hirdetés

FELFEDEZŐ

90 unokája van egy nyolcgyermekes skót nőnek, összesen hat generáció él a családban

A 86 éves Mary Marshall lett Skócia egyetlen ma is élő szépszülője.
Fotó: SWNS/YouTube - szmo.hu
2021. június 16.


Link másolása

hirdetés

90 unokával büszkélkedhet a nyolcgyermekes Mary Marshall, ezzel szépszülő lett, hiszen a családnak jelenleg összesen hat generációja él, amivel egyedülállók Nagy-Britanniában - írja a Daily Mirror.

A legidősebb családtag a 86 éves Mary, aki négy évvel a második világháború előtt született, míg a legfiatalabb a mindössze néhány hetes baba, Nyla Ferguson.

A nők a családnak ugyanahhoz az ágához tartoznak, és Nyla anyukáját kivéve valamennyien ápolóként dolgoznak vagy dolgoztak. Mindannyian 18 évesen, vagy annál is fiatalabban szültek, és a skóciai Edinburgh környékén élnek.

Mary legidősebb lányának, a 68 éves Rose Thorburnnek négy gyermeke van, köztük a háromgyermekes anyuka, Chyrel Borthwick. Az ő lánya Carrie Dow, akinek négy gyermeke közül most a 17 éves Toni-Leigh Aitken adott életet Nylának.

Mary május 25-én, Nyla születésével lett Skócia egyetlen élő szépszülője.

hirdetés
“Őszintén szólva, szerencsés asszony vagyok. Nagyszerű érzés ekkora családban élni. Valaki mindig vigyáz rám” - meséli Mary, akinek leszármazottai elnézik, hogy a család méretei miatt nem mindenki kap tőle születésnapi vagy karácsonyi ajándékot, hiszen az “fél évbe telne”.

“Amikor teherbe estem, viccelődtünk vele, hogy most valószínűleg rekordot döntök. Azután komolyabban is utánanéztünk, és kiderült, hogy tényleg nincs más ilyen család Skóciában" - árulta el Toni-Leigh.

A családtagok elmondták: a pandémia miatt régen gyűltek össze mindannyian, de mivel egymástól legfeljebb 10-15 percre élnek, mindig ott vannak egymásnak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Megrázó videón, ahogy egy 18 éves lány zombiként rángatózik az italába csempészett drogtól

Az angol lány édesanyja figyelemfelhívásként osztotta meg a felvételt, bízva abban, hogy ettől többen odafigyelnek majd, ha bulizni mennek.

Link másolása

hirdetés

Saját lányáról készült videóval hívja fel a figyelmet egy angol anyuka arra, miért kell nagyon figyelni arra, hogy a szórakozóhelyeken ne fogadjunk el csak úgy senkitől egy italt - számolt be róla a Mirror.

Millie Taplin életében először ment bulizni a barátaival, mióta 18 éves lett. Egy férfi, aki egy olyan csapat tagja volt, akiket a lány ismert, megkínálta őt egy itallal, egészen pontosan egy vodka-limonádéval. "Próbáld ki ezt" - mondta.

A lány ivott is belőle egy-két kortyot, nem többet, mert túl erősnek találta. Majd alig 5-10 perccel később rosszul lett, ezért kiment levegőzni. Tudta, hogy ez nem részegség, érezte, hogy valami nem stimmel vele. Pláne amikor egy idő után már nem tudott megszólalni, menni és a karját és a lábát irányítani.

A barátai rögtön felhívták Millie nővérét, majd az ő segítségével együtt betették egy kocsiba és elvitték a sürgősségire. Az orvosok arra gyanakodtak, hogy bedrogozták, ráadásul nem is egy, hanem kétfajta kábítószert adtak be neki: az egyiket azért, hogy mozgásképtelenné tegyék, a másikat azért, hogy "kiüssék".

A szerek rémisztő hatással voltak a fiatal lányra. Ahogy az édesanyja által közzétett videóban látható, Millie lemerevedett, az állkapcsa és az ujjai is görcsben álltak, a szemei kidülledtek, és gyakorlatilag úgy nézett ki, mint egy zombi. Amikor az anyja, Claire beért a kórházba, ezzel a látvánnyal szembesült, ami teljesen lesokkolta.

"Erre nem lehet felkészülni. Egyszerűen szörnyű volt ezt látni. Olyan volt, mint akit megszállt valami. Tomboltam a dühtől. Csak néztem őt, és azon járt az agyam, hogy mégis mi a fenét adhattak neki, mert még sosem láttam ehhez hasonlót egész életemben. A leglesújtóbb az volt, hogy bár teljesen le volt merevedve, tudatánál volt, és pontosan tudta, mi történik. Láttam rajta, hogy jelen van, próbált velem szemkontaktusba kerülni, de képtelen volt megszólalni"

- mesélte.

hirdetés

Ugyanerről beszélt Millie is:

"Tudtam mindenről. A fejemben tudtam reagálni az embereknek, de kifelé képtelen voltam kommunikálni. Nagyon ijesztő volt. A fejemben jelen voltam, de a testem külön életet élt. Még sosem éreztem ilyesmit, és soha többet nem akarok még egyszer keresztülmenni ezen. Borzalmas volt."

Ez az állapot még órákig tartott nála, mire elkezdett javulni. Végül szerencsére nem lett komolyabb baja és már másnap reggel hazaengedték a kórházból. Aznap még nem érezte magát száz százalékosan, de aztán gond nélkül felépült.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Kuka mögött szexelő párra akart rászólni, de lefilmezték és megszégyenítették a brit férfit

Egyik gyerekre sem tartozik, hogy ők a kukatárolóban akarnak nemi életet élni - vélekedett a sértett.
Fotó: tookapic/Pixabay - szmo.hu
2021. augusztus 02.


Link másolása

hirdetés

Egy vonatállomáson, a kuka mellett szúrt ki egy szexelő párocskát az angol David Smith, aki nem is tudta, minek teszi ki magát ezzel a felfedezéssel - írja a Daily Star.

A férfi a saját otthonában pihent csütörtök este, amikor feltűnt neki a páros, ahogyan a kukatárolóba settenkedik a Hampshire megyei Lymington vasútállomás mellett.

Smith hamar rájött, milyen célból vehetik igénybe a nyilvános szemétlerakót, és mélyen felháborodott, mivel gyerekek is laknak a környéken. Úgy döntött, lefilmezi a párt.

Legnagyobb meglepétésre a megszégyenült feleség azonnal elszaladt a helyszínről. A férj azonban másképp reagált: elővette a telefonját, és maga is filmezni kezdte Smith-t.

Eközben gúnyos megjegyzéseket tett Smith szexuális életére, és közölte: ő bizonyára azért nem szexel nyilvánosan, mert csak misszionárius pózban csinálja, és egyébként sem talál olyan nőt, aki felizgatná. Ezek után “mocskos kukkolónak” nevezte az őt filmező férfit.

hirdetés
Nagyon bizarr volt. Láthatóan már megivott egyet-kettőt, és úgy beszélt velem, mintha én cselekednék helytelenül, miközben ő szexel egy csomó gyerek hálószobaablaka alatt. Ez nem szép dolog: egyik gyerekre sem tartozik, hogy ők a kukatárolóban akarnak nemi életet élni. Egy erdő mellett lakunk, kimehettek volna inkább oda ijesztgetni a lovakat

- vélekedett Smith, aki az esetről készült videót az interneten is megosztotta.

“Nem akartam őket nézni, ha akartam volna, az ablakból meresztettem volna a szememet. Én csak szólni akartam, hogy mindenki látja őket, amire homofób szövegeket és szóbeli bántalmazást kaptam. Csak ezután kezdtem filmezni” - mondta Smith, aki az internetezők közül sem győzött meg mindenkit a szándékait illetően.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Az oltóponton bukott le felesége előtt a hűtlen férj a szeretőjével együtt, óriási balhé lett belőle

Annyira eldurvult a helyzet a Fülöp-szigeteki hármas között, hogy székeket is dobáltak egymásra.

Link másolása

hirdetés

Váratlan esemény történt egy Fülöp-szigeteki oltóponton: egy nő és testvére verekedésbe kezdett a nő férjével és annak szeretőjével.

Történt ugyanis, hogy a nő elment beoltatni magát a koronavírus ellen, ahová a férje nem tudta elkísérni, legalábbis ezt mondta a nejének.

A feleség végül a testvérével együtt érkezett meg az oltópontra, ahol aztán nagy meglepetésben volt része: meglátta a férjét egy másik nő társaságában.

Nem meglepő módon annyira bedühödött, hogy rögtön nekiesett a házastársának és a szeretőjének, ebben pedig partnere volt a testvére is. A férfi igyekezett védeni a barátnőjét, de esélye sem volt feltartóztatni a két mérges nőt.

Végül annyira elszabadultak az indulatokat, hogy a várakozóknak kihelyezett székeket dobálták egymáshoz kiabálások közepette.

Egy szemtanú az egészet levideózta, a felvétel pedig a Twitterre is felkerült, már több mint félmilliószor nézték meg.

Forrás: Coconuts Manila


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
FELFEDEZŐ

Olyan szokatlan helyen van az ágy egy londoni lakásban, hogy első látásra észre sem veszed

Klausztrofóbiások rémálma ez a hálószobának nevezett lyuk.
Címkép: Zoopla - szmo.hu
2021. augusztus 03.


Link másolása

hirdetés

Meglepő részletet fedeztek fel a netezők egy londoni lakáshirdetésben. A brit főváros délnyugati részén, egészen pontosan a St Martin's Roadon található ingatlant 1000 font/hó (416 ezer forint) áron kínálják. Egyik jellemzőjeként a "sokoldalú elrendezést" írják a hirdetésben, ami igencsak megkérdőjelezhető, tekintve, hogy a hálószoba elég messze van a megszokottól.

A leendő lakóknak ugyanis nemcsak létrán kell felmenniük az ágyukhoz, de egy szekrénybe is be kell mászniuk. A hálószoba ugyanis az előszoba felett található, és a nappaliból lehet felmenni.

Az apró, világos stúdiólakásban a mini előszoba mellett még egy kis konyha található, valamint egy közös kert is tartozik hozzá. A hirdetésben szereplő képeken viszont nem látni, hol van a fürdőszoba és a vécé.

Kép: Zoopla

Kép: Zoopla

hirdetés

A Twitteren nem igazán voltak elájulva a lakástól, főleg az ár-érték arányt tekintve.

"Ebben a lakásban meghalnék, ami végülis kényelmes lenne, mert az ágy pont olyan, mint egy koporsó" - viccelődött egy felhasználó.

"Imádom, hogy úgy hirdetik, hogy iskolák közelében van, mintha egy család elférne ebben" - írta egy másik.

Volt, aki azon elmélkedett, vajon hová dughatták a mosdót, más meg azon, hogy hogy a fenébe lehet lecserélni az ágyon a lepedőt.

Egy felhasználó pedig megmutatta, szerinte hogy néz majd ki a hálószobának nevezett lyuk egy hónappal a beköltözés után.

A hirdetést egyébként már levették a hirdető oldalról, lehetséges, hogy kivették.

Forrás: Indy100


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: