hirdetés

VIDEÓK

Hosszú Katinka videóban vallott arról, milyen mezőnyben küzdött az aranyért

Férje és edzője, Shane Tussup is értékelte a teljesítményét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. május 20.

hirdetés

Néhány perces videóban számol be Hosszú Katinka az Eb-n töltött négy napjáról, amelyben egyéniben és váltóban is úszott.

Edzésből jött és a verseny után rögtön vissza is tér majd a kemény munkába, de a versenyen remekül teljesített. 200 vegyesen nyert nagyon jó idővel, aztán következett a 100 hát, szinte egyből, miután dobogóra állt. Itt második lett.

A nap szenzációja a 3. szám volt; mint elmondta, a két döntő után nem érezte magát száz százalékosnak, de a váltóban minden kiúszott magából. Teljes erővel kezdte a 200 métert, miután Kapás Bogi elsőnek adta át neki a stafétát, pedig tudta: azért ez hosszú táv ahhoz, hogy sprintelve kezdje. Az utolsó 50 métert már nagyon érezte, de úgy gondolja, jó taktika volt így választani.

A medencében olyan nagyságokkal úszott, mint például Federica Pellegrini világcsúcstartóval. A teljesítményükön is látszott, hogy nem egyszerű a mezőny - de úgy volt vele, hogy "ezt meg kell csinálni, nincs mese". Katinka külön kiemelte, hogy jó érzés volt látni a rengeteg magyar zászlót: "olyan volt, mintha otthon úsztunk volna".

hirdetés

A felvételen megszólal férje és edzője, Shane Tussup, aki szerint nagy előrelépést tettek a versenyben, be tudnak gyakorolni néhány dolgot az olimpiára. Kiemelte azt is, hogy az Eb-nek van egy olyan dinamikája, mint a többi versenynek nem, amire év közben járnak. A napokban utaznak vissza Pestre, a többieknek már onnan fognak szurkolni a tévé előtt.

Ha tetszett a videó, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 02.

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 04.

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: