News here

SZTÁRVILÁG

Hosszú Katinka: "Maradjunk annyiban, ezt a meccset Shane nyerte"

Egy nagyinterjúban részletesen beszélt a magánéletéről és a Duna Arénáról is.

Link másolása

Interjút adott a 24.hu-nak Hosszú Katinka, amiben beszélt többek között válásáról is. Az úszó már a beszélgetés elején kijelentette, hogy mostanában sokkal inkább önmagának érzi magát, mint akkor, amikor korábbi férjével, Shane Tusuppal volt együtt. "Most már nem a múltra, az osztozkodásra kell koncentrálnom, csak arra, ami előre visz", mondta. A válás részleteiről ugyanakkor nem árult el szinte semmit, csupán annyit jegyzett meg: "maradjunk annyiban, ezt a meccset Shane nyerte".

Arra a kérdésre, jelenleg van-e párja, azt felelte: szerinte ez csak rá tartozik. "Pont abból tanultam meg, hogy tavaly év elején bajlódtam a médiával. Pontosabban nem a médiával – hisz ők csak végezték a munkájukat –, hanem önmagammal. Amikor életem legnehezebb időszakán mentem keresztül, amikor pont időre lett volna szükségem, hogy átgondoljam az éppen darabjaira hulló életemet, úgy éreztem, egy ország figyel és azt lesi, hogy döntök."

Kiderült az is, hogy "nem az a tipikus" háziasszonytípus, de teljes mértékben emancipált. "Százszázalékosan bele tudnék állni a nők egyenjogúságáért folytatott harcba. Lehet, bele is fogok. Ezt mélyen átéltem az utóbbi évben, hiszen azóta tényleg mindent nekem kell csinálni. Tény, Shane üzletileg rengeteget hozzátett, kitalált, tervezett, de Magyarországon éltünk, engem ismertek, én tárgyaltam. Ennek ellenére, az elmúlt évben, miután kikerült mellőlem a férfi, előfordult: megkérdőjelezték, hogy Shane nélkül is lehetek-e én Iron Lady. De kérdem én: ki állt helyt a medencében és a tárgyalóasztalnál is eddig? Elgondolkoztam, ha fordított a helyzet, vajon ugyanezen megy keresztül a férfi, mint a nő?"

Szóba került új edzője, Petrov Árpád is, akivel tavaly nyár óta dolgozik együtt, bár a közös edzéseket csak szeptemberben kezdték. "Nincs mögöttünk többévnyi összecsiszolódás, ennek ellenére gyorsan és jól megy a munka, nincs sok panasz, amit azért nem merek csak suttogva kimondani, mert mégiscsak a vb után derül ki minden. Egyelőre jól érzem magam ebben a felállásban." Szerinte nem lehet összehasonlítani Tusuppal, "sokkal könnyedebb, humorosabb oldaláról közelíti meg a döntési helyzeteket és ez jó, mert Árpáddal könnyedebb lett a munka is, ami nem hátrány."

Arra a kérdésre, hogy a Duna Aréna használatáért fizetnie kell-e vagy sem, és ha igen, mennyit, nem adott egyértelmű választ. "Korábbi cégünkkel, az Iron Corporationnal szerződéses kapcsolatban álltunk Bp2017-tel, és januártól a Duna Aréna üzemeltetését átvevő NSK-val az Iron Swimnek van szerződése", kezdte. Kiderült, mielőtt még használatba vételi engedélyt kapott volna a Duna Aréna, közben már az Iron Corporation kizárólagosan használhatta az uszodát.

A Bp2017 és az Iron Corporation között ekkor már volt megállapodás, és az még jóval a vb előtt született. Amíg az építkezés ment a Duna Arénában, addig az a szerződés élt, amit a vb előtt kötöttek. A válás miatt szünetel az Iron Corporation tevékenysége, ám ezalatt Katinka elindította az Iron Swimet, azóta pedig új szerződés van érvényben. A havonta elutalt bérleti díj összegéről azt mondta, többmillió forintra rúg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET: