News here

SZTÁRVILÁG

Mentő vitte el a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét, miután eltörte a lábát egy próbán

Kálóczi Rékát meg is műtötték, még kérdéses, hogy vasárnap színpadra tud-e lépni az első élő showban.

Link másolása

Komoly baleset történt a Sztárban Sztár leszek! egyik próbáján. Az egyik élő showba jutott énekes, Kálóczi Réka olyan szerencsétlenül esett tánc közben, hogy eltört a lába - írja a Bors.

Pápai Joci versenyzője az egyik mozdulatsor végén rosszul ért földet, a talpa helyett a térdére esett.

A stáb rögtön a segítségére sietett, és mivel nagy fájdalmai voltak, már ekkor lehetett sejteni, hogy nagy a baj. Réka már lábra sem tudott állni, ezért hordágyon vitték ki a stúdióból, majd mentővel kórházba szállították.

A Bors szerint

olyan komolyak a sérülései, hogy meg is kellett műteni. Így egyelőre az is kérdéses, hogy vasárnap, az első élő showban színpadra tud-e állni.

A stáb, a többi énekes, és persze a mestere is aggódik Rékáért.

„Amikor felhívtak a kollégáim és megtudtam mi történt, egyszerűen nem akartam elhinni. Hosszú percekbe telt mire feleszméltem, annyira sajnálom szegény Rékát. Remélem minél előbb felépül, és tudja folytatni a műsort”

- nyilatkozta Pápai Joci a lapnak.

A Bors felidézte, hogy a Sztárban Sztárban már volt példa arra, hogy egy versenyző lábsérülés után lépett fel. Az ötödik évad egyik énekesének, Berkes Olivérnek elszakadt a bokaszalagja, és végül úgy tudott színpadra állni, hogy bokarögzítővel csinálta végig az élő showt. Igaz, állni nem tudott, a koreográfiát pedig a helyzetéhez igazították.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: