hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szűzen vette el feleségét Elvis Presley, aki állítólag a pettingelés királya volt

Petting, szerepjátékok, házi pornó, hármas szex és nemi erőszak: minden volt Elvis Presley és Priscilla ágyában, pedig csak néhány hónapig szeretkeztek a kapcsolatuk alatt.

Link másolása

hirdetés

Hiába tartott 12 évig Elvis Presley és Priscilla kapcsolata, a híres pár a hosszú idő alatt csupán egy évig élt igazi házaséletet. A Rock 'n' Roll királya ugyanis nem feküdt le szerelmével az esküvőt megelőző hét évben, és a pár egyáltalán nem szeretkezett többet a közös gyerekül születése után, írja a Daily Star.

A híres pár még a nő 14 éves korában ismerkedett össze, és már a kapcsolat elejétől egy ágyban töltötték az éjszakákat. Ettől függetlenül Priscilla 21 éves koráig a zenész nem vette el a nő szüzességét, hanem "hosszú, mély, szenvedélyes csókokkal és simogatásokkal" fokozta a nő vágyát. Priscilla hiába vágyott a szeretkezésre, a férfi ragaszkodott ahhoz, hogy az együttlétek során a nő végig fehérneműt viseljen. Kettejük különös kapcsolatáról egy interjúban Priscilla azt mondta:

Elvis saját magának fogadta meg, hogy a nőt, akit majd egyszer feleségül vesz, egészen az esküvő napjáig nem viszi ágyba.

Priscilla szerint a furcsa fogadalom oka az lehetett, hogy a Király vonzódott a fiatal és lehetőleg szűz lányokhoz. Utóbbinak annyira megszállottja volt a zenész, hogy a Las Vegas-i esküvő előtti hét évben szinte tökélyre fejlesztették a pettingelést. Priscilla életrajzi könyvében úgy fogalmaz, hogy

"Elvis orális tehetsége kiemelkedő volt".

Ettől függetlenül a memphisi zenésznek óriási szexuális étvágya volt, rendszeresen bonyolódott kisebb-nagyobb kalandokba a turnék során. De ismerősei szerint számára sokkal többet jelentett a simogatás és az előjáték, mint maga az aktus.

A pár életére nemcsak a Király különös szexuális szokásai nyomták rá a bélyegét, hanem egy idő után a drogok is. Amikor a zenész be volt állva, gyakran már nem elégítették ki a hagyományos szeretkezések, hanem az egyre durvább szerepjátékokban lelete örömét. A kedvenc játékai közé tartozott, amikor orvosost játszottak és egymást vizsgálták, de arra is volt példa, hogy még egy nővel állított haza. Ekkor azt kérte a feleségétől, hogy szeretkezzen a másik nővel. A bizarr aktust Elvis filmre vette, és amikor éppen kedve szottyant, akkor beszállt a nők közé harmadiknak.

hirdetés

A Presley házaspár előszeretettel fotózta magát az ágyban. Az intim Polaroid-képeket egy nagy ezüstbőröndben tartották, ami a férfi 1977-ben bekövetkezett halála után Priscilláé lett. A fotókat a nő azonnal megsemmisítette, bár elismerte, hogy néhány fénykép kikerült a táskából és azóta sem tudja, hol lehetnek.

Házasságuk végül a közös gyerek miatt ment tönkre. Elvis Presley már korábban elmondta feleségének, hogy soha nem tudott olyan nővel lefeküdni, aki már szült. Itt sem történt másképp: röviddel az esküvő után Priscilla teherbe esett, és a pár között teljesen megszűnt minden testi kapcsolat. A szülés után tovább romlott a házasságuk, végül a nő viszonyba keveredett a karateedzőjével.

Elvis és Priscilla házassága dicstelenül ért véget: amikor a nő közölte, hogy válni akar, a férfi gyalázatos módon megerőszakolta. A válást végül 1973. október 9-én mondták ki, kevesebb mint négy évvel a zenész halála előtt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

John Legend és felesége mindenhová magukkal viszik halva született babájuk hamvait

A sztárpár gyerekei ragaszkodnak a legjobban ahhoz, hogy magzatkorában meghalt kistestvérük urnáját is vigyék magukkal, akárhová mennek.

Link másolása

hirdetés

John Legend és felesége, Chrissy Teigen szívszaggató tragédiát éltek meg: halva született harmadik gyermekük. Az anya várandóssága során komplikációk merültek fel, folyamatos vérzése miatt kórházba került, ahol sajnos nem sikerült megmenteniük a magzatot. A modell akkor azt írta, hogy egyszerűen nem tudták megállítani a vérzést, és bár vérátömlesztést is kapott, végül elvetélt.

Teigen a nemrég egy szívszorító Instagram-bejegyzésben emlékezett meg erről a fájó évfordulóról. Sorait egyenesen elvesztett kisfiának írta, akit Jacknek neveztek volna el.

A kétgyermekes anya fájdalma azóta is múlhatatlan, de már képes beszélni róla. Most a Scary Mommy oldalnak adott interjút, amelyben például arról is beszélt, hogy gyerekei, Luna és Miles is érezték szüleik idegeskedését, amikor kiderült, hogy komplikációk adódtak anyjuk terhessége során. Amikor pedig Teigen elvetélt, őszintén elmondta nekik, hogy mi történt. Szerinte az segített nekik feldolgozni kistestvérük elvesztését, amikor megkapták egy urnában a kis Jack hamvait, akkor ugyanis úgy érzékelték, hogy bár nem ismerhették meg az öccsüket, de valahogy mégis ott van velük. Éppen ezért mindig azt akarják, hogy az urnát is vigyék magukkal, ha megy valahová a család.

"Sokat beszélünk róla. Megnyugtató a családunk számára, hogy mindig ott van velünk Jack. Ha vakációzni vagy bárhová megyünk, a gyerekek mindig mondják, hogy 'Jacket nehogy elfelejtsétek', úgyhogy mindig hoznom kell őt is. Aztán miközben utazunk, azt mondják, hogy biztos szomjas lehet. Ez őrülten hangozhat, de ilyenkor odatesznek a kis urnája mellé egy pohár vizet. Nagyon szeretik, hogy ők is részesei lehetnek ennek"

- mesélte John Legend felesége.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Lengyel Tamás 11 hónappal kisfia születése után árulta el, hogy édesapa lett

Amikor a színész A mi kis falunk című sorozatban babázott, már úton volt az első gyermeke, de csak most beszélt róla először.

Link másolása

hirdetés

Nemcsak A mi kis falunk című sikersorozatban, hanem a való életben is édesapa lett Lengyel Tamás. A színész mindig nagyon óvta a magánéletét a nyilvánosságtól, most egy új színházi előadás apropóján árulta el a Fókusznak, hogy

tavaly megszületett első gyermeke, Vince.

A mi kis falunk Gyurijaként már gyakorolhatta a babázást, a falus szériában ugyanis ikrei születnek sorozatbéli párjával, Erikával, akit Lovas Rozi alakít.

"Nagyon meg voltam ijedve. Akkor öt hónapos terhes volt a feleségem. Aztán nyilván az én gyerekemmel már megszoktam ezt, és most már biztonsággal tudok fogni egy ilyen kisgyereket. Most már közel 11 hónapos, már van egy viszonyunk, tehát észrevesz, reagál rám, már tudunk együtt csinálni dolgokat. Nem éreztem még ilyen méretű kötődést senkihez, és ilyen méretű szeretetet"

- mondta.

Fontos volt számára, hogy kisfia születése után már az első napokban otthon legyen és feleségével együtt éljék át ezeket a pillanatokat, ezért a szülés után két hónapig nem is vállalt semmilyen munkát.

Lengyel Tamás november 25-től egy egyszemélyes, stand up comedy szerű előadásban játszik, amelynek alapját Szili László Kitolás című könyve adta meg. A darab a gyerekszületéssel járó változásokról, nehézségekről szól, a színész pedig saját tapasztalatait is elmeséli benne.

hirdetés
VIDEÓ: A Fókusz riportja


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Majka nekiugrott Tóth Gabinak: „Ne mondd meg, hogy mikor trollkodjak, meg mikor ne”

A Sztárban Sztár leszek! című műsorban feszültek egymásnak, miután a rapper elsütött egy poént egy érzelmes pillanatban.

Link másolása

hirdetés

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában Venczli Zóra egy olyan dalt énekelt, amely a volt barátjára emlékeztette. Az előadás végén annyira meghatotta a produkció, hogy sírásban tört ki. Az egyik zsűritag, Tóth Gabi azonnal pártfogásába vette.

"Érzelmek miatt nem kérünk bocsánatot soha. Akinek vannak és ki meri mutatni, az egy bátor és tiszta ember. Nagyon bátornak tartalak, amiért mersz emberek előtt sírni és vállalod az érzéseidet."

Szinte mindenkit meghatott a lány őszintesége, egyedül Majka nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Azt találta mondani, hogy

"nagyon szomorú vagyok, mert egy nagyon őszintétlen produkciót láttam. Ugyanis azt a papot, aki hátul volt, azt nagyon sokszor láttam már nagyon sok főbűnt elkövetni.

Természetesen ő erre azért reagált csak így, mert a produkcióban ezúttal is voltak táncosok, akik egy jelenet erejéig papot és egy fiatal párt játszottak. Mindössze oldani akarta a feszültséget.

A megható pillanatban azonban még a lányok benne voltak, a hirtelen jövő nevetőgörcs kizökkentette őket. Tóth Gabi azonnal nekiesett Majkának.

"Nem lehettek ennyire kellemetlenek. Tiszteljük mások érzéseit. Ne nevessük már ki, a Zórának ez fontos."

Majka ezután azonnal vissza is válaszolt:

hirdetés
"Nem azért ülünk itt, hogy négyen ugyanazt mondjuk. Én trollkodni vagyok itt, azért, hogy nevessünk. Gabi, szépen kérlek, hogy ne mondd meg, hogy mikor trollkodjak, meg mikor ne. Te elmondhatod a te véleményed, én meg próbálok egy pici jó kedvet vinni abba, hogy ti itt már kisírtátok magatokat hárman."

VIDEÓ: Majka és Tóth Gabi vitája a Sztárban Sztár leszek!-ben:

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Kiosztották az év hazai YouTubere és TikTokkere díjakat

Tizenhárom kategóriában osztottak ki elismeréseket, és négy különdíjat is átadtak a 2021-es TikTOP Fest & Awards-on.

Link másolása

hirdetés

A hazai közösségi médiás tartalomgyártók díjátadójának idei zsűrijében három kommunikációs és influenszer-ügynökség, a FollowMeAgency, az ArvaliCom, a NuHeadz vezetői (Geri Katalin, Karvalics Attila és Gál András), a TikTOP szervezői nevében Pakai Ádám, az influenszerek részéról Szirmai Gergely, Szender Milán és Szabyest, a médiából pedig Verebély Marcell, az RTL Magyarország kreatív producere vett részt - írja a Media1.

A zsűri döntése alapján az év YouTube felfedezettje a Mivanaveled Show lett, az év TikTok felfedezettje pedig Szolnoki Tímea (Csimcsi). A szoros verseny és a rajongók szavazatai alapján e két kategóriában különdíjat is kiosztott a zsüri, ami a tiktokkereknél Komjáthi Csabinak, a youtubereknél Sávlekötőnek jutott.

Az Instagram közönségkedvence idén Halmosi Viki, a Youtube-é iRon Channel, míg a TikToké Balogh Balázs. Az év Twitch streamerévé a TheVR-t választották.

Az év youtubere a Fókuszcsoport, az év tiktokkere Sápi Vivi lett, akinek kategóriájában Radics Zsombor, a két évvel ezelőtt felfedezett tehetség is különdíjat kapott a közönség szavazatai alapján. Az év ismeretterjesztője ApaApu lett, míg a legnépszerűbb shitpost tartalomgyártó Varga Irén.

Az X-faktor különdíját NEMAZALÁNY x SOFI kapta, az év külföldi tartalomgyártója egy Kaliforniában élő magyar lány, Livi Lathan lett. Az év influencer csapata a Crewflix.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: