FELFEDEZŐ

Követelik a Mekitől, hogy hozzon vissza egy népszerű szendvicset, amit levettek az étlapjukról

Van, aki petíciót is indítana, hogy visszakerüljön a McDonald's angliai kínálatába a sokak kedvencének számító csirkés finomság.
Fotó: Pixabay.com - szmo.hu
2022. november 03.


Link másolása

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy a McDonald's leveszi az étlapjáról a Chicken Legend nevű csirkés szendvicsüket. Cserébe viszont öt újdonságot is bejelentettek, mint például a mini burgonyagofri vagy a McCrispy burger. Visszahozzák a BBQ Bacon Stack burgert is, amely 2021 júliusában került le az étlapról.

Az új hamburger, a McCrispy ropogós csirkemell filéből, fekete borsos majonézből, salátából és kovászos zsemléből áll. De nem mindenki örült a változásnak.

Egyesek arra szólították fel a gyorséttermi óriást, hogy hozza vissza a Chicken Legendet, amelyet október 19-én vettek le az étlapról, és amely helyére a McCrispy burger került.

A LadBible szemlézte az erről Twitter-bejegyzéseket. Valaki síró emojik mellett azt írta:

„Petíciót kell indítani, hogy a McDonald’s megszabaduljon a McCrispytől és visszahozza a Chicken Legendet”.

"Álmokat árulnak" - írta egy másik fogyasztó, utalva arra, hogy a hamburger messze nem olyan jó, mint az általuk hiányolt termék.

"A McCrispy csak egy olcsóbb, gyengébb minőségű Chicken Legend, pontosan ezért hagyták abba a forgalmazását" - vélekedett valaki más arról, miért változtathatott a gyorsétterem az étlapján.

"Semmilyen divatos marketing nem fogja ezt felfrissíteni"

- véli egy újabb felhasználó.

Van persze olyan is, akinek kifejezetten tetszik az új hamburger.

"Tényleg ropogós és kicsit csípős. Kértem hozzá extra sajtot és OMG!" - írta valaki, hozzátéve, hogy ez a McDonalds, nem pedig egy központi londoni hamburgerező. Ráadásul csak 5 angol font a burger ára.

Bár még messze van a karácsony, talán kárpótolja a McDonald's bejelentése a csalódott fogyasztókat, ugyanis az ünnepekre hangolva már most két új tétel megjelenik az étlapjukon.

A héten felkerül a kínálatok közé a Caramel Waffle Latte és a Hot Chocolate Deluxe.

A McDonald's leírása szerint a Hot Chocolate Deluxe azaz a "luxus forró csokoládé" egy „gazdag csokoládésziruppal készült selymes finomság”, tetején tejszínhabbal és csokireszelékkel.

Ami pedig a Caramel Waffle Latte-t illeti, ez egy „sima tejeskávé, karamellás gofri ízű sziruppal elkeverve”, aminek tetejére - tejszínhab helyett - karamellkrémet tesznek, majd karamellcukorral szórják meg.

Az új ünnepi italokat új ünnepi poharakban szolgálják fel, amelyeken karácsonyi figurák láthatóak, mint például keksz, cukorka, hóember vagy épp a karácsonyfa, mindegyik piros vagy zöld színű

- számolt be róla a LadBible.

Persze a mostani bejelentésért sem mindenki lelkesedett.

"Még csak most volt Halloween, a tökök még nem is rohadtak meg rendesen" - írta az egyik kommentelő, aki kiakadt azon, hogy már most felkerült néhány karácsonyi tétel az étlapra.

A McDonald's honlapján arról egyelőre nincs információ, hogy Magyarországon kaphatóak lesznek-e az ünnepi italok.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Kokaint szippantott fel a családos pilóta egy félmeztelen nő melleiről a felszállás előtti este
Végül a gép személyzete jelentette az esetet a vezetőségnek, akik lemondták a járatot. Az angol pilótát azonnal elbocsátotta a British Airways.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2023. szeptember 27.


Link másolása

A British Airways egyik pilótája kokaint szippantott fel egy félmeztelen nő melleiről egy dél-afrikai buliban, mielőtt Londonba repült volna egy zsúfolt géppel - írja a New York Post.

Mike Beaton, az egygyerekes családapa egy durva éjszakát töltött el Johannesburgban, mielőtt egy londoni járat másodpilótájaként repült volna. A férfi sms-ekben dicsekedett arról egy légiutaskísérő barátjának, hogy mi minden történt a partin.

„Nagyon szemtelen fiú voltam”

- írta az egyik üzenetében.

A férfi egy nagyobb társasággal szórakozott egy klubban, köztük egy walesi és egy spanyol nővel, majd több órányi bulizás után az egyikük lakásán kötöttek ki. A lányokról hamar lekerült a felső és éppen félmeztelenül táncoltak, amikor megérkezett a kokain.

"Ezután egy vita folyt arról, hogy kinek a mellkasa a legmegfelelőbb a felszippantásához"

- írta, majd boldogan újságolta barátjának, hogy végül ő is az egyik lány melleiről szívta fel a kokaint.

Amikor másnap megpróbált repülni, a személyzet jelentette a pilóta előző éjszakáját a feletteseiknek, akik ezért lemondták a járatot, ami a British Airwaysnek nagyjából 120 ezer dollárjába került.

Beatont azonnal felfüggesztették és másnap utasként hazaszállították. A repülőtéren kábítószer-tesztet hajtottak végre rajta, amin megbukott, ezért kirúgták.

A légitársaság közlése szerint az utasok egy pillanatig sem voltak veszélyben Beaton kábítószerezése miatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FELFEDEZŐ
A Rovatból
Videón, ahogy egy medve néhány centire falatozik egy gyermekét védő édesanyától
A kommentelők nem győzik dicsérni a mexikói nő bátorságát.

Link másolása

Egy békésen piknikező család teljes döbbenettel nézte, ahogy egy éhes fekete medve elfogyasztotta előttük az ételüket - írja a Daily Star.

A Mexikóban történt esetről készült megdöbbentő videón az látható, hogy a medve egy piknikasztalon ül és közvetlenül egy kisfiú és édesanyja előtt falatozik.

A nő hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot, teljesen nyugodt maradt az egész jelenet alatt, miközben testével védte a fiát.

Egy ponton a medve közvetlenül a fiú füle mellé emelte a fejét, miközben hangosan rágcsálta az élelmet, de szerencsére nem történt nagyobb baj, mert nem sokkal később tovább folytatta az étkezést nem zavartatva magát az emberektől.

Miután végzett az evéssel, átsétált az asztal túlsó végébe, ahol egy másik nő nézte dermedten a történteket. Miután azonban észlelte, hogy nem maradt több élelem, a medve leugrott az asztalról és elballagott.

Az esetről készült TikTok-videót már több mint 15 millió alkalommal tekintették meg, a kommentelők pedig egyöntetűen a fiút védő nő bátorságát dicsérték.

"Szerintem az anya volt itt az igazi medve, aki megvédte a gyermekét"

- írta egyikük, egy másik hozzászóló pedig arról értekezett, hogy ő biztosan nem tudott volna ilyen nyugodt maradni, hanem azonnal elájult volna.

@angelachaapa Cuando vas a echarte un taco a Chipinque ? #oso #viral #mty #fyp #monterrey ♬ sonido original - Ángela Chapa


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Ez a megye lett az idei évben a magyar pornókirály
A kondorosiak voltak a legpajzánabbak, a magyarokat általánosságban pedig a leszbikus kategória mozgatta meg leginkább az elmúlt egy évben.
Fotó: Unsplash - szmo.hu
2023. szeptember 25.


Link másolása

A Szexrandi.hu a Google Trends mutatói alapján járt utána, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a pornó iránt, hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Tavaly még fej-fej mellett voltak a dunántúli és a tiszántúli települések, ám idén Kelet-Magyarország mindenkit lenyomott a szexuális témák iránti érdeklődésben.

Az idei települési sorrend:

 • Kondoros – Békés
 • Gávavencsellő – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Demecser – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Sárrétudvari – Hajdú-Bihar
 • Egyek – Hajdú-Bihar
 • Nyírcsaholy – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Lepsény – Fejér
 • Mánd – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Hajdúdorog – Hajdú-Bihar

  Magyarország „pornóvárosa” mellett idén a megyék között is egyértelmű győztes van, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye rendhagyó módon öt helyezéssel is szerepel a listán.

  A közlemény arra is kitér, hogy a leszbikus kategória mozgatta meg leginkább a magyarokat, a szex szóhoz kapcsolódóan ez a témakör mutatott leginkább növekvő tendenciát az elmúlt egy évben.

  (via 24.hu)


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


 • FELFEDEZŐ
  A Rovatból
  „Heresimogatásra kijelölt hely” feliratú táblát helyezett el a Kutyapárt Hadik András lovasszobrán
  Régi szokás, hogy a turisták fényesre fogdossák a budai várban Hadik András lovasszobrát. Ez a minisztériumnak nem tetszett, a Kutyapárt válasza nem sokat késett. „Lázár miniszter úrnak speciálba” – tették még hozzá.

  Link másolása

  A maga módján megoldotta a Kétfarkú Kutyapárt a várbeli szoborvitát: vasárnap egy „Heresimogatásra kijelölt hely” feliratú táblát helyeztek el Hadik András lovasszobrán.

  A Facebookon annyit még azért hozzátettek, hogy: „Lázár miniszter úrnak speciálba”.

  Mi is megírtuk, hogy az Építési és Közlekedési Minisztérium szerint "Zavaró és bántó lehet, hogy a turisták fényesre fogdossák a budai várban Hadik András lovasszobrát" (pontosabban a ló heréjét). Ezért a Budavári Önkormányzattól várják az intézkedést a szerintük „frivol viselkedés” miatt.

  A polgármester azonban tanácstalan, hogyan lehetne megszüntetni egy több évtizedes szokást - derült ki az RTL.hu anyagából.

  "Egyetlen egy kérdés van, ami szerintem elgondolkodtató, hogy a szoborra való felmászás az lehet balesetveszélyes is, erre egy nagyon kicsi és diszkrét táblával fel fogjuk hívni a figyelmet. Ugyanakkor igazából nem tudom, mit akarnak, most fóliázzuk be ezt a szobrot, vagy mi legyen?" - kérdezte a polgármester.

  A szobor 1937 óta áll a Szentháromság és az Úri utca sarkán. A "hagyomány" szerint szerencsét hoz a megérintése, ezt még az idegenvezetők is elmesélik a turistáknak.

  Link másolása
  KÖVESS MINKET: