ITT a térkép, hogy hol teheted ezt meg.

hirdetés


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Így búcsúztak Csollány Szilveszter lányai édesapjuktól a közösségi médiában
Az tegnap elhunyt olimpiai bajnok tornásznak három lánya született két házasságából.

Link másolása

hirdetés

Olimpiai bajnok tornász elődje, Magyar Zoltán és utódja, Berki Krisztián után a közösségi médiában búcsúztak a hétfőn elhunyt ötkarikás bajnok tornász Csollány Szilveszter lányai is – szúrta ki a Blikk.

Az első házasságából született Szimóna, aki jelenleg Írországban él, egy közös képet osztott meg az 51 éves korában meghalt sportolóról.

A másik két, a második házasságából születő lánya is posztolt a közösségi oldalán. Kincső édesapja képét, Kitt egy teljesen elfeketített képet rakott ki a közösségi oldalára – írja a lap.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tüdőátültetésre várt Csollány Szilveszter a halála előtt
A sportolónak súlyosan károsodott a tüdeje, de már nem maradt idő a transzplantációra.

Link másolása

hirdetés

Tüdőátültetést kellett volna végrehajtani a hétfőn elhunyt Csollány Szilveszteren, de erre már nem maradt idő – írja a Blikk. A lap információi szerint Csollány tüdeje annyira roncsolódott, hogy a hosszan tartó kezelés alatt egyértelművé vált, átültetésre is szüksége lesz.

Kiemelik, hogy a transzplantációt csak azoknál lehet elvégezni, akiknek – a tüdejüket kivéve – a többi létfontosságú szerve kielégítő állapotban van, így a Tüdőtranszplantációs Várólista Bizottság alkalmasnak ítéli állapotukat a beavatkozásra. Jelenleg 17 magyar beteg vár ilyen beavatkozásra, Európában pedig 600-an várnak új tüdőre – köztük többen koronavírus miatt.

Covid miatt 2021 májusában már hajtottak végre sikeres átültetést Magyarországon. Akkor egy 41 éves férfi életét mentette meg dr. Rényi-Vámos Ferenc, az Országos Onkológiai Intézetben működő Mellkassebészeti Klinika vezetője. A betegnek Csollányhoz hasonló kórelőzménye volt. Légzőfelülete roncsolódott, ezen már a 40 napig tartó műtüdőkezelés sem segített. Viszont ő a kórházban kigyógyult a koronavírus-fertőzésből, a többi szerve ép volt, így végrehajthatták nála az átültetést. Az operációt követően 85 nappal pedig haza is engedték.

Csollány Szilvesztenél is a tüdő károsodása miatt lett volna szükség a transzplantációra, de a sportoló állapota már nem engedte meg a beavatkozást, hétfőn pedig, azok után, hogy több mint 50 napot volt lélegeztetőgépen, a szervezete feladta a küzdelmet.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
13 ezer dislike fölött jár már Kulcsár Edina első saját dala
12 ezer embernek viszont tetszett a dal, de kommentelni ők se tudtak, mivel azt letiltották.

Link másolása

hirdetés

Már lassan két hete, hogy bejelentették, Kulcsár Edina és Csuti házassága véget ért. Azóta Edinára újra rátalált a szerelem G.w.M. személyében. Közös interjút is adtak együtt és úgy tűnik lángolnak az érzelmek. Most pedig közös munkába lendültek.

Edina új dala január 24-én jelent, aminek producere és írója maga G.w.M. volt. A fekete-fehér klipben a modell a szerelemről énekel és bár sokan hitték, hogy Csutiról szól, valójában a rapper saját érzéseit mondja el.

„Az a durva az egészben, hogy amikor ezt dalt G.w.M megírta, még csak munkakapcsolatban voltunk. Én meg csak hümmögtem: hát ez meg hogy lehet? Hogy tudta pontosan ugyanazokat a dolgokat leírni, amiket én akkor éreztem? Nyilván azért, mert ő is ugyanezeket érezte” - mondta Edina a Fókusznak korábban.

A klip nagyon megosztó lett. Nem egészen két nap alatt több mint egymillióan nézték meg. Ugyan a Youtube letiltotta a dislike-ok számát, egy egyszerű bővítménnyel bárki megnézheti. Eddig 13 ezer nézőnek nem tetszett a dal, míg 12 ezernek igen.

- szúrta ki a 24.hu.

Kulcsár Edina letiltotta a kommentelés lehetőségét mind YouTube, mind pedig Instagram-oldalán, így nem igazán lehet tudni, hogy mit gondolnak a követői a dalról. A zenei karrier már régóta álma volt, így biztosan érkezni fog még új számokkal.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Exatlon Hungary All Star: Titkolják a szerkesztők Csollány Szilveszter halálát a versenyzők előtt
Többeket megviselne a tragikus hír, mivel közelről ismerték az olimpiai bajnok tornászt.
Fotó: TV2 Play - szmo.hu
2022. január 26.


Link másolása

hirdetés

Az ötvenegy éves tornász január 24-én hunyt el a koronavírussal való hosszú harc után. Több hétig lélegeztetőgépen volt, míg nem a héten Csollány Szilveszter örökre megpihent.

Az Exatlon műsorának második évadában a bajnokok oldalán harcolt, így sokan ismerték. A most futó Exatlon Hungary All Starban pedig megemlékeztek Csollányról egy rövid videómontázzsal.

A Promotions értesülései szerint a műsorvezető, Monoki Lehel egy kérdezz-feleleket tartott Instagram-oldalán.

Monoki elárulta, hogy a szerkesztőkkel együtt úgy döntöttek nem mondják el a versenyzőknek a tragikus hírt Szilveszter haláláról. A versenyzők közül többen közelről ismerték őt, ezért biztosan megviselné őket a hír.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: