News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Megható gesztussal tiszteleg Robin Williams fia: a színészlegendáról nevezte el gyermekét


Link másolása

hirdetés

Addig is a kis McLaurinben gyönyörködhet a világ.

Forrás: People.com


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elon Musk szerint a harmadik világháború miatt lehet gyarmatosítanunk kell a Marsot
A milliárdos üzletember szerint jó lenne egy második bolygó számunkra, hogy a civilizációnk ne semmisüljön meg.

Link másolása

hirdetés

Azt hittük, Elon Musk már nem tudja meglepni rajongóit, azonban új podcast szereplésével mégis sikerült neki. A beszélgetésben szót ejtett a földönkívüliekről, a Joe Rogannel való füvezésről, Vlagyimir Putyin kihívásáról egy MMA meccsre és a Mars kolonizálásáról - szúrta ki az indy100.

Az üzletember háromórás beszélgetést folytatott a Full Send Podcastben, ahol elismerte, hogy szerinte hasznos lenne egy második bolygó, hogy a civilizáció soha ne pusztuljon el.

hirdetés

A Tesla vezérigazgatója szerint amennyiben gyarmatosítanánk a Marsot, az embereknek lenne hová menekülniük természeti katasztrófa vagy egy „kicsit valószínűbb” harmadik világháború esetén.

„Szerintem ennek két oka van. Az egyik egyfajta védelmi ok. Ha valami rossz történne a Földdel, például egy meteor, mint ami elpusztította a dinoszauruszokat, vagy szupervulkánok”

- kezdte Musk, majd ezután belekezdett a második elméletébe, amelyben az emberiség öngyilkos lesz egy harmadik világháború formájában.

„Kitörhet egy harmadik világháború, egyszerűen halálra atombombázhatnánk egymást, vagy ilyesmi. A 3. világháború manapság egy kicsit valószínűbb.”

Musk szerint mindezek miatt igazán jó lenne egy második bolygó, amit gyarmatosíthatnánk, hogy a civilizáció ne semmisüljön meg. Most pedig a SpaceX-szel úgy tűnik, azon dolgoznak, hogy minél előbb meghódítsák a Marsot.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Meghalt Klapka György fia és örököse, Dennis – 34 éves volt
A milliárdos üzletember és Mary Zsuzsi közös gyereke egészségügyi problémákkal küszködött.

Link másolása

hirdetés

Meghalt Klapka Dennis, a milliárdos üzletember, Klapka György és a táncdalénekes Mary Zsuzsi közös gyereke – írja a Ripost. A lap információi szerint a 34 éves férfi egy barátjánál kapott epilepsziás rohamot, már nem tudták megmenteni az életét.

A lap arról ír, hogy a jó anyagi körülmények ellenére Klapka Dennis élete egyáltalán nem volt könnyű: arról korábban maga is beszélt, nagyon megviselte, hogy korán elveszítette mindkét szülőjét. Ezután sok jószándékúnak tűnő, ám rosszakaró ismerős jelent meg körülötte, ő pedig igyekezett mindenkinek segíteni – ezek a "barátok" aztán jelentős összegekkel is megrövidítették az örököst. Dennis ezután az alkoholhoz fordult, és saját bevallása szerint is mélyre került az életében.

2021 nyarán azonban már úgy érezte, felfelé indult, elmondása szerint több barátja is volt, akiknek a segítségére mindig számíthatott. Ugyanakkor epilepsziás rohamaival régebb óta küszködött, egy ilyen okozta péntek éjjeli halálát is.

„A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat, és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve!”

– mondta el a Ripostnak Klapka György özvegye, Marika.

Klapka Dennis utoljára július 28-án posztolt Facebook-oldalára. Akkori sorai reményre és bizakodásra adtak okot.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Egy szál melltartóban indult sétálni Emily Ratajkowski
A celeb nem szégyenlős, azt biztos. A gyerekét tolta egy babakocsiban New Yorkban.

Link másolása

hirdetés

Emily Ratajkowski nem tartozik a szégyenlősebb hírességek közé, ennek bizonyításához elég csak végignézni az Instagram-profilját.

A celeb igencsak szereti megmutatni hibátlan alakját,

a közösségi oldalán egymást érik a visszafogottnak nehezen nevezhető fürdőruhás és fehérneműs képei.

Azonban úgy tűnik a sztár nem csak az online térben, hanem a valóságban is szívesen mellőzi a felesleges ruhadarabokat. A DailyMail cikke szerint a minap New Yorkban fotózták le miközben a gyerekét tolta egy babakocsiban. Ratajkowski azonban

mindössze egy sportmelltartót vett fel a sétához,

felsővel már nem akart vacakolni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Molnár Gusztáv más nőkkel szexchatelt felesége szerint: „Ennél több megaláztatást nem tűrök el”
A színész alkoholproblémái és viselkedése végül a pár házasságának végéhez vezetett.

Link másolása

hirdetés

Csütörtökön az Instagram-oldalán jelentette be Fazekas Vivien, hogy véget ért a házasságuk Molnár Gusztávval. A pontos okokról a bejelentésben még nem esett szó.

Korábban mi is beszámoltunk a válságba került házasság problémáiról, pl. arról, hogy a színész alkoholproblémái miatt elvonóra vonult. Korábban egy veszekedés alkalmával pedig rendőrt kellett hívni rá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött.

Később aztán Vivien megtörte a csendet, a Blikknek és a Borsnak is beszélt a rossz házasság részleteiről. Mint kiderült, a színész kötelezte feleségét, hogy amíg elvonón tartózkodik, mindennap tartsák a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy ez elvileg szigorúan tilos, mivel így nem szakadnak ki teljesen megszokott életükből.

Vivien szerint Gusztáv a telefonon keresztül is terrorizálta és támadta:

hirdetés
„Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon.”

A Drága örökösök sztárja végül otthagyta az elvonót, mert az saját állítása szerint nem volt elég jó. Vivien hitt benne, hogy így is meggyógyulhat, de egy idő után betelt a pohár.

„Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni” – nyilatkozta a megtört feleség a Blikknek.

„Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról.

Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom, mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el”

– fakadt ki Vivien.

A Borsnak azt nyilatkozta, hogy „Guszti beteg ember”, és ha újrakezdhetné a történetüket, sok döntést előbb meghozna.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: