SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Dopeman: Orbán százszor jobban kormányoz, a cápák közt is képes jól evezni

Elmesélte, hogyan lett a kormány egyik legnagyobb támogatója, miután 2013-ban még Orbán hungarocellből készült fejét rúgta egy tüntetésen.

Link másolása

„Én rájöttem bevallom őszintén, hogy az Orbán százszor jobban kormányoz, jobban érti a stratégiákat, és nemzetközileg is képes jól evezni, olyan cápák között, akik közel sem kedvelik őt” – mondta Pityinger László, művésznevén Dopeman a Blikknek adott interjújában.

A zenész úgy folytatta:

„Ha ellenfélként tekintenék rá, akkor is el kéne ismernem az érdemeit. A jelenlegi világhelyzetben nem is látok más opciót. Ő most kifejezetten jót akar ennek az országnak. Azt érzem, hogy Magyarország előkészül arra, hogy egy semleges országgá váljon.

Ha az Orbánékat romlottnak gondolja valaki, el kell neki mondanom, hogy az ellenzéki oldal százszor olyan romlott és százszor jobban hátba szúrja egymást, és sem erkölcsben, sem pedig etikában nem áll a kormány fölött.

Az én világlátásom hibát lát és nem bűnt. Mindenki hibázik aki az életben él. Én nem nézem ezt romlottnak, nekem ez egy játéktér, amit úgy hívnak hogy politika. Mintha megnézném a bokszolókat a ringben, és kiderülne, hogy ki bokszol jobban.”

A rapper arról is beszélt, hogy lett a kormány határozott kritikusából annak támogatója. Szerinte a Fidesz 2010-es hatalomra kerülése kiváltott belőle egy rendkívül erős kritikát, lázadást, ennek lett az eredménye, hogy 2013-ban egy tüntetésen belerúgott egy, a miniszterelnököt ábrázoló hungarocell-szobor fejébe, ami miatt garázdaság vádjával három éven keresztül kellett bíróságra járnia.

”Az incidens után "feketes*ggű" lettem úgymond, három évig bíróságra járhattam, nem hívtak fesztiválokra, nem koncertezhettem, nem szerepelhettem a tévében. Az ilyen előadókat mint én mindig rángatják, én ezért mindent megtettem. Ez természetes működése a rendszernek, ez benne volt” – fogalmazott

„[D]e azt vettem észre, hogy a többség elkezdett jól járni. Lehet azt mondani, hogy ez nem így van, de én látom a fizetéseket, meg látom, hogy a bankrendszer igencsak rövid pórázon van tartva, ellentétben a hiedelmekkel. Korántsem az az első számú cél, hogy itt magyar emberek tönkremenjenek” – mondta arról, mi győzte végül meg.

Arról is beszélt, hogy emiatt rengetek kritikát kap. „Napraforgó, s*ggnyaló, ezeket mind hozzám vágták már, de nem tartom magam annak. Én akkor mentem Orbánnal szembe amikor senki nem mert. Most már könnyű az én farvízemen fölevezni. Én nem kapok parlamenti fizetést! Aki engem kicsit jobban ismer, az tudja, hogy az én fejemben, hogy mennek a dolgok. Van a rendszerrel szemben kritikám most is! De fontos itt azt is elmondani, hogy a többség azért nem vak” – magyarázta.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Édesanyjuk videót posztolt Nagy Ervin kézen fogva sétáló ikerlányairól
Nagyot nőttek a kislányok, akikkel szüleik igyekeznek minél több időt együtt tölteni.

Link másolása

„Így sétáltok együtt? Istenem…” – sóhajtott fel Borbély Alexandra a videó készítése közben, amit az Instagramon közzé is tett.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra már másfél évesek, és a pár mostanában kevesebbet munkát vállal, hogy a családjukra fókuszálhassanak. A színész is elsősorban inkább Magyar Péter pártjának lelkes aktivistájaként tevékenykedik már meglévő színész munkái mellett.



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Nagyobb a baj a brit királyi családban: drasztikus döntést kellett hozniuk Katalin hercegné állapota miatt
A trónörökös komoly okra hivatkozva közölte, hogy nem tudja helyettesíteni a rákkal küzdő Károly királyt egy fontos őszi eseményen.

Link másolása

Nagyobb lehet a baj a brit királyi családban, mint ahogy azt korábban jelezték.

Vilmos herceg ugyanis visszamondta a részvételét az októberi szamoai találkozóról

- írta a Hindustan Times.

Az udvar pár hónapja közölte, hogy Katalin hercegnét rákbetegség miatt kezelik, ahogy III. Károly királyt is. A trónörökös ezért egyedül képviseli az udvart, de most a jelek szerint ebben is kevesebb szerepet tud vállalni.

Vilmos herceg ugyanis azt közölte, hogy komoly okok miatt nem tudja helyettesíteni a rákkal küzdő Károly királyt a szamoai eseménysorozaton.

Sőt, a hercegi pár 2025-ig visszamondott minden nyilvános szereplést Katalin részéről.

A lap szerint aggasztó, hogy az esemény előtt hónapokkal mondták vissza a Nemzetközösségi Kormányfői Találkozót Szamoában. Úgy vélik, hogy a hercegné állapota olyan, hogy őszre sem lesz jobban, ezért döntött úgy Vilmos, hogy a párját támogatja és nem vállal semmilyen más kötelezettséget.

Forrás: Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Geszti Péter Andy Vajna Los Angeles-i otthonában lakott: Egész nap csak a medencében fürödtem
A miniszter félrelép című film készítéséről is beszélgettek Koltai Róberttel. Mint kiderült, a színész Kern Andrással közösen alaposan belenyúlt Geszti Péter poénjaiba - de azért egyet meghagytak...

Link másolása

Geszti Péter az Adom a napom házigazdájaként beszélgetett aktuális vendégével, Koltai Róberttel. Ekkor került szóba a filmezés, és A miniszter félrelép című kultikus film, valamint ennek kapcsán Andy Vajna.

Geszti felidézte:

„Vajnának azt mondták, hogy én értek mindenhez, persze ez már akkor sem volt igaz. De ő elhitte, ezért felrakott egy repülőre, és kivitt magához Los Angelesbe".

A kint töltött idő igen érdekes volt számára:

"Egy idő után magával vitt az irodába, mert amikor otthon maradtam, egész nap csak a medencében fürödtem, és nem írtam egy szót sem a forgatókönyvből”.

Végül a második héten nekikezdett a munkának, de utólag érdekes dolgokat árult el:

„Csomó dolgot beleírtam a forgatókönyvbe, és nagyon boldog voltam, amiért itt lehetek Los Angelesben olyan nevekkel, mint Vajna, Koltai és Kern.

Majd miután hazajöttünk, két héttel később kiderült, hogy egyet kivéve az összes poénomat kihúztátok a Kernnel a filmből”

- mondta Koltainak, aki azzal vigasztalta:

"De legalább az egyik legjobb poén a tiéd maradt, azaz egy, amit nem húztunk ki. Kállay Ferenc csodálatosan mondja: ’Nem hisztéria, Astoria!’”.

Forrás: Story


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Egy bugyit hagyjál már itt nekem, légy szíves!” – Bizarr kéréssel fordult János Kornéliához a Házasság első látásra műsorában
Kornélia kiköltözött János otthonából, aki azért még bedobott egy poént, hogy lássa, miként reagál arra távolságtartó felesége. Meglepő mondat hangzott el.
H. M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. április 25.


Link másolása

Az ismert vetélkedő mérföldkőhöz érkezett: hamarosan véget ér a kísérlet mindenkinek, és a házaspároknak arról kell dönteniük, együtt kívánják-e folytatni a közös életüket.

A párok azonban szétköltöztek annak érdekében, hogy egyedül, külön-külön hozzák meg a döntés.

A 24.hu vette észre, hogy Kornélia is kiköltözött János otthonából, aki azért még bedobott egy poént, hogy lássa, miként reagál arra távolságtartó felesége.

„Egy bugyit hagyjál már itt nekem, légy szíves!”

– mondta János Nellinek az adásban.

A jelenetet itt lehet visszanézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET: