SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Sáfrány Emese elmondta, mi történt velük a majdnem tragédiával végződő teaszeánszon

„Olyan volt, mint egy horrorfilm... végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára” – mondta könnyeivel küszködve a légtornász.

Link másolása

Sírva mesélt a majdnem tragédiával végződő teaszeánszról Sáfrány Emese a Fókusznak.

Mint azt mi is megírtuk: két híresség is részt vett a közelmúltban egy Siklós közelében megszervezett ayahuasca-szeánszon. Az egyikük azonban bepánikolt és berohant az erdőbe, és végül csak másnap, törött csontokkal, ruha nélkül találták meg egy szőlőültetvényen.

Később kiderült, a pórul járt celeb életét Sáfrány Emese menthette meg, ő telefonált a hölgy barátjának, hogy nem találja a barátnőjét.

A légtornász a Fókusznak most arról beszélt, hogy a szertartáson még minden rendben volt, mindketten ittak a főzetből, de semmi különöset nem tapasztaltak. A szertartás után aztán mindketten lefeküdtek aludni. Emese azt is elmondta, hogy eredetileg egy külön sátorban aludtak volna, de végül a szertartás helyszínén, a szabad ég alatt egy-egy matracon aludtak.

"Reggel Anett felébresztett, hogy ő most már haza szeretne menni, induljunk el az autóhoz. (...) Először mondtam neki, hogy ne szórakozzon, korán van még, pihenjünk, feküdjünk vissza, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy csak azért is induljunk el, mert haza akar menni"

- mesélte a légtornász, aki viszont nem akart a holmijai nélkül elmenni.

"Egy pillanatra elmentem a cuccaimért, a táskámért, és mire visszafordultam, Anettet már nem láttam sehol. Kiabáltam, utánaszaladtam, néztem, merre szaladhatott volna, de sajnos nem találtam. Azonnal felébresztettem a szertartásvezetőt, hogy jöjjön, mert Anett eltűnt. Elindultunk Anett autója felé, mert biztosak voltunk benne, hogy arra indult, de nem találtuk meg. Azonnal elkezdtük a keresését, kocsival és gyalog is"

- mondta Emese, aki ekkor már értesítette az ő és a barátnője hozzátartozóit is. Többen közülük azonnal a helyszínre mentek, és elkezdték keresni a lányt, végül értesítették a rendőrséget is, akik kutyákkal és drónnal is keresték Anettet.

"Az az érzés, amikor Anett már több órája nem volt meg, olyan volt, mint egy horrorfilm. (...) Abban bíztam, hogy ez az, amit hallucinálok, hogy ez nem a valóság... Nagyon nehéz volt... Végig az járt a fejemben, hogy én láttam őt utoljára, hogy ennek nem szabadott volna megtörténnie"

- fogalmazott könnyeivel küszködve a légtornász.

Emese azt mondja, azóta már tudott beszélni Anett-tel, ami megnyugtató, de borzasztóan sajnálja a lányt.

"Nagyon rosszul van... senkinek nem kívánom azt, ami vele történt"

- mondta sírva Emese, aki azt is hozzátette: a lány lelkileg és fizikailag sincs jól.

A legrosszabb viszont az, hogy az emberek teljesen félreértik, miért vettek részt ezen a szeánszon.

"Nem értik, hogy két kétségbeesett lány ment oda, akik szerették volna az életüket megoldani. (...) Nem bulizni mentünk oda, ez nem egy drogbuli volt"

- mondta a légtornász, aki azt is megjegyezte: lehet, hogy hibáztak, és nem jó módszert választottak, de szerinte aki szeretné megoldani a problémáit, az mindenre képes.

A Fókusz interjúja:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter kicsit máshogy néz ki azon a képen, amit ő posztolt, mint azon, amit megosztottak róla
De a vele fotózkodó Forstner Csengén is látható némi változás.

Link másolása

Hajdú Péter már péntek délelőtt közzétett egy posztot az Instagram-oldalán, amiben a műsora péntek esti adását reklámozza. Ezúttal a legtöbb követővel rendelkező magyar TikTok-influenszerrel, Forstner Csengével beszélgetett a Frizbiben. (Aki esetleg nem ismerné, korábban írtunk a fiatalok körében népszerű lányról ebben a cikkünkben.)

Mint minden vendégével, Csengével is készített egy közös képet a műsorvezető, ezt osztotta meg az Instagramon.

Az adás premierje előtt azonban a fiatal tiktokos is posztolta ugyanezt a fotót Insta-sztoriban, amin mindketten kicsit máshogy néznek ki.

Hajdú arca nem olyan kisimult, mint az általa posztolt képen, Csengéé pedig hosszúkásabbnak tűnik.

A lány Insta-sztoriját egyébként Hajdú Péter is megosztotta saját oldalán.

A Frizbi legújabb adását itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
G.w.M. moziba vitte a gyerekeit, egy fotót is megosztott a közös programról
A rappernek két gyereke született az előző kapcsolatában, volt párját azonban korábban azzal vádolta, hogy eltiltja őt a kicsiktől.

Link másolása

Moziba vitte a gyerekeit G.w.M., a közös programról pedig egy kedves fotót is megosztott az Instagram-oldalán.

A rappernek előző kapcsolatában, Nagy Melanie-tól két gyereke született. A szakításuk nem volt éppen zökkenőmentes, a pár a bíróságon is csatázott egymással. G.w.M azzal is megvádolta korábbi párját, hogy eltiltja őt a kicsiktől, gyerekei anyját pedig a nyilvánosság előtt „gonosz, rothadt nőnek” nevezte, aki „lelki nyomorékot csinál” a kislányukból.

Erre Maleanie is az Instagram-oldalán regaált, és azt írta:

„Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan!”

Végül abban maradtak, hogy inkább nem beszélnek egymással. Ettől függetlenül azonban úgy tűnik legalább abban sikerült megegyezniük, hogy a rapper is tarthatja a kapcsolatot a gyerekekkel. A hétvégi közös programról pedig egy kedves fotót is megosztott, amihez azt írta:

„Fiam G.w.M pózban szigorúan, mint mindig!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi: „Petivel nagyon különbözőek vagyunk” – Hamarosan költözni is fog az énekesnő
Tóth Andi és párja, Marics Peti hamarosan zsűritagok lesznek a Sztárban sztár következő évadában. Az énekesnő már most úgy gondolja, hogy nem lesz engedékeny a versenyzőkkel.

Link másolása

Tóth Andi a Blikknek adott interjút arról, hogy hamarosan indul a Sztárban sztár következő évada, amiben zsűritagként fog részt venni. Itt ráadásul párjával, Marics Petivel fognak együtt dolgozni.

Elmondta, hogy nagyon örült a felkérésnek, hogy zsűriként is részt vehet a műsorban, miután versenyzőként is fellépett már benne két évvel korábban.

„Semmiképp nem gondolom magam engedékenynek az élet semmilyen pontján, a zenében pedig főleg. Természetesen igyekszem ellazulni, de nem szeretném hagyni, hogy a szórakoztatás a produkciók minőségére menjen”

– válaszolta arra a kérdésre, hogy szigorú vagy engedékeny lesz-e a versenyzőkkel.

Arról is beszélt, hogy ő és párja valószínűleg sokszor nem fognak egyet érteni a műsorban, de ezt nem tartja problémának.

„Petivel nagyon különbözőek vagyunk, így ebben a műsorban is valószínűleg kettéoszlik majd a véleményünk. Ezzel persze, nincs baj, hiszen ahány ember, annyi vélemény” - mondta.

„Én az a típus vagyok, aki szinte soha nem kér véleményt, akitől mégis, azt okkal teszem és meg is hallgatom. Peti talán ennek is az ellenkezője, szokott kérni véleményt, de nem feltétlenül hallgatja meg. Általában teljesen más szemmel látjuk a dolgokat, de most, a zsűriszékben talán ez még jól is jöhet”

– fejtette ki.

A jövőbeli terveiről azt mondta, hogy mivel az elmúlt években túlvállalta magát, ezért idén főként nyugalmat szeretne maga körül.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A különc multimilliárdos tiktoker, Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő
Az ország 37. leggazdagabb embere egyáltalán nem bujkál vagy titkolja vagyonát, inkább videókban mutatja meg az életét és az utca népét szórakoztatja.

Link másolása

Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere lehet a TV2 Nagy Ő című sorozatának következő címszereplője – értesült a Blikk.

Jákobról a napokban mi is írtunk: ő a 100 leggazdagabb magyart tartalmazó lista azon tagja, aki egyáltalán nem bujkál a nyilvánosság elől: TikTok-videóit milliók nézik, időnként fiatalokat furikázik több mint 100 milliót érő Ferrarijával, és egyébként is előszeretettel mutatja meg értéktárgyait, sőt lakását is, aminek még címe sem titok.

Jákob elvált, három gyereke van: fia a vállalkozásaiban dolgozik, lányai még tanulnak. 42-44 milliárdra becsült vagyonával meglehetősen jó partinak számíthat a műsorban. Ahol most először nem egy sztár, hanem egy üzletember igyekszik párt találni magának.

„A szerkesztők már elkezdték a castingot [a női szereplők kiválasztására]. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit” – mondta el a Blikk egyik informátora.

„Ismerkedni könnyen lehet, de jól ismerkedni nehezen. Nehéz kiszúrni, hogy kit mi érdekel bennem. Van, akit a pénz, de van, akit én. Jó lenne néha, ha el tudnám titkolni a vagyonom, de ilyen csak a mesékben létezik. Én egy csomag vagyok, a vagyonommal együtt. Ha valaki nem tud erről, és később derül csak ki, megváltozik minden”

– mondta el korábban a Mokkában Jákob Zoltán.

„Mindennek a legeleje a beszélgetés, amiből nagyon sok minden kiderül. Meg szoktam kérdezni, mivel foglalkozik, és ha azt mondja, most semmivel, és csak gondolkodik azon, hogy milyen vállalkozásba kezdjen, az nem annyira jön be. Én azt szeretem, ha egy lány dolgozik” – tette hozzá.

Jákob Zoltánról még többet alábbi cikkünkben tudhatsz meg:


Link másolása
KÖVESS MINKET: