hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kylie Jenner 3,7 millió forint értékű sulitáskával küldte az otthoni iskolába két és fél éves kislányát

Most már csak egy Swarovskival kirakott uzsonnás dobozra lennénk kíváncsiak.
Fotó: Kylie Jenner Instagram - szmo.hu
2020. október 01.

hirdetés

Bár még nem is iskolás, és el sem kell hagynia a házat, Kylie Jenner két és fél éves kislánya nem kispályázik az iskolatáskák terén -

anyja egy 12 ezer dolláros, azaz kb 3,7 millió forintos Hermes táskával küldte át a gyereket a másik szobába tanulni.

Az esetről természetesen maga Jenner töltött fel képet, aki ellenben a hagyományos, iskolakezdős fotók helyett inkább

megkérte lányát, hogy álljon be a luxusautók elé, fordítson hátat a kamerának, és saját mosolya helyett inkább a 12 ezer dolláros Hermes Taurillon Clemence Kelly Ado táska pink változatát villantsa. A fotóhoz azt írta, hogy az otthoni iskola első napja.

A kislányról egy videót is megosztott, ahogy vélhetően ugyanekkor boldogan ugrál a két luxusautó között az iskolatáskájával a hátán.

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

first day of schooooool ??

Kylie ? (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Jenner nem most először ad kislánya kezébe olyan táskát, aminek árából már autót lehetne venni:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Lakatos Márk kiakadt Schobert Norbira: „Vajon a túlsúlyos családtagjait is csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte?”

A stylist szerint „nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt” a fitneszgurutól az, hogy szerinte nem a férfi, hanem a vágódisznó kezdődik 100 kilónál. Több ismert férfi is elmondta erről a véleményét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 14.

hirdetés

Mint megírtuk, Schobert Norbert a minap a Fókusznak nyilatkozott arról, hogy szerinte ciki, ha a férfiaknak "aputeste" van, vagyis kicsit pocakosabbak, és undorító a "csimpánzcsöcs", vagyis ha a férfiaknak "lóg" a mellük.

"Van ez a hülye mondás, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik, hogy a férfi a 100 kilónál kezdődik. Nagyon tévedésben vannak. A vágódisznó kezdődik 100 kilónál"

- mondta.

A fitneszguru véleményével sokan nem értenek egyet. Az nlc.hu több ismert férfit is megkérdezett erről.

Rákóczi Feri, a Rádió 1 műsorvezetője például volt 100 kiló felett, néhány évvel ezelőtt viszont közel harminc kilót fogyott.

hirdetés
"130 kilósan erősen vágósúlyúnak számítottam, ha Norbinak igaza van, de a boldogságom nem a kilóimtól függ. Attól függetlenül lehet elégedett valaki az életével és magával, hogy túlsúlyos, ezt saját tapasztalatból is mondom.

A műsorvezető azt mondta, őt a kíváncsiság vitte rá az életmódváltásra, nem a hiúság, és azért vágott bele, mert egészségügyi szempontból fontosnak tartotta.

"Viszont ez a ‘100 kiló felett vágósúlyú egy férfi’-megjegyzés baromság.

Az én 194 centimhez képest a 103 kilós súlyom nem sok, és szerintem bármelyik NFL játékost megkérdezhetünk, aki színizom és biztosan 100 kilónál többet nyomnak. Alapvetően nem jó Norbinak ez a fajta kommunikáció, ami a túlzásokra épít, de a túlzás hatásos" - véli Rákóczi Feri.

Molnár Gusztáv, a Drága Örökösök egyik színésze is hasonlóan nyilatkozott. Mint mondta, ő sosem mások miatt fogyott le vagy hízott meg, hanem önmaga miatt.

"Azt gondolom, hogy ne mások mondják meg, mi az elvárható egy nő vagy férfi számára. Az a fontos, hogy érezze mindenki jól magát a bőrében, ép testben ép lélek! Nem 100 félék vagyunk, hanem nyolcmilliárd félék és az átlag nem létezik. Például 180 centiméter felett, a 100 kilóhoz közelítő testsúly elfogadható, főleg, ha csupa izom. Az sokkal nagyobb baj, ha valakinek ép testben a lelke nincs rendben”

- fejtette ki a véleményét a színész.

Lakatos Márkot pedig eléggé felháborította Norbi kijelentése.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Berki Krisztián ismét apa lesz

Felesége attól retteg, hogy Berki pont most kerül börtönbe a büntetőfékezéses rendőrségi ügye miatt.
Fotó: Berki Mazsi Instagram - szmo.hu
2021. április 15.

hirdetés

Gyermeket vár Berki Krisztián felesége, Mazsi - derül ki a Hot Magazin legújabb számából, amelyet a Velvet idézett.

A lap azt írja, hogy a páros hosszú, küzdelmes időszakon van túl, és most végre babát várnak. A boldogságot azonan nem élhetik meg felhőtlenül, mivel Berki könnyen börtönbe kerülhet a nemrég nyilvánosságra hozott büntetőfékezéses ügye miatt.

"Nekünk végünk, ha a férjem épp most kerül börtönbe. Amikor a legboldogabb perceket kellene élnünk, mert a szerelmünk gyümölcse növekszik a pocakomban, akkor villámcsapásként ért minket ez a hercehurca"

- nyilatkozta a várandós Mazsi.

Az interjúból az is kiderült, hogy lombikprogrammal próbálkoztak, a második alkalommal jártak sikerrel. Ugyan pihennie kéne, de a rendőrségi ügy miatt képtelen napi 4 óránál többet aludni. Többek közt ezért is utaztak el férjével a Maldív-szigetekre húsvétkor, azóta is ott vannak.

Berki ellen még márciusban emeltek vádat, amikor nyilvánosságra került, hogy három évvel ezelőtt Bentley-ével büntetőfékezett egy busz előtt, balesetet okozva ezzel. Felesége ezt követően készített egy videót, amelyben sírva bizonygatja, hogy férje sosem tenne ilyet, ráadásul ezt ő is bizonyíthatja, mivel ott ült mellette az autóban. Ennek némiképp ellentmond, hogy az esetet rögzítette a busz fedélzeti kamerája, amely elég egyértelműen megmutatja, kinek van igaza. Amennyiben Berki bűnössége bebizonyosodik, két és fél évre börtönbe zárhatják.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Meghalt Delhusa Gjon három hónapos unokájának édesanyja

A zenész tavaly kis híján belehalt a koronavírusba, most újabb tragédia érte a családját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 15.

hirdetés

Azt követően, hogy Delhusa Gjon tavaly súlyos állapotban került koronavírus-fertőzéssel kórházba, újabb nehéz időszak vár a családra: elhunyt a zenész menye, hátrahagyva 3 hónapos kislányát - írja a Blikk.

A hírt a zenész fia, Delhusa Gjon Maximilien jelentette be Facebook oldalán:

„Rettentő fájdalommal szeretném tudatni veletek, hogy drága, gyönyörű feleségem, Delhusza-Baranya Nóra a mai napon este 9-kor eltávozott közülünk. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki az élete során örömöt és vidámságot hozott az életébe. Számomra az életem értelme volt, ő volt a mindenem. Férje, családja és 3 hónapos kislánya gyászolja”

– írta a bejegyzésben.

Delhusa Gjon második unokája három hónapja született, derűt hozva a zenész életébe, aki szintén nehéz éven van túl. Tavaly elkapta a koronavírust, a fertőzés olyan súlyos lefolyású volt, hogy 23 napot töltött kórházban.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi reagált az őt ért támadásokra: azt mondja, ő csak jót akart, de sokan félreértették a szavait

A fitneszguru ezúttal a férfiak önérzetébe gyalogolt bele a kijelentéseivel. Azt mondja, a véleményét továbbra is fenntartja, bár szerinte megint kiforgatták a szavait.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 14.

hirdetés

Schobert Norbi hétfői, Fókusznak adott nyilatkozatával ismét hatalmas botrányt kavart. Most a férfiak önérzetébe gyalogolt bele. Mint azt mi is megírtuk, a fitneszguru arról beszélt, hogy szerinte ciki, ha a férfiaknak "aputeste" van, vagyis kicsit pocakosabbak, és undorító a "csimpánzcsöcs", vagyis ha a férfiaknak "lóg" a mellük.

"Van ez a hülye mondás, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik, hogy a férfi a 100 kilónál kezdődik. Nagyon tévedésben vannak. A vágódisznó kezdődik 100 kilónál"

- fogalmazott akkor Schobert Norbi.

A fitneszguru kijelentésein ismét nagyon sokan felháborodtak, több ismert ember is elmondta a véleményét. Lakatos Márk például úgy fogalmazott: „nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt” a fitneszgurutól az, hogy szerinte nem a férfi, hanem a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.

Schobert Norbi most ismét nyilatkozott a Fókusznak.

"Új balhé, mindenki rólam beszél, ez rendkívül jól esik. Viszont, aki látta az eheti interjút, és ismert ember, és posztol, nem ártana, hogyha tényleg nézné, mert hogyha újságcímekből tájékozódik, akkor bizony nem én magyarázom bele ebbe a mondatba azt, amit belemagyaráznak. Nincsen benne ez a mondat. 100 kiló az vágósúly a disznóknál, és a 100 kiló feletti férfi nem férfi attól, mert 100 kiló"

- fogalmazott a fitneszguru, aki most is fenntartja véleményét, bár szavait szerinte nem úgy kell értelmezni, ahogyan azt sokan teszik.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: