hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szabó Ádám elvinné vacsorázni Köllő Babettet

A Sztárban sztár zsűrije többször is mondta már az énekesnek, hogy elvihetné vacsorázni. Szabó Ádám most többek között erre is reagált.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 07.

hirdetés

Szabó Ádám és Tóth Andi kapcsolata már hónapok óta véget ért, a szerelmi életük viszont még mindig téma, ugyanis mind a ketten szerepelnek a Sztárban sztár című műsorban, ahol egyébként mind a ketten nagyon jól teljesítenek, bejutottak a 3 döntős közé is.

A szakításukról kezdetben nem igazán beszéltek, aztán megtört a jég és mind a ketten említettek bizonyos dolgokat a másikról. Andi például egyszer azt mondta: soha többet nem akar olyan férfit, aki anyukája "kisfia". Ádám erre reagálva a Borsnak azt mondta, hogy Andi beszólása nem volt sértő számára.

"...én örökre anyuci kisfia szeretnék lenni, hisz nagyon szeretem. Úgyhogy bármi is történjék az életemben, ez nem fog változni. Az viszont igaz, hogy még nem tartom magam felnőtt, önálló férfinak, hisz eddig nem is tudtam kiteljesedni. Mindig kapcsolatban éltem, ami szerintem gátolt abban, hogy ráébredjek arra, ki is vagyok valójában. Andi előtt is volt egy ötéves kapcsolatom. Nem tartottam szünetet a kapcsolatok között. Most vagyok először úgy, hogy a karrierem és önmagam van előtérben és erre is szeretnék jelenleg koncentrálni, attól függetlenül, hogy alapvetően szeretek kapcsolatban élni"

- fogalmazott az énekes, akinek a műsor rengeteget adott: úgy érzi, hogy szakmailag is előrébb juthatott általa, emellett pedig rengeteg női rajongót szerzett magának.

hirdetés

"Jólesik, hogy nem csak szakmailag, de külsőleg is elismernek, magabiztosságot ad. Én pedig minden rajongói üzenetre kedvesen reagálok, aki bánt, azt sem bántom meg. Szerintem azzal sincs gond, ha valaki, aki a médiában szerepel, megtetszik valakinek, és az illető ráír. Ez nem gáz. Ettől függetlenül jobban szeretem, ha nekem kell meghódítani a lányt, az erősíti a férfiasságom"

- mondta a Borsnak Ádám, aki amúgy a műsorban is kapott egy vacsora ajánlatot az egyik zsűritagtól.

Köllő Babett többször is viccelődött már azzal, hogy Szabó Ádám elvihetné vacsorázni. Ennek pedig az énekes sem látja akadályát.

"Ez alap, ha már mondta Babett, akkor biztos, hogy elviszem, hisz egy vacsorában nincsen semmi. Amúgy is nagyon jóban lettem a zsűritagokkal, akiktől rengeteg elismerést kaptam. Főleg az esik jól, hogy már nem csak harmonikásként tekintenek rám, hanem énekesként is..."

- reagált Szabó Ádám arra a kérdésre, hogy elviszi-e Babettet vacsorázni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Torres Danit megkeresték az X-Faktortól, hátha érdekli őt a műsor

Az énekes megmutatta, mit írt neki az egyik stábtag.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 15.

hirdetés

Meglepő dologról számolt be Torres Dani a Facebook-oldalán: megkeresték az X-Faktortól abban a reményben, hogy az énekest érdekli a műsor.

"Tényleg szokták mondani, hogy jól kerázgatok, lehet el kéne gondolkodnom rajta"

- viccelődött Dani, aki meg is mutatta az X-Faktor egyik stábtagjától érkező üzenetet egy képernyőfelvételen.

A dolog azért megmosolyogtató, mert Torres Dani éppen egy tehetségkutató, a rivális kereskedelmi csatornán, a TV2 Megasztár című műsorában vált ismertté. A második évadban szerepelt, ahol negyedik lett, ezzel országos ismertséget szerzett magának. A műsor után saját együttest alapított Torres Dani és a Veni Styx néven, két évvel később azonban feloszlottak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Harmadik gyermekét várja Tápai Szabina és Kucsera Gábor

A baba nyáron érkezik majd.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 14.

hirdetés

Bővül Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja, ugyanis

hamarosan érkezik a harmadik gyermekük.

Az örömhírt a Story Magazin címlapján jelentették be - szúrta ki a 24.hu.

A baba nemét egyelőre nem tudják. Viszont már van egy hétéves fiuk, Beni és két éve született meg kislányuk, Milla, így egyetlen kívánságuk, hogy harmadik gyermekük egészséges legyen.

A magazin címlapján már jól látható Szabina szépen gömbölyödő pocakja is. A pár harmadik gyermeke nyáron érkezik majd.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Schobert Norbi magánnyomozókat fogadott, hogy leszámoljon a családját ócsárló kommentelőkkel

A fitneszguru százmilliókra perelné azokat, akik gúnyt űznek belőle és a családjából a közösségi médiában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 14.

hirdetés

Schobert Norbi százmilliókra perelné azokat, akik gúnyt űznek belőle és a családjából a közösségi médiában, ehhez pedig magánnyomozót is fogadott - írja a Blikk.

"Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz"

- mondta a lapnak a fitneszguru.

Norbi a lapnak azt is elmesélte: voltak, akik áttúrták a szemetest az otthonuknál, hogy kiderítsék, miket esznek és aztán kiposztolták. "De a termékeimbe is tettek kukacot, úgy fényképezték le" - tette hozzá Norbi.

"Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával"

- dühöngött a fitneszguru.

Schobert Norbi szerint most eljött a visszavágás ideje. A fitneszguru a lapnak elmondta, hogy feljelentést tett az ügyben, ezt pedig egy komoly jogi és kutatómunka előzte meg. Norbi ugyanis azt meséli: több mint egy éven keresztül gyűjtöttek anyagot a beadványhoz két magánnyomozóval és három ügyvéddel. A fitneszgurut ócsárló felhasználókat pedig IP-cím alapján azonosítják.

hirdetés
"Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!"

- fogalmazott Schobert Norbi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Mégsem koronavírusos Galambos Lajos, pedig erre hivatkozva nem ment el a bíróságra

Csináltatott egy PCR-tesztet is a gyorsteszt után, negatív lett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 13.

hirdetés

Kedden megírtuk, hogy Galambos Lajos is elkapta a koronavírust, erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon. A zenészt 30 milliós közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolják, a több éve húzódó ügyének tárgyalására kellett volna elmennie.

Múlt héten azonban megbetegedett, és mivel a koronavírus-fertőzés tüneteit produkálta, vasárnap csináltatott egy gyorstesztet, ami pozitív lett. Lajcsi nagyon megijedt, ideiglenesen el is költözött otthonról, hogy megóvja a családját a fertőzéstől.

A biztonság kedvéért azonban elvégeztetett egy PCR-tesztet is, ami viszont negatív eredményt mutatott.

"Szerencsére negatív lett a teszt, most megnyugodtam

- mondta a zenész a Blikknek. A lap szerint Lajcsi már jól van.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: