GASZTRO
A Rovatból

Hagyományteremtő gasztro utazásra hív a Castellum Hotel Hollókő

A szállodában már egy szokássá váltak a különböző gasztronómiai hétvégék, melyek minden esetben egy adott tematikát, konyhát, szezonális fogásokat hoznak a vendégeik számára. Ez a hagyomány jövőre folytatódik, megmutatjuk milyen különlegeséggekkel várnak!


A Cserhát vidéke hihetetlen látnivalókat rejteget, ahova egyszer mindenkinek el kell jutnia. Ha te is tervezel a környéken egy kirándulást vagy egy kis pihenést, a Castellum Hotel Hollókő**** minden igényedet kielégítő szolgáltatásaival áll rendelkezésedre. Aki itt megszáll, az nyugodtan élvezheti a szálloda modern, kényeztető szolgáltatásait, például az élménymedencével, szaunával és jacuzzival felszerelt wellnes-részleget. A hatféle szoba között mindenki megtalálja a saját preferenciájához illőt, legyen az családi lakosztály, akadálymentesített vagy antiallergén szoba.

Céges rendezvények, üzleti, vagy családi étkezések helyszíneként is tökéletes választás a hotel étterme, melynek nevét „A nagy palóc”, Mikszáth Kálmán ihlette.

A szálloda ráadásul hagyományteremtő gasztro utazás néven különböző gasztro hétvégékkel várja az ide látogatókat, akik megízlelhetik a hiteles, ízőrző palóc ételeket és hagyományokat modern köntösben.

VIDEÓ: Szent Iván éj gasztrohétvége a Castellumban - 2021

Ez a mára más szokássá vált eseménysorozat jövőre is folytatódik, melyeken minden esetben egy adott tematikát, konyhát, szezonális „sláger”fogásokat hoznak a vendégeik számára. Az ínycsiklandó palóc és nemzetközi fogások, távoli kultúrák különlegességei és a hagyományos receptek egyaránt gasztronómiai utazásra csábítanak. A programok legkedveltebb eleme a közös, interaktív sütés-főzés, a házi kemencében sült kenyerek-kencék és szezonális alapanyagok kóstolója. A kulináris túrán természetesen nem maradhatnak le a legfinomabb nedűk, és frissítők sem. Számos alkalommal bor-csokoládé- és pálinka kóstolóval egybekötött közös falatozás koronázza a napot, természetesen hangulatos élőzenével fűszerezve.

A finom ételeket pedig Oláh Zoltán executive séf és csapata biztosítja, akik figyelnek a vendégek egyéni igényeire is, ha szükséges, személyre szabott menüket állítanak össze ételallergia, ételintolerancia, illetve vegetáriánus, vegán és egyéb különleges étrendek esetén.

2023-as gasztro hétvégék állomásai:

Február 17-19: Farsangi gasztro hétvége

Április 7-10: Hagyományőrző Húsvét Hollókőn

Május26-29: Pünkösd

Június 23-25: Szent Iván éj tüze

Július 14-16: Castellum Dolce Vita

Augusztus 18-20: Szent István napi gasztro hétvége

Szeptember 22-24: Szüret Hollókőn – minden, ami bor, hal és szőlő

Október 8-10: Oktoberfest

November 10-12: Márton napi vigasság

November 24-26: Adventi hétvége


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


GASZTRO
Egy churros, ami nagyobb, mint gondolnád – teszteltük a BelFrit új édességét
A BelFrit ismét elkényezteti az édesszájúakat: kapható náluk a népszerű churros, ráadásul XXL méretben!


Te is az édes falatok szerelmese vagy? Akkor van egy jó hírünk: a BelFrit ismét előrukkolt egy desszerttel, méghozzá XXL méretben! Ez pedig nem mást, mint a churros, ami nemcsak hatalmas, hanem olyan ropogós és finom, hogy biztosan nem tudsz majd megállni egynél.

Az XXL churros alapja a jól ismert ropogós tészta, ami kívül szép aranybarnára sül, belül viszont olyan puha, hogy minden harapás maga a mennyország. És ha mindez nem lenne elég, a fahéjas porcukorral megszórt verzió egy kis plusz varázst is hoz. Tudod, az a kellemesen édes, fahéjas illat, ami már önmagában elcsábít, mielőtt még beleharapnál.

Persze a legjobb részt még nem is mondtam: mellé kapod a gazdag, sűrű csokiöntetet is, amit szabadon variálhatsz. Csöpögtetheted a churrosra, hogy minden falat csupa csoki legyen, vagy mártogathatod is bele – ahogy neked jobban esik! A fahéj és a csoki párosa valami elképesztően jó ízkombót alkot, amit biztosan nem fogsz egyhamar elfelejteni.

És miért XXL? Mert ha valami ennyire jó, abból sosem elég.

A BelFrit most gondolt azokra, akik egyetlen churrostól nem laknak jól, ígynégy darab óriás churros vár rád egy adagban.

Minden harapásban benne van az az édes kényeztetés, amire titokban mindig is vágytál.

Ha a hétköznapjaidat szeretnéd megédesíteni, vagy csak simán jól esne valami finom a kávéd mellé, ne habozz, próbáld ki a BelFrit újdonságát! Az XXL churros garantáltan mosolyt csal az arcodra, és ha egyszer megkóstolod, biztosan visszatérsz még érte. Ne várj sokáig, ez a finomság nem marad örökké a kínálatban! Az XXL churros megtalálható a BelFrit összes éttermében, (kivéve a szezonálisan nyitvatartó Újbudai Parkszínpadon).


Link másolása
KÖVESS MINKET:

GASZTRO
Budapestre érkezik Thaiföld: Thai Gasztro Hét az Anantara New York Palace-ban
Mutatjuk a Gasztro Hét és a szeptemberi Thai Fesztivál részleteit, és megosztunk veletek egy autentikus pad thai receptet is, amit a thai nagykövet feleségétől lestünk el.


Az egzotikus ízek rajongói idén augusztus végén egy különleges gasztronómiai élményben részesülhetnek Budapesten.

Az Anantara New York Palace Budapest szállodában augusztus 26. és szeptember 1. között Thai Gasztro Hetet tartanak.

A szálloda szorosan kapcsolódik a thai kultúrához, hiszen az Anantara Hotels, Resorts & Spas egy thaiföldi márka, amely a Minor Hotels csoport része. Az Anantara 2001-ben indult, és világszerte több mint 40 szállodát és üdülőhelyet üzemeltet. Különösen Ázsiában és a Közel-Keleten erős jelenléttel rendelkezik​.

A budapesti szálloda természetesen a Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetségével is szoros kapcsolatban áll, így együtt rukkoltak elő a Thai Gasztro Hét ötletével.

Fazekas Tamás az Anantara Nem York Palace Hotel igazgatója és Mr. Phrommes Bhaholpolbhayuhasena Thaiföld magyarországi nagykövete
A nagykövet felesége papaya salátát készít a Thai Nagykövetség udvarán

A hét során a Michelin Guide által is ajánlott White Salonban az étterem vendégei autentikus thai ételeket kóstolhatnak meg, amelyek mind a tradicionális thai konyha gazdagságát és sokszínűségét tükrözik.

Az étlap minden fogása egy kis szelet Thaiföld.

A frissítő mangó salátától a lágy és ízletes massaman curry-n át a klasszikus pad thai-ig.

Az édesszájúak számára pedig a kókuszos palacsinta vaníliafagylalttal lesz az este méltó lezárása.

A Thai Gasztro Hét ünnepélyes megnyitója augusztus 26-án, 17 órától lesz, ahol élő thai zene és hagyományos táncelőadások varázsolják el a vendégeket, megteremtve ezzel az egész hét hangulatát.

(A White Salonba mindenképpen érdemes bejelentkezni előre, az alábbi elérhetőségek egyikén: [email protected] ; +36 1 886 6111)

White Salon
És ez csak a kezdet, hiszen szeptember 15-én megrendezésre kerül egy ingyenes, egynapos Thai Fesztivál is a Nemzeti Múzeum előtti téren.

A Thai Gasztro Hetet a Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetségén tartott, zártkörű eseményen jelentették be, ahol a nagykövet felesége saját kezűleg készített el néhány tradicionális thai ételt.

A tőle ellesett Pad Thai receptet most kedvcsináló gyanánt meg is osztanánk veletek

Hozzávalók a szószhoz:

3-4 evőkanál tamarindpép (ízlés szerint, a savanyúság mértékétől függően)

2-3 evőkanál pálmacukor

2-3 evőkanál halszósz

60 ml víz

Hozzávalók a Pad Thai-hoz:

200 g közepes vastagságú rizstészta

1 evőkanál szárított garnéla

100 g tofu (kockákra vágva)

2 gerezd fokhagyma, aprítva

2 salotta, aprítva

1-2 evőkanál édes pácolt retek (chai po waan), aprítva

1-2 teáskanál chilipehely (ízlés szerint)

2 tojás

100 g babcsíra

2-3 szál kínai metélőhagyma, vékonyra szeletelve

1 marék aprított földimogyoró

lime cikkek a tálaláshoz

(A mértékegységeket nem kell teljesen pontosan betartani. Érdemes inkább érzéssel adni hozzá az alapanyagokat.)

A szósz elkészítése: Egy serpenyőben közepes lángon olvasszuk fel a pálmacukrot, amíg karamellizálódik. Adjunk hozzá vizet, majd keverjük bele a halszószt és a tamarindpépet. Forraljuk fel, majd vegyük le a tűzről, és hagyjuk állni, amíg a cukor teljesen feloldódik.

A rizstészta előkészítése: Áztassuk be a rizstésztát meleg vízbe 1 órára, amíg megpuhul, de még rugalmas marad. Csepegtessük le és tegyük félre.

Egy forró wokban pirítsuk meg a szárított garnélát, a tofut, a salottát, a fokhagymát, az édes pácolt retket és a chili pelyhet.

Tegyük a tésztát is a wokba, majd öntsük rá a szószt. Forgassuk össze, amíg a tészta teljesen be nem szívja a szószt.

Toljuk a tésztát az egyik oldalra, és üssük a tojásokat a wok üres részére. Nagyjából keverjük el a sárgáját a fehérjével, majd a tésztát merjük rá a tojásra. Hagyjuk így sülni 15-30 másodpercig, majd keverjük össze.

Adjuk a tésztához a babcsírát, a kínai metélőhagymát és az aprított földimogyorót. Keverjük össze, amíg a zöldségek kissé megfonnyadnak.

Külön megsütött rákkal, csirkével vagy sertéshússal is turbózhatjuk a kész tésztánkat.

Tálaljuk az elkészült Pad Thai-t lime cikkekkel, és szórjuk meg még egy kis földimogyoróval.

Az eredeti recept további részleteivel itt találkozhatsz: Hot Thai Kitchen.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


GASZTRO
Gasztronómiai élmények a BudaPart - Kopaszi-gáton
Megnéztük, hogy milyen vendéglátóhelyek népesítik be ezt a környéket. A kedvenceinken pedig ettük és ittunk is jópár finomságot.


A XI. kerületben található Kopaszi-gát a főváros rejtett kincsei közé tartozik.

A Duna mentén elterülő zöld oázis tökéletes helyszín sétákhoz, piknikezéshez, vagy akár egy gasztronómiai kalandozáshoz.

Történelme több mint egy évszázadra nyúlik vissza, de a 2003 és 2007 között végrehajtott felújítások révén vált igazán népszerűvé és modern városi parkká.

A következő nagy változás és fejlesztés 2016-tól kezdődött a környéken, amikor a gáttal szembeni oldalon elindult a BudaPart projekt. A beruházás célja egy modern, multifunkcionális lakó-, iroda- és rekreációs terület létrehozása volt.

A fejlesztés részeként a Kopaszi-gát környezete is teljesen megújult, amely így a város egyik legkorszerűbb részévé vált.

A terület korábban ipari jellegű volt, azonban az átalakítással egy élhető, zöld, vízparti környezetet hoztak létre, ahol a természetközeli élmény és az urbanizáció modern formái harmonikusan találkoznak. A BudaPart - Kopaszi-gát jelenleg egy dinamikusan fejlődő környék, ahol lakóépületek, irodaházak, éttermek, kávézók, és különféle szabadidős létesítmények várják a látogatókat. A tervezett épületek nagy részét már felépítették, de a teljes projekt kivitelezése még zajlik.

De nézzük is, hogy milyen vendéglátóhelyek találhatóak ezen a környéken. Először induljunk el a régebbi, gáti oldal irányába.

Ahogy sétálunk a Kopaszi-gáton, elsőként az Öbölház tűnik fel, amely egy elegáns rendezvényközpont, gyönyörű kilátással. Ideális helyszín esküvők, konferenciák vagy akár exkluzív vacsorák számára.

Tovább haladva elérjük a VakVarjú Beach Bistro, ami magyaros fogásokat kínál modern köntösben.

A következő állomás a Veranda Restaurant Pasta & Pizza. Az étterem olasz konyhára specializálódott, így többek között friss tészták és ropogós pizzák között válogathatunk, miközben a teraszról a gát körüli park látványában gyönyörködhetünk.

Az első hely, ahova egyszerűen muszáj volt betérnünk, az a Le Bistro - Kitchen & More volt.

Ez az étterem nemrég teljes felújításon esett át, és a végeredmény igazán impozánsra sikeredett. Egyszerre idézi északi és arab országok tengerparti bárjainak hangulatát. Letisztult, modern, elegáns és laza.

A kilátás a BudaPartra pedig tényleg lenyűgöző. Érdemes lehet innen nézni a naplementét, vagy a Dunán csillogó esti fényeket.

Különleges látványkonyhájukban profi grill ételek készülnek Green Eggben, de természetesen az à la carte menüből választhatunk több opció közül.

Mi eperlevest és hamburgert kóstoltunk, majd egy koktéllal öblítettük le az ízletes élményt.

Le Bistro - Kitchen & More
Le Bistro - Kitchen&More
Le Bistro - Kitchen&More: Hideg eperkrémleves 2290 Ft
Le Bistro - Kitchen&More: Giga sajtburger 4190 Ft
Le Bistro - Kitchen&More: Pornstar Martini 3990 Ft
Le Bistro - Kitchen&More

Folytatva sétánkat, a Kopaszikert és Aligátor Étterem következik. A Kopaszikert egy igazán fiatalos, laza hely, ahol leginkább lángosozni, sörözni vagy borozni érdemes.

Hatalmas kivetítőjükön sokan követték végig a nyári sporteseményeket, most pedig a kertmozi kerül a középpontba.

Következő megállónk a Café Ponyvaregény volt, ami azonnal elrabolta a szívünket.

Ezen a helyen egyértelműen látszik, hogy sok év munkája van benne, és hogy a tulajdonosok minden kreativitásukat és szeretetüket beleteszik a mai napig. Ők rengeteg rendezvényt tartanak, így egyrészt ezzel kapcsolatban is érdemes keresni őket, másrészt az éppen aktuális nyitvatartásra érkezés előtt mindenképpen jó rákérdezni.

A klasszikus magyaros és nemzetközi kínálat mellett vegán ételeik is vannak. Mi egy sült paprikamártással kínált töltött káposztát, és egy bomba mascarponés mákosgubát kóstoltunk.

De ha egy kicsit extrább, romantikus programra vágytok, piknik kosarat is lehet bérelni. Többféle opció közül is választhattok, amiről ITT olvashattok bővebben. A különböző italok, krémek, főételek és édességek mellett a kosarakhoz plédeket, napernyőt, evőeszközöket, tányért, poharat és sporteszközöket díjmentesen biztosítanak.

Café Ponyvaregény
Café Ponyvaregény: Piknik kosár két főre
Café Ponyvaregény: Vegán töltött kelkáposztalevelek 3490 Ft
Café Ponyvaregény: Mákosguba vaníliás mascarponéval 1890 Ft
Café Ponyvaregény

Ezt a remek sort a FRUSKA picnic & bistro zárja, ami a Kopaszi egyik legrégebbi helye, és a folyamatos megújulás mellett hozza azt a közvetlen és barátságos hangulatot, ami miatt a mai napig rengeteg törzsvendégük van.

A bohókás kockás terítőre fine bisztrókat megszégyenítő fogások érkeztek elénk. Az italok és az ételek is frissek, modernek. Mennyiségre viszont határozottan kiadósak.

Nehéz lenne egy ételt vagy italt kiemelni, mert nagyjából mindenre, amit kóstoltunk azt tudnám mondani, hogy: tökéletes.

Előételnek egy hús platter erős kezdés lehet. A Strawberry Gimlet egy rendkívül üdítő, nyári ital, ami mellé egy szárított paradicsomos - fetás tészta tökéletes választás. De azért jó ha marad hely az ikonikus túrógombócnak is.

Náluk is érdeklődhettek piknikezési opciókkal kapcsolatban. A piknik kosarak tartalmát igényeitekhez tudjátok igazítani: az étlapról lehet kiválasztani, hogy pontosan mi legyen benne. És még szuper kártyajátékokat is vihettek magatokkal, hogy igazán szórakoztató legyen a program.

FRUSKA picnic & bistro: Szárított paradicsomos - fetás tészta garnélával 5580 Ft
FRUSKA picnic & bistro: Fruska burger 4290 Ft
FRUSKA picnic & bistro: Hús platter 4390 Ft
FRUSKA picnic & bistro: Házi túrógombóc 2390 Ft
FRUSKA picnic & bistro
FRUSKA picnic & bistro

Most pedig térjünk át a BudaPart városnegyed helyeire, mert ezen az oldalon is elég komoly fejlődésnek lehetünk szemtanúi.

Van már itt kitűnő minőségű nápolyi pizza a Salve Pizza Napoletana Budapartnak hála. De megnyílt az első specialty kávézó is: a The DAM_n Good Place.

Az idei nyáron a kiépített strand üzemeltetését a BDPST Group vette át, így belvárosi éttermük mintájára Flava Beach néven kínálnak a strandolás mellé finom ételek és italokat.

Sétánk során kiszúrtunk pár matricát egy üzlet ablakán, amiből azt sejtjük, hogy az Indigo Express lesz a környék új, indiai gyorsétterme.

Ami mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni, az a Dobay BudaPart-Cukrászda és Pékség.

A hely egy pasztell álom, megannyi kedves részlettel, ami a nagy belmagasságnak köszönhetően mégsem túlzsúfolt.

Ez a harmadik cukrászda a Dobay láncban, amely Halásztelek és az I. kerületi Horváth-kert után most a BudaPartra is elhozza a tradicionális francia elegancia és a modern cukrászművészet kombinációját.

A VakVarjú étteremcsalád legújabb projektje nemcsak süteményekkel és pékárukkal, hanem meleg reggelikkel és ebédmenükkel is csábít (ITT találtok bővebb információt az opciókról).

Az emeleti galérián kisebb rendezvényeket is tartanak, ahol a helyi közösség találkozhat írókkal, művészekkel egy-egy „Kávé, süti, irodalom” est keretében.

Mi a reggelik közül az Egg Benedictet kóstoltuk, az ebédmenüből pedig egy kecskesajtos Poke Bowl-ra esett a választásunk, ami amellett, hogy kifejezetten egészséges, igazán laktató adag is. A teraszon pedig egy fagylaltkehely társaságában élveztük a Duna-parti látványt.

Dobay BudaPart-Cukrászda és Pékség
Dobay BudaPart-Cukrászda és Pékség
Dobay BudaPart-Cukrászda és Pékség: Egg Benedict 3300 Ft
Dobay BudaPart-Cukrászda és Pékség: Poke Bowl 2890 Ft
Dobay BudaPart-Cukrászda és Pékség: Pisztácia-Málna 1390 Ft
Dobay BudaPart-Cukrászda és Pékség: Epres madártej 2490 Ft
A környék legizgalmasabb épületét hagytuk a végére, a MOL Campust, aminek két ékköve is van. Az egyik a földszinten elhelyezkedő ZAZIE Bistro&Bar.

A 130 férőhelyes étterem tágas, nagy ablakai révén szinte egybeolvad a külvilággal. A bisztró egyik részén lazább, közösségi tér fogadja a vendégeket, ahol egy gyors reggelinek valót és kávét lehet felmarkolni, akár elvitelre is. Beljebb haladva pedig egy elegánsabb, bisztrósabb hangulatú tér tárul elénk.

Itt villásreggelizhetünk, betérhetünk egy üzleti ebédre, de a munka utáni komótosabb vacsorázásra és koktélozásra is tökéletes a hely.

A séf Bíró Dániel, aki fantasztikusan ötvözi a magyaros hagyományokat a nemzetközi ízekkel és a francia konyha alapjaival.

A napját nem tudom felidézni, hogy mikor találkoztam ennyire kreatív megoldásokkal egy ebédmenüben. Az à la carte étlap pedig a klasszikusok mellett (mint hortobágyi és gulyás leves), rengeteg különleges halas - húsos ételt is tartalmaz a szezonhoz igazítva.

Szóval a ZAZIE egyértelműen az a hely, amiért érdemes kimozdulni akár a belvárosból is.

ZAZIE Bistro&Bar
ZAZIE Bistro&Bar
ZAZIE Bistro&Bar: Egy fantasztikus vega fogás a business lunch menüből
ZAZIE Bistro&Bar: Desszert a business lunch menüből
ZAZIE Bistro&Bar: Tiszai szürkeharcsa steak, káposztás cvekedlivel és kaporral 6140 Ft
ZAZIE Bistro&Bar

A MOL Campus másik ékköve a VIRTU, ami 120 méter magasban, a 28. emeleten található. Ez a hely nem csak a város legmagasabb pontján található étterem, de vita nélkül a környék legelegánsabbja is. A kiszolgálás hibátlan, a kilátás pedig döbbenetes.

Ennél magasabbra csak akkor juthatunk ha eggyel feljebb merészkedünk, a 29. emeleten található SkyDeck kilátóteraszra. Innen a város nagyjából összes nevezetessége jól látszik, így maga a Kopaszi-gát és a BudaPart is, aminek ezen a ponton a végére is értünk.

Fotó és szöveg: Vass Adrienn

Link másolása
KÖVESS MINKET:


GASZTRO
A Rovatból
Mennyit költöttünk ételre egy nap a SZIN fesztiválon?
Utánajártunk, hogy lehet-e kevesebb, mint 10.000 forintból jól lakni egy nap a fesztiválon, és rövid videónkban bemutatjuk, milyen trükkökkel sikerült keveset költeni. Spoiler: sokat voltunk a fesztivál LIDL üzletében.


Szerdán nyitotta meg kapuit az 56 éves múlttal rendelkező Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN). A fesztivál négy napon át, augusztus 28-tól 31-ig tart az újszegedi Partfürdő területén. Tíz zenei színpadon, több mint 200 előadó lép fel, valamint a fesztivál Civil Falujában csaknem 40 civil szervezet mutatja be tevékenységét különböző aktivitásokkal, beszélgetésekkel és egyéb programokkal.

A nemzetközi sztárok mellett a magyar könnyűzenei előadók színe-java is fellép: mások mellett 30Y, Dzsúdló, a Follow The Flow, a Margaret Island, Rúzsa Magdi, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Halott Pénz, a Honeybeast, Manuel, a Punnany Massif, a Valmar, Krúbi, Majka, a Wellhello, a Pogány induló, Azahriah, az AWS, a Bagossy Brothers Company, a Beton.Hofi, ByeAlex és a Slepp, a Magna Cum Laude, és Rácz Gergő is.

A SZIN-re kollégánk is ellátogatott, hiszen a legtöbb hazai fesztiválon jelen vagyunk. Vencel fogadott a barátaival, hogy ő kevesebből is megoldja napi étkezést, mint amennyit ők tippelnek.

Azt a kihívást tűzte ki maga elé, hogy 10.000 Ft-nál kevesebbet költ a napi étkezésére.

A bulizás során előbb-utóbb éhes lesz az ember, a bőséges kínálat különböző fogásainak pedig csak az étvágy és a pénztárca szabhat határt. Előre felkészülve megkereste a fesztivál területén belül található Lidl FesztMarketet, amely széleskörű megoldást kínál az étkezésre. A SZIN-en felállított Lidlben zöldséget, gyümölcsöt, pékárut, felvágottat és rágcsálnivalót is lehet kapni. Emellett pedig vannak előre fűszerezett grilltermékek, amelyeket a bolt grillteraszán meg is lehet süttetni.

Ide belépve bolti árakkal, valamint az éppen aktuális napi akciókkal kínált termékekkel találkozunk.

Ráadásul a Lidl Plus applikációnak köszönhetően a fesztiválra szabott kedvezményre jogosító kuponokkal tovább csökkenthetjük kiadásainkat, így mi is bőven a kitűzött 10.000 forintos ár alatt maradtunk a költésben!

Bevásároltunk náluk és kipróbáltuk a grillteraszukat is! Nézd meg TikTok videónkat róla és próbáld ki te is a LIDL üzletét az augusztus utolsó napjaira időzített SZIN-en:

@szeretlekmagyarorszag.hu A #lidl ♬ Hip Hop Background02 - Cassiopeia

A Lidl programjai az idei SZIN-en

Az áruházlánc izgalmas játékokkal és programokkal kedveskedik a kikapcsolódásra vágyó családok, fiatalok és bulizók számára, akik különböző nyereményjátékokban is megmérettethetik magukat.

Az érdeklődők az áruházlánc HR-aktivitásaival is találkozhatnak, ahol az edukáció és a „töltődés” áll a középpontban. A pályaválasztás, vagy munkahelyváltás előtt állók játékos formában, de mégis edukatív módon sajátíthatják el a tökéletes önéletrajz elkészítésének lépéseit egy TOUCH TV-s játék segítségével, amely után az elkészült CV-t egy QR kóddal le is tudják tölteni.

Az interaktív játék mellett jelen vannak a fesztivál ideje alatt a Lidl toborzásért felelős kollégái is, akik az aktuális nyitott pozíciókról mesélnek és bemutatják a vállalatot. Minden aktivitásban résztvevő a FesztMarketben beváltható ajándékban részesül. A Lidl chill zónában pedig kihelyezett napágyakkal és babzsákokkal várják a buliban elfáradt pihenni vágyókat, ahol a lemerült telefonokat is fel tudják tölteni.

A Lidl mindent megtesz az élelmiszerfelesleg minimalizálásának érdekében is. Ennek a missziónak a keretében az országos élelmiszermentési programmal együttműködésben a megmaradó zöldségeket, gyümölcsöket, pékárukat karitatív partnereiknek ajánlják fel, ezzel havi szinten több tízezer családot segítve.


Link másolása
KÖVESS MINKET: