hirdetés

FELFEDEZŐ

Olyan szokatlan helyen van az ágy egy londoni lakásban, hogy első látásra észre sem veszed

Klausztrofóbiások rémálma ez a hálószobának nevezett lyuk.
Címkép: Zoopla - szmo.hu
2021. augusztus 03.


Link másolása

hirdetés

Meglepő részletet fedeztek fel a netezők egy londoni lakáshirdetésben. A brit főváros délnyugati részén, egészen pontosan a St Martin's Roadon található ingatlant 1000 font/hó (416 ezer forint) áron kínálják. Egyik jellemzőjeként a "sokoldalú elrendezést" írják a hirdetésben, ami igencsak megkérdőjelezhető, tekintve, hogy a hálószoba elég messze van a megszokottól.

A leendő lakóknak ugyanis nemcsak létrán kell felmenniük az ágyukhoz, de egy szekrénybe is be kell mászniuk. A hálószoba ugyanis az előszoba felett található, és a nappaliból lehet felmenni.

Az apró, világos stúdiólakásban a mini előszoba mellett még egy kis konyha található, valamint egy közös kert is tartozik hozzá. A hirdetésben szereplő képeken viszont nem látni, hol van a fürdőszoba és a vécé.

Kép: Zoopla

Kép: Zoopla

hirdetés

A Twitteren nem igazán voltak elájulva a lakástól, főleg az ár-érték arányt tekintve.

"Ebben a lakásban meghalnék, ami végülis kényelmes lenne, mert az ágy pont olyan, mint egy koporsó" - viccelődött egy felhasználó.

"Imádom, hogy úgy hirdetik, hogy iskolák közelében van, mintha egy család elférne ebben" - írta egy másik.

Volt, aki azon elmélkedett, vajon hová dughatták a mosdót, más meg azon, hogy hogy a fenébe lehet lecserélni az ágyon a lepedőt.

Egy felhasználó pedig megmutatta, szerinte hogy néz majd ki a hálószobának nevezett lyuk egy hónappal a beköltözés után.

A hirdetést egyébként már levették a hirdető oldalról, lehetséges, hogy kivették.

Forrás: Indy100hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Összehasonlították, mennyibe kerül a nagybevásárlás egy magyar és egy francia Lidlben

A tesztből kiderült, hol érne többet a pénzünk és hol lenne érdemesebb vásárolni.
Fotó: Lidl hivatalos oldala - szmo.hu
2021. szeptember 19.


Link másolása

hirdetés

Ugyanazokat a termékeket vásárolták meg a G7 elemzői egy magyar és egy francia üzletben, hogy kiderítsék, olcsóbb-e a francia Lidl. Bár kevesebbet kell fizetnie a magyaroknak, a franciák mégis kevésbé érzik meg pénztárcájukban a bevásárlás súlyát.

Az összehasonlításban 33 terméket választottak ki, azonban az eltérő termékkínálat miatt pár módosítást kellett végrehajtani. A kenyér, a tejföl és a kakaós csiga esetében csak hasonló, de nem azonos élelmiszerek kerültek a kosárba.

A a 33-ból összesen kilenc olyan terméket találtak, amely Franciaországban olcsóbb volt. Ilyen például a vaj, a tejföl, a paradicsom, az alma, a kávé, a spagetti, a vöröshagyma és a maasdamer sajt. Ugyanakkor a pulyka és a csirke ára kiugróan magasabb volt, mint Magyarországon.

Összességében tehát a francia Lidl 38 százalékkal drágább, mint a magyar. Azonban a teljes bevásárlásnál a magyar nettó átlagkereset 4,76 százalékát viszi el, a franciának viszont csak a 2,5 százalékát. Hozzátéve, hogy a magyar állam 2,7-szer több adót szedett be, mint a francia.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

100 napig nevelte kismalacát egy youtuber, majd jött egy videó arról, hogy levágta és megeszi

A szívmelengető videók után sötét fordulatot vettek az események, legalábbis azt hitte mindenki.
Fotó: Eaten Pig after 100 days/Youtube - szmo.hu
2021. szeptember 19.


Link másolása

hirdetés

Hatalmas népszerűségre tett szert a youtuber, aki csatornáján mutatta meg napról napra, hogy neveli kismalacát. Kalbi, a rózsaszín pelyhes kisállat paradicsomi körülmények között éldegélt, puha ágyban, akárcsak bármelyik házikedvenc. Azonban a csatorna tulajdonosa már a címben jelezte, hogy 100 nap után Kalbi terítékre fog kerülni és megeszi - írja a 24.hu.

Az elérkezett 100. napon ki is került egy videó, ahol feldolgozta a kismalacot, majd sülve találta és megette. A követők fenyegető hozzászólásai azonnal megjelentek, ahol barbárnak és gusztustalannak nevezték. A fordulat akkor következett be, amikor pár nap múlva Kalbi újra megjelent egy videóban, élt és virult.

A Vice-nak nyilatkozott a férfi és elmondta, pontosan ezzel az érzelemkeltéssel akarta felhívni az emberek figyelmét a húsfogyasztásra:

Ahogy általában a húsevés következményeiről beszélünk, arra többnyire nem igazán figyelnek az emberek. Hogy átmenjen az üzenet, az embereknek a saját szemükkel kell látniuk.

A PETA állatvédő szervezet szerint ez ugyanolyan súlyos, mintha egy család kutyáját vágná le valaki. Nem humoros, amit a férfi tett és azt javasolják, álljanak le a húsevésével és a csatorna követésével.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Unokájával közös képet osztott meg Orbán Viktor

A miniszterelnök legkisebb unokáját tologatta a babakocsiban.

Link másolása

hirdetés

Legkisebb unokájával közös fotót posztolt Facebook-oldalára Orbán Viktor.

Ezen azt láthatjuk, hogy a miniszterelnök a kis Bertalanra vigyáz, aki a babakocsiban fekszik. A fotóhoz azt írta: "Hétvégi műszak".

A kormányfő már nemcsak ötszörös édesapának, de ötszörös nagypapának is mondhatja magát. Középső gyermeke, Sára két gyereket szült, Johannát és János Fülöpöt, Ráhel pedig Alíz, Anna Adél és a legkisebb unoka, Bertalan édesanyja.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Egy appon talált spermadonort, majd egy neten rendelt eszköz segítségével esett teherbe egy angol nő

Az Eden nevű kislány így igazi online babának nevezhető.
Címkép: ddimitrova/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. szeptember 19.


Link másolása

hirdetés

Második gyermekre vágyott, és az internet segítégével "oldotta meg" a teherbeesést egy 33 éves angol anyuka - írja a Daily Star.

Stephenie Taylor mindenképp szeretett volna egy kistestvért ötéves, Frankie nevű kisfia mellé, ám nem akart új kapcsolatba kezdeni, a privát termékenységi klinikákat pedig túl drágának találta.

A nő végül egy barátja ajánlására töltötte le a Just A Baby elnevezésű appot. Itt épp úgy válogathatott a különböző spermadonorok között, ahogyan például a Tinderen pörgethetjük végig az egyes felhasználók profiljait.

Így talált rá egy férfire, akinek nincs komoly betegség az előtörténetében, családközpontúnak vallja magát, és hasonlóak a vonásai, mint az anyukának. Ez azért volt fontos, hogy a baba minél jobban hasonlíthasson Frankie-re.

hirdetés
Az apajelölt három hét üzengetés után találkozott Stephenie-vel a nő otthonában, hogy átadja neki az örökítőanyagot. Az anyuka ekkorra már az eBay-en keresztül rendelt egy “megtermékenyítő csomagot” is, majd YouTube-videókon keresztül ismerte meg, hogyan kell felhasználnia azt.

A kisbaba az első próbálkozásra össze is jött: Stephenie két hét után értesült róla, hogy terhes, Eden pedig tavaly október 15-én meg is született.

“Eden egy igazi online babának nevezhető, ami kész csoda. Ha nem lenne mindez online elérhető, ő ma nem lenne itt, de elképesztően boldog vagyok, hogy világra jöhetett” - mondta az anyuka, akinek nem jelent problémát, ha kislánya a jövőben találkozni akar majd az apjával.

“Stephenie nagyszerű ember, és szívesen segítek a jövőben is, ha még több gyereket szeretne” - fűzte hozzá a donor.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: