A Rovatból

Rubint Rékáék külföldi utazással zárják az évet

„Nagyon büszke vagyok Rékára, hogy ebben a helyzetben is összehozta a Maldív-tábort 41 fő részére” - írta Schobert Norbi a Facebook-oldalán. A kommentelők viszont nem teljesen értettek egyet az utazással.

Link másolása

"Minden előírást és szabályt betartva útnak indulunk" - így kezdte legújabb Instagram-posztját Rubint Réka. A bejegyzésben található fotón pedig Norbival és három gyerekükkel közösen pózolnak a ferihegyi repülőtéren. Természetesen mindannyian maszkban. A posztból pedig az utazás célja is kiderül.

"Hónapokkal korábban megbeszéltük, hogy ha semmi nem tiltja, utazással zárjuk ezt az évet. Először csak a közvetlen baráti csapatból, majd egy-egy belföldi táborból is jelezték, hogy szeretnének hozzánk csatlakozni.

Mivel a tavaszi Kuba és a nyári Ibiza Alakreform táborunk időpontja is át lett rakva 2021-re, így az Exit Travel utazási iroda lehetőséget adott az utasoknak, hogy - aki szeretne és távolinak vagy bizonytalannak érzi a kubai és ibizai utazást- átfoglaljanak erre az év végi pihenésre.

Így lett belőle egy 41 fős kis tábor"

- fogalmazott a posztban Réka, aki azt is leírja, nagyon bízik benne, hogy 2021-ben ismét lehetnek majd külföldi és belföldi táborok és minden újra a régi lesz.

Az utazásról pedig Schobert Norbi is posztolt a Facebook-oldalán.

"Most 2 hét pihenés és munka. Nagyon büszke vagyok Rékára, hogy ebben a helyzetben is összehozta a Maldív-tábort 41 fő részére. Sajnos több a tesztelés és a maszk, mint a fekvőtámasz, de egyszer ez is véget ér és 2021 kurva jó év lesz! Lapot húzok 21-re!!!"

- fogalmazott Norbi.

A kommentelők viszont nem értenek teljes mértékben egyet a Schobert-család utazásával. Persze sokan jó utat, kellemes pihenést kívántak nekik és azt üzenték: vigyázzanak magukra. De a beszólások sem maradtak el.

"A jelenlegi helyzetben természetesen nagyon fontos az ugri-bugri, ráadásul külföldön. De jár a taps, jó sokáig bírtátok itthon"

- írta az egyik kommentelő Norbi posztja alá.

"Nem szégyenlitek magatokat!!!! Nektek most is ez a legfontosabb?!? Szánalmas egy banda!!!!"

- fogalmazott egy másik kommentelő.

De Réka posztja alatt sem mindenki értett egyet az utazással:

"Példamutatásból elégtelen! Épp a sportolóknak és az egészséges életmódot közvetítőknek kéne elől járni: "Maradj otthon!" Magukért és másokért, függetlenül, hogy előtte-utána hányszor fogják hangoztatni, hogy negatív tesztjük van..."

- írta Réka egyik követője.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Meglepő fotóval közölte Orbán Viktor: „Éjjel érkezem”
A miniszterelnök új oldalát mutatja meg. Az öltönyös politikus helyett most fehér pólóban, a vállán egy sapkával ül és mosolyog.

Link másolása

Meglepő fotót osztott meg Orbán Viktor a közösségi oldalán. A miniszterelnök ősz hajjal és szakállal, válán egy piros sipkával ül és annyit üzen hozzá:

„Éjjel érkezem”

Magyarázatként pedig a poszthoz azt írták:

"Csizmákat kipucolni, éjjel érkezik a Mikulás"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„A k*rva anyád” - Alföldi Róbertet megalázta az oktatója, mire ő elküldte melegebb éghajlatra, ezért nincs jogosítványa
A KRESZ, a műszaki és az elsősegély még simán ment a színésznek. A gondok a vezetésnél kezdődtek.

Link másolása

Őszintén beszélt arról a Best Magazinnak Alföldi Róbert, hogy 56 éves kora ellenére miért nincs még mindig jogosítványa, írja a Blikk. A Jászai Mari-díjas magyar színész és rendező a főiskolai évei alatt szeretett volna megtanulni vezetni.

„Az átkos szocializmusban, még a főiskolai tanulmányaim alatt szerettem volna jogosítványt szerezni. Elkezdtem, egyrészről nem szerettem, mert korán kellett kelni, ami nehezen ment, de ezt megoldottam. Az oktatómmal voltak gondjaim, olyan maffiózószerű ember volt, amit nehezen viseltem. Sőt sehogy.”

Alföldi Róbert a tanfolyam során a KRESZ-t, a műszakit, és az elsősegélyvizsgát rövid időn belül letette, ám a vezetés már nem ment ilyen jól.

„Az oktatóm folyton üvöltött és megalázott. 'Szívem, nem tudja, hogy kell indulni?!' A stílusa meghatározta a vezetésem egész hangulatát, és miután tudtam, az oktatóm minden bizonnyal nem fog megváltozni, az egyik alkalommal, ránéztem, bocsánatot kértem, és azt mondtam neki: a kurva anyád, és kiszálltam az autóból.”

Azóta pedig nem is próbálkozott újra a vezetői engedély megszerzésével.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Véget ért a Párharc: ők nyerték az utolsó párbajt!
A fináléban Salander Dorina és Provoda Jodes, illetve Stana Alexandra és Meggyes Dávid küzdöttek meg egymással, az utolsó párbajon pedig eldőlt, hogy ki nyeri meg a versenyt.
H.M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. december 06.


Link másolása

Kedd este véget ért a Párharc harmadik évada - írta meg a 24.hu.

A fináléban Salander Dorina és Provoda Jodes, illetve Stana Alexandra és Meggyes Dávid küzdöttek meg egymással, az utolsó párbajon pedig eldőlt, hogy ki nyeri meg a versenyt.

Végül Salander Dorina és Provoda Jodes győzött, így ők nyerték meg a fődíjat, az álomutazást.

Miután megtudták a hírt, a győztesek körbeugrálták a korábban kiesett, velük ujjongó versenyzőket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi veszi át Tóth Andi helyét a Tina Turner emlékkoncerten
Az énekesnő előbb boldog Mikulást kívánt követőinek, majd bejelentette, hogy nem vállalja az emlékkoncertet.

Link másolása

24 óráig elérhető történetben jelentette be Tóth Andi az Instagramon, hogy Tóth Gabi veszi át a helyét a Tina Turner emlékkoncerten, vette észre a 24.hu. Tóth Andi még a tavasszal jelentette be, hogy felhagy az énekeléssel, később azonban kiderült, hogy csak a haknizásra gondolt.

A szerda esti posztban előbb „boldog Mikut” kívánt mindenkinek, majd rátért a koncertre:

„Kérdezitek sokan, szóval gondoltam, kiírom. Lesz még Tina Turner emlékkoncert, de én nem vállalok többet, ne haragudjatok! Nézzétek majd a többi koncertet is, mert zseniális lesz. A helyemet Tóth Gabi veszi majd át. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem, és nektek is, hogy együtt emlékezhettünk erre a zseniális énekesnőre! Jó volt veletek újra a színpadon.”

A két énekesnő legutóbb a Sztárban sztár leszek! múlt vasárnapi adásában futott össze:


Link másolása
KÖVESS MINKET: