KÉK HÍREK
A Rovatból

Szexbotrány a rendőrségen: a fél őrssel viszonya volt egy rendőrnőnek, volt akit szolgálat közben elégített ki

Öt rendőrt kirúgtak, kettőt felfüggesztettek a La Vergne-i Rendőrkapitányságon. Alig maradt kolléga, akivel ne feküdt volna le Maegan Hall.


Kirúgtak öt amerikai rendőrt, amiért a munkaidő alatt hancúroztak, az aktusokról készült felvételeket pedig egymásnak küldözgették, írja a Unilad.

A botrány középpontjában a cikkünk borítóképén is látható Maegan Hall rendőrtiszt állt, akinek állítólag viszonya volt számos kollégájával, köztük Lewis Powell őrmesterrel, Larry Holladay rendőrtiszttel, Juan Lugo rendőrtiszttel, Ty McGowan őrmesterrel és Seneca Shields nyomozóval. A belső vizsgálat kiderítette, hogy Hall édeshármasban is részt vett Patrick Maglioccóval és felesége társaságában, bár a nő ezt tagadta.

A társaság tagjai többnyire szállodai szobákban vagy privát lakásokban estek egymásnak, de a nyomozás során kiderült, hogy Hall szolgálat közben orális örömökben részesítette Powell őrmestert és Shields nyomozót is. Shields vallomása szerint az ő esetében erre az őrs mögötti rendőrségi edzőteremben került sor. Amint végeztek Hall-lal, a férfi visszament a asztalához, és mintha mi sem történt volna, befejezte a munkanapot.

Egy másik alkalommal érdekes fordulatot vett az Eric Staats őrmester hajóján tartott buli. A házigazdán kívül Magliocco és Durham rendőrök éppen a jakuzziban ücsörögtek, amikor Hall bikinifelsője lecsúszott a vízben. Staats segített neki visszavenni a leesett ruhadarabot. Magliocco és Hall ezután a mosódba mentek, ahol a nő megkérdezte a kollégáját, hogy „akar-e dugni”, majd orális örömökben részesítette, miközben elhagyták a hajót.

A vizsgálat azt is kiderítette, hogy Maegan Hall és Ty McGowan már azelőtt kapcsolatba kerültek egymással, hogy a nő a La Vergne-i Rendőrkapitányságon kezdett dolgozni. Hall és férje egy másik nő társaságában mentek fel az őrmester lakására, ahol a nők meztelenre vetkőztek. Hall férje ezen bepöccent, míg McGowan elővette a nemi szervét és lefotózta jövendőbeli kollégája társaságában. A képet később átküldte Hallnak.

A nyomozás során kiderült, hogy Hall rendszeresen küldött pornográf fotókat kollégáinak, akik hasonló stílusú képekkel válaszoltak. Ennek következtében két rendőrtisztet felfüggesztettek állásukból szexuális zaklatás miatt. Ugyancsak felfüggeszették Patrick Maglioccót is, aki szerint a fehérmájú nőnek gondjai vannak az alkohollal és a mentális egészségével sincs minden rendben. A jelentés ellenére Durham és Staats tagadták, hogy bármilyen magánjellegű kapcsolatban állnának a fél rendőrörs fejét elcsavaró Hall-lal.

Maegan Hall kezdetben tagadta az ellene felhozott vádakat. Később elismerte, hogy erotikus fotókat küldött szolgálatban lévő kollégáinak, majd azt is bevallotta, hogy szexuális kapcsolatot ápol Maglioccóval, Lugóval, Powell-lel és McGowannel. A történtek következtében Hallt, Powellt és Lugót, valamint McGowan őrmestert és Seneca Shields nyomozót elbocsátották.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Több embert is megrázott az áram egy ráckevei gyümölcsösben, ketten meghaltak, hárman megsérültek
A rendőrség szerint még nem tudni, hogy mi okozta a tragikus balesetet, ismeretlen tettes ellen indult nyomozás.


Áramütés miatt egy 44 és egy 47 éves férfi meghalt, hárman pedig megsérültek egy ráckevei gyümölcsösben péntek kora délután - közölte a rendőrség.

Két nőt súlyos sérüléssel vittek kórházba, egy könnyebben sérült férfit a helyszínen elláttak.

Egyelőre tisztázatlan, mi okozta az áramütést - írták.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Megtaposta a nevelőanyja a vád szerint azt két és fél éves kisfiút, aki tavaly februárban halt meg Polgáron
A tragédia napján az asszony vigyázott a gyerekre, aki makacskodott, nem akart szót fogadni. Amikor a házhoz vezető lépcsőhöz értek, a földre esett. A nő ekkor a hátán fekvő gyermeket nagy erővel megtaposta. Megrázó történet!


Meghalt egy kisfiú, miután begipszelt lábbal leesett a ház előtti lépcsőn. A nevelőszülők bevitték a helyi mentőállomásra, de már nem tudták újraéleszteni. A nevelőanyát emberöléssel vádolják és 13 év fegyházat kérnek rá.

Danika édesanyja tavaly februárban veszítette el a gyermekét, akire akkor - a nagyobb testvérével együtt - 2022 decembere óta nevelőszülők vigyáztak, Polgáron.

"Ha szépen bántak volna vele, akkor nem bántották volna, nem halálozott volna el a kisfiam" - mondta.

A kisfiú haláláért a kezdetektől a nevelőanyát tették felelőssé a nyomozók, a bíróság emiatt le is tartóztatta.

Az RTL Híradó megtudta, hogy a nőt már kiengedték a börtönből, és bűnügyi felügyeletbe került. Már áprilisban vádat emeltek ellene, és a bizonyítékok alapján az ügyészség súlyosabb bűncselekménnyel vádolja, mint amivel korábban a nyomozók meggyanúsították. Emberölés miatt születhet ítélet a nevelőanya ellen - tudta meg a Híradó.

Beismerése esetén 13 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélhetik és véglegesen eltilthatják a nevelőszülői és minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amivel kiskorúakkal kerül kapcsolatba.

A polgári házaspár egy családi házban nevelte az elhunyt kisfiút és testvérét a közös gyermekükkel. A tragédia napján a nevelőanya egyedül vigyázott a gyerekekre. Vacsora után aludni akarta vinni mind a hármat, de Danika nem fogadott szót neki. A nehezen kezelhető és járógipszet viselő kisgyermek nagyon ellenkezett, megpróbálta visszahúzni a nevelőanyát, aki emiatt indulatos lett. Amikor a házhoz vezető lépcsőnél jártak, akkor a földre került, hátán fekvő gyermeket nagy erővel megtaposta - derült ki a tragédia részletei.

A gyereket a hazérkező nevelőapa vitte a helyi mentőállomásra, ahol megpróbálták újraéleszteni, de olyan súlyos belső sérülései voltak, hogy belehalt.

A nevelőanya ügyvédje korábban azt mondta, egy szerencsétlen baleset áldozata lett a gyerek.

Az ügyet hamarosan tárgyalja majd a bíróság.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
A Rovatból
Végignézte a feleség, ahogy kalapáccsal megverik, majd halálra gázolják a 76 éves férjét egy miskolci parkolóban
A 36 éves támadót a helyszínen elfogták, pszichiátriára került. Az áldozat civil környezetvédő volt, aki a lánya szerint egész életében az igazság harcosa volt.


A kocsiban ülve nézte végig a felesége, ahogy a 76 éves férjét kalapáccsal bántalmazza, majd autójával elgázolja egy 36 éves férfi a miskolci Aldi parkolóban kedden - értesült az RTL Híradó. Az idős férfi azonnal meghalt.

A bíróság csütörtökön elrendelte a támadó előzetes kényszergyógykezelését fél évre. A Híradó úgy tudja: vizsgálják, hogy kábítószer hatása alatt követte el a gyilkosságot.

Az elhunyt férfi civil környezetvédő volt, tíz éve Szikszó díszpolgárának választották.

A rendőrség a támadást követően azt közölte, egy régóta húzódó vita miatt történt a gyilkosság. Az ügyészség szerint támadó és áldozata korábbról ismerte egymást.

„A sértett a gyanúsított szülőjének tulajdonában lévő gépjárműjavító műhelybe hordta az autóját szervízeltetni. A gyanúsított és a sértett között jó viszony alakult ki, ez később megváltozott” - mondta a csatornának Jogg Zsolt, Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A Híradó szerint, a férfi a feleségével ment bevásárolni, az asszony épp beült a kocsiba, amikor a férjére támadtak - ő is megsérült. Az asszony próbált közbeavatkozni, de nem tudta megakadályozni a gyilkosságot.

Az áldozat civil környezetvédő volt, aki korábban a Híradónknak is nyilatkozott, amikor Szikszón egy illegális hulladéklerakót találtak.

A lánya azt írta a Híradónak, hogy az édesapja „egész életében az igazság harcosa volt”. Ahogy elmondta

a fiatal férfi „hátulról támadta meg, és egyetlen szó elhangzása nélkül vitte véghez kegyetlen tettét”.

Az édesapja valószínűleg már az első ütés után elvesztette az eszméletét.

A 36 éves férfit a helyszínen elfogták, pszichiátriára került. A bíróság csütörtökön hat hónapra elrendelte előzetes kényszergyógykezelését. A Híradó megkereste a támadó apját is, aki nem akart nyilatkozni. Annyit mondott, hogy nagyon megviselték a történtek, és őszinte részvétét fejezte ki az áldozat családjának.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Horror a buszon! Videón, ahogy egy szarvas bezúzza az ablakot
A buszon hat utas tartózkodott, közülük hárman megsérültek és kórházba kerültek. Később kiderült, hogy a szarvas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a buszon elpusztult.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. június 14.Három utas megsérült Rhode Island keleti részén június 10-én, miután egy szarvas nekicsapódott egy busznak, betörte a szélvédőt és bezuhant a járműbe – közölte a Fox. A Warwickben történt balesetről a tömegközlekedési hatóság tett közzé egy videót, amit a csatorna is megosztott.

A felvételen látható, ahogy a szarvas nekiugrik a busznak, majd a következő képkockákon már a jármű belsejében küzd egy utassal.

Ezután azt látni, hogy az állat próbál felállni, de nem tud. Később kiderült, hogy a szarvas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a buszon elpusztult.

A rendőrség szerint a buszon hat utas tartózkodott, közülük hárman megsérültek és kórházba kerültek.

(via 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET: