hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Azt hittem, nekünk végünk” – Pink átírta a végrendeletét, mert annyira félt, hogy belehal a koronavírusba

Az énekesnő lánya és férje ugyanakkor el sem kapták a Covid-19-et.
Fotó: Instagram/P!NK - szmo.hu
2021. május 04.

hirdetés

Pink és akkor 3 éves kisfia még tavaly áprilisban kapta el a koronavírust, de az énekesnő olyan beteg volt, hogy egy ponton semmi esélyt nem adott magának a túlélésre, írja a People egy rádióinterjú alapján. A 41 éves sztár férje és lánya ugyanakkor megúszták a betegséget.

"Azt hittem, nekünk végünk" - mondja a beszélgetés egy pontján magára és kisfiára utalva Pink. Ekkor annyira rosszul volt, hogy még a végrendeletét is átírta. Kétségbeesésében felhívta a legjobb barátját, hogy majd mondja meg a lányának, mennyire szereti őt. A betegségre utalva Pink azt mondja, hogy "nagyon félelmetes és nagyon rossz" volt.

A beszélgetés legfontosabb részleteit itt lehet megnézni eredeti nyelven:

Tavaly májusban az NBC Newsnak írt betegség utáni élménybeszámolójában úgy fogalmazott, hogy fizikailag és érzelemileg is a Covid-19 volt a legnagyobb kihívás, amit a beteg gyerekével együtt anyaként átélt. Ráadásul a kis Jameson még hetekkel később is lázas beteg volt.

Pink azóta hálát ad azért, hogy hozzáférhetett mindenhez, ami a gyógyuláshoz kellett. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a nyomornegyedekben, favellákban és menekülttáborokban élők sajnos nem olyan szerencsések, mint ők.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Kírát az egyik szállodában megmasszírozta egy fiú” - Járai Máté elmesélte, hogyan kezdődött a nyitott házasságuk

Járai Máté a Sláger FM ÉdesKettes című műsorában mesélte el, hogyan indultak el Járai Kírával a nyitott házasság útján.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 17.

hirdetés

A Sláger FM ÉdesKettes című műsorának vendége volt Járai Máté, aki arról mesélt a házigazdáknak, Liptai Claudiának és férjének, Pataki Ádámnak, hogyan is indultak el Járai Kírával a nyitott házasság útján - írja a 24.hu.

Járai Máté elmondása szerint már a kapcsolatuk elején tisztázták Kírával, hogy nem hisznek a monogámiában.

"A világ legfontosabb emberei vagyunk egymás számára, bármit megtennénk a másik boldogságáért, nem kérdés, hogy együtt szeretnénk leélni az életünk. Azonban azt gondoljuk, ahhoz, hogy ezt megélhessük szükség van egy bizonyos fajta szabadságra, amelyben a másiknak lehetősége van testi kapcsolódásra mással is"

- mondta Járai Máté, aki egy történetet is elmesélt arról, hogyan indult a nyitott kapcsolatuk Kírával.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Megfestették Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szerelmét

A közélettel a művészetében gyakran foglalkozó drMáriás megmutatta új festményét, amit Mészáros és Várkonyi kapcsolata ihletett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 16.

hirdetés

"Az új magyar királyi dinasztia megszületése - Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői" – ez a címe drMáriás legújabb festményének, amit a festőművész a Facebookon mutatott be.

Lőrinc almaágat tart a kezében, melyet leskelődésünk miatt férfiassága eltakarására használ, ugyanakkor azon csüng kecses almája, melyet lehengerlően vonzó mosolya kíséretében Andreája felé nyújt reménykedve. Ámbátor Andrea szépségistennő miközben angyali mosollyal néz vissza szeretett szíve választottjára furcsa mód egy másik almát fog a kezében. Vajon melyikbe harap? S harap-e egyáltalán? Megbukik-é az ember, avagy marad örökre a Paradicsomban?

– írta posztjában a műről.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Óriási széfet szállítottak Mészáros Lőrincék épülő luxusvillájába

Az erről szóló nyilvános poszt hónapok óta fent volt a Facebookon, de amint kiszivárgott, hogy róluk van szó, percek alatt törölték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 17.

hirdetés

Igazi turistalátványossággá vált az a Széchenyi-hegyi luxusvilla, amelyről néhány hete derült ki, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona lesz, amint elkészül a felújítása.

A hétvégén a Momentum két politikusa, Fekete-Győr András és Hajnal Miklós is ott akciózott: plakátokat raktak ki a ház kerítésére, sőt a kerület más pontjain is több útjelző táblát elhelyeztek, hogy aki nem tudja pontosan, hol a villa, könnyen odataláljon.

A 24.hu azt írja, a villa biztonságáért a felcsúti Talics Norbert által tulajdonolt Eurovéd Security Zrt. felel, ez a cég már 7 évvel ezelőtti alapítása óta Mészáros ingatlanjainak őrzés-védelmével foglalkozott. Bevételeiket négy év alatt megnégyszerezték, 2019-ben túllépték a milliárdos határt is.

A portál kiszúrt egy március végén közzétett Facebook-bejegyzést, amiből kiderül, hogy egy páncélszekrényekkel foglalkozó cég az egyik legnagyobb saját gyártású széfjét szállította a helyszínre. Ugyan sem a címet, sem neveket nem említettek a bejegyzésben, a képek alapján mégis könnyen be lehetett azonosítani a villát.

A 800 kilós páncélszekrényt a fotók tanulsága szerint az udvaron felállított daruval emelték be az emeletre, az egyik kép mellé pedig azt írták: a vitrin már a helyén várja az üzembe helyezést.

hirdetés

A 24.hu cikkének megjelenése után alig 20 perccel a posztot törölték.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kiakadtak a kommentelők Sebestyén Ágira, miután megosztott egy fotót, amin egy medveszőnyegen pózol

„Ez valami elkepesztő, hogy ennyi ész szorul valakibe, hogy egy leölt állaton pózolgat” - fogalmazott egy kommentelő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 17.

hirdetés

Sebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerte meg az ország, sokáig szerepelt a Pumpedék című realityben is. Azóta több egykori Valóvilág-szereplővel is volt, de egyik kapcsolat sem bizonyult túl hosszúnak.

Most az Instagram-oldalán legtöbbször fotózásokon készült képeket, vagy influenszer-munkái kapcsán készült posztokat oszt meg a követőivel. Így tett a minap is, viszont legújabb posztjával kiverte a biztosítékot a kommentelőknél. Sebestyén Ági ugyanis ezúttal egy medveszőnyegen pózolt.

Persze sok dicsérő kommentet is kapott, hogy milyen jól néz ki, de sokan betámadták a szőnyeg miatt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: