News here
hirdetés

Részegen, bedrogozva csapódott fának egy sofőr Csopakon

A férfinek még jogosítványa sem volt, ugyanis korábban eltiltották a vezetéstől.
Fotók: Police.hu - szmo.hu
2018. október 21.


Link másolása

hirdetés

Egy karádi férfi fának csapódott autójával hajnalban Csopakon, a kocsi ezután fel is borult és ki is gyulladt - írja a Police.hu. Az autó vezetője szerencsésen megúszta az ütközést nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel, de amikor a helyszínre érkező rendőrök megszondáztatták, kiderült, hogy alkoholt fogyasztott. Sőt a gyanú szerint kábítószert is,

ráadásul eleve autóba sem ülhetett volna, jogosítványát korábban elvették.

Az ügyben ittas vezetés és kábítószer birtoklása gyanúja, valamint az engedély nélküli vezetés miatt indított eljárást a rendőrség.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
Fejbelőtték majd feldarabolták a barátnőjével együtt a Marina Part lakóparkban bujkáló alvilági figurát
A széfben található 200 ezer euróért és két aranytömbért haltak meg.

Link másolása

hirdetés

A XIII. kerületi Marina Part lakóparkban egy férfit és barátnőjét fejbelőtték, majd feldarabolták a széfben őrzött 200 ezer euró (81,2 millió forint) és kettő darab aranytömb miatt.

Az ügyészség vádja szerint 2016. február 11-én két férfi kereste fel Stefan J.-t a Marina Parton bérelt luxuslakásban, majd közvetlen közelről leadott tarkólövésekkel végeztek vele és barátnőjével. Ezt követően a holttesteket a fürdőszobában feldarabolták, később pedig egy előre megásott gödörbe temették Pilisszentiván közelében. A maradványokat mésszel leöntötték. A gyilkosok eltüntették az áldozat autóját, kitakarították a lakást, majd elhíresztelték, hogy a férfi a barátnőjével elhagyta Budapestet, máshol bujkál.

A Blikk úgy tudja, hogy a két férfi vesztét az okozta, hogy a magyar vádlott beszélhetett egy beépített ügynökkel a gyilkosságról, aki végül a sírgödörhöz is elvezette a rendőröket. Társa is feladta magát, azonban mindketten tagadták a kettős gyilkosságot.

A lap kitér arra is, hogy az áldozat, Stefan J. a szlovák alvilágban ismert figura volt, akit Majomnak becéztek. Hazájában erőszakos bűncselekményekért körözték, s mint kiderült: hamis papírokkal Budapesten bujkált, költségei fedezésére pedig két aranytömböt és 200 ezer eurót (81,2 millió forint) rejtett el egy széfben.

A két férfi büntetőpere hamarosan megkezdődik, amiben legkorábban csak 2024-ben születhet jogerős döntés.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Horror: Alvó óvodásokat mészárolt le, és egy 8 hónapos terhes nőt is megölt a thaiföldi ámokfutó, aki végzett a családjával is
Egy volt rendőr alezredes kezdett ámokfutásba egy óvodában, és legalább 34 embert gyilkolt meg, köztük 23 gyereket is. Utána hazament, és kivégezte a családját, majd öngyilkos lett.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2022. október 06.


Link másolása

hirdetés

Legalább 34 halálos áldozata van annak a thaiföldi vérengzésnek, ami egy óvodában történt. Az áldozatok között gyerekek és felnőttek is vannak, legalább 23 gyerek vesztette életét.

Az elkövető egy volt rendőr, aki az alvó gyerekekre nyitott tüzet – írja a The Sun A hírek szerint egy nyolchónapos terhes kismama is az áldozatok közt van. Hajtóvadászat indult a férfi után, aki az utolsó hírek szerint öngyilkos lett, de még lelőtte az otthon tartózkodó feleségét és saját gyerekét is.

Panya Khamrab volt rendőr alezredest mostanában rúgták ki a helyi rendőrőrsről, magához vett egy sörétes puskát, pisztolyt és késeket, és így tört be az óvodába.

A gyerekeket alvás közben egyesével lőtte agyon. Állítólag épp a vérengzés másnapján kellett volna bíróság elé állnia.

„Sokáig bent volt a gyermekközpontban. Kést használt, és az összes gyerek fejét levágta” – mondta egy szemtanú.

Prayuth Chan-ocha thai miniszterelnök „sokkoló incidensnek” nevezte a lövöldözést.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Belekötöttek egy utasba, a megállóban és a villamoson is többször megütötték és megrugdosták – videó
A rendőrség keresi a támadókat, akik a 4-6-os járaton randalíroztak.

Link másolása

hirdetés

Szóváltásba keveredett két férfi szeptember 1-jén éjszaka a budapesti Széll Kálmán téren egy utassal, akit a megállóban és a villamoson is többször megütöttek és megrugdostak – írta a csütörtöki közleményében Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök egy videó felvételt is közzétettek a verekedésről.

Az ügyben súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A felvételen szereplő férfiak beazonosítása eddig nem vezetett eredményre.

A II. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés
Egy harmadik emeleti erkélyről lógott egy négyéves kislány, a szomszéd mentette meg
A kisgyerek egyedül volt otthon, a szomszédok szerint nem először. Az anyának kiskorú veszélyeztetése miatt kell bíróság elé állnia.

Link másolása

hirdetés

Átmászott a korláton egy négyéves kislány, akit édesanyja egyedül hagyott hódmezővásárhelyi otthonában. A kisgyerek a harmadik emeleti erkély korlátjába kapaszkodva próbált visszamászni a lakásba, amikor a rendőröket értesítették.

Szerencsére egy szomszéd észrevette, aki azonnal kopogtatni kezdett a lakás ajtaján. Miután senki sem nyitotta ki, berúgta azt.

Kirohant az erkélyre és a kislányt azonnal berántotta a korlátról. Ekkorra érkezett haza az édesanya.

A nő azt mondta, hogy a boltba ment dinnyét venni, de a kislányt nem vitte magával. A szomszédok szerint egyébként az anya gyakran hagyja egyedül gyermekét. Ezt figyelembe véve a rendőrök értesítették a gyámhatóságot is.

A felelőtlen szülőnek kiskorú veszélyeztetése miatt kell bíróság elé állnia - írja a police.hu.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: