News here
hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Kiakadt a menyasszony, hogy a koszorúslánya sokat dolgozik és nincs elég pénze, úgy összeveszett vele, hogy a nő el se megy az esküvőre

A nő úgy érzi, mindent megtett barátnőjéért, de mivel neki ez sem volt elég, inkább nem is akar ott lenni az ara nagy napján.

Link másolása

hirdetés

Az természetes, hogy ha egy nő esküvőre készül, szívesen kéri a legjobb barátnői segítségét, akik nyilván a nagy napján is vele együtt örülnek majd. De a szervezés és a lánybúcsú is próbára teheti a barátságokat - ahogy azt egy amerikai koszorúslány példája is bizonyítja.

A felháborodott nő a Redditen kért tanácsot. Elmesélte, hogy a legjobb barátnője nyoszolyólánynak (ő a legfőbb koszorúslány) kérte fel őt, ennek megfelelően pedig igyekezett neki mindenben segíteni. Pedig ez nem volt egyszerű számára, mert a munkája miatt sokat utazik, így a barátnője kedvéért több, az esküvőhöz időben közeli munkát le kellett mondania, hogy segíteni tudjon, ha kell. Az utóbbi három hónapban már egyáltalán nem is utazott el, mert a menyasszony mérges lett volna, ha egy másik államban lenne, amikor szüksége van rá.

"Szó szerint hozzá igazítottam a munkámat, hogy közel lehessek, ha kellenék neki. Lesokkolt, amikor a héten kaptam tőle egy nagyon hosszú üzenetet, amiben azt írta, hogy mást fog felkérni nyoszolyólánynak, és én csak koszorúslány leszek, mert nem tudok ott lenni a lánybúcsúján a munkám miatt. Ugyanis sajnos csak az esküvő hétvégéjére tudtam szabaddá tenni magam"

- írta.

Azt is mondta a barátnőjének, hogy az esküvő előtti napon ott tud lenni, de a próbavacsorán nem biztos, mert úgy vette, hogy magának kell fizetnie a vacsorát a nagyon drága étteremben, amit jelenleg nem engedhet meg magának, ha meg akarja csináltatni a körmeit a nagy nap előtt. Ráadásul nemrég vettek új házat a párjával, tervezik az esküvőjüket és még babát is vár, és mindez sok pénzébe kerül. De nem ez volt az egyetlen dolog, ami szúrta a menyasszony szemét.

"Úgy érezte, hogy nem kommunikáltam vele eleget, pedig havonta legalább egyszer megkérdeztem tőle, hogy szüksége van-e rám. Mindig mondtam neki, hogy megkereshet, ha bármiben kell segíteni. Ezek szerint az üzeneteimből nem az jött le, hogy izgatott vagyok az esküvője miatt, ami nem tetszett neki"

- mesélte.

hirdetés

A Reddit-felhasználók megdöbbentek a menyasszony viselkedésén, és azt tanácsolták a koszorúslánynak, hogy ne is fáradozzon többet a "barátnőjéért".

"Kérlek, ne tegyél semmi többet ezért a hálátlan nőért, inkább élvezd a terhességed hátralévő részét. Tudasd vele, hogy te hátralépsz, és csak vendégként szeretnél részt venni az esküvőn" - írta egy kommentelő.

Más szerint a nőnek el se kellene mennie a menyegzőre: "Töltsd az ő nagy napját kényelmes ruhában, egyik kezedben a távirányítóval, a másik kezedben egy tábla csokival".

"Kár, hogy ennek komoly nyoma marad a barátságotokon, de ez az ő önző döntése, nem a tiéd" - véli egy másik hozzászóló.

"Csak azt akarja, hogy valaki folyamatosan nyalja a s.ggét, ez undorító" - jegyezte meg egy harmadik.

A posztot író nő később azt mondta, küldött egy üzenetet a barátnőjének arról, hogyan érintette az, amit írt neki, de órákkal később sem kapott választ rá.

"Én nem látok barátnőt, csak egy menyasszörnyet, aki minden kapcsolatot elveszített a valósággal. Örökre búcsút mondanék egy ilyen 'barátnak'" - írta erre egy kommentelő.

Mivel sokan kíváncsiak voltak arra, hogy hogy végződött a két barátnő vitája, a koszorúslány elmesélte, mi történt. Ő az üzenetében leírta a menyasszonynak, hogy úgy érzi, tiszteletlen vele szemben, mert ő mindent megtett az esküvőjéért, anyagilag is sok áldozatot hozott. Tisztázta, hogy még mindig szeretne elmenni a menyegzőre, de nem akarja, hogy a konfliktusuk esetleg keserűséget okozzon neki a nagy napján, ezért talán az lenne a legjobb, ha nem lenne ott.

Barátnője két nap múlva válaszolt neki, a beszélgetés pedig órási veszekedésbe torkollott.

A menyasszony továbbra is azzal jött, hogy a nyoszolyólánya nem fordított rá elég figyelmet, nem kereste elégszer, és nem tűnt elég izgatottnak az esküvő miatt. Miután a nő leírta, hogy az ő életében is sok olyan dolog volt, ami miatt aggódnia kellett, például a terhesség vagy az, hogy munkát találjon, az ara még tovább sajnáltatta magát. A koszorúslánynak ekkor lett elege, megismételte, hogy már nem is akar elmenni az esküvőre. Azóta nem is írt neki, de barátnője sem kereste őt.

"Már több mint három hete nem hallottam felőle. Visszavittem a koszorúslányruhámat, és úgy érzem, jó döntést hoztam. Továbbra is úgy gondolom, hogy nem fogok részt venni az esküvőn"

- írta.

Forrás: Sunhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
Véletlenül hatalmasat villantott egy brit anyuka az iskolai sportnapon, azóta több száz férfi írt neki
Katie Hannaford elindult a szülők futóversenyén a kislánya iskolájában, csakhogy röviddel a rajt után megbotlott és elesett. A szoknyája a hátáig felcsúszott, így az egész feneke kilátszott.

Link másolása

hirdetés

Különös hírnévre tett szert egy angol anyuka egy véletlen balesetnek köszönhetően. A Mirror cikke szerint a 36 éves Katie Hannaford a nyolcéves lánya iskolai sportnapján állt rajthoz a szülők futóversenyén.

Az anyuka azonban röviddel a rajt után megbotlott és elesett, a ruhája pedig felcsúszott a hátára, megvillantva így a jelenlévőknek a fenekét.

Az esetet valaki rögzítette, a felvétel pedig a héten terjedni kezdett.

Katie-t azonban ez nem zavarja, mivel elmondása szerint többnyire pozitív üzeneteket kap. Azóta

több mint ötszáz férfi írt az egyedülálló anyukának a világ minden tájáról:

nem értik, hogy a nőnek miért nincs párja, illetve többen is elképesztő anyának, illetve MILF-nek nevezték. Ez utóbbi kifejezés a pornóban ismert, ahol az érettebb, szexi nőkre használják, tehát egyfajta bóknak is tekinthető.

A nőnek persze nemcsak pozitív üzenetek küldenek, de azt mondta, hogy a trollokkal nem foglalkozik.

hirdetés
„Az egész világ látta a fenekemet, de nem tudok ez elől elbújni, nem érdekel. Ez nem kínos, hanem vicces”

- mondta az anyuka, aki azt is hozzátette, hogy minden percét imádja a hírnévnek, amiért nem tett semmit.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
18 ezren jelezték, hogy elmennének, ha Orbán Viktor a Duna jegén koronáztatná meg magát
Iszonyú gyorsan emelkedik a Facebookon meghirdetett kamueseményen részt venni szándékozók létszáma. Reméljük, mindenkinek van humorérzéke!

Link másolása

hirdetés

„Orbán Viktor megkoronázása a Duna jegén” - ezzel a címmel hirdettek a Facebookon egy eseményt civilek január 24-ére, most, nyolc órakor már több mint 18 ezren jelezték, hogy a helyszínen is megnéznék a nagy eseményt.

Természetesen ez egy vicc, még mielőtt bárki komolyan venné. A "szervező" ezzel reagált a kormány törvénymódosítási tervére, amivel a megyékből vármegyéket, a kormánymegbízottakból pedig főispánokat csinálnának.

Az eseményt Váradi Gábor hozta létre, és ezt írta mellé:

„A tizenkilenc vármegye fő ispánjai megidézik a Hunyadiak szellemét, hogy ünnepélyesen s a hagyományokat tisztelve felhelyezzék dicső vezérünk dicső kobakjának legmagasabb pontjára országunk legbecsesebb ékszerét, a magyar Szent Koronát. Áldassék a Király!”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Egy médium több ezer km-ről mondta el, merre keressenek egy eltűnt férfit, meg is találták, de már holtan
Állítása szerint kapcsolatba tudott lépni a férfival, aki arccal lefelé feküdt a vízben. A hatóságok nem vették komolyan, a helyiek viszont pont ilyen helyzetben találták meg az elhunytat.

Link másolása

hirdetés

Megtalálták egy eltűnt férfi holtestét Angliában, miután egy médium több ezer kilométer távolságból elmondta, hol keressék – írja a Sun.

A 27 éves Alex Holland tavaly november végén tűnt el szülei családi házából az Anglia délkeleti részében fekvő Kentből. Miután a hatóságok nem jutottak közelebb a férfi megtalálásához, januárban édesanyja beszélt egy több mint 7000 km-re, Floridában élő médiummal, aki azt állította, tudja, hol van a fia.

A médiumnak állítása szerint sikerült kapcsolatba lépni a férfi szellemével, és látta, hogy arccal lefelé fekszik a vízben.

A médium térképeket is átadott a rendőrségnek, hogy mely vízterületeken keressék a férfit, de a rokonai szerint a hatóságok nem vették komolyan a nőt, aki azt is állította, hogy három ember gyilkolta meg a férfit.

A férfi holttestét végül helyiek találták meg, a Sun szerint egy vízterület mellett, arccal lefelé a vízben.

A halál pontos okát boncolás után sem sikerült kideríteniük, a férfi szervezetében kis mennyiségű alkoholt és kokaint találtak, de ez a szakértő szerint nem valószínű, hogy jelentős szerepet játszott a halálában. Az édesanyja elmondta, hogy

hirdetés
fiát a vízben találták meg, de a tüdeje nem telt meg vízzel, ezért arra gyanakszik, hogy meggyilkolták.

A rendőrség szerint egyelőre nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, de az édesanya panasza nyomán további vizsgálatokat folytatnak le.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Tudom, hogy csak egy bizonyos ideig lehetek vele - 83 évesen lett ismét apuka egy Argentínában élő férfi
Alberto Cormillo minden nap hangüzeneteket és videókat hagy a kisfiának, hogy a jövőben is hallhassa majd őt.
Fotó: Instagram - szmo.hu
2022. június 24.


Link másolása

hirdetés

83 évesen lett ismét kisgyermekes apuka az orvos, aki minden nap tudatosítja magában, hogy nem fogja látni a fiát felnőni. A táplálkozási szakértőként dolgozó Alberto Cormillot azt mondja, mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több emléket adjon a Emilionak, ezért kora ellenére is aktívan részt vesz a nevelésében. Felesége, a mindössze 35 éves Estefania Pasquini mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe a kisbabával – írja a The Sun.

„Tisztában vagyok vele, hogy az élet nem végtelen. Itt van ez a kissrác, és csak egy bizonyos pillanatig kísérhetem az útján. Amíg ez meg nem történik, azt tervezem, hogy minden napot a lehető legjobban kiélvezek és rövidebb távú terveket készítek”

– mondja Alberto, aki rendszeresen rögzít hangüzeneteket is kisfiának, hogy Emilio a jövőben is hallhassa őt:

„Bár még kisbaba, van egy telefonszáma WhatsApp-on, ahol hangüzeneteket és videókat küldök neki.”

Albertónak már van két felnőtt fia, Renee és Adrian, valamint három unokája is. Első felesége, Monika Arborgast 2017-ben halt meg. Az Argentínában élő férfinél 2012-ben vastagbélrákot diagnosztizáltak, de végül műtét segítségével sikerült eltávolítani a teljes daganatot.

A házaspár azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy azonnal elkezdték tervezni gyermekük jövőjét, amint megtudták, hogy a baba úton van.

Kilenc hónapos kisfiuk számára felbéreltek egy kínai nyelvtanárt, mert Alberto szerint ez a „jövő nyelve”. Édesapja ráadásul még hangszeren is tanítja őt játszani.

A 83 éves férfi minden vele töltött percben igyekszik felkészíteni fiát a jövőre, amíg még teheti.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: