News here
hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Szexjátéknak álcázott bombával ölte meg feleségét egy férfi

A perui férj mindent tagad, azt állítja, hogy nem emlékszik semmire, mert annyira részeg volt.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2018. március 11.


Link másolása

hirdetés

Bizarr bűncselekmény történt perui Arequipa városában, ugyanis egy férfi szexjátéknak álcázott bombával ölte meg feleségét.

A The Sun a nyomozás adatai alapaján úgy tudja, hogy a férj, Ruben Cornejo nem emlékszik semmire, mert állítása szerint aznap este rengeteg alkoholt fogyasztott.

Cornejo utolsó emléke az, hogy a szintén durván ittas felesége egy olyan eszközt kért tőle, amit vibrátorként használhat. De a férfi ekkor elaludt, és mire felkelt az asszony már nem volt magánál.

A rendőrség véresen találta meg a szexuális segédeszközt, ami a gyanú szerint felrobbant a nő testében. A 40 cm hosszú, 5 cm széles eszköz mellett fájdalomcsillapítókat is találtak a helyszínen.

Arról viszont jelenleg sincs információ, hogy hogyan kerülhetett a házaspárhoz egy robbanótöltet, ami elvileg nem is volt éles.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
„Hajlandó feláldozni minden ukránt, hogy szerepeljen” – kiakadtak Zelenszkijre, aki újabb hírességgel találkozott Kijevben
Ezúttal Jessica Chastain amerikai színésznő látogatta meg az ukrán elnököt, ő és a többi Ukrajnába utazó híresség is megkapta a magáét a kommentelőktől.

Link másolása

hirdetés

Ukrajna elnöke nemrég nagy felháborodást váltott ki azzal, hogy feleségével a Vogue divatmagazinnak álltak modellt egy fotózáson, mivel a lap portrét készített Olena Zelenszkáról. Sokak számára azonban nem volt szimpatikus az, hogy Volodimir Zelenszkij és neje fotózáson vesznek részt, miközben az országukban még mindig dúl a háború.

Az elnök most ismét kiverte egyeseknél a biztosítékot azzal, hogy egy hírességet fogadott Kijevben.

Jessica Chastain látogatott el hozzá az elnöki palotába, közös fotók is készültek a találkozójukról.

Egy rövid videót is nyilvánosságra hoztak, amiből kiderült, hogy a politikai aktivistaként is tevékenykedő amerikai színésznő bátornak és erősnek nevezte Zelenszkijt és az ukrán népet.

Az elnök pedig arról beszélt, hogy "elképesztően értékesnek" tartja a hírességek látogatását, mert nekik köszönhetően nem felejti el a világ, hogy mi történik Ukrajnában, és ők is hozzájárulnak ahhoz, hogy az emberek "hallják, tudják és megértsék az igazságot".

Korábban Ben Stiller és Sean Penn amerikai színészek is találkoztak Zelenszkijjel, de Angelina Jolie is ellátogatott a háború sújtotta országba. Ukrajna védelmi minisztériuma júniusban köszönetet mondott a hírességeknek, akik a veszély ellenére is odautaztak, hogy lássák a valóságot és bátorítsák az embereket. "Önök több mint inspirálóak mindannyiunk számára. Önökön keresztül a világon milliók tudhatják meg az igazságot az ukrán emberek küzdelméről" - írták.

hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy sokaknak nem tetszik az, hogy az ukrán elnök hírességekkel találkozik, miközben még mindig tart a háború. A Daily Mail is beszámolt a Zelenszkij-Chastain találkozóról, a cikk alatt pedig számos felháborodott komment található.

"Ez a fickó egy szélhámos."

"Zelenszkij annyira el van foglalva a celebekkel és azzal, hogy a Vogue-nak pózoljon, hogy a saját embereiről meg is feledkezik."

"Minél korábban elűzik az ukránok Zelenszkijt, annál nagyobb esélyük van arra, hogy megmentsék azt, ami Ukrajnából maradt. A humorista hajlandó feláldozni minden ukránt, csak hogy tovább szerepeljen a tévében."

"Ez a fickó milliárdokat keres és híressé válik, miközben a polgárok reménykedjenek abban, hogy nem halnak meg a húsdaráló 'háborúban'."

"Zelenszkij csak a saját imidzse miatt aggódik."

"Fotózás a Vogue-nak, celebek... A színész színész, sosem lehet belőle elnök. Ő egy bohóc."

De Jessica Chastain és az Ukrajnába látogató többi híresség megkapta a magáét a hozzászólásokban:

"Csak lájkokat akart, fogalma sincs Ukrajnáról."

"Bármit megtesz egy szerepért."

"Újabb híresség látogat meg egy háború sújtotta országokat. Láthatóan nem bánják, hogy az életüket kockáztatják egy fotózkodás kedvéért."

"Mióta látogatnak hírességek háborús zónákba? Akkor következő alkalommal Gázába mennek?

"Miért nem mentek ezek a celebek Iránba vagy Afganisztánba is?"

"Elég veszélyes, hogy a hírességek nyaralni mennek oda."

"Hollywood cirkusszá teszi a háborút, Zelenszkij pedig a bohóc."

Egy kommentelő azt is megjegyezte, hogy az ukrán elnök Soros György bábja, Ukrajna pedig nem a jófiú. De olyan is akadt, aki meg van győződve arról, hogy Zelenszkij nem is Ukrajnában tartózkodik, hanem az Egyesült Államokban.

Az ukrán elnök és Jessica Chastain találkozásáról ide kattintva láthatsz képeket.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Belső vizsgálat indult a turisták feje fölött landoló Wizz Air-gép ügyében
Kielemzik a repülési adatokat és beszélnek a pilótákkal is.

Link másolása

hirdetés

A Wizz Air belső vizsgálatot indított, hogy minél több részletet megismerjen a nagy port kavart szkíathoszi landolás pontos körülményeiről - írta a Telexnek a légitársaság.

Mi is beszámoltunk róla, hogy augusztus 5-én

a Wizz Air Airbus A321neo repülőgépe annyira alacsonyan közelítette meg a görög szigeten található kifutópályát, hogy az még az erre felkészült bámészkodókat is meglepte.

A társaság most azt írta: a gép alacsony szögben közelítette meg leszállópályát, mely a repülőtér kialakításának sajátossága.

„Bár személyi sérülés nem történt, a légitársaság belső vizsgálatot indított, hogy kielemezze a repüléshez kapcsolódó adatokat, beszéljen a pilótákkal, és megtudjon minél több részletet a landolás pontos körülményeiről” - írták. Az eredményekről későbbre ígértek tájékoztatást.

A szokatlanul izgalmasra sikerült landolásról a görög GreatFlyer videósa készített felvételt.

hirdetés

Az üggyel kapcsolatban Háy György balesetvizsgáló és nyugalmazott pilóta a Telexnek azt mondta, hogy

létező probléma, ha kisebb szögben száll le egy gép. Ennek több, nem szándékos oka is lehet: jöhet például egy váratlan széllökés, ami lejjebb nyomja a repülőt, vagy bezavarhat egy éjszakai érzéki csalódás.

Bár az embereket fizikailag még így sem tudja elsodorni a gép, mert a leszállópálya szintje magasabban van a kerítésen kívüli talajszintnél, a szakértő szerint ennek ellenére „nagy marha”, aki ilyen helyeken a repülőgép turbinája közelébe megy.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Videón a megszökött emu, ahogy az autók között szaladgál Nagykőrösön
Könnyen lehet, hogy a rémült állat a közeli Richter Safari Parkból szökött meg.

Link másolása

hirdetés

Nem tudják még, hogy került oda, csak annyi látszik, hogy halálra rémült az autók közt. Nagykőrösön a Kecskeméti út közelében rohangált az autók közt, ez látszik egy Facebookra feltöltött videóból - vette észre az Rtl.hu.

Könnyen lehet, hogy az állat a közeli Richter Safari Parkból szökhetett meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Csapattársával kapta rajta a menyasszonyát a rögbijátékos, amikor felébredt egy görbe este után
A látványba szó szerint majdnem belehalt, ugyanis dühében betört egy ablakot, és véletlenül annyira megvágta a kezét, hogy kis híján elvérzett.
Címkép: Naparazzi/Flickr - szmo.hu
2022. augusztus 07.


Link másolása

hirdetés

A csapattársával kapta rajta a párját egy rögbijátékos Ausztráliában – írja a Daily Star.

Michael Lichaa (a kiemelt képen labdával a kezében) azt állítja, hogy 2021-ben rajtakapta a (volt) menyasszonyát, ahogy éppen egy (volt) csapattársát elégíti ki orálisan.

Lichaa szó szerint majdnem belehalt a látványba, ugyanis dühében betört egy ablakot, azonban véletlenül megvágta magát és kis híján elvérzett.

A sportoló és a nő jegyben jártak, amikor az állítólagos incidens történt. Lichaa elmondása szerint egy erősen italozós éjszaka után ébredt arra, hogy a barátnője éppen megcsalja a csapattársával.

Mivel Lichaa-t családon belüli erőszakkal vádolták meg, az ügy a bíróságon folytatódott, ahol a férfi úgy fogalmazott:

„Nem tudtam kiverni a fejemből a képet, ahogy a menyasszonyom orális szexet folytat a legjobb barátommal”. Az egyik tanú szerint Lichaa aznap este többek között azt kiabálta, hogy „kurv.ra meg fogom ölni”.

Végül a vádakat ejtették ellene. Az ítélethirdetés után azt mondta: „Örülök, hogy végre kiderült az igazság; végig nagyon bíztam az igazamban. Most már csak szeretném magam mögött hagyni az egészet, és továbblépni az életemben".

hirdetés

A sérülései miatt sokáig nem tudott játszani, végül pedig 100 ligameccs után vissza is vonult a profi játéktól a 29 éves libanoni válogatott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: