FELFEDEZŐ

„Én is szeretlek” - ez a válasza a tálibok halálos fenyegetéseire az egyetlen afgán pornósztárnak

Az Angliában élő Yasmeena Ali annyi gyalázkodó üzenetet kap, hogy néha olvasás nélkül válaszolgat az őt szapuló táliboknak.

Link másolása

Mia Khalifához hasonlóan hidzsábot visel forgatás közben az egyetlen afgán pornósztár, aki állandóan halálos fenyegetéseket kap a táliboktól - írja a Daily Star. Yasmeena Ali hat évvel ezelőtt került a pornóiparba, amikor egy elrendezett házasság elől próbált menekülni.

A nő kilencéves korában költözött családjával az Egyesült Királyságba, amikor a kilencvenes években a tálibok kezébe került Afganisztán irányítása. Habár tinédzserként ateista lett, Yasmeena manapság hidzsábot, vagyis a muszlim nők haját eltakaró fátylat viseli a filmek forgatása közben.

A 28 éves pornós szerint a muszlim női viseletben pornózás kifejezetten tabudöntögetőnek számít. Leginkább ahhoz hasonlítja a tipikus muszlim viseletben forgatott jeleneteit, mint amikor a nyolcvanas években apácáknak öltözött nők szerepeltek az amerikai és európai pornófilmekben.

Yasmeenát egészen 19 éves koráig muszlimként nevelték. Ekkor döntöttek úgy a szülei, hogy férjhez adják a lányukat. Ő viszont az elrendezett házasság helyett inkább megszökött otthonról és megtagadta vallását. A fiatal nő nem folytatta egyetemi tanulmányait sem, így végül az orvosbiológia helyett a pornózás lett a hivatása.

Az afgán pornósztárt rengeteg férfi támadja szülőhazájából. A gyalázkodó üzenetek között rengeteg a halálos fenyegetés, de ez egyáltalán nem zavarja a pornóst. Yasmeena azt mondja, hogy nincs energiája mindenkinek válaszolni, ezért néha csak annyit ír vissza a halálát kívánóknak, hogy "én is szeretlek".

Akad olyan férfi is, aki még az OnlyFans-oldalára is előfizetett havi 10 dollárért, csak hogy ott oszthassa ki a nőt.

Múlt hónapban arról mesélt az "I Hate Porn" (magyarul: Gyűlölöm a pornót) podcast házigazdájának, hogy felnőttfilmes karrierjét első orgazmusának köszönheti. A szexuális felszabadulással felérő aktus miatt lett végül pornós a fiatal nőből.

Yasmeena a beszélgetésben kitér arra is, hogy pontosan tudja, mi zajlik ezekben a hónapokban Afganisztánban. Nemcsak a nők elleni erőszakot említi meg az interjúban, hanem fiatal férfiak bántalmazását is, akik nem a muszlim előírásoknak megfelelő ruházatot vagy szakállat viselnek.

Az angol nyelvű podcastot itt lehet meghallgatni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
Bújócska közben elrejtőzött egy konténerben, hat nappal később egy másik országban találtak rá a bangladesi fiúra
A 15 éves Fahim a játék közben elaludt. A konténert azonban közben vele együtt lezárták és útnak indították Malajziába.

Link másolása

Bújócskázás közben egy konténerben rejtőzött el egy 15 éves bangladesi fiú, akire csak hat nappal később Malajziában találtak rá - írja a Daily Star.

A cikk szerint Fahim miután január 11-én elrejtőzött a konténerben, de mivel a hunyó sokáig nem talált rá, így végül elszundított.

Csakhogy a konténert közben lezárták és útnak indították Malajzia felé. Fahim az út során hiába dörömbölt és kiáltozott segítségért, ezt senki nem hallotta.

Végül, hat nappal később és 3000 kilométerrel odébb, a malajziai Port Klangban egy kikötői munkás figyelt fel a fiú segélykiáltásaira a kirakodás után. Az ekkora már nagyon rossz állapotban lévő Fahimot kiszabadították, ő pedig azzal szembesült, hogy egy szót sem ért abból, amit a döbbent munkások beszélnek hozzá.

A kiszabadításának pillanatairól egy videót is megosztottak a TikTokon.

@al_zach90

Ah sudah!!!!!

♬ bunyi asal - AAL

Miután megtalálták Farimot a dolgozók értesítették a hatóságokat és végül kórházba szállították, ahol lázzal kezelték.

A hatóságok kezdetben arra gyanakodtak, hogy valamilyen embercsempészettel kapcsolatos ügyre bukkantak,

de a nyomozás során kiderült, hogy Fahim igazat mond. Jelenleg zajlik a 15 éves fiú hazajuttatásának megszervezése.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

FELFEDEZŐ
Tücskös csokival rukkolt elő a Ritter Sport, sokan felháborodtak
A német csokigyártó ropogós tücsöklábakat ígért a finom csoki mellé, de kiderült, hogy csak poénnak szánták.

Link másolása

Még kedden jelentette be a Ritter Sport a közösségi oldalain, hogy hamarosan piacra dobja a tücskös csokit. A német csokoládégyártó be is mutatta az új termék csomagolását, amiről kiderült, hogy

a Ganze Grille (egész tücsök) névre keresztelt új szeletben a finom csokoládé mellett a fogyasztók „ropogós tücsöklábakkal” is találkozhatnak. A fehérjében dús édesség csomagolására is egy jókora tücsök került.

Az oldal követői közül a többségnek azonnal leesett, hogy viccről van szó. Sokan közülük jelezték, hogy már régóta vártak a rovaros csokira, és alig várják, hogy elmajszolhassák az elsőt. Akadtak azonban olyanok is, akik véresen komolyan vették a tréfát, és kommentekben fejezték ki felháborodásukat.

A Ritter Sport a helyzet tisztázása érdekében szintén egy hozzászólásban jelezte, hogy a termék kizárólag "digitálisan érhető el", ahogy az összes többi ehhez hasonló kamucsokijuk is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
20 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál egy nő, elmondta, mi az a 3 dolog, aminek ezt köszönheti
A bombaformában lévő tiktoker korábban mindegyik szabályt megszegte, mára azonban jóval tudatosabb életet él.

Link másolása

Csupán három egyszerű szabály betartásának köszönheti egy 41 éves nő, hogy húsz évvel fiatalabbnak néz ki, írja a The Sun. Natalie Bright szerint ez néha gondot okoz, mert sokan nem akarnak vele barátkozni, amikor kiderül, hogy valójában hány éves.

A fiatalos negyvenes a TikTokon több videót is megosztott arról, hogyan tartja ilyen jó formában magát.

Az egyik videó alapján mindössze három dologra érdemes különösen figyelni: a késő esti táplálkozást, a magvakból készült olajokat és az alkohol fogyasztását érdemes elkerülni.

@bynataliebright Replying to @shushuluvscats ♬ original sound - Natalie Bright

Nem mindig élt azonban ilyen tudatos életet Natalie. A tiktoker elismerte, hogy korábban ő is italozott és szeretett este nassolni. Mára azonban az öregedés lassítása érdekében mindezekről lemondott. Ennek köszönhetően van olyan bombaformában, mint abban a videóban, amit már közel 10 millióan néztek meg.

@bynataliebright all my friends had kids and moved to the suburbs. and im too old to make new friends in the city #nyc#nofriendsclub #nofriendscheck ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
35 évesen meghalt a népszerű tiktokos apa, aki fiával együtt milliók kedvencévé vált
Az apa-fia videókat gyártó férfi gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.

Link másolása

Meghalt Randy Gonzales, a TikTokon közel 16 millió követővel rendelkező influencer – adta hírül a TMZ. A hírt később bátyja is megerősítette.

A platformon fiával, Brice-szal Enkyboys néven videókat gyártó apa hamar nagy népszerűségre tett szert, vidám videóik rendszeresen többmilliós megtekintéssel büszkélkedhettek. Rajongóik elsősorban a szeretetteljes és vicces apa-fia összhangért kedvelték őket. Ugyanakkor latino származású amerikaiként gyakran ábrázolta ironikusan közössége tagjait és szokásait is.

Randy 2022 áprilisában árulta el rajongóinak, hogy súlyos vastagbélrákban szenved, ez fél évvel korábban derült ki. Ezután videóiban Brice-szal gyakran hívták fel a figyelmet a betegségre és annak megelőzési lehetőségeire.

Őszintén beszélt arról is, hogy az orvosok szerint maximum 2-3 éve lehet hátra, amit kemoterápiával is csak legfeljebb 5 évre tudnak hosszabbítani.

Ennek ellenére bízott egy kezelésben, amit a Texasi Egyetem rákkutató központjában kapott volna, és amihez a GoFundMe oldalon gyűjtést hozott létre.

A tiktoker az NBC Amerikában népszerű Lopez vs Lopez című sorozatában is szerepet kapott. A családhoz közel álló egyik forrás azt mondta, Randy Gonzales egy hospice-házban halt meg szerda reggel.


Link másolása
KÖVESS MINKET: