hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Návai Anikó egy összeollózott Scarlett Johansson-interjút adott el újként a Nők Lapjának

A plagizálást a külföldön élő magyar újságíró is elismerte. A Nők Lapja közlése szerint az eset óta már nem dolgoznak vele.

Link másolása

hirdetés

Exkluzívként jelent meg a Nők Lapja június 15-i számában a külföldön élő magyar újságíró, Návai Anikó interjúja Scarlett Johansson kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznővel. Most azonban kiderült, hogy

Návai valójában csak összeollózta a válaszokat más, korábban megjelent interjúkból.

Erről az amerikai The Wrap nevű filmes oldal adott hírt. A cikkben a Nők Lapja főszerkesztője, Vass Virág is megszólalt, aki elmondta, hogy a lap belső vizsgálata megállapította, Návai korábbi interjúkból ollózott össze egy újat.

A The Wrap cikke szerint Návai egy 2020-as ScreenRant-cikkből vett át egy rövid részletet (ami egyébként nem is a ScreenRanté hivatalosan, hanem a Titan Comics egyik kiadványából való), és saját maga által készítettként közölte, mellé pedig a saját, korábban Johanssonnal készített interjúiból ollózott.

"Tájékoztatjuk olvasóinkat az incidensről, és elnézést kérünk minden érintett féltől a kellemetlenségekért. Az eset óta megszüntettük az együttműködést Anikóval, aki eddig számos minőségi anyagot hozott lapunknak, de ezúttal nyilvánvalóan súlyos hibát követett el"

- mondta a Nők lapja főszerkesztője The Wrapnak.

Az amerikai lap egyébként megszerzett egy levelet, amit Návai Anikó Johansson sajtósának küldött: ebben az újságíró elismerte a plagizálást. A színésznő szóvivője a lapnak megerősítette: Návai Anikó a Fekete Özvegy c. filmmel összefüggésben érkezett interjúkérelmeit mind elutasították.

hirdetés

A The Wrap Návai Anikót is megkereste az ügyben.

"Minden újságíró fenntartja magának a jogot, hogy bármely cikkhez újra átnézze a korábbi interjúkat, nyilatkozatokat, átiratokat és jegyzeteket. A cikk egyértelműen a Scarlett-tel az évek során készített interjúimra és a karrierútjával kapcsolatos megjegyzéseimre reflektál. Minden magyar, aki elolvassa ezt a cikket, tudja, hogy ez egy, a korábbi munkáim alapján készült nagy cikk"

- mondta a lapnak.

FRISSÍRÉS: Az ügyben a Nők Lapja kiadója, a Centrál Médiacsoport közleményt adott ki, melyben azt írják: "A Nők Lapjában 2021. július 7-én megjelent, Návai Anikótól származó Scarlett Johansson interjú hamis színben tüntethette fel az interjúalanyt, és nem a Nők Lapja, illetve annak kiadója szerkesztőségi elvei szerint készült.

A szerkesztőséget is megdöbbentette az a tény, hogy a Návai Anikótól vásárolt, valódiként eladott interjú nem valósult meg. A Nők Lapja szerkesztősége megköveti olvasóit és partnereit, továbbá hivatalos úton is elnézést kér az interjúalanytól és menedzsmentjétől. A nevezett cikket a kiadó természetesen már eltávolította online felületeiről.

A több mint hetvenéves Nők Lapja alapértékének tekinti a hiteles tájékoztatást. Návai Anikó tagja a Hollywood Foreign Press Associationnek és hosszú évek óta szolgáltatott alkalmanként tartalmat Magyarország legnépszerűbb női hetilapja számára. Az ominózus cikk kapcsán, a szerkesztőség tudta nélkül, alapvető etikai szabályokat hágott át, ezért a Nők Lapja, valamint kiadója, a Central Médiacsoport elhatárolódik az újságíró tettétől és minden szakmai kapcsolatot megszüntet vele.

„A kiadó haladéktalanul megvizsgálja a szükséges jogi lépések lehetőségét az ügyben, valamint felülvizsgáljuk a szerkesztőségben a források ellenőrzésének szigorítását”

– nyilatkozta az ügy kapcsán Vékási Andrea, a Nők Lapja portfólióigazgatója.

„A Nők Lapja számára rendkívüli jelentőséggel bír, hogy minden anyaga autentikus forrásokra épüljön. Ami történt, az ellentétes a Nők Lapja hitvallásával, szakmai irányelveivel és gyakorlatával. Az ügy kapcsán minden érintettől, de különösen olvasóinktól elnézést kérünk!”

– tette hozzá Vass Virág főszerkesztő".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nádai Anikóék elárulták születendő babájuk nevét
Kislány és kisfiú nevekkel is készülnek.
Fotó: RTL Most - szmo.hu
2022. január 21.


Link másolása

hirdetés

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter, néhány napja jelentették be az örömhírt: bővül a családjuk. A baba nemét még nem lehet tudni, azonban a mai Reggeliben elárulták milyen nevekkel készülnek.

Meséltek az eljegyzésről is. Anikó nem szeretett volna előre megtervezett lánykérést, gyertyákkal és virágszirmokkal. Hagyma képet akart készíteni Anikóval, ekkor akarta feltenni a nagy kérdést. A gyűrű kiesett a zsebéből, amit egy német turista vett fel. A baki végül nagyon jól sült el, Anikó örömmel igent mondott.

A gyermekáldással először várni akartak, végül úgy gondolták, ennek most kell megtörténnie.

Anikó kisfia, Patrik is nagyon várja már testvére érkezését. Ha kisöccse lesz, szeretne vele közös szobában lakni.

A pár már most tudja, hogy el fogják kényeztetni a babát. Júliusra várják az új családtagot.

A kisbaba nemét még nem tudják, de számukra ez nem is fontos, csak azt szeretnék, hogy egészséges legyen. Ha kisfiú lesz, családi hagyomány útján Hajmásy Péter Pál lesz a neve, ha pedig kislány, Akkor Hajmásy Hanna Eszter.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Stana Alexandra megerősítette, hogy együtt járnak Meggyes Dáviddal
A Dancing With The Stars versenyzője kamerák előtt mesélt szerelmükről.
Fotó: TV2 Play - szmo.hu
2022. január 21.


Link másolása

hirdetés

Már régóta tudjuk, hogy Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítottak. Később Horváth elmondása alapján az is kiderült, hogy a férfi megcsalta őt, valamint több nővel viszonya volt az évek során.

Ezután nem sokkal felreppentek a hírek, hogy Meggyes Dávid új szerelme, a Dancing With the Stars táncosa, Stana Alexandra lehet. A táncosnő most a TV2 Mokka adásában erősítette meg a pletykákat.

Először egy boltmegnyitó ünnepségen találkoztak Dáviddal augusztusban, ott nem sokat beszéltek. Aztán év vége felé véletlenül futottak össze egy plázában, majd úgy döntöttek megisznak együtt egy kávét.

„Nagyon jól éreztem magam a társaságában akkor, mert nyilván az én gondolataim még a válás körül forogtak. Voltak negatív érzéseim. Nem voltam annyira kicsattanó kedvemben, viszont a beszélgetés során azt éreztem, hogy nagyon kikapcsolódtam, elengedtem mindent. Egy nagyon laza baráti beszélgetés volt, ami engem feltöltött.”

Alexandra hozzátette, hogy először őket is meglepték Dáviddal érzéseik egymást iránt:

hirdetés
„Azt gondolom, hogy talán kicsit mi ellentétek vagyunk. Én a művészlelkemmel, ezekkel az impulzív viselkedési formákkal, magasságokkal, mélységekkel. Tudom magamról, hogy egy nehezen kezelhető természet vagyok. Ő viszont pont az ellentétem, egy polgári munkát végző valaki, aki ráadásul a reál dolgok körül forog. Abszolút két lábbal a földön járó valaki, és szerintem ez nekem adott egyfajta nyugalmat és biztonságot, hogy itt most megértésre talál az én kis világom egy stabil valaki mellett.”

A táncosnő most a fellegekben jár, de szerinte sosem tudni mit hoz az élet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Ezt meg kell tudni érteni” – Kulcsár Edina először szólalt meg a tévében azóta, hogy összejött G.w.M-mel
„Ha a körülményeket figyelembe vesszük... akkor tud ez furcsán is kinézni” - mondta el a modell a Fókusznak adott interjújában.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy véget ért Kulcsár Edina és Csuti házassága. A modell-üzletasszony nem sokkal válása bejelentése után elárulta, hogy újra rátalált a szerelem G.w.M, vagyis Varga Márk rapper személyében.

Kulcsár Edina először szólalt meg a tévében azóta, hogy bejelentette, összejött a G.w.M művésznevű rapperrel. A Fókusznak adott interjúban arról is beszélt, hogy bár nem akarta a válását a nyilvánosság elé tárni, de a sajtó nem hagyott más lehetőséget. A beszélgetésben első saját daláról is mesélt.

Beszélt arról, hogy rengeteg impulzus érte az elmúlt napokban. Azt sejtette, hogy vihart kavar majd a bejelentése, de arra nem számított, hogy ekkorát. "Egyre jobban hergelik bele magukat az újságírók, a kommentelők, hogy ez így volt, úgy volt. Kezd nagyon rossz irányt venni" - mondta.

Hozzátette, hogy olyan dolgok is megjelentek, amik nem mindig igazak. "Olyan sok hazugságot olvasok, hogy az eszem megáll egyébként" - árulta el.

hirdetés

Folyamatosan keresik, pedig most a munkájára szeretne koncentrálni. Épp készül első saját dalának klipje.

Az életét firtató kérdésekről úgy vélekedett: „Nehéz erről beszélni, főleg az idő rövidsége miatt”.

"Ha a körülményeket figyelembe vesszük, márpedig nem tudunk mellette elmenni, akkor tud ez furcsán is kinézni. De azt gondolom, hogy ezt meg kell tudni érteni"

– mondta.

Azt ígérte, hogy hamarosan kiállnak a nyilvánosság elé is G.w.M-mel, de még egy kis időre szükségük van, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Úgy véli, hogy minél több idő telik el, annál furcsább irányt vesznek az események.

Ők még nem akarták felfedni a kapcsolatukat, annak ellenére, hogy arról először ők adtak hírt. Kulcsár Edina a Fókusznak azt is elmondta, hogy miért:

"Valahol megkönnyebbülés is, hogy kiadtam magamból és azt mondtam, hogy oké, tessék, ez történt, mert egyébként az újságírók nem nagyon adtak nekem esélyt és időt sem arra, hogy én ezt az egészet húzzam és szépen tálaljam. Tehát bele voltam konkrétan kényszerítve".

Beismerte, hogy mérges, mert "ott van a másik két ember, a másik oldal és borzasztó lehet".

"Én a tiszteletet meg szerettem volna adni, hogy őket is emberszámba kezeljék és akkor mindenféle vicces mém és társai kering. Amin persze lehet mosolyogni, meg az egész országnak vicc tárgya, de azért mégiscsak négy ember érzéséről van szó, úgy, hogy ott van 2-2 gyermek"

- tette hozzá. Szerinte sokan csak részinformációk alapján mondanak ítéletet, nem tudják, mi történt velük valójában.

A modell énekes karrierjéről is beszélt. Elárulta, hogy első dala arról fog szólni, hogy mit érzett az elmúlt egy-másfél évben. Nem lesz vidám szám - mondta. Mesélt arról, hogy akiknek eddig megmutatta, nem hitték el, hogy ő írta. A dal egy kapcsolat végéről szól, hogy a szerelem elmúlt és ideje továbblépni. A szövegét G.w.M, írta, akivel Edina akkor még csak munkakapcsolatban volt.

"Hogy tudta pontosan ugyanazokat leírni, amiket én akkor éreztem? Nyilván azért, mert ő is ugyanezeket érezte. Nagyon sorsszerű is egyben ez a szám nekem érzésben" - árulta el.

Az is kiderült, hogy már készült egy másik dal is. Ez egy közös produkció lesz, amit együtt adnak majd elő.

A modell szeretné gyökeresen megváltoztatni az életét, de gyermekei továbbra is az első helyen lesznek. Ugyanakkor örülne, ha a zenei karrier is beleférne az életébe - mondta az interjúban.

VIDEÓ: A Fókuszban Kulcsár Edina


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ritka alkalom: Tóth Gabi megmutatta magát smink nélkül
Az énekesnő januárban szokta pihentetni a bőrét, ilyenkor ugyanis kevesebb a fellépés.

Link másolása

hirdetés

Tóth Gabi gyakran szerepel a nyilvánosság előtt, természetesen legtöbbször sminkben jelenik meg. Most viszont feltöltött egy képet az Instára, amin az elmondása szerint egyáltalán nem visel sminket.

"Jó reggelt! A január mindig egy csendesebb hónap a szakmában, így végre a bőrömnek is van ideje kicsit fellélegeznie. Nagyon vártam már ezeket a sminkmentes napokat"

- írta. Azt is megkérdezte a követőitől, szeretnék-e látni, hogyan sminkeli ki magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

hirdetés

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: