News here
hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Kőkemény munka a pornó, időnként napi 12 órát is dolgozni kell, még a barátokra sincs idő

Nemcsak a párválasztás nehéz, hanem időnként a kapcsolattartás a barátokkal is. Akad olyan pornós, aki három hónapig nem ment haza, annyi volt a munkája.

Link másolása

hirdetés

Napjaink legfelkapottabb pornósztárjaiban közös, hogy mindannyian szeretik a munkájukat, ami a látszat ellenére egyáltalán nem is olyan könnyű. A Daily Star összegyűjtötte a pornószínészek vallomásait arról, hogy milyen is valójában egy forgatás, mennyi idő és energia marad a magánéletre, de az is kiderül, hogyan kezelik a rajongókat.

Britney Amber 2008-ban nevadai szexmunkásként kezdte karrierjét, innen került a felnőttfilmes iparágba. A 34 éves pornós ma már az egyik legkeresettebb színésznőnek számít, de a sikert nem adták ingyen. A sztár szerint kevesen beszélnek arról, hogy

egy-egy filmforgatáson elképesztően nyakatekert és nehéz pózokban kell dolgozni. A helyzetet csak fokozza, ha egy nem túl jó partnerrel kell a kamerák előtt szeretkezni. Ilyen esetekben a munka valójában igazi szenvedés lehet.

Ezért is döntött úgy a pornósztár, hogy egyre inkább a saját jelenetek készítésére összpontosít.

hirdetés

Blake Blossom a koronavírus-járvány kezdetén döntött úgy, hogy belevág a pornózásba. A 21 éves sztár a Redditen elmondta:

akadt olyan időszak az életében, amikor három hónapig haza sem ment, egyfolytában úton volt. Ilyenkor napi 5-8 óra forgatás várt rá, majd ezt követően további 2-4 órát a közösségi oldalainak kezelésre fordított.

Hozzátette: egy-egy nagyobb jeleneten akár összesen 14-18 órán keresztül is dolgozhatnak, ami rendkívül kimerítő.

A durvább időszakban naponta 12 órát dolgozik, de amikor lazább időszak van, akkor sem ússza meg napi 8 óra alatt. Ehhez pedig vegyük hozzá, hogy szinte állandóan elérhető a Twitteren.

Dani Daniels szerint gyakran annyira kimerült, hogy még a barátaihoz sincs kedve. Amikor egész nap a telefonján lóg, folyamatosan válaszol a rajongók üzeneteire, posztol a közösségi oldalakra és frissíti a honlapját, egész egyszerűen képtelen a munkaidő után ugyanezt folytatni a barátaival. Egy-egy 6-12 órás kimerítő nap után máshoz sincs kedve, mint hogy pizsamába bújjon és kezébe vegyen egy könyvet, vagy csak megnézzen egy rajzfilmet.

Riley Reid még tavaly házasodott össze Pavel Petkunsszal, de egyáltalán nem volt olyan könnyű a párkeresés számára, mint gondolnánk. A 30 éves pornósztár szerint a felnőtt filmek sokkal inkább megnehezítették a randizást.

Rengeteg férfi nem tudta kezelni a helyzetet, hogy egy sikeres, gazdag nővel hozta össze a sors. Mások pedig egyszerűen csak a híres pornósztárt látták benne, akivel villogni lehetett az ismerősök előtt.

De akadt olyan is, aki a harmadik randevú után közölte: abba kellene hagynia a pornózást. Végül hosszú, magányos évek után talált olyan párt, aki elfogadta őt úgy, ahogy van.

Kínos helyzetek kerekedhetnek abból, ha a rajongók felismerik a kedvenc sztárjaikat. Vanna Bardot szerint a többség ilyenkor csak lopva bámulja, szerencsére kevesen szólítják meg az utcán. Eddig erre egyszer volt csak példa a 21 éves pornós páylafutása alatt, de nem volt túl kellemes élmény. Ezért inkább a hétköznapokban a saját gondolataiba temetkezik, kizárja a külvilágot és így megússza a zavarba ejtő pillanatokat az utcán. Mivel a pornósokat szerinte leginkább a pornósok értik meg, ezért ő is inkább a szakmán belülről választott párt magának.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Olyan hangosan szeretkezett egy pár a nyitott ablaknál, hogy a szomszédok is felébredtek
A biztonság kedvéért feliratozták is az egész utcát betöltő szexről készült videót.

Link másolása

hirdetés

Egyre fokozódó hangerővel élte meg a gyönyört egy második emeleti lakásban egy nő az éjszaka közepén - írja a Daily Star.

A szeretkezésnek azonban az egész utca fültanúja volt, miután a szerelmespár nyitva felejtette aktus közben az ablakot.

A hangos nyögések közepette gyönyörig jutó nőről a TikTokra is feltöltöttek egy videót. A felvétel készítője a poszthoz azt írta, hogy éppen filmet nézett, amikor az utcáról beszűrődő, eleinte még jóval halkabb zajokra lett figyelmes. A tiktokozó alig bírta ki nevetés nélkül az egész utcát felverő szeretkezést, a végén pedig hangos éljenzéssel nyugtázta a közösen átélt csúcspontot.

A lassan világhírű orgazmusról készült felvételt itt lehet megnézni:

@thegirlwithanoseandeyes Netflix and Chill #liveacting #nightfever #sports #cometogether #openwindow #loudneighbors #seggs #?? #onlyhuman #viral #fyp #foryou #fyp ♬ you not the same - tilekid

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Három típusa van a női orgazmusnak egy tanulmány szerint: lavina, vulkán vagy hullám
A kutatáshoz 54 nőt kértek meg egy Bluetooth-kapcsolattal rendelkező okosvibrátor használatára.

Link másolása

hirdetés

Egy új kutatás szerint a női orgazmus a medencefenéki izmok mozgása alapján három kategóriába sorolható, írja a Metro.

Amikor ugyanis a nők a csúcspont közelébe érnek, ezek az izmok leginkább a vulkánkitöréshez, a lavinához vagy a hullámokhoz hasonlóan viselkednek.

A prágai Károly Egyetem idegtudományi intézetének egyik professzora 54 nőt kért arra, hogy egy Bluetooth-kapcsolattal rendelkező vibrátort használjon önkielégítésre. A Lioness nevű eszköz úgy működik, hogy használat közben érzékeli a medencefenék összehúzódásának erősségét, így képes elemezni a mozgás ritmusát is. Az önkéntesektől James Pfaus azt kérte, hogy napokon keresztül juttassák csúcsra magukat az okosvibrátor segítségével.

A professzor és csapata az adatok elemzése után arra jutott, hogy

a többség a hullámokhoz hasonló orgazmust él át. Ilyenkor a nők izmai ritmikusan megfeszülnek és elernyednek.

Ennél valamivel ritkább a lavinaszerű orgazmus, melynek során elképesztő erővel következik be a csúcspont, majd folyamatos apró hullámokban vezeti le a feszültséget. Ennek éppen ellentéte a vulkán, amikor kisebb összehúzódásokkal kezdődik az orgazmus, majd hirtelen óriási erővel robban be az utolsó lökés.

A tudós megjegyzi, hogy a kutatás mintája meglehetősen alacsony, ezért nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, vagy további orgazmus-típusok létezését kizárni. Terveik szerint a közeljövőben szélesebb körben folytatják a felméréseket azoknál a nőknél, akik ilyen típusú vibrátort használnak.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Elutasította a randipartnere, mert szerinte túl kapzsi és nem nőies, hogy egy egész salátát megevett
A férfi attól tart, hogy az amerikai nő hamarosan túlsúlyos lesz, ezért már az első találkozó után megszakította vele a kapcsolatot.

Link másolása

hirdetés

A virginiai Dinwiddie-ben élő, 23 éves Diamond Jackson egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedett meg egy férfival, akivel egy hét után randiztak is. Diamond az étteremben cézár salátát rendelt grillcsirkével, az est végeztével pedig úgy érezte, hogy igazán jól sikerült a találkozó, ugyanis azt is megbeszélték, hogy még látják egymást. Az udvarlója azonban még aznap este írt neki egy SMS-t, ami szerint az étkezési szokásaik nem kompatibilisek egymással – írja a Daily Mail.

A férfi szerint ugyanis nem nőies, hogy az első randevújukon egy teljes salátát megevett, mert ő olyan nőt akar, aki „tudja, mikor kell abbahagyni az evést”.

Azt írta, hogy ő nagyon szigorú életmód szerint él, előkészíti az étkezéseket és minden nap ezd, ezért aggodalmaskodni kezdett, hogy a lány a közeljövőben túlsúlyos lesz.

„Az első benyomás nagyon jó volt” – mondja Diamond. „A randevú közben, nem tűnt úgy, hogy bármi elromlott volna. Mielőtt hazamentünk, megöleltük egymást, és azt kérdezte, hogy fog-e még látni, mire én azt válaszoltam, hogy persze!”

A nő szerint a találkozó után küldött üzenet felfedi a férfi valódi személyiségét és azt, hogy mennyire nem bízik magában.

„Még mindig szeretnék lógni, de ez zavart. Majdnem felrobbantam. Imádom a kisugárzásodat. Tökéletes vagy, csak ez az egy dolog zavar, ráadásul ez volt az első randink” – írta a férfi, aki egyébként parmezános csirkét, spárgát és burgonyapürét rendelt, majd mindent elfogyasztott egy kosár kenyér kíséretében.

hirdetés

Az ápolóként dolgozó nő azért osztotta meg a nyilvánossággal történetét, hogy felhívja az egyedülálló nők figyelmét arra, hogy nagyon fontos kiszúrni a baljós előjeleket. Diamond válaszul gyorsan letiltotta a számát, de történetét sokan elolvasták a közösségi médiában. Többen azt írták, hogy meneküljön a férfi elől, mások pedig azt írták, hogy randipartnere megérdemli az egyedüllétet és „kövérségfóbiás”.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
22 évig pereskedett egy 96 forintos tévedés miatt az indiai vasúttársasággal egy ügyvéd
Nem a pénzért vállalata a fél életen át tartó pereskedést: az igazság mellett és a korrupció ellen akart harcolni az ügyvéd.

Link másolása

hirdetés

22 év pereskedés és 100 tárgyalás után igazat adott az indiai bíróság egy ügyvédnek, akit még 1999-ben rövidített meg véletlenül 20 rúpiával a helyi vasúttársaság, írja a The Guardian. A mai árfolyamon 96 forintért folyó ádáz jogi küzdelem után a megkárosított ügyvéd azt mondta, hogy „nem lehet pénzben kifejezni az ügybe ölt energia és idő árát”.

Tungnath Chaturvedi 1999-ben vett egy jegyet a mathurai állomáson, de a pénztáros tévedésből 90 rúpiát számolt fel a 70 helyett. A ma már 66 éves férfi azonnal kiszúrta a hibát, de hiába reklamált, nem kapta vissza a különbözetet. Ezután fordult a fogyasztóvédelemhez, és kezdődött el a végeláthatatlan pereskedés, mely az évek alatt egészen a legfelsőbb bíróságig jutott.

A bíróság végül a múlt héten Chaturvedinek adott igazat. A 100 meghallgatást követően a vasúttársaságot 15 ezer rúpia (72 ezer forint) kártérítés, valamint a jegyek közötti különbözet 12 százalékos kamattal történő megfizetésére kötelezték. Amennyiben a közlekedési vállalat 30 napon belül nem fizet, úgy a kamat 15 százalékra emelkedik.

Az ügyvédet eleinte megpróbálta lebeszélni a családja a pereskedésről, de Chaturvedi hajthatatlan volt. Elmondta, hogy az ügy részéről nem a pénzről szólt, hanem „az igazság érdekében és a korrupció ellen” harcolt. Ráadásul mivel saját magát képviselte a bíróságon, ezért az ügyvédi díjat is megspórolta.

hirdetés

Az eset egyben rámutat a rendkívül túlterhelt indiai bírósági rendszerre. Becslések szerint nagyjából 40 millió per van folyamatban, egy-egy ítéletre akár 10-15 évet is várni kell.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: