News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Durva beszólásokat kapott Vajna Timi a guccis-macskás magánrepülőút miatt

A legtöbben erősen kritizálták Andy Vajna feleségét, de voltak többen is, aki bevédték.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy Andy Vajna felesége aggódó Insta-posztot tett közzé a műtéten átesett macskája kapcsán. A cicát Amerikába vitte orvoshoz magánrepülőgépen, amelyről leszállva még néhány fotót készítettek róla, ezek aztán ki is verték a biztosítékot sok kommentelőnél. Másoknak viszont bejöttek a fotók. A képei mellé rengeteg hozzászólás érkezett, ezekből gyűjtöttünk egy csokorra valót:

"Tudod Timi én kedvellek de , sok rakbeteg kisgyerek és kisbaba azért nem jut ki fontos kezelésekre , műtétekre , mert a szülőknek nincs pénzük a repülő jegyre. ( hozza teszem sem neked sem a csaladodnak nem telne rá ha nem jössz össze a telapóval /nem bantas /. Te meg egy Üres géppel flangálsz folyamatosan . Nem férne el ott egy két beteg ember mèg??? Borzasztó :/"

"De szo, mi szo, orvendetes, hogy Magyarorszagon 2018-ban maganrepulovel tudunk macskat reptetni, mar csak azert is, mert a szakkepzett orvosaink kulfoldon praktizalnak - tk. Jobbulast kivanok a macskadnak Timi, neked csak o van, repuljetek minel messzebbre! "

"Erzo, intelligens ember NEM oszt meg ilyen posztot ❤️ Legyen penze, koltse gyogyszerre, utazzon az orvosaihoz, de ne ossza meg, mert ahogy Te is, sok mas ember sem teheti meg, hogy ilyen helyzetben ilyen eszkozokhoz nyuljon es egy ilyen poszt lattan sok ezer embernek a szive szakad meg.. Itt nem erzesekrol beszelunk? Senki sem irigy erre az eletre, de ha bemesz egy magyarorszagi korhazba - mar ha idopontot kapsz - hogy a rendszeresem fizetett TB-dbol ellassanak, hagynak meghalni a folyoson!!"

"Akkor vegyuk ezt ketté: 1. Gyógyuljon meg a cica - minden kisallat megérdemli a szeretetet es a torodest. 2. Timi, abban az orszagban, ahol mutetek maradnak el, mert nincs orvos/felszereles/ver/valami gigantikus erzeketlenseg egy ilyen poszt. Ha ezeket a finomsagokat nem erzed, akkor ellentoriztes"

hirdetés

"zerintem az egész ország nevében kijelenthetem, hogy boldogan áldoztunk minden adóforintunkat erre a repülőútra. Illene megköszönni a magyar adófizetoknek."

"Hmm... A szomorú Vajna Tímea, a több tíz vagy százezres Gucciban, egy kisebb afrikai ország teljes évi GDPjét felemésztve "gondoskodik" a szegény, beteg cicáról.

Szép gondolat, csak kár, hogy nem őszinte. Mű, mint a nő, mint az élete, amit előszeretettel mutogat a kirakatban. Van erre egy jó szó a roppant kifejező magyar nyelvben, s ez a polgárpukkasztás. Nem is értem, miért vagyunk oly sokan, a táplálékláncban legalul élve, akik ezen is ismét meglepődünk. Abszurdisztánban ezt is lehet. Mindent is lehet."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✈️ -> #losangeles

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Van, aki ironizál:

"Szervezhetünk gyűjtést a cicának. Szerintem az állapota annyira aggasztó, hogy nemzetközi összefogásra van szükség. Van valakinek egy felesleges macskaveséje?"

Volt, aki védte Tímeát:

"És gondold végig ha Te, Én,és aki szereti kedvencét és ha megtehetnénk én is megtennén h magángéppel elvigyem kezeltetni a kedvencemet.Tudod nincs millióm a bankban,de nekünk kutyusunk van és mindent megcsináltunk amikor beteg volt,nyaralást mondtunk le,és azt a pénzt a kutyusra költöttük.Ne a magángépet nézd hanem mögötte az embert."

"Szerintem ha megteheti miert ne vigye,En is megtenném!Masik dolog honnan tudjatok,hogy o és a férje mennyit jótékonykodik?!attol mert ad magára és vesz maganak dolgokat nem azt jelenti,hogy nem segít másokat!!!az irigység és a rosszindulat túlteng az emberekben!!!jobbulast @timeavajna a cicadnak és ne törődj a sok féltékeny,rosszindulatú emberrel!???"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Eltemették Berki Krisztiánt: a gyászolók fehér ruhában érkeztek a szertartásra
Berki Mazsi megtörten mondott búcsúbeszédet, Kökény Attila pedig az elhunyt barát két kedvenc dalát énekelte el.

Link másolása

hirdetés

Csütörtök délután a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra Berki Krisztiánt. A médiasztárt családja és barátai kísérték utolsó útjára. A család kérésére a gyászolók - köztük számos ismert személyiség - fehér ruhában érkeztek.

Mint azt mi is megírtuk, Berki korábbi kérését teljesítették ezzel. Felesége korábban azt nyiatkozta: "A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra".

Berki édesanyja pedig elmondta: "Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől."

Az is kiderült, hogy bár az elhunyt médiasztárt hamvasztották, de koporsós temetést kért a családja.

hirdetés

A Blikk beszámolója szerint sokan érkeztek a búcsúszertartásra, ahol Mazsi mellett ott volt Hódi Pamela is, Berki Krisztiánnal közös kislányukkal, Natival. A gyerek egy plüsskutyát vitt magával, amit a szertartás előtt édesapja urnája mellé helyezett el.

A megemlékezésen Kökény Attila a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalokkal emlékezett Berkire. A lapnak elmondta: "Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem".

Az énekes után Mazsi búcsúztatta férjét. Kun Magdolna: Béke volna jó című versét szavalta, hozzátéve: "Ezzel a verssel kezdem, mert ez volt a szerelmem kedvence".

A beszédében elmondta:

"Megrendülten állok, mert nem tudtam hogy ilyen hamar mész el... Tudom, hogy itt vagy és talán azt is látod, mennyire arcul csapott minket a halálod. Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted és Natit is. Hiányozni fogsz a gyerekeknek!

Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát... Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekkent nőnek majd fel. Hálás vagyok neked, érted, és Emmáért, amíg csak élek, szeretlek!"

- zárta a beszédét.

A szertartásról készült fotókat és videókat a Blikk cikkében láthatod.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés
SZTÁRVILÁG
Furcsa üzenetet hagyott valaki Berki Krisztián sírján a szertartás előtt
A fehér szalagra csak egy szót írt az ismeretlen.

Link másolása

hirdetés

Csütörtökön délután temették el Berki Krisztiánt a Farkasréti temetőben. Mint arról mi is beszámoltunk, sokan mentek el a búcsúszertartásra. A gyászolók fehér ruhában jelentek meg a család kérésére. A temetés előtt Kökény Attila énekelte el barátja két kedves dalát, majd Mazsi mondott búcsúztatót.

A ceremónia előtt azonban valaki már fekereste Berki sírhelyét, ahol egy furcsa üzenetet hagyott - írja a Life.hu.

Az ismeretlen három szál fehér rózsát rakott a kőre. A virágokat egy fehér sírszalaggal kötött át, melyen egy felirat olvasható: "Hella".

A lap megjegyzi, hogy még nem tudni, hogy ki és miért hagyta ott ezt az üzenetet, és miért a temetés előtt helyezte azt el a sírnál.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Solti Ádám és felesége a megcsalási botrány után együtt szerepel a Drágám, add az életed! című műsorban
A színész szerint a vetélkedő még inkább összekovácsolta őket és megerősítette a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Néhány hete fut a TV2 celebrealityjének, a Drágám, add az életed! című műsornak az új évada. Jövő héten újabb sztárpárok mérettetik meg magukat, köztük lesz Solti Ádám és felesége, Bernadett is, akikkel az elmúlt hetekben sokat foglalkozott a bulvársajtó.

Kiderült ugyanis, hogy a korábban az X-Faktorban és a Barátok köztben is szereplő Solti Ádám több éven át megcsalta a párját, a titkos viszonyból pedig egy gyereke is született.

Erről ő maga beszélt a Blikknek, az interjúból pedig az is kiderült, hogy Bernadett nem hagyta el a férjét, hanem úgy döntött, hogy együtt próbálnak túllépni a történteken.

Soltiék korábban szerepeltek együtt az RTL Klub Nyerő Páros című sztárvetélkedőjében, most pedig szintén más sztárpárokkal fognak versenyezni a Drágám, add az életedben. Erről így nyilatkoztak a Story magazinnak:

"Érdekes látni, megtapasztani, hogy kiből milyen indulatokat, érzéseket vált ki a versenyzés. Nagyon jó élmény volt a vetélkedőben részt venni, ami, úgy érzem, még inkább összekovácsolt minket, és megerősítette a kapcsolatunkat"

- fogalmazott Solti Ádám.

hirdetés

A műsor adásait már hetekkel korábban felvették, még azelőtt, hogy a megcsalási botrány napvilágot látott volna.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Johnny Depp: már rég halott lennék, ha a jelentésekben szereplő ecstasyt mind bevettem volna
A bíróságon Depp elmondta, hogy annyi drogba bárki belehalt volna,

Link másolása

hirdetés

Még mindig zajlanak a tárgyalások Johnny Depp és Amber Heard ügyében. Tegnap Deppet arról kérdezték, hogy valóban bevett-e 8 ecstasy tablettát, amikor a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját forgatták  – írja a LadBible.

Állítólag ekkor, a drog hatása alatt vágta le az ujja végét, ami miatt két hétre leállt a forgatás. Depp ezt cáfolja. Elmondta, hogy Heard vágott hozzá egy üveget, így sérült meg az ujja. A bevett ectasyról pedig úgy vélekedik, hogy egy ekkora dózisba bárki belehalt volna.

"Nem asszonyom, nem vettem be 8-10 ecstasyt. Ha bevettem volna, ma már nem élnék"

– mondta a bírónőnek Depp.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: