SZTÁRVILÁG

Vilmos herceg megszegte a királyi protokollt, de a britek imádják ezért: „Egy nap ő lesz a történelem legjobb királya”

Azt nem tudni, hogy Erzsébet királynő mit szólt ahhoz, hogy a herceg megölelte az angol női fociválogatott játékosait, de az biztos, hogy az embereket teljesen levette ezzel a lábukról.

Link másolása

Vilmos herceg közismerten nagy futballrajongó, amit nem is rejt véka alá. A Lionesses, vagyis az angol női labdarúgó-válogatott történelmi győzelmet aratott, amikor 2-1-re megverte Németországot az Európa-bajnokság döntőjében. A trónörökös is a meccsen járt, ahol a diadal után gratulált a játékosoknak és megölelte őket, ezzel megszegve a királyi protokollt - írja a Mirror.

„Vilmos herceg valószínűleg megszegte a királyi protokollt azzal, hogy megölelte a játékosokat a történelmi győzelmük után, de a gesztus szándékos volt”

- állítja Grant Harrold egykori komornyik, a királyi család ügyeinek szakértője.

Cambridge hercege már korábban is kifejezte támogatását a csapat iránt, azonban ritka látvány, hogy egy magas rangú királyi családtag megölel egy civilt. A szakértő Vilmos barátságos, mégis tiszteletreméltó cselekedetéről számolt be.

„A történelem során az volt a szabály a királyi családoknál, hogy nézni lehetett őket, de megérinteni nem. Ha találkoztál egy uralkodóval, akkor ránézhettél, és ha kézfogást ajánlott, akkor el kellett fogadnod” - mutatott rá a királyi szakértő. De mivel az ölelések egyre gyakoribbá válnak, a kézfogás a múlté, Grant véleménye szerint Vilmos herceg megközelítése egy modernebb monarchiát képvisel.

„Azt hiszem, Vilmos és a többi fiatalabb uralkodó felismerte, hogy nem úszhatják meg a távolságtartást”

- mondja az egykori komornyik.

Grant Harrold szerint a királyi család fiatalabb generációja teljesen más neveltetést kapott. Vilmos mindössze 15 éves volt, amikor édesanyja, Diana hercegné tragikusan elhunyt. Fiait rendszeresen vitte magával a jótékonysági rendezvényekre, hajléktalanszállókat látogattak, sőt ő volt az, aki elsőként nyilvánosan HIV-fertőzöttekkel érintkezett, ezzel bemutatva, hogy nem veszélyesek. Emiatt Cambridge hercege számára valószínűleg teljesen magától értetődő ez a fajta testi kontaktus. A szakértő is úgy vélte, hogy ez a megközelítés teszi modernné a királyi mentalitást.

Azt nem tudni, hogy Erzsébet királynő hogyan állt a történtekhez, azonban a civileket teljesen lenyűgözte Vilmos herceg.

„Vilmos herceg barátságát és büszkeségét a Lionesses iránt ma este az egész világnak megmutatta! A nép királya, Diana nyomán. Imádom, hogy ünnepi ölelést ajánlott minden olyan játékosnak, aki akarta (a csapat nagy része)”

- fejtette ki véleményét egy hozzászóló.

„Egy nap ő lesz a történelem legjobb királya”

- írta egy kommentelő.

„Amikor a főnök büszke! Miért ne? A Lionesses megcsinálta! Micsoda játék”

- tweetelte egy rajongó.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kiderült, kik fognak versenyezni a Sztárban sztár új évadában
A rajongók már napok óta találgatják, ki lehet a 12 új versenyző. A TV2 most végre elárulta, kiknek szurkolhatunk majd február 19-től.

Link másolása

Kiderült kik lesznek a Sztárban sztár új évadának versenyzői. Oláh Ibolya, Kamarás Iván, Nemazalány és Judy is ott van a versenyzők között.

Február 19-én startol a Sztárban sztár című vetélkedő kilencedik évada.

A TV2 nagysikerű műsorában ismét sztárok bújnak más hazai és külföldi előadók bőrébe egy-egy produkció erejéig hétről-hétre, a végén pedig az nyer, aki a legsokoldalúbb énekesnek bizonyul a zsűri és a nézők döntése alapján.

Az már kiderült, hogy idén a zsűriben Makranczi Zalánt már nem láthatjuk, a helyére viszont ketten is érkeznek, ráadásul egy pár: Tóth Andi és Marics Peti. Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi továbbra is zsűriznek, így ebben az évadban öten pontozzák majd a produkciókat.

A TV2 a napokban közösségi oldalaira olyan fotókat töltött fel, amelyek az idei versenyzőkről készült mellszobrokat ábrázolják.

A rajongók ez alapján próbálták kitalálni, kiknek szurkolhatnak majd idén a műsorban.

Most azonban senkinek nem kell tovább találgatnia, hiszen a csatorna végre bejelentett, kik lesznek a versenyzők:

 • Oláh Ibolya,
 • Trap kapitány, a Tha Shudras énekese,
 • Tarján Zsófi,
 • Valkusz Milán a ValMar formációból
 • Halastyák Fanni, vagyis Nemazalány,
 • Kiss Ernő Zsolt,
 • Zdroba Patrik,
 • Gubik Petra,
 • Judy,
 • Kamarás Iván,
 • Sipos Tomi az Irigy Hónlajmirigyből,
 • és Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

 • SZTÁRVILÁG
  Opioidokat és fogyasztótablettákat is szedett Lisa Marie Presley a halála előtti hetekben
  A lehető legjobban akart kinézni a filmes díjszezonra. Másfél hónap alatt körülbelül 20 kilót adott le.

  Link másolása

  Lisa Marie Presley a halála előtti hetekben opioidokat, valamint fogyasztótablettákat szedett - írja a TMZ családi forrásokra hivatkozva.

  Állításuk szerint az énekesnő két hónappal a Golden Globe-díjátadó előtt kezdte el szedni a tablettákat, illetve plasztikai műtéte is volt. Presley ugyanis a lehető legjobban akart kinézni a díjszezonra, mivel az édesapja életét feldolgozó, Elvis című film kapcsán sok nyilvános eseményen tervezett részt venni.

  Hat hét alatt 18-22 kilogrammtól szabadult meg.

  Ráadásul opioidokat is fogyasztott, miután korábban éveken át küzdött a függőségével.

  Már a Golden Globe után is sokaknak gyanús volt, hogy az énekesnővel valami nincs rendben, mivel alig bírt a lábán állni, illetve összeszedetten beszélni, mikor interjút adott.

  Családi és rendőrségi források szerint Lisa Marie a halála reggelén hasi fájdalmakra panaszkodott.

  A halálának pontos okát majd a toxikológiai vizsgálatok eredménye alapján fogják pontosan megmondani, de ez még hónapokig is eltarthat.

  Ahogy azt mi is megírtuk, Lisa Marie 54 éves korában halt meg január 12-én, pár órával azután, hogy szívleállás miatt kórházba szállították. Az énekesnőt január 22-én temették el a család Graceland nevű birtokán fia, Benjamin Kough mellé, aki 2020-ban öngyilkos lett.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  SZTÁRVILÁG
  Járai Mátéval nem hosszabbít szerződést az RTL, nem lesz többé a Reggeli műsorvezetője
  A színész nagyon szomorú lett a hírtől, úgy érzi, hullámvölgybe ért az élete. 2020 óta vezette a műsort.

  Link másolása

  Nem vezeti többé az RTL Reggelijét Járai Máté. A rossz hírt a színész az Instagramon osztotta meg, nem titkolta, mennyire szomorú lett.

  „Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban. Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket...ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4 es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés!”

  – írta a fotóhoz.

  Járai Máté 2020 óta vezette a Reggelit.

  Tavaly amúgy egyszer már felfüggesztette a csatorna, hetekig nem vezethette a Reggelit, mivel engedély nélkül ment el más műsorokba szerepelni, és belső információkat is megosztott.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  SZTÁRVILÁG
  Oláh Ibolya a Sztárban sztárról: „Nem szoktam ilyen jellegű műsorokat elvállalni, nekem is izgalmas lesz”
  Az énekesnő szerint nem lesz könnyű dolga a műsorban jellegzetes hangja miatt.

  Link másolása

  Nem árulta el Oláh Ibolya, hogy miért vállalta el a szereplést a Sztárban sztár kilencedik évadában. Az énekesnő a bemutatkozó videóban azt mondta, hogy nem szokott ilyen felkérést elvállalni, de a február 19-én kezdődő műsort nagy kihívásnak tartja.

  „Nem szoktam ilyen jellegű műsorokat elvállalni. Ez nekem is izgalmas lesz, kihívás. Másrészt viszont egy picit láthatnak a zsűrik – én így hívom a közönséget – újból a képernyőn. Meg én is magamat”

  – tette hozzá Oláh Ibolya, aki nagyon sokszínű embernek tartja magát. Hozzátette: a civil életben igyekszik „nem normálisnak lenni”, ugyanis szerinte a normális emberek unalmasak, míg a nem normálisak mellett „nagyon-nagyon buli”.

  Az énekesnő szerint nem lesz könnyű dolga az utánzós műsorban jellegzetes hangja miatt. Úgy véli, hogy a titok nyitja a sok gyakorlásban, az izgalomban és egy kis félelemben rejlik.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET: