News here

SZTÁRVILÁG

Sáfrány Emese elmondta, mi történt velük a majdnem tragédiával végződő teaszeánszon

„Olyan volt, mint egy horrorfilm... végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára” – mondta könnyeivel küszködve a légtornász.

Link másolása

Sírva mesélt a majdnem tragédiával végződő teaszeánszról Sáfrány Emese a Fókusznak.

Mint azt mi is megírtuk: két híresség is részt vett a közelmúltban egy Siklós közelében megszervezett ayahuasca-szeánszon. Az egyikük azonban bepánikolt és berohant az erdőbe, és végül csak másnap, törött csontokkal, ruha nélkül találták meg egy szőlőültetvényen.

Később kiderült, a pórul járt celeb életét Sáfrány Emese menthette meg, ő telefonált a hölgy barátjának, hogy nem találja a barátnőjét.

A légtornász a Fókusznak most arról beszélt, hogy a szertartáson még minden rendben volt, mindketten ittak a főzetből, de semmi különöset nem tapasztaltak. A szertartás után aztán mindketten lefeküdtek aludni. Emese azt is elmondta, hogy eredetileg egy külön sátorban aludtak volna, de végül a szertartás helyszínén, a szabad ég alatt egy-egy matracon aludtak.

"Reggel Anett felébresztett, hogy ő most már haza szeretne menni, induljunk el az autóhoz. (...) Először mondtam neki, hogy ne szórakozzon, korán van még, pihenjünk, feküdjünk vissza, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy csak azért is induljunk el, mert haza akar menni"

- mesélte a légtornász, aki viszont nem akart a holmijai nélkül elmenni.

"Egy pillanatra elmentem a cuccaimért, a táskámért, és mire visszafordultam, Anettet már nem láttam sehol. Kiabáltam, utánaszaladtam, néztem, merre szaladhatott volna, de sajnos nem találtam. Azonnal felébresztettem a szertartásvezetőt, hogy jöjjön, mert Anett eltűnt. Elindultunk Anett autója felé, mert biztosak voltunk benne, hogy arra indult, de nem találtuk meg. Azonnal elkezdtük a keresését, kocsival és gyalog is"

- mondta Emese, aki ekkor már értesítette az ő és a barátnője hozzátartozóit is. Többen közülük azonnal a helyszínre mentek, és elkezdték keresni a lányt, végül értesítették a rendőrséget is, akik kutyákkal és drónnal is keresték Anettet.

"Az az érzés, amikor Anett már több órája nem volt meg, olyan volt, mint egy horrorfilm. (...) Abban bíztam, hogy ez az, amit hallucinálok, hogy ez nem a valóság... Nagyon nehéz volt... Végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára, hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie"

- fogalmazott könnyeivel küszködve a légtornász.

Emese azt mondja, azóta már tudott beszélni Anett-tel, ami megnyugtató, de borzasztóan sajnálja a lányt.

"Nagyon rosszul van... senkinek nem kívánom azt, ami vele történt"

- mondta sírva Emese, aki azt is hozzátette: a lány lelkileg és fizikailag sincs jól.

A legrosszabb viszont az, hogy az emberek teljesen félreértik, miért vettek részt ezen a szeánszon.

"Nem értik, hogy két kétségbeesett lány ment oda, akik szerették volna az életüket megoldani. (...) Nem bulizni mentünk oda, ez nem egy drogbuli volt"

- mondta a légtornász, aki azt is megjegyezte: lehet, hogy hibáztak, és nem jó módszert választottak, de szerinte aki szeretné megoldani a problémáit, az mindenre képes.

A Fókusz interjúja:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET: