SZTÁRVILÁG

„Ezekben a ruhákban korántsem a Lady Gaga feszít” – Lakatos Márk beszólt a TV2-nek Köllő Babett ruhája miatt

A kritikus influenszer most olyan témához szólt hozzá, ami abszolút a szakmájába vág.

Link másolása

Ismét eltelt egy hét, így szinte már vártuk, hogy kibe fog ismét belemarni a TikTokon Lakatos Márk. A divatszakember nem is okozott csalódást: ezúttal szakmájába vágó kérdésben szólalt meg, és megint nem rejtette véka alá véleményét.

Lakatos a Sztárban Sztár leszek! stylistjának üzent, aki szerinte nem veszi figyelembe, hogy a műsor extrém szabású ruháiban nem olyan fellépők feszítenek, amilyenekre tervezték azokat.

„Tényleg olyan, mintha folyamatosan a Lady Gagára tervezne. Egyetlenegy dolog nekem a bökkenő: hogy ezekben a ruhákban korántsem a Lady Gaga feszít...”

– közölte az ismert influenszer és ügyeletes beszóló. Rövid videója végén arra kéri követőit, ők is fejtsék ki véleményüket a témában.

@lakatosmarkstyle A ruhában a legofontosabb (lenne) a nő, aki viseli. Mondta Yves Saint-Laurent #foryourpage #csilagszóró #csillagszoro #fyp #fy #magyartiktok #nekedbe #nekedbelegyen #köllőbabett #sztarbansztar #ruhateszianőt ♬ eredeti hang - Lakatos Márk


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi boldogan öleli új szerelmét a legújabb közös fotójukon
Egy elegáns budapesti étteremben jártak Papp Máté Bencével.

Link másolása

Romantikus fotót osztott meg Tóth Gabi az Instagram-oldalán új párjával. Papp Máté Bencével egy elegáns budapesti étteremben jártak.

Augusztusban bombaként robbant a hír, hogy az énekesnő és Krausz Gábor elválnak. A sztárséf már a szakítást bejelentő bejegyzésében is tett utalást arra, hogy a kapcsolatuk egy harmadik fél miatt futott zátonyra. Később az is kiderült, hogy Gabi új szerelme Papp Gábor Máté, a Fricska együttes táncosa.

A pár azóta már többször is együtt jelent meg különböző rendezvényeken,

és úgy tűnik már a közösségi oldalaikon is egyre többet mutatnak meg a kapcsolatukból.

Gabi vasárnap osztott meg néhány képet egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban, amikből kiderül, hogy egy elegáns budapesti étteremben jártak új párjával.

A fotók között van egy romantikus kép is, amelyen boldogan ölelik egymást.

A képeket IDE kattintva tudod megnézni.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Mi történt? Kórházba került Molnár Gusztáv
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
SZMO - szmo.hu
2023. december 10.


Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Különleges karácsonyi fotót készíttetett Vilmos herceg és családja
Katalin hercegné, valamint György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is látható a képen, és igyekeztek decens, de mégis laza ruhában mutatkozni.

Link másolása

A brit királyi családban régi szokás, hogy karácsonyi üdvözlőlapokat készítenek magukról. Vilmos hercegék is rendszeresen teszik ezt, idén is lefotózták őket a 2023-as képhez. A fotó különlegessége, hogy fekete-fehér, viszont a család mind az öt tagja rajta van.

Az mindenesetre látszik, hogy a gyerekek borzasztó nagyot nőttek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kiderült, hogy Dobos Evelin ki tud-e állni Berki Mazsi ellen a Sztárbox női döntőjében
A színésznő egy vírus miatt került kórházba. Két napja még az is kérdéses volt, hogy vállalni tudja-e a vasárnap esti bunyót.

Link másolása

Dobos Evelin az Instagramon jelentette be vasárnap reggel, hogy ott lesz a Sztárbox esti döntőjében.

„Ez a kép tegnap este készült az edzés után, 28 órával azután, hogy bejelentkeztem a kórházból. Kijelenthetem, hogy csodák igenis léteznek. Teljesen tünetmentes vagyok, kicsattanok az erőtől, 100%-ot bele tudok tenni és ma ringbe szállok a bajnoki övért!” – írta a képhez a színésznő.

Dobos Evelin két napja még a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályáról posztolt. Akkor azt írta, hogy egy vírus miatt került kórházba, és kétséges volt, hogy felépül-e a Berki Mazsi elleni meccsig.


Link másolása
KÖVESS MINKET: