GASZTRO

Nyáridéző könnyű, finom falatkák

A sonka, a mozzarella és a citrom tökéletes választás ahhoz, hogy őszi estékből nyarat varázsoljatok.

Link másolása

Ezek a falatkák inkább előételnek mondhatók. Nálunk a múlt hét végén, könnyű vacsoraként szerepeltek egy laza rozé fröccs kíséretében.

sonkas (3)

Hozzávalók

10 db minimozzarella

5 szelet pármai vagy hasonló típusú sonka

1 friss citrom

1 evőkanál kapribogyó

kevés olívaolaj

Elkészítés

A mozzarellagolyókat lecsepegtetjük, a sonkaszeleteket kettévágjuk. Minden darab sonkába egy sajtgolyót csomagolunk, majd fogvájóval rögzítjük. Kevés olajat melegítünk egy serpenyőben, a kis csomagokat pár perc alatt ropogósra pirítjuk rajta, majd tányérra szedjük.

sonkas (1)

A citromból 2-3 vékony karikát vágunk, a szeleteket negyedeljük és a megmaradt zsiradékba dobjuk a kapribogyóval együtt. Gyorsan átpirítjuk, végül a sajtos falatkákra szedjük.

Még több hasonló ínyencségért, keresd a Mimi és Mami konyhája blogot!

Ha tetszett a recept, ajánld barátaidnak is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


GASZTRO
Ez a BelFrit 5 legnépszerűbb burgere. A te kedvenced köztük van?
Megmutatjuk, miből készül a BelFrit top 5 burgere. Ha ezek valamelyikére esik a választásod, tuti nem lősz mellé.
(x) - szmo.hu
2023. december 07.


Link másolása

Előfordult már veled, hogy amit rendeltél, az még jobban nézett ki, mint a reklámban? Ezt tapasztalhatod meg a BelFrit étteremláncban is, aminek alapelve, hogy minden vendég pontosan azt kapja, amit a képek és leírások alapján várnak. Azonban az ínycsiklandó hamburgerek a valóságban még szebbek és étvágygerjesztőbbek, mint a fotókon, ráadásul mindnek fantasztikus az íze.

Hogyan tudod eldönteni, hogy melyikkel lakj jól? Ha még nem ismered a kínálatukat, segítünk, és alább bemutatjuk a BelFrit top 5 hamburgerét. Bármelyikre is essen a választásod, nem fogsz csalódni!

Magyarországon az első BelFrit Gyorsétterem 2003-ban nyílt meg a Pólus Centerben, és a nevük az évek során egybefonódott a minőséggel. Ma már 12 helyszínen találkozhatsz a friss, kitűnő minőségű belga krumplival és az isteni hamburgerekkel, amiket korábban mi is megkóstoltunk. Ha csak visszaemlékszünk rá, összefut a nyál a szánkban.

A sültkrumplik, snackek és desszertek mellett összesen 11 féle hamburger szerepel a kínálatukban. Tudjuk, hogy ilyen nagy választék esetén nehéz dönteni, úgyhogy bemutatjuk a BelFrit Top 5 hamburgerét. Ha ezek valamelyikére esik a választásod, nem lőhetsz mellé.

President Burger

Tudod, az a fajta burger, ami mindent tartalmaz, ami jó. 100% marhahús, bacon, sajt, paradicsom, saláta, andalúz mártás, fokhagymás majonéz, pirított hagyma és hagymakarikák. Ebben a burgerben minden egyes harapás egy kis kulináris mennyország.

Ropogós Csirke Burger

Ha van olyan, hogy tökéletesen ropogós csirke, akkor ebben a burgerben megtalálod. A tésztabundában sült csirkefilé, sajt, paradicsom, saláta, majonéz, fokhagymás majonéz, pirított hagyma és hagymakarikák mind-mind BelFrit mesterművé teszik ezt a hamburgert.

Magyaros Burger

Kicsit nosztalgikusabb? A Magyaros Burger a hazai konyha szerelmeseinek készült. Bacon, sajt, csalamádé, lilahagyma, paradicsom, saláta, mustár, ketchup és majonéz – minden egyes falat egy utazás a magyar ízek birodalmába.

Western Burger

Ha a BBQ a gyenge pontod, akkor a Western Burger lesz a kedvenced. Baconnel, sajttal, hagymakarikákkal, paradicsommal, salátával, ketchuppal és BBQ szósszal. Ez a burger a BBQ rajongók álma.

Monster Burger

Ha a neve alapján már izgulsz, akkor jól teszed! Két szelet 100% marhahúspogácsa, bacon, sajt, lilahagyma, paradicsom, saláta, majonéz, ketchup és hagymakarikák. Ez egy hatalmas ízkavalkád!

A hamburgerek mellett a BelFrit sültkrumpli is kimagasló. Pláne, ha különböző ínycsiklandó feltétekkel, például cheddar sajtszósszal, jalapeno paprikával és pirított hagymával kéred. A friss, rendelésre készülő ételeket mindig szívmelengető adagokban adják, így tuti jól lakva fogsz távozni, bármire is essen a választásod!

A BelFrit 13 étterme közül bármelyiket választhatjátok, a kínálat mindenhol ugyanaz.

ITT meg is nézhetitek, hogy melyik üzlet esik útba nektek!

Ha pedig nincs kedvetek kimozdulni, rendeljétek házhoz a kedvenc burgereteket vagy sült krumplitokat a Wolt vagy a Foodora felületén!

Képek: Vass Adrienn

Link másolása
KÖVESS MINKET:

GASZTRO
Pezsgő élet, kulináris élmények és karácsonyi varázslat vár a Scruton Közösségi Térben
Most megkóstolhatod a karácsonyi újdonságaikat! Mutatjuk, milyen ünnepi finomságokkal várnak.

Link másolása

Pezsgő közösségi élettel, lenyűgöző programokkal, különleges kávéval és bisztrókonyhával vár a Scruton Közösségi Tér három belvárosi helyszíne az adventi időszakban is.

Most megkóstolhatod a karácsonyi újdonságaikat! Mutatjuk, milyen ünnepi finomságokkal várnak.

A Sruton Közösségi Tér nem csupán egy egyszerű kávézó vagy étterem, hanem egy valódi szellemi műhely is, ahol minden napszakban megtalálhatod az igényeidnek megfelelő kínálatot.

A reggeli elfogyasztása közben hazai pörkölésű specialty kávéik mellett olvasgathatsz, a napi ebéd menü megrendelése közben beszélgethetsz a kollégákkal, este pedig kikapcsolódhatsz barátaiddal egy jó bor vagy koktél és finom falatok kíséretében. Számos eseménnyel készülnek a helyszínen, amelyek különböző témát ölelnek fel, beleértve a kultúrát, művészetet, gasztronómiát és szabadidős tevékenységeket. Például minden hétvégén zenés eseményekkel várják az érdeklődőket, így mindenki találhat olyan programot magának, amely érdeklődésének megfelel.

Változatos étlapjukon mindig a szezonális, friss alapanyagok dominálnak. Ráadásul az adventi időszakban a Scruton kínálata még izgalmasabbá válik.

Az idei ünnepi szezonban bemutatkozik a mézeskalácsos latte, valamint a hal chips is, mint egyedi és különleges bar food.

Ha édesszájú vagy, akkor mindenképp próbáld ki a desszerteket is. Olyan karácsonyi különlegességeket kóstolhatsz meg, mint a mákos guba és fahéjas alma crumble, sós karamell és chantilly. A kávé alapú italok mellé kézzel készült gluténmentes Scruton csokit is kínálnak.

A Scruton Közösségi Tér nem csupán étterem, hanem ideális helyszín különböző rendezvények lebonyolítására is. Legyen szó céges karácsonyi buliról vagy egy szülinapról.

A karácsonyi időszakban lehetőséged van arra, hogy a Scruton különleges ételeit és italait előre megrendeld, így nem kell bajlódnod a különleges ünnepi vacsora elkészítésével! Fontos tudni, hogy a karácsonyra rendelt fogásokat nem szállítják házhoz, azokért az adott étterembe kell elmenned.

A szentestére rendelhető menüben szerepel halászlé, sügér filé, Waldorf saláta és burgonyapüré.

A menü benne van a chef ajánlatában is a Veres Pálné utcában és a Mathias Corvinus Collegium épületében is kapható. A Zoltán utcában pedig csak a halászlé érhető el, ami garantáltan felmelegíti a hideg téli napokat.

A Scruton nem csupán gasztronómiai élményt nyújt, hanem egyben egy szellemi műhely is. A helyszínen elérhető könyvtárban Sir Roger Scruton és más kiemelkedő filozófusok műveit fedezheted fel és számos programjukon is részt vehetsz. Céljuk, hogy bebizonyítsák a fiatalok számára, hogy a konzervatív gondolkodás nem maradi, hanem sosem volt aktuálisabb a 21. század individualizmusában.

Scrutoni értékrend

A Scrutoni értékrend középpontjában az otthon iránti szeretet, a hagyományok tisztelete és a lokális szerepvállalás áll. A Scruton névaja Sir Roger Vernon Scruton angol konzervatív filozófus és esztéta, aki szenvedélyesen rajongott az ételek, a kiváló borok és a remek vacsorák iránt. Egyike volt azoknak az értelmiségieknek, akik rendszeresen részt vettek péntek esti vacsorákon Margaret Thatcherrel.

Látogass el a Scrutonba az adventi időszakban is, ahol lehetőséged van együtt gondolkodásra, olvasásra, vitázásra, álmodozásra, miközben jókat ehetsz és ihatsz, akár egyedül, akár társasággal.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


GASZTRO
Egy este alatt három bomba helyen is jártunk a Gozsduban: Vicky Barcelona, Meshuga és Jardín Cocktail Bar
Meglepően izgalmas helyeken merülhetünk bele, a különböző kultúrákba. Elmondjuk mik voltak a tapasztalataink!

Link másolása

A Gozsdu udvar egészen speciális módon élt az emlékezetemben. A húszas éveimben nem telhetett el úgy szórakozással töltött, budapesti éjszaka, hogy ne fordultam volna be a Király utcáról, minimum egy röpke kitérőre. Aztán ahogy teltek az évek, kinőttem a városi hajnalokból, így a Gozsdu sem volt már akkora barátom.

Pár nappal ezelőtt aztán újra visszamerészkedtem egy estére, és talán magamat leptem meg a legjobban vele, hogy mennyire máshogy, mégis milyen jól szórakoztam.

Mert a Gozsdu udvar gasztronómiában is erős, és meglepően izgalmas helyeken merülhetünk bele, a különböző kultúrákba.

Vicky Barcelona

Az estét a Vicky Barcelonában indítottuk. Ez a hely 2015 óta meghatározó szereplője a belvárosnak, és a péntek esti tömeget elnézve, az érdeklődés az elmúlt években sem lett kisebb irántuk.

A mediterrán életérzés már akkor elkap, amikor belépek az ajtón. Élénk zene, halvány fények, sok fekete és bordó. Mint egy színdarab, amiben minden vacsoravendégnek jut szerep.

Alig teszem le a kabátomat, már érkezik valami sárga ital, egy feles pohárban. A felszolgáló arcán akkora mosoly van miközben megkínál vele, hogy eszembe se jut elutasítani, és a társaság többi tagja sem tiltakozik. A pohárban egy kellemes, trópusi ízvilágú koktél lapult, éppen csak a hangulatot rúgja be.

Pont kellett is ez ahhoz, hogy kicsit bátrabban fussuk át az étlapot, és merjünk pár kockázatosabbnak tűnő döntést is hozni. És ha már így nekikezdtünk, egy kancsó sangría sem tűnt rossz ötletnek.

Fotó: Vicky Barcelona

A menüt nyugodtan nevezhetjük fúziós, spanyol konyhának. A tradicionális ételek szinte minden esetben kiegészülnek egyedi hozzávalókkal.

Ez azért klassz, mert tudod, hogy mit rendelsz, de közben van némi meglepetésfaktor az extra ízek miatt.

Szerintem egy hely konyháját a legegyszerűbb ételein keresztül lehet a legjobban felmérni, így elsőként a padron paprika és az olívabogyó felé nyúlok. És majdnem dobok egy hátast a székről (ebbe lehet, hogy a bor is besegített), amikor realizálom, hogy mindkettő milyen elképesztően tökéletesen van fűszerezve.

A patatas lehetne még egyszerű étel, de itt maracuja - chili habbal és füstölt mascarpone krémmel érkezik. Így lesz egy sült krumpliból, igazi gasztroélmény.

Innen aztán egyre messzebb merészkedünk: spanyol szalámik és sajtok kerülnek az asztalra, majd sült cukkini és calamari. A szószok és mártogatósok minden ételnél különösen izgalmasak.

Emlékezetes maradt még a croquetas, azaz a kéksajtos és burgonyakrémes sült golyó, és a gambas, ami datolyával és szalonnával burkolt garnélanyárs.

De volt egy étel, ami annyira extra és új élményt adott, hogy számomra a feledhetetlenek sorába emelkedett: a neve Endívia torony.

Endívia levelek fekete-cseresznye vinaigrette-ben tálalva, eperrel, kecskesajttal és kandírozott pekándióval.

Kicsit sós, kicsit savanyú, de leginkább édes. Magos és friss. Roppan, aztán krémesen lágy. És közben irtó szexin néz ki. Saláta még soha nem volt ilyen meggyőző.

A Vicky Barcelona számunkra most csak a bemelegítő fogás volt, de abszolút megértem, ha valaki itt is ragad, és egy ponton akár táncra is perdül, hiszen szerdán és csütörtökön élő zenével, pénteken és szombaton pedig latin partyval várnak.

Facebook

Instagram

Weboldal

Cím: 1072 Dob utca 16.

Nyitvatartás:

vasárnaptól csütörtökig: 18:00 – 01:00

péntek, szombat: 18:00 - 05:00

Chef: Michael Levy

Meshuga

Én a Vicky Barcelonánál nem igazán tudtam volna elképzelni lazább helyet a városban, míg ezen a bizonyos estén át nem értünk a Meshugába.

A jó zene, a hangulatvilágítás, és a modern enteriőr rengeteget ad hozzá a hangulathoz, és eszméletlenül furcsa azt látni, hogy ennek az egésznek a személyzet is szerves része.

Nem erőltetett jópofizás fogad, hanem felszabadult, vidám emberek az asztaloknál, és a pult mögött egyaránt.

Külföldön rengetegszer érezhetjük ezt a pezsgést, de magyarként, Magyarországon nagyon furcsa megtapasztalni.

Amikor egy újabb köszöntőital után a séf, Yoav Abid az asztalunkhoz lép, már teljes nyugalommal bízzuk rá magunkat: mutathat bármit, amit ő jónak lát, biztos működni fog.

Hiszen a Meshuga menüje Tel Aviv mediterrán, fúziós gasztronómiáján alapszik. Szóval az izraeli konyha mellett garantált a játékosság is.

Fotó: Meshuga

És itt jött a második, váratlan meglepetés.

Hatalmas kóstolótálon érkezett elénk az összes, jellegzetes alapanyag: a padlizsán, a tahini, a joghurt, többféle hal és fűszerek kavalkádja. De ezeket olyan kreatívan kombinálták, hogy minimum Michelin ajánlásért kiáltanak.

Több kedvencünk is lett az este alatt. A Sashimi névre hallgató volt az egyik.

Ennek az alapját a stone bass típusú hal adja, ami mellé érkezik retek és avokadókrém. A szója vinaigrette és az égetett citrus kellemes fanyarságot ad neki, és a tetejére kerülő gyömbérmorzsa egy kis csípősségről is gondoskodik.

Ezen kívül erősen ajánlott a "Fish Cigar", ami tulajdonképpen egy hallal töltött ropogós tésztarúd, amit joghurtba és egyfajta shakshoukába mártogathatunk. De a zöldfűszeres - tahinis - mandulás karfiolért is szívesen visszamennénk.

Az ételek mellett pedig a hangulat végig eszméletlenül felszabadító volt. A felszolgáló, a konyhai személyzet és a pultos is hosszan társalog veled, ha igényled, és válik az estéd szerves részévé.

Soha nem találkoztam még olyan séffel, aki ilyen közvetlenül forog az emberek között a vendégtérben, miközben a konyhába visszatérve művészien kreálja meg a fogásokat.

Facebook

Instagram

Weboldal

Cím: 1075, Holló u. 12-14.

Nyitvatartás:

vasárnaptól csütörtökig: 18:00 – 00:00

péntek, szombat: 18:00 - 01:00

Séf: Yoav Abid

Jardín Cocktail Bar

A Jardínba 11 után értünk át. Ezen a ponton már nem óvatosan összekoccanó poharakat lát itt az ember, hanem ölelkező, táncoló és egymással incselkedő arcokat.

Az ülőhelyeket úgy kell vadászni benn, így arról első körben le is tettünk.

Még szerencse, hogy a hely előtt is van pár asztal, így itt tehettük fel az este végére a pontot, pár egészen extrém koktéllal.

Normál esetben biztos hosszabban diskuráltunk volna az italok mögött rejlő koncepcióról, de nem fogok hazudni nektek, mi kissé kapatosan a körítésre mentünk, és a legőrültebb tálalásokhoz ragaszkodtunk. Így került elénk végül egy fürdőkád és egy sütit majszoló szörny is.

After a hard day

Mezcal, tequila, eperszirup, tabasco és szecsuáni bors elegye. Egyszerre édes, krémes és csípős. Talán ez volt a legőrültebb ital, amit az este folyamán kóstoltunk. Elsőre fura, de mégis itatja magát.

Magnum

Fekete dió bitter, whisky, amaretto és pisztácia szirup találkozása. Jégkrém hatás, pohárba zárva. Elegáns, csajos ital.

Cookie Monster

Vanília vodka, mogyoró likőr, kávélikőr, espresso és csokoládé szirup rejtőzik ebben a vicces bögrében. Alkoholba se mártogattam még ezelőtt Oreot, de ha valahol, hát ezt is a budapesti éjszakában illik elkezdeni.

Facebook

Instagram

Cím: 1072, Dob utca 16.

Nyitvatartás:

hétfőtől péntekig: 18:00 – 01:00

szombat, vasárnap: 18:00 – 02:00

Biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki régen csak észvesztő szórakozásra használta a Gozsdut, aztán mostanra belenőtt abba a szerepbe, hogy nyitott legyen ennek az udvarnak a gasztro kínálatára is.

A Vicky Barcelona, a Meshuga és a Jardín a turisták mellett nekünk is szól. Egyszerre biztonságos terep, és megdöbbentően új élmény. Ha utazni nincs idő, hát adjunk egy estét a meditterán vonalnak Budapest szívében.

Fotó és szöveg: Vass Adrienn

Link másolása
KÖVESS MINKET:


GASZTRO
Húsimádóként életem pizzáját ettem egy vegán étteremben
Magyarország első és egyetlen növényi alapú specialty pizzázójában a kiváló olasz alapanyagok, a biokémiai szemlélet és a fatüzelésű kemencében sütés együtt adják ki a tészta-orgiát a szádban.
Tóth Noémi - szmo.hu
2023. november 30.


Link másolása

Nincs szó semmiféle PR-cikkről, sem sajtóeseményről: egyszerű mezei vendégként léptem be a terézvárosi Vegazzi Specialty Pizzeria ajtaján, majd újságírói minőségemben léptem ki onnan, mondván: erről a helyről bizony mindenkinek tudnia kell. Számomra eleve csodaszámba ment egy olyan hely létezése, amely kovászos és tejmentes pizzát kínál, mivel sokféle ételintoleranciával élek, úgyhogy a hagyományos pizzáról már szinte le is mondtam több évvel ezelőtt. Léteznek persze erőtlen próbálkozások, de a növényi alapú sajthelyettesítőket én nemes egyszerűséggel gasztronómiai zsákutcáknak hívom, amilyen ablakgitt-ízük van. De sebaj, ott van nekem a hús:

az a típus vagyok, akinek a csülök meg az oldalas olyan attribútum, akár Tritonnak a szigony, úgyhogy a Vegazzi vegán jelölése inkább elriasztott elsőre, mintsem hogy hívószó lett volna, de már az étlap olyannyira izgalmasan hangzott, hogy úgy voltam vele: oké, győzzetek meg.

A nápolyi pizzáikat mindig frissen nyújtják és sütik, ezért kicsit több ideig kell várni rájuk, mint egy gyorsétteremben, de megéri. Már ránézni is öröm a vastag szegélyű, újvonalas, canotto stílusú pizzáikra, beleharapva pedig hihetetlenül légies és foszlós. Ez nem az a pizzéria, ahol meghagyod a szélét, az tuti.

Csodák csodája nem hiányzott az általam kóstolt verziókról a hús, a füstös kávés BBQ pizzájuk pedig maga volt az intenzív ízélmény, hiszen akadt benne többek között whiskey, laskagomba és étcsokoládé is. Konkrétan felhördültem, annyira durva „gasztrobbanást” okozott a számban.

Egyébként aki magyaros pizzára vágyna, annak is kedveznek a gabonakolbászos, rizsfölös Ungheresével.

Elkaptam később egy mini-interjúra Preyer Györgyöt, aki egyszerre tulajdonos, pizzaiolo és felszolgáló is, aki nem rest odamenni egyesével a vendégekhez, hogy meséljen pár érdekességet az ételekről.

Olvastam, hogy kezdetben egy kizárólag házhoz szállítással foglalkozó vegán pizzázót szerettél volna, erre lett belőle egy beülős vegán pizzéria, amelyben eldőlt, hogy sosem lesz elviteli lehetőség, hiszen a nápolyi kemencében sült pizza frissen a legfinomabb. Mit kell tudni a pizzériában található, óriási kemencéről? Miért pont erre esett a választás és hogy kell vele bánni?

– A pizzázóban található kemence egy Acunto Mario Forni. Ezt a kemencét Nápolyban készítették és onnan szállították ide, majd itt építettük be az étterembe. Ez az eszköz egy 2,4 tonnás kombi kemence, amelyben fával és gázzal is van módunk fűteni. A választásunk pedig a nagy súlya és az egyedi formája miatt esett rá. Minél nagyobb egy kemence súlya, annál „erőszakosabban” képes sütni, hisz főleg nem a nyílt láng, hanem a kemence belső burkolata által sugárzott hő is süti a pizzát, és minél nagyobb a kemence súlya, ez annál erősebb hőleadást és hőtartást is jelent egyszerre. Hogy kell vele bánni? Erre egy nápolyi fornaio (pizzasütő) szavait hadd idézzem: „Tíz év, mire megtanulsz kemencében sütni.”

Amögött áll valamilyen személyes história vagy indíttatás, hogy az étterem 100%-ban vegán?

– Én vegán vagyok, tehát nem jöhetett szóba állati eredetű összetevő.

Az alapanyagok szinte kizárólag Olaszországból érkeznek. Melyek azok az autentikus alapanyagok, amelyekhez nem lehet itthon hozzájutni, és tényleg ennyi pluszt hozzáadnak a pizza ízéhez, értékéhez, hogy megéri külföldről hozatni?

– A tésztakészítésre biokémiai folyamatként tekintek, és minden tekintetben a tészta képességeivel elmegyek a falig. Érlelés és hidratáció tekintetében főleg. Hogy kiszámíthatóan, szinte laborkörülményeknek megfelelően tudjak bánni a tésztával, így olyan megbízhatóan állandó minőségi mutatókkal bíró lisztek kellenek, amelyeket főleg az olasz malmok képesek biztosítani. Emellett kiegészítő liszteknek használunk kisebb magyar kővel őrlő malmok teljes kiőrlésű lisztjeit is, de a kovászunkban van teljes kiőrlésű rozsliszt is, ugyancsak magyar malomból.

Mivel 100%-osan növényi étterem vagyunk, erősen törekedünk arra, hogy nálunk tényleg valami „mást” kapjanak a vendégek. Így van pár olyan, kifejezetten dél-olasz feltétünk, amelyeket vagy senki, vagy csak pár étterem használ, de Magyarországon egyáltalán nem megszokott. Ezeket is Olaszországból hozatjuk.

Üdítő látni, hogy a vegán pizza nálatok nem a sajthelyettesítős négysajtosat jelenti, sőt, nyálcsorgatóan izgalmas feltétek közül lehet válogatni. Mi volt az étlap összeállításakor a fő szempontod?

– Alapvető koncepciónk, hogy a pizzáink nem akarnak a megszokott dolgokra hasonlítani, hanem egyedi identitások. Ennek szellemében nem használunk a pizzáink zömén semmilyen sajt és húshelyettesítőt. Én sem szívesen fogyasztom őket, mással sem szívesen etetném meg. A zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, gabonák, magvak és csonthéjasok számtalan izgalmas variációban érhetőek el, így szakítottunk a klasszikus pizzafeltét elképzeléssel, Mindezt úgy, hogy közben nincs hiányérzet, hisz minden pizzakoncepciónk magában az, ami.

A Facebook-oldalukon kiírt hitvallásuk az, hogy „a pizzakészítés művészet és tudomány, nem csak gasztro-kísérletezés, hanem biokémia és tudatosság.” Ha a te hitvallásod pedig az, hogy imádsz jókat enni, akkor irány a pizzéria, íme az infók hozzá:

Vegazzi Specialty Pizzeria

Jókai utca 7. (Az Oktogontól két perc sétára.)

https://www.facebook.com/vegazzipizza

https://www.instagram.com/vegazzihun/

https://www.tiktok.com/@vegazzi.specialty.pizza

www.vegazzi.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET: