hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

A brit férfiak kétharmada inkább 10 évvel korábban halna, minthogy lemondjon a húsevésről

Volt olyan, aki inkább börtönbe menne, csak húst ehessen, ötödük viszont kihagyná az étrendjéből, ha ettől javulna a szexuális teljesítménye.
Fotó: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2021. május 03.

hirdetés

Nem szívesen mondana le a húsról a brit férfiak nagy része - derül ki egy új tanulmányból, amelyet az OnePoll készített.

A 2000 résztvevővel végzett kutatást a No Meat May, azaz a húsmentes május kapcsán készítették, és arra voltak kíváncsiak, mik a hús elhagyásával kapcsolatos vélekedések a nőknél és a férfiaknál.

A férfiak kicsivel több mint 10 százaléka gondolta azt, hogy a húsevés feladása egyet jelentene a férfiassága feladásával.

A nők 39 százaléka, a férfiaknak pedig a 37 százaléka válaszolt nemmel arra a kérdésre, hogy elfogadnának-e vegán párt maguknak.

A férfiak kétharmada azt mondta, hogy akkor sem hagyna fel a húsevéssel, ha biztosan tudnák, hogy tíz évvel korábban halnak meg, sőt, 20 férfiből egy még azt is vállalná, hogy börtönbe menjen, csak a húsról ne kelljen lemondania.

hirdetés
A férfiak 35 százaléka rögtön félretenné a húst, ha tudnák, hogy egészségi állapotukon jelentősen javítana, 18 százalékuk pedig akkor tenné meg mindezt, ha a szexuális teljesítményüket befolyásolná pozitív irányba.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

Saját gimis tanára fizetett elő egy modell szexképeire, ráadásul üzenetekben is zaklatja őt

Az egykori tanár azt írta a lánynak, "mindig is tudta, hogy különleges".
Fotó: richelle.knupps/Instagram - szmo.hu
2021. május 16.

hirdetés

A TikTok-on osztott meg egy roppant kínos történetet Richelle Knupper, aki elárulta: egykori gimis tanára most az interneten kínált szexképeiért fizet - írja a Daily Star.

A 22 éves modell a YouTube-on több mint 120 ezer feliratkozót tudhat magáénak, emellett egy közösségi platformon oszt meg magáról pikáns képeket. Arra azonban nem számított, hogy a feliratkozói közt találja majd egykori tanárát is.

@hailrara♬ original sound - megan

“Nem csak, hogy megtalált, még üzenetet is küldött nekem, amiben azt írja: mindig is tudta, hogy különleges vagyok” - panaszolja a fiatal nő, akinek videóját azóta több mint 196 ezren látták, és 40 ezer lájkot kapott.

Richelle több részletet nem árult el a kellemetlen ügyről, vagy hogy válaszolt-e, de azt leszögezte: 2016-ban, az érettségi után boldogan hagyta ott “a gyűlöletes középiskolát”.

hirdetés

A kommentelők közül sokan együttérzésüket fejezték ki:

“Tökmindegy, hogy amit a tanárod tesz, az nem jogellenes, mindenképp jelezned kéne az iskola felé ezt az ügyet. Mi van, ha más fiatal lányokat is így próbál becserkészni?” - kérdezte az egyikük, míg egy másik hozzászóló elmesélte: az ő privát képeire a legjobb barátnője apukája iratkozott fel.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Másfél millió tiktokos követője van a világ minden bizonnyal legnagyobb szájú nőjének

A nagyszájút itt szó szerint kell érteni: Samantha több mint tíz centisre tudja nyitni ajkait.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 14.

hirdetés

Ha nincs is az első tíz vagy ötven legtöbb követővel rendelkező tiktokerek közt, a 30 éves Samantha Ramsdell több mint másfél milliós követőtábora így is lenyűgözőnek számít, főleg ha hozzátesszük, hogy az amerikai komikus egyik legnagyobb produkciója annyi, hogy hatalmas a szája.

Egészen pontosan 9,25 centi szélesre és 10,16 centi magasra tudja szétnyitni ajkait, amit már le is mért videóiban.

Ezzel ugyan nem hivatalos Guinness-rekorder (egy egyik kisfilmjében sérelmezi is), de valószínűleg jó eséllyel pályázna a címre.

Samantha a videóiban egész szendvicseket, süteményeket vagy gyümölcsöket eszik meg egyetlen falással - és ezt a követői egyszerűen imádják.

Egész sok videót csináltam a karantén alatt, sok grimaszt vágtam és vicces dalokat énekeltem. De soha annyira nem őrültek meg a követőim, mint mikor a számmal és az arcommal játszottam

- mondta el a tiktoker-humorista.

„A TikTok 0,3 centet (alig egy forintiot) fizet megtekintésekként, ami nem hangzik túl soknak, de ha hozzátesszük, hogy némelyik videóm 50 milliós megtekintésnél tart, nem rossz kereset ahhoz képest, hogy mondjuk csak egy szendvicset eszem meg a Subwayben - tette hozzá Samantha.

hirdetés
@samramsdell5On this weeks journey to find the biggest and best sandwiches I head to Milano Market in NYC..... ##mukbang ##nyceats ##sandwichsaturday

♬ SUNNY DAY - Matteo Rossanese

Ha szeretnétek még videókat nézni Samantha Ramsdell elképesztő méretű szájáról, EZEN A CSATORNÁN megtehetitek.

via Iheartintelligence

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Itt az első fotó a Börzsönyben sétáló medvéről

A szakemberek szerint a képek alapján egészséges, jól fejlett fiatal példány.
Fotó: illusztráció, forrása: Pkaracsonygergely:ixabay - szmo.hu
2021. május 16.

hirdetés

Lefotózták a Börzsönyben sétáló medvét - írta meg a Börzsönyi Természetvédők közösségi oldalán.

Beszámolójuk szerint:

"Elkészültek az első kameracsapdás felvételek a Börzsönyben először május első napjaiban feltűnt medvéről, a fotók alapján egészséges, jól fejlett fiatal példány.

A Börzsöny Alapítvány a Duna-Ipoly Nemzeti Parkkal együttműködésben több mint tíz éve igyekszik kameracsapdák segítségével is minél többet megtudni a Börzsönyben élő, illetve itt újra megjelenő nagyragadozókról, munkánkat az szja 1 százalékának felajánlásával is támogathatják. Adószámunk: 18702862-1-13"

(Fotó: Börzsöny Alapítvány / Bedő Péter)

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Videón, ahogy egy macska simán kiugrik egy ötödik emeleti lángoló lakásból, és megússza

A talpára érkezett, majd miután pár percig emésztette a történteket, megpróbált visszajutni az épületbe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 14.

hirdetés

Tudjuk, hogy a macskáknak kilenc életük van és mindig talpra esnek - ezt tökéletesen bizonyította egy macska Amerikában, amikor kiugrott egy égő lakásból, és látszólag semmi baja nem lett - számolt be róla az ABC News.

Egy chicagói többemeletes lakóépület egyik ötödik emeleti lakásában keletkezett tűz csütörtökön délben. A tűzoltók már oltották a lángokat, ám a fekete macska annyira veszélyben érezte az életét, hogy inkább úgy döntött, minél előbb elhúzza a csíkot.

Valaki fel is vette videóra, ahogy az állat egyszercsak megjelenik az alblakban, majd egy pillanat alatt kiugrik, és két hátsó lábára érkezve ér földet. Miután pedig a két mellső lába is leért, simán elfutott, mintha mi se történt volna.

VIDEÓ: Kiugrik egy macska egy ötödik emeleti ablakból

Azért lehetett benne egy kis ijedtség, mert a chicagói tűzoltóság szóvivője szerint a cica bebújt az autója alá, amíg jobban nem érezte magát, de csak pár percig rejtőzködött, utána már megpróbált átjutni a falon, hogy visszamehessen az épületbe.

Az állat szerencsére sérülés nélkül megúszta az esést, a tűzoltóság már keresi a gazdáját. A történtek után viszont lehet, hogy már csak 8 élete maradt.

hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet az érintett lakásban, amely szerencsére nem terjedt át az épület többi részére. Senki sem sérült meg, a károkat viszont még nem mérték fel.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: