News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Varga Viktort megharapta egy kígyó, kiszívatta a sebet a barátnőjével

Pedig a seb kiszívása sokkal több problémát tud okozni még egy ártalmatlan sikló esetében is, mint maga a kígyóharapás.

Link másolása

hirdetés

Varga Viktor az Instagram-oldalán sztoriban osztotta meg, hogy barátnőjével közösen görkorcsolyáztak egyet, egyébként igencsak menőn, az énekes még különböző mutatványokat, ugrásokat is bemutatott.

Ám egyszer csak megjelent a sztorijai között egy videó, amin éppen egy siklót hajkurászik. Varga Viktor sikeresen el is kapja az állatot, majd a kezében tartva próbálja a kamerának is megmutatni, ám a sikló ekkor belemar.

A következő felvételeken pedig azt láthatjuk, ahogy megkéri a barátnőjét, hogy szívja ki a mérget a kezéből. Barbara így is tesz.

Az énekes posztban is megosztotta a videót, a kígyóharapás 1:16.tól látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Görkori ès Kígyómaràs

hirdetés

VARGA VIKTOR art (@vargaviktorart) által megosztott bejegyzés,

"Ez egy rézsikló. Magyarországon őshonos és ártalmatlan, azonban ha megfogjuk azt támadásnak véli és védekezik. Ezt láthatjuk a videón is"

- mondta lapunknak Both Zoltán, vadállatbefogó.

A szakember szerint viszont a seb kiszívása egyáltalán nem volt jó ötlet.

"A seb kiszívása sokkal több problémát tud okozni, még egy ilyen ártalmatlan sikló esetében is, mint maga a kígyóharapás. Ez a Hollywoodi filmekben jól néz ki, de ha elgondolkozunk azon, hogy mivel táplálkoznak ezek a hüllők, akkor rögtön rájövünk, nem is annyira jó ötlet, hiszen egészben nyelik le a táplálékot és a rágcsálók szőrén rengeteg baktérium található, mely a kígyó szájpadlására tapad, éppen ezért bármennyire is ártalmatlan volt a tettes, minden esetben fertőtlenítsük ki a sebet. Ha kiszívjuk, mint a mozifilmekben, akkor a szánkba kerülhetnek a baktériumok"

- fogalmazott Both Zoltán, aki azt is hozzátette, hogy ha kígyót látunk, semmiképpen ne fogjuk meg!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Shane Tusup bezárta Szabó Zsófit egy szobába, és párja édesanyjával is üvöltözött
Az úszóedző állítólag annyira dühös lett, amikor a műsorvezető anyja megjelent, hogy őrjöngve közelíteni kezdett az asszony felé.

Link másolása

hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása nem volt egyszerű menet, már korábban is lehetett hallani arról, hogy a színész-műsorvezető a rendőrség értesítésével volt kénytelen fenyegetni Shane-t.

Most egy bennfentes mesélt a Borsnak részletesebben. Elmondása szerint Tusup bezárta Zsófit egy szobába, aki végső elkeseredésében felhívta az anyját, hogy segítsen megállítani a dühöngő férfit.

"Zsófi mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, a végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta"

– mondta a Borsnak egy névtelenséget kérő informátor.

"Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta" – magyarázta a bennfentes.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Árpa Attila lesz a Nagy Ő, úgy keres párt, hogy 20 éve nem volt szingli
Elárulta, miért egy műsorban keresi újra a szerelmet, és hogy milyen társat szeretne magának.

Link másolása

hirdetés

Folytatódik a TV2 Nagy Ő című műsora, amiben ezúttal Árpa Attila lesz a főszerepben - áll a csatorna közleményében. Már korábban felröppent a pletyka, hogy a színész lesz az, aki kamerák előtt keres társat magának, ám a hírt csak most erősítették meg.

"Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van: miért ne?" - kezdte a mondandóját Árpa Attila.

Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő.

A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést" - magyarázta a filmes és tévés szakember, színész.

Azt is elmondta, hogy ez lesz az utolsó ilyen jellegű műsor, amiben szerepel. Hozzátette, hogy ő nem egy átlagos nagy ő: van egy kamaszlánya és elmúlt már 50 éves.

hirdetés
Kiderült az is, hogy olyan nőt keres, aki sokszínű, érzékeny, nyitott a művészetekre, szereti az állatokat, önálló személyiség és szereti a humort, a filmeket, sorozatokat.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Schobert Norbinak 36 éve van jogosítványa, de még egyszer sem büntették meg
A fitneszguru azt is elmondta, számára elképzelhetetlen, hogy ittasan üljön volán mögé.

Link másolása

hirdetés

Schobert Norbi és Rubint Réka pár napja beöltözős bulit csináltak az Alakreform-táborukban, itt tudott kérdezni tőlük a Blikk.

A bulin alkoholt is fogyasztottak, a lap munkatársa pedig felvetette Norbinak, hogy jó, hogy egy hotelben vannak, így ugyanis nem kell bajlódni a hazajutással.

"Így van, nem gond, ha az ember esetleg ivott 1-2 koktélt. 36 éve van jogosítványom, sosem volt semmilyen vétségem, az ittas vezetés számomra elképzelhetetlen"

– vágta rá Norbi, így kiderült, hogy nem büntették még meg autóvezetés miatt.

Arról is szó esett, hogy Norbi 20-30 éves kora között rendszeresen járt a budapesti éjszakába, ma már viszont nem annyira jellemző rá az ilyesmi. Szerinte ma is buliznak, csak máshogy.

"Nálam az a szabály, hogy egy ilyen buli alkalmával vagy két koktélt iszom, vagy egy whiskyt. Reggel ugyanis már edzés van, ott nem lehet az ember másnapos. A másik szabályom, hogy hajnali 1-2 körül mindig elmegyek aludni, a másnapi edzés előtt ugyanis ki kell pihennem magam, hogy a tőlem megszokott színvonalat nyújtsam"

– mesélte a Blikknek.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A TV2-től távozó Mádai Vivien lett az Elle magazin főszerkesztője
Nemcsak főszerkesztő lett a volt tévés műsorvezető, hanem az Elle márka hazai nagykövete is.

Link másolása

hirdetés

Az Elle magazin januárban bontott szerződést Liptai Líviával, a lap előző főszerkesztőjével, aki 2009 óta dolgozott ott. Február 28-án távozott a pozícióból, utódja Mádai Vivien lesz - derül ki a közleményből, amit a Schwart&Brit Media küldött a Média1-nek.

A közleményből az is kiderült, hogy a 101 éves Keleti Ágnessel a címlapján ünnepli az életet az Elle magazin legújabb lapszáma.

Mádai a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett, ami után az RTL Klubnál, majd a TV2-nél volt műsorvezető. Most az Elle-nél folytatja, viszont nemcsak főszerkesztő lett, hanem az Elle márka hazai nagykövete is.

A Média1 szerint az Elle nemzetközi jogtulajdonosa, a Lagardère Group azt is fontosnak tartotta, hogy a főszerkesztő személyes értékrendje, ízlése és társadalmi szerepvállalása összhangban legyen a nemzetközi Elle értékrendjével.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: