SZTÁRVILÁG

Reagált az RTL is a botrányra, ami a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben történt

A csatorna bocsánatot kér Pedritótól, a szüleitől és a műsor mindazon nézőjétől, aki a jelenetet sérelmesnek érezte.
Fotó: RTL.hu - szmo.hu
2022. október 22.


Link másolása

Jókora botrány keveredett abból, hogy Vadon János a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában magyarul viccesnek szánt, de olykor elég sértő mondatokat mondott egy Pedritónak nevezett kisfiúnak, aki – előre megbeszélve – a műsorvezető minden mondatára „Sí, senor!”, vagyis „Igen, uram!” felkiáltással válaszolt. Így azokra a megjegyzésekre is, amiket Jani a túlsúlyára vagy a családjára tett.

Még az NMHH is eljárást indított az ügyben.

Vadon Jani bocsánatot kért a történtekért, úgy fogalmazott:

"Mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam ezzel a jelenettel. Nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna, sajnálom, hogy ha nem jött át, elnézést, tanultam belőle".

Most az RTL is reagált a történtekre. A csatorna egy rövid közleményben kért bocsánatot a jelenetért Pedritótól és a szüleitől, valamint a nézőktől is. Mint írják, az elhangzottak tartalmával az RTL Magyarország semmilyen módon nem tud azonosulni.

"A Celeb vagyok ments ki innen! kedd esti élő adásában Vadon János egy kolumbiai kisfiúval, Pedritóval beszélgetett. Őszinte sajnálatunkra, az élő műsorban elhangzott “vicc” bántó volt, annak tartalmával az RTL Magyarország semmilyen módon nem tud azonosulni. Fontosnak tartjuk azonban, hogy Vadon János – felismerve az elhangzottak súlyát – a következő adásban bocsánatot kért. Az RTL a kiskorúak védelmét különösen fontosnak tartja. Éppen ezért mi is bocsánatot kérünk Pedritótól, a szüleitől és a műsor mindazon nézőjétől, aki a jelenetet sérelmesnek érezte"

- fogalmazott a csatorna közleményében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„A Tóth Gabi-hasonmásverseny erre van?” – Lakatos Márk csillogó ruhában és harisnyában vonult
A stylist nem bírta ki, hogy ne szóljon be megint Tóth Gabinak.

Link másolása

Lakatos Márk az utóbbi időben számos alkalommal kritizálta Tóth Gabit a közösségi oldalain - ezekre az énekesnő nem, vagy csak szűkszavúan reagált. A stylistot ez azonban nem rettentette el attól, hogy továbbra is odaszúrjon néha Gabinak.

Most egy vidám TikTok-videójához írta azt:

„Sziasztok! A Tóth Gabi-hasonmásverseny erre van?”

A videóban azt láthatjuk, ahogy Lakatos Márk csillogó fekete ruhában, harisnyában és csizmában vonul le egy lépcsőn.

@lakatosmarkstyle Walk walk Fashion Baby! ??? @Gabriella Tóth @BCEFW #bcefw #bcefw2324 #fashion #fashionmonth #csilagszóró #nekedbelegyen #nekedbe #nembírtokvelem #magyartiktok #fyp #fy #foryourpage ♬ Rasputin (Single Version) - Boney M.

Az Instagram-oldalára már korábban feltöltött egy képet, amin megmutatta a szettjét. Ennél a posztnál G.w.M-nek szólt be, ahogy meg is írtuk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megválasztották minden idők legjobb férfi és női rapperét
Nicki Minaj és Jay Z végeztek a Billboard top 50-es listájának élén. Egyetértetek?

Link másolása

A Billboard összeállította minden idők legjobb rappereinek 50-es listáját a hiphop megszületésének 50. évfordulója alkalmából.

Az első helyen Jay Z áll, vagyis a neves amerikai zenei magazin szerint ő minden idők legjobb rappere.

Mint írják, Beyoncé férje üzletemberként is bebetonozta magát a zeneiparba, zsenialitásával pedig felülmúlhatatlan, legendás karriert futott be. Indoklásuk szerint bár sok rapper áll zeneileg egy szinten Jay Z-vel, de a teljes pályafutást tekintve ő kiemelkedik minden rapper közül.

A netezők közül azonban nem mindenki osztja ezt a véleményt. Van, aki úgy véli, Jay Z valóban helyet érdemel a top 10 között, de nem ő áll az élen. Más a Billboardot kritizálta, szerinte nem egy magazinnak kell megmondani, ki számít a legjobb rappernek a világon.

Ha már top 10,

az 50-es lista tizedik helyén találjuk az első női rappert, Nicki Minajt, aki ezzel a legjobbnak bizonyult a hölgyek között.

A Billboard szerint őt a műfajokat keverő munkája, a lenyűgöző előadókészsége és a zseniális líraisága emeli a legnagyobb rapperek közé.

Természetesen az emberek nem feltétlenül osztják ezt a véleményt. Egy netező azt írta, a zenei magazin komolytalanná vált ezzel a választásával, hiszen számos női rapper mérföldekkel jobb Nicki Minajnál. Más viszont így reagált: „És néhányatok még mindig azt hazudja magának, hogy Nicki elbukott.”

A legismertebb rapperek közül 50 Cent a 17., Ice Cube a 18., DMS a 21., Ludacris a 39., Dr. Dre pedig a 40. helyet kapta.

Nicki Minaj után a második női rappert a lista 19. helyén találjuk Missy Elliott személyében, utána Lauryn Hill következik harmincadikként, Lil Kim pedig a 31. helyen követi őt.

A Billboard szerint ők minden idők legjobb rapperei:

1. Jay-Z

2. Kendrick Lamar

3. Nas

4. Tupac

5. Eminem

6. The Notorious B.I.G.

7. Lil Wayne

8. Drake

9. Snoop Dogg

10. Nicki Minaj

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kiborult Madonna, mert mindenki arra figyelt, hogy nézett ki a Grammy-díjátadón
Ahelyett, hogy a beszédére koncentráltak volna. Az ageizmus és a nőgyűlölet áll szerinte minden mögött.

Link másolása

Vasárnap volt a 65. Grammy-díjátadót Los Angelesben, amelyen Madonna is részt vett.

A 64 éves énekesnő a legjobb popduónak járó díjat is elnyerő Sam Smitht és Kim Petrast konferálta fel.

Ám ezt követően a bulvárlapok egy dologgal foglalkoztak: azzal, hogy Madonna arca „ijesztő” és „felismerhetetlen”.

Az énekesnő Instagram-bejegyzésben reagált:

Szerinte a telejeobjektívvel készült közeli képek bárki arcát eltorzították volna, a kritikák mögött pedig az ageizmus és a nőgyűlölet áll.

„Ismét elért az ageizmus és a nőgyűlölet, amely áthatja a világot, amelyben élünk. Ez a világ nem hajlandó ünnepelni a 45 év feletti nőket, és úgy érzi, hogy meg kell büntetni őket, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasak és kalandvágyóak maradnak."

- jelentette ki.

"Alig várom, hogy még sok-sok évig felforgató magatartást tanúsítsak – a határokat feszegetve – a patriarchátussal szembeszállva – és legfőképpen élvezve az életemet” - tette még hozzá.

Emellett kijelentette, hogy büszke rá, hogy ő konferálhatta fel az első transznemű énekesnőt, aki felléphetett a Grammyn. Kim Petras mondta is, hogy hogy Madonna nélkül most biztos, hogy nem állhatna a színpadon.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
VV Szandika: „Az orvosok azt mondták, hogy ez a második születésnapom”
Nem crossmotorozás közben sérült meg, hanem otthon leesett a lépcsőről.

Link másolása

Eltört a nyakcsigolyája a ValóVilág egykori „plasztikcicájának”, Lőrincz Alexandrának. Szandika balesetében talán az az egyik meglepőbb, hogy nem crossmotorozás közben sérült meg, hanem otthon leesett a lépcsőről. Azt meséli az RTL Fókusz című műsorában, mindent elölről kell kezdenie.

„Homályosak az emlékeim, mert elájultam földet érés közben, de arra halványan emlékszem, hogy mentem fölfelé a lépcsőn, sötét volt és megcsúszott a lábam. Először gondolom, a fejem és a nyakam ütöttem be, ezáltal eltört a kettes nyaki csigolyám; nem repedt, hanem rendesen tört. Illetve a csuklóm teljesen keresztbe” – mesélte Szandika a történtekről.


Link másolása
KÖVESS MINKET: