hirdetés
1-22.jpg

„Láttam apámat a halála előtt” - sérülékenységét fedi el humorral a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds

Szajki-Vörös Adél, fotók: Instagram - szmo.hu
2019. augusztus 24.


hirdetés

A legjobb apa

PokeMOM.... Out now.

4.3m Likes, 29.7k Comments - Blake Lively (@blakelively) on Instagram: "PokeMOM.... Out now."

Lively interjúkban sokat áradozik Ryanről mint az álomapáról, ám a színész bevallása szerint első körben nagyon parázott a szülővé válásról. "Az elején azon morfondíroztam, vajon jó apa leszek-e. De sokkal türelmesebb vagyok, mint valaha is gondoltam. Képes vagyok hat órán át fésülni egy baba haját, és csak ezután jut eszembe, hogy pislogni is kéne." Ez egy példa a tipikus Reynolds-humorra.

Vicces, de sérülékeny

My first job was delivering newspapers for the Vancouver Sun. The house in the painting is my childhood home. My brothers and I spent years trying to kill each other on that lawn. There are a lot of Easter eggs in the painting, including my idol, John Candy on the front page of the newspaper. The house no longer stands but it's a living, breathing thing in my head. This piece of art is the greatest present my wife has ever given me. It was created by @dannygalieote. If there's ever a fire, I'm grabbing this first. I'll come back for Blake.

1.8m Likes, 8,709 Comments - Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Instagram: "My first job was delivering newspapers for the Vancouver Sun. The house in the painting is my..."

Mint megannyi humoros művész, Reynolds is érzelmességét leplezi szarkasztikus poénjaival. A GQ magazinnak készült interjújában azonban mesélt édesapjáról, aki 2015-ben hunyt el Parkinson-kórban. Elárulta, hogy apja halála előtt eltávolodtak egymástól, mostanra pedig "tényleg nagyon eltávolodtak." Aztán félretette a viccet és beismerte: "Volt egy olyan megdöbbentő pillanatom, amilyet az ember csak filmekben láthat. Láttam apámat a halála előtt. A legnehezebb dolog az volt a számomra, hogy apám mindig valamiféle rejtély volt nekem. Szerintem életemben nem volt egy igazi, őszinte beszélgetésünk."

Nemcsak színész, dialógíró is

A Deadpool egyik erőssége a pörgős, szellemes párbeszédei - melyben nagy részt vállalt maga Reynolds is. Állítólag az elején nem sok fogalma volt róla, mit kéne írnia,

ezért ilyen instrukciók születtek a forgatókönyvbe: "Deadpool megjelenik, gyorsan dumál és elsüt egy csomó poént."

Viszont a végleges forgatókönyvbe valóban bekerültek mondatok a színésztől, például ő találta ki a főhős beszólását arról, hogy a stúdió nem engedheti meg magának, hogy több X-Ment készítsen. Ez a mondat akkor került bele a szkriptbe, miután a Fox a gyártás előtt visszavett pár millió dollárt a film költségvetéséből.

Egy csillaggal rendelkező filmcsillag

Running with the stars! #hollywoodblvd #hollywoodstars #california #runner #run #running #getoutside #outsideisfree #hollywoodrun #newbalance #nb1080 #truenorthrunner #runla #losangeles #star #ryanreynoldsstar #runningwiththestars

73 Likes, 0 Comments - True North Runner (@true_north_runner) on Instagram: "Running with the stars! #hollywoodblvd #hollywoodstars #california #runner #run #running..."

Reynolds 2016-ban kapott csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán. Nem sokkal ezután kiírta a Twitterre, hogy szerinte a nevét ábrázoló felirat olyan, mintha ő maga az örökkévalóságig üvöltözne az arra járókkal (klasszikus Reynolds-poén).

Nem parázik a beskatulyázástól

Sok színész attól tart, hogy bizonyos szerepek után talán már nem is fogják más karakterekre hívni, így nem lesz

lehetőségük több arcukat megmutatni, mivel a közvélemény alaposan beskatulyázta őket. Reynoldst ez egyáltalán nem érdekli, azt mondja, imádná bármeddig alakítani a szokatlan szuperhőst. "Szívesen játszanám Deadpoolt, ameddig hagyják, hogy Deadpoolt játsszam" - mondta erről kategorikusan.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
x_faktor_mentorok_2019.jpg

Megvan, mikor startol el az X-Faktor

Új mentorral és régi műsorvezetővel indul.
Fotó: RTL Klub/Szabó Gábor - szmo.hu
2019. szeptember 16.Idén már a kilencedik évaddal és egy új mentorral érkezik az X-Faktor.

Mint arról mi is beszámoltunk, augusztusban megtartotta az őszi tévés szezon nyitányát jelző sajtótájékoztatóját az RTL Magyarország. Kolosi Péter, a médiavállalat programigazgató vezérigazgató-helyettese ismertette, milyen műsorokra építi stratégiáját az RTL Klub a következő időszakban. Az eseményen arról is szó volt, hogy az egyik legnépszerűbb műsor, az X-Faktor 2019 őszén is elindul.

A mostani mentorcsapatban Gáspár Laci, Puskás Peti, ByeAlex és Dallos Bogi terelgeti a jelentkezőket.

A műsorvezető Kiss Ramóna lesz. Az előzetes videója Instagramon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés,

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
magdianyus.jpg

Magdi anyust negyedszerre is visszahozzák a Barátok köztbe, pedig már rég meghalt

11 éve írták ki a sorozatból, de időről időre visszatér. Most újra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 14.Habár Magdi anyus már hosszú évek óta nem szerepel a Barátok köztben, a sorozat írói újra és újra visszahozzák őt holtából egy-egy epizód erejéig. A Blikk azt írja,

a Fodor Zsóka által megformált karakter most negyedjére jelenik meg ismét a képernyőn, dacára annak, hogy már 11 (!!!) éve kiírták a sorozatból egy halálos baleset folytán.

Természetesen nem materiális formájában tűnik fel, hanem

egykori férje, Vili bácsi élő lelkiismereteként.

Vili bácsi a történet szerint ki akarja penderíteni a lakásából a befogadott gyerekeket, erre Magdi anyus álmában megjelenik, hogy jobb belátásra bírja.

Fodor Zsóka nyilatkozott a lapnak, és elmondta: napi forgatást már nem vállalna, de alkalmanként nagyon szívesen mond igent az ilyen jellegű felkérésekre. Tapasztalata szerint még mindig nagyon szeretik a sorozat rajongói.

"Rendszeresen előfordul, hogy például a taxis nem engedi kifizetni a fuvart, mert annyira örül, hogy Magdi anyust szállíthatta, de az még megdöbbentőbb, amikor 15-16 éves gyerekek jönnek oda hozzám rajongva, hiszen amikor én még szerepeltem, ők karonülők voltak"

- mesélte a Blikknek a színésznő, aki hozzátette: hatalmas népszerűségét a sorozatnak köszönheti.

"Az, hogy engem 77 évesen még mindig hívnak szerepekre, hogy hol Pécsett, hol Békéscsabán, hol Budapesten dolgozom, hogy tényleg úgy élek, mint egy serpa, mert állandóan utaznom kell a munkák között, a sorozat hozadéka. A népszerűség, az ismertség ebből fakad, és én bevallom, imádom ezt. Nem vagyok hajlandó nyugdíjba menni, amíg bírom, dolgozom!"


KÖVESS MINKET:
hirdetés
14450707964_e5bc62dc10_b.jpg

Sztárzenekarok körül nyüzsgő groupie-k, szexuális kizsákmányolás – a rockzene #MeToo pillanata még hátravan

Chrissie Hynde, a Pretenders együttes énekesnője szerint a filmvilághoz hasonlóan előbb-utóbb ebben a közegben is borítani fog valaki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 16.A szókimondásáról és nem egyszer radikális akcióiról híres Chrissie az Independentnek adott interjúban úgy vélekedett: ma sem változott jelentősen a helyzet a 70-es évekhez, a Pretenders indulása idejéhez képest, amikor mindent megtettek azért, hogy a nőknek csak marginális szerep jusson a műfajban.

Meggyőződése, hogy sok lány azért nem ragadott gitárt, mert nem akartak elvtelen kompromisszumokat kötni, főleg nem szexuális szívességeket tenni azért, hogy felléphessenek.

Nem jobb a véleménye az MTV-nek az énekesnőkre gyakorolt hatásáról sem. „Amikor a csatorna megjelent, egyesek rájöttek, hogyha egy kicsit soft-pornó szerű videókat csinálnak, akkor bekerülnek és eladhatókká válnak – mert a szex jó üzlet. Ez az irányzat nagyon gyorsan gyökeret vert, és az érdekes zene jó időre ismét vissza került a föld alá” – mondja Chrissie, ő azonban sosem érzett erre késztetést, és nem kényszerítették rá.

A Pretendersben nem érzett soha sem szexizmust, sem diszkriminációt, az egész csak a zenéről szólt számukra.

Az énekesnő a Harvey Weinsteinről készült dokumentumfilm kapcsán nem azt találja legkülönösebbnek, hogy sokan szemet hunytak Weinstein viselkedése felett, hanem az, hogy hová fejlődtek a dolgok a #MeToo-val.

Szerinte az akkori események összefüggtek a „Playboy-kultúrával”, menőnek számított, hogy idősebb férfiak lecsaptak a magukat tálcán kínáló fiatal lányokra.

Hasonló jelenség megvolt a zeneiparban is, ahol a lányok a sztárzenekarok körül nyüzsgő „groupie”-k voltak, akik önkéntes szabad prédává váltak. Éppen ezért ennek a műfajnak is el fog jönni a #MeToo-pillanata

– jósolja.

A 68 éves Hynde kijelentései már sokszor váltottak ki nagy vihart. A vegetáriánus énekesnőt egyszer le is tartóztatták, amikor vérnek látszó festékkel kente össze egy KFC-étterem ablakait, a 80-as évek végén pedig azzal okozott feltűnést, hogy arra szólította fel híveit: dobáljanak Molotov-koktélokat a McDonald's-okra.

Ma már az állatvédelemnek szelídebb módját űzi: az angliai Rutland farm támogatója, ahol a borjakat nem választják el anyjuktól.

Négy évvel ezelőtt Chrissie a Timesnak arról beszélt, hogy ha egy nő nem akar egy erőszaktevő áldozatává válni, ne vegyen fel magas sarkú cipőt, mert abban nem lehet menekülni. Önéletrajzában bevallotta, hogy tizenéves korában megerőszakolta egy motoros banda tagja, de ebben szerepe volt az ő felelőtlen, kihívó viselkedésének is.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
saul-fia.jpg

A 21. század legjobb filmjei közé választotta a Saul fiát a Guardian

A 12. helyre rangsorolták a 100-as listán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 13.A The Guardian összeállított egy listát, ami a 21. száza szerintük legjobb 100 filmjét tartalmazza.

Ekkora mezőnyből nem könnyű kiemelkedni, azonban

a Nemes Jeles László rendezte, Oscar-díjas Saul fiát a 12. helyre sorolták,

ami igen szép eredmény.

Olyan filmeket pipált le, mint például a Grand Budapest Hotel, A nagy szépség, a Távol a mennyországtól, A Wall Street farkasa vagy a Volver.

Az első helyen a Vérző olaj végzett, dobogós még a 12 év rabszolgaság és a Sráckor.

A listát egyébként Oscar-díjaktól függetlenül állították össze.

A filmről a megjelenésekor itt írtunk kritikát, itt pedig az előzetese látható:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x