News here

SZTÁRVILÁG

Pelenkával takarták el a férfiasságát Puskás Petinek – az Álarcos énekes kulisszatitkai

A három döntős, vagyis a Röfi, a Banán és Zebra az élményeikről beszéltek az Álarc mögött kibeszélőshowban.

Link másolása

Nagyon sok izgalom volt az Álarcos énekes második évadának döntőjében, megannyi döbbenetes dolog történt. A nyomozók már mindenkit lelepleztek, kiderült ki volt a Röfi, a Zebra és a Banán. A műsor kibeszélő-showjában, az Álarc mögöttben Csobot Adél és Hargitai Bea kérdezték a három döntőst.

Elsőként a bronzérmes Röfi, vagyis Puskás Peti érkezett a stúdióba.

„Szerintem ez volt az évszázad leleplezése. Én azon gondolkodtam, hogy jól látok-e, vagy oda hologramoztak valamit és esetleg be akarnak minket húzni a csőbe. Nem tudtam összerakni, hogy ez most igaz, vagy nem igaz”

- mondta Hargitai Bea.

Csobot Adél hozzátette, „az biztos, hogy nagyon nagyon durván meghökkentő volt. Levette a maszkot és egyszerűen ott álltunk, mindenkinek leesett az álla. Nem tudtunk megszólalni.”

A zsűrit nagyon jól megvezette a Röfi, hiszen végig egy nagy dívának, egy eszméletlen csajos nőnek gondolták. Egészen vasárnapig egyedül Dallos Bogi, Peti párja tudta az igazságot, illetve az anyukája sejtette, hogy ő lehet a maszk mögött.

Kezdetben Liptai Claudia volt a Röfi jelmez alatt, de a koronavírus miatt hamar ki kellett szállnia a versenyből. Puskás Peti épp vendégnyomozó volt Liptai fellépésekor, akkor még a másik oldalról segített megfejteni, ki lehet a Röfi.

„Több csavar volt ebben a történetben. Az volt az érdekes, hogy vasárnap nyomoztunk, aztán hétfőn jött egy telefon az RTL-től, hogy be kéne ugrani egy jelmezbe.”

10 perc gondolkodás után Peti igent mondott, mert úgy vélte, nincs ennél nagyobb kihívás. A többi szereplőnek hónapok álltak rendelkezésre a felkészüléshez, ezalatt kitalálhatták, hogy hogyan rejtőzködjenek, hogyan mozogjanak. Puskás Petinek egyik percről a másikra kellett átszellemülnie.

Az énekes elárulta, hogy egyedül a cipőt kellett megváltoztatni, a jelmez maradt az eredeti.

„Nagy előnyöm volt, hogy a Röfi jelmez jól ki volt tömve. Azt gondoltam, hogy ez segítségemre lesz abban, hogy marha kényelmetlenül érezzem magam, tehát alapvetően meghatározza a mozgásomat.”

Mivel a női jelmez maradt, hosszú kísérletezés volt a 2-3 öltöztetővel, hogy elrejtsék alatta Peti férfiasságát. Végül egy hatalmas pelenkával oldották meg a dolgot.

Konklúzióként a The Biebers frontembere azt mondta: „az elmúlt években kezdtem el úgy igazán élvezni a színészetet, pont azért, mert már nem rágörcsölök, nem egyfajta küzdelem az életemben, hogy bizonyítanom kell. A Röfivel talán pont ez jött ki, nem egyfajta bizonyítási vágy volt bennem, hanem az, hogy most egy nagy játékban veszünk részt.”Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: