News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Tóth Gabi megmutatta hogyan nézett ki óvodásként: gombafrizura és hózentróger

Az énekesnő meg is jegyezte: kislánya már most nagyon hasonlít rá.
Fotó: TV2 Play - szmo.hu
2022. január 10.


Link másolása

hirdetés

Tóth Gabi új képet posztolt Instagram-oldalára, de nem akár milyet: 1992-ből. A képen Gabi óvodás, 4 éves lehet és büszkén vállalta, hogy ő sem nézett ki divatosabban, mint minden magyar gyerek.

A fotón gombafrizurája van, hózentrógert visel piros szettjéhez, hozzáillő gumicsizmával.

A posztban megjegyezte: Köszönöm a fodrászomnak, édesapámnak ezt a divatos frizurát 1992-ben és édesanyámnak a stylingot! Na jó, azért Hannika rám is hasonlít most, hogy látom magamról ezt a képet. Nektek mi volt gyermekkorotok kedvenc ruhadarabja? Nekem a piros hózentróger!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Most már pofán vághatom” – Johnny Depp ezzel viccelődött az Amber Hearddel való esküvője napján
Amber egyik közeli barátja idézte fel, mit mondott neki Depp az esküvő napján. A színész igencsak zavarba jött a vallomás után.

Link másolása

hirdetés

Kedden folytatódtak a tárgyalások Johnny Depp és Amber Heard ügyében a virginiai Fairfax állam bíróságán. Ezúttal Amber egyik közeli barátjának, iO Tillett Wright-nak, még januárban tett vallomását hallgatták meg - írja a People magazin. A tanú elmondta, hogy Depp-pel is barátságot ápolt a filmsztár és Heard kapcsolata alatt, majd hozzátette: soha nem volt személyesen tanúja fizikai bántalmazásnak.

„Ahogy visszasétáltunk a szertartásról Johnny-val gratuláltam neki, hogy megcsinálták. Ő pedig azt mondta: 'Összeházasodtunk - most már pofán vághatom, és senki sem tehet ellene semmit'”

- idézte fel Wright beszélgetését az esküvőn a színésszel.

A tanú visszaemlékezett arra is, hogy Depp annyira szerelmesnek érezte magát, szinte beleőrült. Wright paranoiásnak írta le Johnnyt, aki szerinte sokszor féltékenykedett, valamint többször azt hitte, Amber megcsalja őt. A vallomás alapján a színész ilyenkor önkívületi állapotba került és vigyáznia kellett hogyan viselkedik, nehogy összevesszenek.

Depp zavarba jött a vallomástól, majd sötét humorérzékével magyarázta az esetet. Hasonlóan egy korábbihoz, amikor kiderült, hogy a színész egy barátjának üzenetben ezt írta exfeleségéről: "Remélhetőleg annak a p*csának a rothadó holtteste egy Honda Civic kib*szott csomagtartójában bomlik!" Depp itt is kiemelte, hogy nem büszke a történtekre.

Ugyanakkor vallomásaiban többször megerősítette, nem bántalmazta Ambert:

hirdetés
„Én magam soha nem jutottam el odáig, hogy bármilyen módon bántottam volna Heard kisasszonyt, és soha életemben nem is ütöttem meg egyetlen nőt sem.”

Ezután Heard újra vádaskodni kezdett, azt állította, hogy Depp nem sokkal az esküvőjük után találkozott egy exével:

„Láttam, hogy elment a házához, miután összeházasodtunk. Miután leszállt Los Angelesben, azt hiszem másnap elment ennek a nőnek a házába, akivel szexuális kapcsolata volt.”

Heard 2016. május 23-án adta be a válókeresetet, a bejelentés előtti estén pedig meghívta barátját, James Francot a lakására, amit maga a nő is megerősített. Depp azt vallotta, hogy gyanította, Heardnek viszonya van a színésszel. Amber azonban elutasította ezt, miszerint Depp gyűlölte Francot, akivel viszonya nem volt, csak nagyon jó barátok lettek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Szabó Zsófi Shane Tusup dühkitörései miatt bonthatta fel a jegyességüket
Lapinformációk szerint az edző egyszer annyira kifordult önmagából, hogy a műsorvezetőnő visszaadta az eljegyzési gyűrűt.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, Szabó Zsófi és Shane Tusup szerdán este váratlanul bejelentették, hogy felbontották jegyességüket. Az Instagram-oldalukon üzenték ezt meg követőik számára, ám a szakítás okát nem árulták el. Az őket kedvelők azóta is találgatnak, hogy vajon miért romolhatott meg ilyen hirtelen a pár kapcsolata, hiszen már az esküvőt tervezgették, Shane pedig anyák napján is azt írta egy posztjában, hogy nagyon szerelmes Zsófiba.

Most a Blikk és a Bors is arról ír, hogy

Tusup indulatkezelési problémái miatt mehetett tönkre a kapcsolat.

A Bors szerint az edző erős személyisége akarva-akaratlanul egy alá-fölé rendeltségi viszonyt alakított ki, és mivel nagyon akaratos és önbizalommal túlfűtött, hogy a saját akaratát tűzön-vízen keresztül érvényesíti.

Úgy tudják, Zsófi egy komolyabb összezördülés során pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól. A színésznő ekkor szánta el magát a végzetes lépésre: felbontja a jegyességet párjával.

A lap azt is írja, hogy a pár életében mindig is közös pont volt a sport szeretete, de a kapcsolat ilyen téren is eldurvult. "Shane mindig is teljesítmény és célorientált volt és az ösztönzése képes átesni a ló túloldalára, amivel ő csak jót akar, ám a másik fél már teherként éli meg" - fogalmaztak.

hirdetés

A Blikk azt is tudni véli, hogy

Zsófi és Shane kapcsolata alig pár napja ért véget, tehát még nagyon friss a szakítás. Ők is úgy értesültek, hogy a színész-műsorvezetőnő hozta meg a döntést, miután Tusup kifordult önmagából és egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.

A párhoz közel álló informátoruk azt mondta, az edzőnek "visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert". Egy másik ismerős szerint Szabó Zsófi sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, és sosem akarna ilyen emberrel együtt élni.

"A hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt"

- mondta az ismerős.

A Blikk szerint a barátok és az ismerősök biztosak benne, hogy Tusup megpróbálja majd visszahódítani szerelmát, de Zsófi a válása óta annyira megerősödött lelkileg, hogy nem fog elgyengülni.

Azt mindkét lap megemlíti, hogy Shane exfelesége, Hosszú Katinka is elmondta korábban, hogy az edző heves természetű és nem tudja kontrollálni az indulatait. Többször is volt példa arra, hogy egy-egy úszóversenyen üvöltözött akár a szurkolóknak, akár egy másik edzőnek is.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Szerződésszegés miatt nem láthatjuk Járai Mátét az RTL Klub képernyőjén június végéig
A színész-műsorvezető azt mondja, tanult a hibájából, máskor nem mond olyat, és nem megy olyan műsorba, amiből baja lehet.

Link másolása

hirdetés

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Járai Máté az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője korábban azt állította, Rácz Jenő séf annyira megharagudott rá a Nyerő Párosban előbukkanó konfliktusuk okán, hogy az ő személye miatt nem ment be a Reggeli műsorába.

A csatorna ugyanakkor cáfolta, hogy a séf a sértettsége miatt nem állt szóba a műsorvezetővel.

„Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és Konyhafőnök témákban – egyelőre – Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel”

– áll az RTL közleményében.

Járai ma az Instagramon közölte, hogy bár nagyon élvezte a szereplést a műsorban, de a nézőknek június 30-ig nélkülöznie kell, mert a csatorna addig szerződésszegés miatt felfüggesztette.

hirdetés
„Szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. (...) Szóval több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit »szabira« megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani”

– írta Járai Máté, aki hozzátette, hogy a jövőben jobban odafigyel majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Alföldy Anna: Magam mögött szeretném hagyni a Hajdú Péter exe címkét
A jelenleg A Konyhafőnökben szereplő modell küzd az ellen, hogy ebben a skatulyában maradjon.

Link másolása

hirdetés

Alföldy Anna először az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban tűnt fel, most pedig A Konyhafőnökben versenyez. A legtöbben azonban azért ismerik, mert Hajdú Péter barátnője volt öt évig. Hiába szakítottak már évekkel ezelőtt, sokan még mindig Hajdú exeként hivatkoznak rá, ami zavarja Annát.

"Három év eltelte után is Petihez kötnek. Nem is értem, mert – ahogy mondani szokták – rengeteg víz lefolyt azóta a Dunán, nekem is volt már kapcsolatom, Peti pedig megházasodott és kisfia is született. Nem értem, hogy ennyi idő elteltével miért ezzel foglalkoznak még a nézők vagy a kommentelők, s küzdök az ellen, hogy ebben a skatulyában maradjak, hogy valaki exe vagyok..."

- mondta a Blikknek.

A Story magazinnak azt is hozzátette, hogy a szakítás óta nem beszéltek Hajdúval, de örül neki, hogy exe párra lelt és hogy újra édesapa lett. Ő is továbblépett, és szeretné, ha az emberek is túltennék magukat azon, hogy a műsorvezető párja volt.

"Magam mögött szeretném hagyni a Hajdú Péter exe címkét. Megmutatni magam, azt, hogy modellként nem csak egy rántottát tudok összedobni. Na persze, az sem mellékes, hogy ezzel a saját határaimat is feszegetem"

- nyilatkozta.

A modellkedés mellett egy szépségszalont üzemeltet Budapesten, mivel fodrász-kozmetikus végzettsége is van. De besegít a munkába abban a győri bárban is, amit édesapjával nyitottak együtt tavaly decemberben.

hirdetés

Anna a Story magazinnak elárulta, hogy jelenleg szingli, és annak ellenére, hogy a 28 és 45 év közötti férfiakat egyformának és kiszámíthatónak tartja, hisz az első látásra szerelemben, és nem is aggódik a jövője miatt ezen a téren.

Forrás: Blikk, 24.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: