HÍREK
A Rovatból

Közösen temették el a verőcei hajóbaleset fiatal szerelmespárját: „A két család úgy döntött, hogy a gyerekek legyenek együtt a sírban is”

Bogi koporsójába Marci néhány ruháját is betették, Marcit pedig Bogi ruháival együtt temették el.


Korábban megírtuk, hogy Verőcénél egy szállodahajó ütközött egy másik hajóval, és a baleset sajnos halálos áldozatokat követelt. A tragédiának hét áldozata volt, egy olasz férfi – a hajó kapitánya – túlélte az ütközést.

Az eset során elhunyt egy szerelmespár is, akiket több mint két héttel ezelőtt helyeztek örök nyugalomra – írta meg a Blikk. Bogit az isaszegi temetőben temették el, és koporsójában belekerült szerelmének, Mártonnak a ruhája is.

„A két család úgy döntött, hogy a gyerekek legyenek együtt a sírban is, még ha csak így is. Így Bogi koporsójába Marci néhány ruháját is betettük, Marcit pedig Bogi ruháival együtt temették el”

– mondta a lány édesanyja.

Melinda a temetés előtt meglátogatott egy halottlátót is, aki azt közölte vele: lánya azt kéri a túlvilágról, tegyék mellé azt a fotót, amin a szerelmével közösen szerepel és azt a gipszangyalkát is, amit még nagymamájától kapott.

„Ennek a kis szobornak a létezéséről rajtunk kívül senki nem tudott” - mondta elborzadva Melinda, aki ezek után természetesen teljesítette Bogi síron túli kérését. Melinda nemsokára pedig újra beszél a médiummal, abban bízik, talán választ kaphat arra is, hogyan történt pontosan a baleset. Ő ugyanis úgy hiszi, rengeteg tisztázatlan körülmény van még, kíváncsi lenne arra, hogy az olasz túlélő hogyan menekült meg, hol ült ő és hol voltak a többiek, akik viszont azonnal meghaltak.

Az édesanya elmondása alapján állítólag az áldozatok közül hatan traumás sérüléseikbe haltak bele, egy közülük azonban vízbe fulladt, miszerint a kapitány akár meg is menthette volna őt, ha időben megáll a hajóval.

A baleset körülményeit vizsgáló Budapesti Rendőr-főkapitányság ezzel kapcsolatban a nyomozás jelen szakaszában nem árult el többet.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
Magyar Péter elárulta, ki lett rajta kívül a Tisza Párt másik alelnöke
Kiderült az igazság. Ő lesz a párt másik alelnöke. A Tildát alakító színésznő élettársa.


Radnai Márk. Vele fotózkodott egy hajón, a parlamenttel szemben Budapesten.

Radnai Márkról itt lehet bővebben olvasni.

Az életrajzából kiderül, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemre járt, ahol 2012-ben végzett Máté Gábor osztályában színművész szakon.

2016-ban megfenyegette Koltai Tamás kritikust, ami akkor nagy sajtóvisszhangot kapott. 2018-ban a Korhatáros szerelem második évadát rendezte, majd a Drága örökösök főrendezője lett, amit naponta több mint egymillió ember nézett a televízióban.

A Barátok közt sorozat Tildáját alakító Erdélyi Tímea élettársa.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Pócs János a kisfiút felrúgó karateedzőről: Volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek
A politikus szerint az edző múltjában „soha semmilyen probléma nem volt”, és kiemelte, hogy az edző nem véletlenül kapott megyei, városi és állami kitüntetéseket.


A fideszes Pócs János, Jászberény országgyűlési képviselője az ATV-nek nyilatkozva elmondta, hogy a szolnoki kalandparkban kisfiút felrúgó karateedző tette „védhetetlen”, de szerinte „egy gyenge pillanat” volt csupán, ami bárkivel megeshet.

Pócs szerint az edző múltjában „soha semmilyen probléma nem volt”, és kiemelte, hogy az edző nem véletlenül kapott megyei, városi és állami kitüntetéseket.

Pócs az ATV videójában 1:43-tól hallható.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
A felrúgott kisfiú édesanyja reagált a bántalmazó karateedző állításaira
Szeretné, ha A. Tibor valóban személyesen kérne bocsánatot kisfiától, ugyanakkor ezután már nem szeretné ilyen ember közelébe engedni a gyerekét, akiben mély nyomott hagyott az eset – inkább pszichológus segítségét kérik.
Fotó: RTL - szmo.hu
2024. július 20.Tóthné Nagy Judit, a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja az RTL Híradónak reagált a gyerekét felrúgó karateedző szombati nyilatkozatára.

Mint arról korábban írtunk, az edző az ATV-nek nyilatkozott az esetről, és azt mondta, hogy mindenkitől szeretne bocsánatot kérni.

Az anya szeretné, ha A. Tibor személyesen kérne bocsánatot a kisfiútól, ahogy arra az edző ígéretet is tett.

„Engedni fogom, mert szeretném, hogy Rolinak mondja meg, hogy ő semmi rosszat nem csinált, és ezt nem érdemelte”

– mondta az édesanya.

Itt az interjú az édesanyával.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Nem kapott elég szavazatot, ezért a leváltott fideszes polgármester szerint Lázár János nem ad majd pénzt a régóta várt útfelújításra
Kreisz László 18 év után távozik Taksony polgármesteri székéből, a település havilapjában pedig elmondta, szerinte ez milyen következményekkel jár majd.


A fideszes Kreisz László 18 évig volt Taksony polgármestere, de a független Zsolnai Pál 66 százalékos szavazati arányban megnyerte az idei választást. A leköszönő Kreisz szerint az 510-es főút régóta húzódó felújítása meghiúsul, mert nem kormánypárti polgármestert választott a település - írja a Telex.

Kreisz a Taksonyi hírharang című havilapban gratulált az új polgármesternek, egyúttal pedig sajnálkozott, amiért nem volt elég szavazó, aki rá és „a 18 esztendeje megkezdett lokálpatrióta alkotó szolgálatára” voksolt volna. Utalt rá, hogy szerinte ennek negatív következményei lesznek az 510-es főút felújítására nézve:

„Lázár János építési és közlekedési miniszter [korábbi] látogatása során világossá tette, hogy csak akkor tudja támogatni Taksonyt ebben a beruházásban, ha a falu egésze is fontosnak tartja azt.

Taksony lakossága azonban úgy döntött, hogy nem kívánja ezt a beruházást olyan áron, hogy cserébe kormánypárti polgármestert kelljen választania.

(...) A választás eredménye a főútberuházás célegyenesében arra enged következtetni, hogy a választópolgárok a »fürdővízzel együtt mindent kiöntöttek«” - fogalmazott a leköszönő polgármester a település havilapjában.

Hozzátette, az elmúlt években komoly kihívást jelentett az 510-es út taksonyi szakaszának rekonstrukciója, amely „a mai áron számolva csaknem 3 milliárd forintos beruházás”, és Kreisz szerint erre nem lesz pénze egyedül a helyi önkormányzatnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk