hirdetés

FELFEDEZŐ

Mindenki csak a saját felelősségére fogyasszon sajtszószos nachost a moziban egy dolgozó szerint

A kommentelők szerint maximum a higiéniai körülmények kifogásolhatók a moziban, de a sajtszószos zsák biztosan nem okoz rákot.

Link másolása

hirdetés

Már több millióan látták azt a TikTokon terjedő videót, amiben egy mozis alkalmazott röviden megmutatja, hogyan cseréli a sajtszószos zsákot a gépben. A kétgyerekes anyuka a néhány másodperces felvételhez kommentben csak annyit írt, hogy mindenki a saját felelősségére fogyasszon a nem házi készítésű mozis snackből, mert szerinte "rákot okozhat a forró műanyag zsák", írja a Daily Star.

Ezután végig lehet nézni, ahogy egy jókora, sajtszósszal teli zsákot gyömöszöl a gépbe, miután nagy nehezen beleerőszakolta a csövet:

@melxmamaz

Allegedly ? eat nachos at your own risk ##movietheatreemplyee ##movietheater ##exposed ##exposing ##fyp ♬ Thot Shit - Megan Thee Stallion

A felvételt már 3 milliónál is többször nézték meg a közösségi oldalon. Sokan nem lepődnek meg azon, amit látnak, hiszen tisztában voltak azzal eddig is, hogy tömeggyártásra készült szószt vásárolnak. Inkább azt jegyzik meg a kommentelők, hogy a gép és a szósztároló szekrény higiéniai állapota kifogásolható.

Az egyik hozzászóló még ennél is tovább megy: szerinte a berendezés annyira mocskos, hogy nem is rákot, hanem egyenesen pestist okoz a vásárlónak. Míg egy másik vicces tiktokker egészen eddig azt gondolta, hogy a mozi hátsó részén egy jókora fazékban rotyog a sárga sajtszósz, miközben egy kedves nagymama kavargatja egy hatalmas fakanállal, de most jól leleplezték a valóságot.

hirdetés

A kevésbé vicces kommentelők közül az egyik megjegyzi, hogy a szósz biztosan nem okoz rákot, ugyanis a forró sajtot gyártó cég bevizsgált és biztonságos zsákokban árulja termékét.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Tényleg nem bírja el a szeretkező olimpikonokat? Letesztelték, mennyire terhelhetőek a kartonból épített ágyak Tokióban

Rhys McClenaghan ír tornász videóban mutatta meg, mennyit bír el a fenntartható módon készült ágya.

Link másolása

hirdetés

Pénteken kezdődik a 2020-as olimpia, amit a koronavírus-járvány miatt halasztottak 2021 nyarára. A sportolók már Tokióban vannak arra várva, hogy megkezdődjenek a versenyek. Idén azonban a szabadidejüket nem tölthetik olyan szabadon, ahogy eddig, a járvány miatt ugyanis szigorú szabályok szerint mozoghatnak csak az olimpiai falun belül is. Azt sem engedik, hogy az olimpikonok csak úgy keveredjenek egymással.

Azt ugyan nem tilthatják meg, hogy ne éljenek nemi életet az olimpia alatt is, de igyekeztek a lehető legjobban megakadályozni. Míg általában mindig szép számmal biztosítanak óvszert a sportolóknak, most még az ágyukat is kartondobozokból csinálták meg, hogy aludni még tudjanak rajta, de a hancúrozással járó kétszemélyes terhelést már ne bírja ki. Legalábbis Paul Chelimo amerikai futó ezzel magyarázta, hogy kartonágyakon kell álomra hajtani a fejüket.

Elég kétséges, hogy ez van a háttérben, esélyes, hogy a sportoló csak viccelt. Az olimpia szervezői ugyanis azt közölték, hogy a környezetvédelem érdekében, a karbonsemlegesség iránti elkötelezettségük jegyében készültek újrahasznosított kartondobozokból az ágyak.

hirdetés

Chelimo elmélete azonban több más olimpikon fantáziáját is beindította. Rhys McClenaghan ír tornász videóban bizonyította be, hogy az ágyuk igenis strapabíró, és egyáltalán nem esne össze akkor sem, ha két ember szeretkezne rajta.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Egy stadionnyi ember nézte végig, ahogy barátnője elrohan a lánykérés elől

A nyilvános lánykérések legnagyobb része romantikus és megható, kivéve, ha a nő nemet mond. Akkor vérciki.

Link másolása

hirdetés

Valószínűleg élete legromantikusabb pillanatainak képzelte egy amerikai férfi azt a néhány másodpercet, amikor egy baseballmeccsen a közönség előtt térdelt le, és kérte meg szerelme kezét. Csak azzal nem számolt, hogy a lány nemet mond, és inkább elrohan.

Mindennek tetejébe még videó is készült az esetről, amely aztán körbejárta az internetet, hogy mindenki lássa szegény férfi szégyenét. A vőlegényjelölt a Worcester Red Sox egyik meccsére ment ki barátnőjével, majd a nézők előtt térdelt le a lány elé, húzta elő a gyűrűt, és tette fel a nagy kérdést. Addig még rendben is volt minden, amíg a lány a szája elé kapott kézzel az őszinte meglepődés jeleit mutatta, ám ott kezdett gyanússá válni a helyzet, amikor a nő rázni kezdte a fejét.

A visszafordíthatatlan tragédia akkor következett be, amikor a lány továbbra is bőszen a fejét rázva inkább elrohant a helyszínről.

Az egyik szemtanú szerint a férfi később barátnője után rohant.

A kommentelők egyöntetűen a férfit sajnálják, ám sokak kételkednek az események valódiságában, azt állítva, hogy megrendezett volt.

VIDEÓ: A lánykérésről

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Randira hívta a Disneyland egyik meseszereplőnek öltözött dolgozóját, de ilyen válaszra nem számított

A szépség és a szörnyeteg című rajzfilmből ismert Gaston udvariasan felelt, mégis volt benne egy kis arcpirító beszólás.

Link másolása

hirdetés

Már több mint 2,4 milliószor nézték meg azt a videót a TikTokon, amiben azt láthatjuk, hogyan utasított vissza egy fiatal nőt egy Disneyland-es mesefigura, vagyis az őt alakító férfi.

A videóban láthatjuk, ahogy a nő odakiabál A szépség és a szörnyeteg című rajzfilmből ismert Gastonnak és randira hívja:

"Gaston! A pasim most szakított velem. Eljönnél velem randizni?"

A rajzfilmszereplőt alakító színész pedig nem sokat gondolkozott a válaszon, a karakterhez illően felelt a kérdésre:

"Sajnálom, de a város leggyönyörűbb nőjét keresem."

A nő láthatóan nem számított erre, nevetve kérdezte meg az őt filmező barátnőjétől, hogy "most tényleg beégettek mindenki előtt?

A videót ezzel a szöveggel osztották meg a TikTokon: "Senki sem éget be jobban Gastonnál."

hirdetés

@nots0swift

nooooo one roasts like Gaston ##disneyworld ##gaston ##beautyandthebeast ##wdw ##waltdisneyworldparks @gfoltzinator ♬ original sound - Steph


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Összecsomózott lepedőkön lemászva szökött meg a karanténhotelből egy ausztrál férfi

Négy emeletet ereszkedett, majd elrohant, csak órákkal később találták meg a rendőrök.

Link másolása

hirdetés

Filmbe illő szökési kísérletet hajtott végre egy ausztrál férfi, ám a történet vége már nem volt olyan mesebeli, a rendőrök ugyanis elkapták - írja posztjában a helyi rendőrség.

A 39 éves férfi hétfőn érkezett Brisbane-ből Perthbe. A férfi papírjai azonban nem feleltek meg a szigorú járványügyi előírásnak, így a hatóságok arra kötelezték, hogy 48 órán belül hagyja el az államot. Erre az időre egy kijelölt karanténhotelbe vitték, ott kellett volna megvárnia a hazamenetelt, ám a férfinak más tervei voltak.

Az éj leple alatt összekötözött hat lepedőt, majd azt az ablakon leeresztve négy emeletet ereszkedett, és megszökött.

A hirtelen jött szabadságnak nem örülhetett sokáig, mivel másnap reggel a rendőrök elfogták, és őrizetbe vették. Valószínűleg nem vigasztalta, hogy negatív koronavírus-tesztet produkált, szerdán ugyanis már bíróság elé is állítják a szabályok be nem tartása miatt.

Úgy látszik, az ausztrálok a kelleténél is nehezebben viselik, ha hatósági karanténba zárják őket: július elején egy queenslandi nő próbált meg az erkélyen keresztül meglógni a karanténból, ám őt is elkapták a rendőrök.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: