hirdetés

FOCI EB
A Rovatból
hirdetés

Marhaságokat írt a Sun a magyar himnuszról az Eb kapcsán

Még egy kicsit viccelődtek is a magyarok focitudásán. Azt mondjuk nem nehéz...

Link másolása

hirdetés

A magyar himnusz teljes fordítását leközölte a The Sun. A brit bulvárlap nemcsak a magyarokat pécézte ki, az Európa-bajnokságon induló valamennyi csapat himnuszának külön cikket szánt. A magyarról annyit ír, hogy 1989 óta az ország himnusza, és kétszer olyan hosszú, mint az angol. Khm...

A teljes nyolcversszakos változatot és annak fordítását is leközölték, ami ugye marhaság, mert a nemzeti himnusz csak az első versszakot takarja.

A britek egy kicsit csipkelődnek is a magyarokon: azt írják, hogy ami a foci terén hiányzik, azt kipótolják a himnuszukban.

A cikkben a magyar csapatot is ismertetik néhány felirattal: Gulácsit, Orbánt és Sallait nevezik a csapat sztárjátékosainak, a kulcsjátékosnak pedig azt a Szoboszlai Dominikot tartják, aki sérülés miatt kihagyja az Eb-t.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FOCI EB

Fiola Attila a gólöröm után üzent: „Szia, Edit, ne haragudj, hogy tegnap így rád rontottunk”

A focista a franciák elleni gólja után odaszaladt a pálya szélén ülő Szalay Edit műsorvezetőhöz, és hirtelen mozdulatával - akaratán kívül - megijesztette.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, a magyar válogatott döntetlent játszott szombaton délután a foci Eb-n a franciák ellen. A magyarok gólját Fiola Attila rúgta a Puskás stadionban.

A játékos örömmámorában odaszaladt a pálya szélén Szalay Edit műsorvezetőhöz is, és egy nagyot csapott az asztalára. A stadion bemondója - az M4 Sport volt munkatársa - először megijedt a hirtelen reakciótól. A jelenetet több portál is közzétette.

Fiola Attila vasárnap elnézést kért

az MLSZ Instagram-oldalán keresztül:

hirdetés

"Fiola Attila tegnapi gólja ünneplésekor ijesztett rá az éppen a munkájához elengedhetetlen fülhallgatóját kereső Szalay Editre, aki a Puskás Aréna műsorközlőjeként dolgozik az Európa-bajnokságon" - írták a videóhoz.

A focista egy vasárnapi interjúban elmondta, hogy legalább háromszáz alkalommal visszanézte a gólt, amelyet követően a kapu mögé akart menni ünnepelni, azonban rájött, hogy ott francia szurkolók vannak. Ezt követően "elindult, amerre látott", így lett a végeredmény egy furcsa gólöröm, amibe a helyi hangulatfelelős hölgy is belekerült. "Amikor kiértem a sarokba, akkor láttam, hogy az ott ülő hölgy fülében fülhallgató van és lefelé néz. Gondoltam, nem látta, hogy betaláltunk, ezért csaptam az asztalára. Utólag is elnézést kérek tőle" - utalt a védő a helyi műsorközlőre, aki - mint utólag kiderült - épp az egyik kiesett fülhallgatóját kereste - írja az MTI.

Forrás: Blikk

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FOCI EB

„A magyarok kitették a szívüket a pályára, bátran, vitézül futballoztak” - nyilatkozta a franciák kapusa

Hugo Lloris szerint egészen máshogy alakult volna a mérkőzés, ha ők szerzik meg a vezetést.

Link másolása

hirdetés

A magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában.

A franciákat nem tetette igazán boldoggá a végeredmény, Hugo Lloris a csapat világbajnok kapusa a meccs után úgy nyilatkozott, három pontot akartak, de bele kell nyugodniuk az egybe. Nyilatkozatában pedig a magyar válogatott teljesítményét is dicsérte.

"A magyarok kitették a szívüket a pályára, bátran, vitézül futballoztak a közönségük támogatásával. Három pontot szerettünk volna, de bele kell nyugodnunk az egybe. Nagyon rosszkor kaptuk a gólt.

Az első félidő amúgy nem volt rossz, több helyzetünk is adódott, de az utolsó labdaérintések nem sikerültek, pedig ha mi szerezzük meg a vezetést, egészen más mérkőzés lett volna. Mondom, nyerni akartunk, de tudomásul kell vennünk, hogy egy lett belőle, és ennek tudatában kell készülnünk a portugálok ellen" - mondta a francia TF1 televíziónak, szúrta ki a Nemzeti Sport.

A franciák gólját szerző Antoine Griezmann pedig arról beszélt, miért volt nehéz számukra a magyarok elleni mérkőzés.

hirdetés
"Nehéz mérkőzés volt ez a szurkolók miatt. Elszoktunk a teli stadionoktól, nem is hallottuk egymást...A talaj száraz, a meleg nyomasztó volt, de természetesen tudtuk, hogy így lesz. Egy kontrával szemben tehetetlenek voltunk, a saját helyzeteinket pedig képtelenek voltunk kihasználni. Súlyos árat fizettünk érte. Nagyszerű csapatok, nagyszerű játékosegyéniségek Európa-bajnokága ez, még a magyarok ellen sem könnyű játszani.

Kicsit a legutóbbi világbajnokságra emlékeztet, ahol voltak nehéz pillanataink a csoportmeccsek során. Tudtuk, hogy a csoportunk nem könnyű. Ki kell pihennünk magunkat, hogy a portugálok ellen javítsunk. De hiszek magunkban, erősek vagyunk, a kispadunk is képes meccset nyerni. Arra van szükség, hogy újra olyan szilárdan álljunk a lábunkon, mint a németek ellen" - fogalmazott.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FOCI EB
A Rovatból
hirdetés

Videó: így szólt a magyar himnusz a szurkolói zónában a franciák elleni meccs előtt

A magyar válogatottnak nem csak a Puskás Arénában szurkoltak rengetegen. Sokan gyűltek össze például a Városligetben is, ahol az egyik szurkoló azt is megörökítette, ahogy közösen éneklik a himnuszt a meccs előtt.

Link másolása

hirdetés

A magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában.

A magyar csapatnak nemcsak a Puskás Arénában szurkoltak rengetegen, hanem például a budapesti szurkolói zónákban is.

A Városligetben az egyik szurkoló pedig azokat a hidegrázós pillanatokat is megörökítette, amikor a meccs előtt felcsendült a magyar himnusz, a focidrukkerek pedig egy emberként énekeltek.

VIDEÓ: Így szólt a magyar himnusz Magyarország-Franciaország mérkőzésen

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FOCI EB

Mankóval szurkolt a Puskás Arénában a társainak Kalmár Zsolt

Kalmár Zsolt még március végén sérült meg az Andorra elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen, bal térdében elszakadt a keresztszalag, kétszer is meg kellett műteni, így most nem játszhat az Eb-n.

Link másolása

hirdetés

A magyar válogatott szombaton 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal a Puskás Arénában a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában. A találkozón Fiola Attila góljával a magyarok szereztek vezetést az első félidő hosszabbításában, a franciák pedig a folytatásban Antoine Griezmann találatával egyenlítettek.

Kedden a magyar válogatott a portugál csapattal játszott, a címvédőktől 3-0-ra kikaptunk.

Kalmár Zsolt sérülése miatt nem játszhat a tornán, de ennek ellenére a Puskás Arénában szurkolt társainak.

A szlovák labdarúgó-élvonalban szereplő dunaszerdahelyi DAC középpályás még március végén sérült meg az Andorra elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen, bal térdében elszakadt a keresztszalag, kétszer is meg kellett műteni.

hirdetés

A Puskás Arénában térdgéppel a lábán, mankóval szurkolt a magyar csapatnak párja kíséretében. Erről egy fotót is feltöltött az Instagramjára.

Kalmár Zsolt az előzetes tervek szerint legkorábban októberben állhat újra edzésbe.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: