SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Curtis üzent Győzikének a Fradi-Újpest előtt: „Én nem parádézom a politikai hovatartozásommal”

Az újpesti rapper szerint Gáspár Győző csak érdekből lett fradista, azelőtt sohasem volt az. Ő azonban nem kíván díszfideszes lenni, van elég slágere, nincs szüksége ilyen előnyökre.

Link másolása

Kisebb vitába keveredett Curtis az Instragam-oldalán a komment szekcióban, miután megosztott egy képet a vasárnapi Fradi-Újpest meccs előtt.

A rapper a kegyelmi ügy után, a véleményvezérek által szervezett tüntetés kapcsán Osváth Zsolttal is kemény vitába szállt, mert s ezrvezők megemlítették őt is támogatók között. Curtis azonban később azt mondta, nem adja a nevét semmilyen olyan tüntetéshez, amelynek a politikához van köze. A demonstráción másnapján azonban Orbán Viktor évértkelőjén bukkant fel, ahol Kubatov Gábor Fradi-elnökkel is pózolt.

A rapper akkor több mint 2000 rajongót veszített közösségi oldaláról.

A rappert most a meccs miatt keveredett vitába az Instagram-oldalán a kommentszekcióban. Curtis ugyanis egy olyan szurkolói képet tett közzé, amelyen egy Ferencvárost gyalázó felirat áll. A kommentek között azonban valaki felemlegette, hogy ennek ellenére mégis jó viszonyt ápol Kubatov Gáborral.

Minderre Curtis így reagált: a fideszes politikuson kívül sok más fradista barátja is van. Ezután szóba került a Győzike és közte lévő konfliktus is.

„Győzikébe azért álltam bele mert

soha életében nem volt fradista, de most úgy viselkedik, mintha világ életében oda járt volna.

És ezt csak is azért teszi mert divat. Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is. Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem. Ti kaptátok fel ezt is! Nem terveztem díszfideszesnek lenni, mint sok más ismert ember. Nekem van elég slágerem és elég felkérésem is”

– írta Curtis közösségi oldalán.

via Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Istenes Bence és Csobot Adél vidéki életükről vallottak: „Emberek nyaralni jönnek ide, és mi itt lakhatunk”
Ősszel költöztek be a családi házukba a Balaton-felvidéken, de még nagyon sok munka van az ingatlannal. Adél azonban nem bánja, hogy ilyen komótosan haladnak.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. április 20.


Link másolása

Ősszel költözött be a még teljesen el nem készült otthonába Csobot Adél és Istenes Bence. Az elmúlt hónapok eseményeiről vlogsorozatban számoltak be, ahol többek között arról is beszéltek, hogyan haladnak a Balaton-felvidéken található családi házuk építkezésével.

A legutóbbi, pénteken feltöltött videójukban arról volt szó, hogyan érzik magukat vidéken.

"Ahol most tartunk az az állapot, hogy a ház már jó ideje beköltözhető állapotban van, úgyhogy mi be is költöztünk. Nagyon sok részét már berendeztük és belaktuk, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok.

Lehet, úgy tűnik, hogy nagyon bánatos mondjuk, de nem! Mindig mondom a Bencének, hogy szerintem baromi jó, hogy ilyen finoman, mondhatni komótosan haladunk, mert így mindennek lehet örülni"

– hangsúlyozta Csobot Adél, majd hozzátette, hogy szeretne mindenre kellő időt hagyni, minden fázist megélni.

Istenes Bence elmondása szerint, ő hitt abban annak idején, hogy tavaly augusztusra teljesen elkészülnek az építkezéssel. De később rá kellett jönnie, mennyi munka van még a házzal, miután az felépült, amire egy jó példa, amikor a vlogban egy ponton megmutatja, Málna nevű kutyájuk, milyen kellemetlenséget okoz néha.

"Itt meg szoktam állni egy kicsit, csak nézem a tájat, és egyszerűen hálás vagyok.

Annyira gyönyörű ez! És itt lakhatunk! Emberek nyaralni jönnek ide, gyönyörködnek a tájban, és nekem minden reggelemnek a része, hogy ezt láthatom"

– mondta a műsorvezető, aki munkája miatt rendszeresen megy Budapestre, ahol ma már el sem tudná képzelni az életét.

"Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek, akik a környezetünkben vannak, a lelassult környezet. Ezek apró dolgok, de ez része a mindennapi életünknek."

A teljes videó ITT tudod megnézni.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Varga Feri: „Bettivel úgy döntöttünk, hogy mi más utat választunk”
Egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni - mondta az egykori megasztáros énekes.

Link másolása

Varga Feri a Megasztár harmadik évadának második helyezettje lett, akkoriban ő volt az ország legismertebb fogtechnikusa. A műsor után aztán kiderült, hogy az akkor kétgyerekes apuka beleszeretett a Megasztár vokalistájába, és teljesen új életet kezdett - írta meg a sassy.hu.

Nem csak a szakmáját, az egész előző életét maga mögött hagyta. Azóta rengeteg év telt el, és döntése őt igazolta. Balássy Bettivel három gyerekük született, és most is boldogok együtt.

Csakhogy a kezdetek nem voltak egyszerűek. Így vall erről a Story magazinnak:

„Akárhonnan nézzük, egy álom teljesült azzal, hogy a zenéből élhetek meg. Amikor a műsor véget ért, a zenei világ egy teljesen ismeretlen terep volt számomra, ugyanis addig fogtechnikusként dolgoztam. Volt egy menedzserünk, aki mindent intézett, de

egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni. Én szeretnék lemenni egy strandpapucsban a boltba anélkül, hogy lefotóznának. Szóval akkor hoztunk egy döntést, hogy mi más utat választunk.

Ez eleinte okozott nehézségeket, de ma már nagyon jól működik ez a dolog. Örülök, ha felhívnak, szívesen adok interjút, de nem ez a fontos, hanem a dalaink, a koncertjeink minősége”

Amikor arra terelődik a szó, hogy megviselte-e a második hely, amikor már tényleg karnyújtásnyira volt csak tőle a főnyeremény, így felel:

„Jól fogtam fel, hogy második lettem.

Ma is vidáman emlékszem az utolsó időszakra, amikor már csak ketten voltunk Rúzsa Magdival, készültünk a döntőre,

és nagy ritkán összefutottunk a hatalmas épületben. Nyilván jobb elsőnek lenni, de hosszú távon az a fontos, hogy ki hogyan sáfárkodik a műsor hozta lehetőségekkel, és akkor azért a második-harmadik hely is teljesen rendben van.”

Arra az esetre pedig, ha éppen nincsenek fellépéseik, mindketten új szakmát tanultak. Ferit már nem a fogtechnikusi munka érdekli, ő asztalos lett, Betti pedig tanít, és képzett lábápoló is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
21 millió dolláros háza mellé 5 milliós parasztházat vásárolt Meghan Markle
Lefordítva: 7,7 milliárdos háza mellé egy 1,85 milliárdost is vett. Egy netflixes főzőműsor miatt kellett az ingatlan.

Link másolása

Meghan Markle új háza öthektárnyi avokádó- és citromliget között található, a kaliforniai Montecitóban található Tiburon Bayben. Az épület mindössze 2 mérföldre található Harry herceg és Meghan eredeti, 21 millió dollárt érő házától – informál a Blikk.

Meghan sorozata a „főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeinek megosztásáról” szól majd.

A hercegné ügyel arra, hogy tisztes távolságot tartson igazi otthonától, ahol ő és Harry nevelik két gyermeküket, Archie-t és Lilibetet.

Az új ház bár nem annyira nagy és fényűző, mint az otthonuk, de azért el van látva négy hálószobával, öt fürdőszobával és egy tágas konyhával.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A drogos énekesnő sikeresen teljesítette az elterelést, ez várhat rá ezután
Másfél éve vitték el a mentők egy angyalföldi ingatlanból. Az énekesnő ezután tanúvallomást tett, majd vállalta az elterelést.

Link másolása

Sikeresen teljesítette az elterelést a drogos énekesnőként elhíresült előadó, tudta meg a Blikk.

„A kérdezett ügyben tájékoztatjuk, hogy a gyanúsított az elterelést elvégezte és ennek tényét okirattal igazolta, azonban a pártfogó felügyeletének tartama 2024. május végén telik le, ezért az ügyében az érdemi ügyészségi döntés ezt követően hozható csak meg” – válaszolta a lap kérdésére az ügyben dr. Rab Ferenc Levente főügyészségi ügyész.

A féléves elterelés alatt az énekesnőnek 12 alkalommal kellett egyórás foglalkozásokon részt vennie, melyek között maximum 30 nap telhetett el. A magyar sztár minden feltételt betartva sikeresen elvégezte az elterelést.

A Blikk megkérdezett egy ügyvédet is arról, hogy mi várhat a hírességre ezután.

„Bár az elterelést sikeresen elvégezte, a fent említett határidőig tartania kell még a kapcsolatot a pártfogójával, aki továbbra is figyelemmel kíséri majd az életét. Ha ez esetleg elmaradna, függetlenül a sikeres elterelés teljesítésétől ugyanúgy vádat emelhetnek ellene” – mondta dr. Molnárfi István. Hozzátette:

„Igaz, hogy most büntetlenül sikerült megúsznia az ügyet, ám ha két éven belül ismét elkapják ugyanezen bűncselekmény miatt, már nem élhet az elterelés lehetőségével, biztosan vádat emelnek ellene. Továbbá jelen ügyben az ügyész kiróhatja rá a bűnügyi költségek megtérítését, ami nagyjából 400 ezer forint körüli összeg.”

A népszerű énekesnőt 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból szállították kórházba a mentők. A személyiségi jogok miatt meg nem nevezett hírességet kábult állapotban, vágásokkal a karján találták meg akkori otthonában, ahol kis mennyiségű kábítószergyanús anyagra is bukkantak, később a szervezetében szintén kimutatták a tiltott szereket.

A rendőrség alkut kötött a sztárral, akinek tanúvallomása alapján még tavaly négy személyt állítottak elő kábítószer-kereskedelem gyanújával. Az énekesnő pedig vállalta az elterelést.


Link másolása
KÖVESS MINKET: