hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szenzáció: Diana lesz Harryék születendő gyerekének neve a fogadóirodák szerint

Nem árt hozzátenni, hogy első gyerekük nevének megtippelésében csúnyán bakot lőttek a bukmékerek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 25.

hirdetés

A fogadóirodák úgy vélik, hogy Harry és Meghan Markle a herceg édesanyja iránti tisztelgésük jeléül születendő gyermeküket Dianának fogják elnevezni - írja a The Sun.

Nagy-Britanniában már hagyománnyá vált, hogy a királyi családdal kapcsolatos fejleményekről - elsősorban a születendő gyerekek neme és neve esetében - azonnal felpörög a fogadási vágy. Most sincs ez másképp, hisz nemrég jelentette be Harry herceg és Meghan Markle az újabb terhességet, a fogadóirodák pedig azonnal ráfüggtek a témára.

Ugyan még nem nyilvános a gyermek neme, egy szakértő szerint a hercegi pár már tudja, kisfiú vagy kislány érkezik a családba, és eltérően Archie-tól a királyi hagyományokba beillő nevet fog kapni.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Véletlen kikerült egy photoshop nélküli kép Khloe Kardashianról, hiába próbálja, nem tudja eltüntetni a netről

A szerkesztés nélkül közzétett fotó hamar elterjedt, és a celeb ezt már nem tudja megakadályozni.
Címkép: khloekardashian/Instagram - szmo.hu
2021. április 08.

hirdetés

Khloe Kardashian minden követ megmozgat, hogy eltüntessen egy fotót az internetről, amin photoshop nékül, természetes külsejével látható - írja a BBC News.

Kim Kardashian nővérének képe véletlenül lett közzétéve a közösségi felületein, ám onnan már nem volt visszaút: a tévésztár kommunikációs csapata sem tudta kiharcolni, hogy eltüntessék a fenti képünkön baloldalt látható fotót. Sőt, az igyekezetüket látva sokan tovább is osztották azt.

A nyers felvételen a 36 éves anyuka egy medence mellett, bikiniben látható. Bár így is remek formában van, a képen nincs semmi rendkívüli: hiányzik a Kardashian-testvérektől megszokott irreálisan kerek csípő, darázsderék és az erős smink is.

Fotó: Daily Blast Live/YouTube

“Ez a kép Khloe-ról egy privát családi találkozón készült, és engedély nélkül került ki a közösségi médiába: egy asszisztens véletlenül hozta nyilvánosságra” - árulta el Tracy Romulus, a KKW márkák marketingvezetője, aki szerint a fotó terjesztése jogsértő.

hirdetés

“Khloe szép a képen, de a szerzői jogok tulajdonosaként kérelmezheti, hogy ne hozzák nyilvánosságra, vagy hogy távolítsák el azt” - tette hozzá.

Khloe csapata a Twitteren és a Redditen is célt ért, mindkét felületről eltávolították a képet. Más közösségi médiaoldalak azonban nem voltak hajlandóak levenni, így továbbra is szabadon terjedhet.

Elizabeth Ward, az intellektuális tulajdonjoggal foglalkozó Virtuoso Legal vezetője szerint a kép eltüntetésére irányuló erőfeszítésekkel ellenkező célt érnek el: inkább vonzzák az emberek figyelmét.

“Ezt a szellemet már nem fogják tudni visszaerőltetni a palackba. Egyébként pedig nem derül ki, hogy ki volt a fotós - ugyanis a szerzői jogok őt illetik meg, nem pedig Khloe-t, aki a képen szerepel” - mondta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Hajdú Péter párja ikreket várt tavaly, de elveszítették a magzatokat

A műsorvezető menyasszonya, Eszter az ikerbabák elvesztése után újra teherbe esett, de ismét elvetélt. Ekkor az ő élete is pár órán múlott.
Címkép: Instagram/Hajdú Péter - szmo.hu
2021. április 09.

hirdetés

Hajdú Péter arról már korábban beszélt, hogy menyasszonyával tavaly elveszítettek egy kisbabát. Ráadásul Eszter élete csak pár órán múlott. Miután hasi görcsei lettek és végül úgy döntöttek, bemennek a kórházba, kiderült, hogy Eszter petevezetéke elrepedt, belső vérzése van, és már másfél deci vér volt a hasüregében. "Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van csak hátra" - mondta Eszter egy decemberi interjúban.

Most azonban kiderült, hogy nem ez volt az első várandóssága és a pár első traumája. A műsorvezető a Life Tv-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában Köllő Babettal osztotta meg, hogy Eszter tavaly augusztusban is elvetélt, ráadásul ikerbabákat vártak.

"Augusztusban Eszter ikerterhes volt, de ezt senki nem tudja. Egyszerűen nem volt szívhang sem az ötödik, sem a hatodik héten. A hetedik héten mondták az orvosok, hogy ki kell venni a magzatokat. Ez természetesen nagyon megviselte őt..."

- árulta el a műsorvezető a Life Tv-n péntek este 10-kor adásba kerülő műsor felvételén. Hajdú Péter azért a színésznőnek beszélt a témáról, mert Babett 2014-ben szintén elveszítette ikermagzatait.

A Bors ezután megkereste Hajdú Pétert, aki elárulta, miért döntött úgy, hogy adásba engedi a beszélgetést.

hirdetés
"Azért döntöttem úgy, hogy végül nem vágjuk ki a részt, ahol az ikermagzatok elvesztéséről beszélek, mert nem akartam csak azért manipulálni a műsort, mert a saját drámánkról vallok"

- fogalmazott a műsorvezető, aki mindent megtett, hogy mindkét veszteség után enyhítse menyasszonya lelki fájdalmát.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Azért vannak a mellek, hogy a babákat tápláljuk velük” - véli a nyilvánosan szoptató Victoria’s Secret modell

Elsa Hosk szerint meglepő, hogy sokan kiakadnak a világ legtermészetesebb dolgán.
Fotó: hoskelsa/Instagram - szmo.hu
2021. április 08.

hirdetés

Visszavágott a kritikusoknak Elsa Hosk, az a Victoria’s Secret modell, akit a nyilvános szoptatás miatt támadnak az Instagramon. Szerinte ez az anyaság természetes velejárója - írja a Daily Star.

A 6,4 millió követővel rendelkező svéd modell hét hónapos kislányát, Tuulikkit szoptatja egy képen, amit közzétett a közösségi médiában. Munkába menet, a kocsiban, ölében a kisbabával fotózta le magát.

Elsa ezek után megdöbbent a negatív kommentáradaton, és azon, hogy sok férfi sértőnek találta a naturális fotót.

Az anyuka nem hagyta szó nélkül a támadásokat, ehelyett egy újabb posztban védte meg magát:

“Érdekes, hány privát üzenetet kapok férfiaktól, akik kiakadtak a képemen. Vajon miért fáj nektek a világ legtermészetesebb dolga? A mellek éppenséggel pont azért léteznek, hogy tápláljuk a kisbabáinkat.”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Köllő Babett: Szexre hívott egy harmincas, házas zenész üzenetben

Sok ismeretlen férfi is bepróbálkozott már nála, volt, aki 4,5 millió forintot is felajánlott neki egyetlen éjszakáért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 10.

hirdetés

Köllő Babett Hajdú Péterrel beszélgetett az Összezárva című műsorban. A témák között előkerült az is, hogy Babett rendszeresen kapott ajánlatokat ismeretlen férfiaktól is. Megírták neki, hogy vonzónak találják, és

volt, aki 4,5 millió forintot is felajánlott neki egyetlen éjszakáért.

Ám ő ezeket természetesen visszautasította. Elmondása szerint egy ismert zenész is bepróbálkozott nála.

"Kaptam egy olyan üzenetet valakitől, hogy így nagyon megmosolyogtam, egy ismert ember. Nem mondtam el otthon, mert minek? Zenész, ők a legbátrabbak. Mindig azt hittem, a színészek azok.

Először kedvesen írt, kedveset válaszoltam, majd így nagyon céltudatosan invitált meg. Fiatalabb nálam, nekem általában, akik pasik írnak, azok 26-tól vannak. Ez a csávó harminc körül van. Szexre hívott. Felesége van. Írtam, hogy nagyon kedves, de én nem tartok itt"

- árulta el a műsorvezetőnek.

VIDEÓ: Házas magyar zenész akart lefeküdni Köllő Babettel

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: